joi, 12 ianuarie 2023

ANTARCTICA SI GROENLANDA ! SE TOPESC GHETARII !

                                                              12 Ianuarie 2023, ora 0,18 !


                                                                Dragii mei, 


In aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care spune ceva tare

 ingrijorator.

                                        .

Glasul spunea asa:

                               "Antarctica si Groenlanda!

                             Se topesc ghetarii!"


.
Moment in care,vad inspre nord,cum munti intregi de zapada inghetata,munti de ghetari se desprind si incep a pluti pe ape.
.
.Dragii mei, eu am scris adeseori pe parcursul a multor ani despre topirea ghetarilor, despre inversarea polilor,si nu de la mine am scris,ci numai din Graiul si cu Puterea Duhului Sfant.
Din nefericire,spre acest dezastru se indreapta omenirea, dezastru provocat de oameni , de tot ce a facut omenirea impotriva naturii,impotriva Lucrului Mainilor Lui Dumnezeu.
Daca mai avem scapare?Daca Planeta Pamant va mai putea fi salvata de mana si de mintea distructiva a omului? 
Categoric da! Aceasta inseamna ca sa ne intoarcem la Credinta cu toata fiinta noastra, aceasta inseamna sa ocrotim macar de -acum incolo ,-a mai ramas bun din Planeta Pamant.
Oare putem face acest lucru?
Cu dragoste,Maria.
P.S.
Cu o suprafață de 14.425.000 km², Antarctida este al cincilea continent ca mărime, după EurasiaAfricaAmerica de Nord și America de Sud. Totuși este ultimul ca număr de locuitori, neavând rezidenți permanenți, din cauza frigului aproape veșnic. Antarctida este continentul cu cea mai mare altitudine medie, cea mai scăzută umiditate și cea mai scăzută temperatură medie. Aproape 98 % din teritoriul Antarctidei (circa 14 milioane km²) este veșnic acoperit de un strat de gheață, care uneori atinge grosimi de peste 4.000 m. Restul de două procente fără gheață îl reprezintă coastele scăldate de Oceanul Antarctic, vârfurile golașe ale dike-urilor, care dau munților un aspect de cocoș ce se eliberează din prizonieratul ghețurilor, la acestea adăugându-se într-o proporție foarte restrânsă și o regiune cu aspect de deșert, evident înghețat.

Groenlanda (în groenlandeză Kalaallit Nunaat - "Țara oamenilor", în daneză Grønland - "Pământ verde") este un teritoriu autonom, parte a Regatului Danemarcei.

Geografie[modificare | modificare sursă]

Este un teritoriu insular în nordul Oceanului Atlantic situat între Oceanul Atlantic și Oceanul Arctic, format din insula cu același nume (cea mai mare insulă de pe glob urmată de Noua Guinee) și o mulțime de insule și insulițe din apropiere. Este locuit de eschimoși și europeni, fiind administrat de Danemarca.

Pe lângă capitala Nuuk, alte orașe sunt: Sisimiut/Holsteinsborg (4900 locuitori), Ilulissat/Jakobshavn (4200 locuitori), Maniitsooq/Sukkertoppen (3135 locuitori).

Relieful insulei este acela de podiș și de munte (cea mai mare parte fiind acoperită de straturi groase de gheață). Clima este arctică, iar vegetația săracă.



12 comentarii:

  1. Si vor genera cresterea mult mai repede decit se estimase pentru ca topirea face curgerea si plutirea muntilor de gheata care chiar netiopiti cresc nivelul oceanic cu acelasi nivel dezechilibrind Toata planeta Pamint care pentru reechilibrare va da Cutremure,Modificarea axei si inundaii catastrofale care vor omori oamenii din metropolele de pe coasta care au jumatate din populatia planetei vor dezechilibra si clima aparind noi deserturi inclusiv in Europa singurul continent care nu avea desert
    Tiotodata viteza de rotatie a Pamintului va creste scazind lungimea zilei si modificind timpului in zile al anului terestru pentru care e nevoie de reglatea ceasurilor si Gipiesurilor prin sateliti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul semn al fenomenelor vor fi cresterea numarului si amplorii eruptiilor vulcanice,
    Dar vor aparea si vulcani noi inclusiv in Romania prezis acum o jumatate de secol ca va erupe un vulcan la nord de valea Birgaului in jud Bistrita a carui lava va curge spre Nord in Somes si in sud spre riul Birgau dupa cum spunea Gavris din Tiha Birgaului ,
    Dar vor erupe mai muti vulcani in Romania si in Lume care prin emisiile de gaze vor incetini procesul de incalzire globala
    Apropo ieri a fost un mare cutremur de 6,8 in Indonezia
    Cutremurele vor fi al doiea semn -de cintare al cocosilor ,dupa eruptiile vulcanice-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai topirea ghetarilor Groenladei-teritoriul Danemarcei pe care voia Trump sa-l cumpere pentru rezervele minerale imense de sub ghetari fara succes- prin topire singura creste nivelul oceanic cu 7 metri.
      Doar ca se va topii mai repede emisfera nordica unde incalzirea e dubla fata de media globala si decit cea sudica care da Simultan si topirea ghetarilor Canadei Alaska si Siberiei unde se intensifica eruptiile vulcanice si eliberatea metanului din permafrost brusc cu o putere de circa 80 de ori mai mare de incalzire decit bioxidul de carbon.
      In final polul nord se va stabiliza in Rusia pe Kamkistka modificind pozitia ecuatorului pe glob care acum trece la nord de Australia va trece pe la sudul ei va urca in estul Africii spre Europa unde in vest va fi clima tropicala iar in Romanis mai cald vor creste citricele .kiwi si chiar unele tipuri de banane nu toate.
      In America Ecuatorul va urca spre Nord in coasta de est a New Yorkului spre Qiubek-Canada si va cobori pe coasta Pacificului spre China si Japonia unde va fi mai rece
      Generind migratii de populatii extinti de specii de plante si animale inclusi oceanice dar pe linga scufundari de Uscat si ridicarea de noi insule spargerea Africii in doua continente pe linia marelui Rift African din Israel pe marea Rosie spre Sudan pe la lacul Victoria pina in Africa de Sud aproape 40 mii km aparid mari interioare africane-craciun.

      Ștergere
    2. Asa ca Bucurestiul va ajunge port la mare si Dunare fara a mai fi nevoie de saparea artificiala a canalului-craciun.

      Ștergere
  3. Calota polara a Articii care a ajuns la jumatate din grosime va disparea prima in maxim 20 de ani va face ca planeta Pamint sa schimbe un pic forma find mai bombata la Ecuator unde suprafetele acoperite de ape vor fi mai mari .
    Primele care vor disparea sub ape vor fi Banglades,Florida si centrul sudic al americii cu New Orleansul si cimpia din jurul riului Misisipi
    dar multe cimpii fertile ajungind sub ape va genera o foamete globala si razboie pentru apa dulce si hrana cum va fi intre China si India pentru apele ce vin din podisul Gobi cucerit de China de o jumatate de secol-
    Dar China se va extinde curind spre Siberia si Europa despre care era si un mesaj al doamnei Maria ca va ajunge pina la Dunarea de Jos
    Mai era un mesaj al doamnei Maria care vedea harta Romaniei cu apa pe margini care va reprezenta noul nivel oceanic planetar care va urca pe riuri cum urca odata apa Iordanului probabil cu 60 de metri pina in sudul Bucurestiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciunele, Calota polara a Articii se va topii în 5 ani, nu în 20.

      Ștergere
    2. Topirea calotei artice se va face si intentionat de razboi vazuta intr-un mesaj de doamna Maria cum spuneau ca pun bombe sub calote pentru a o rupe ca sa pluteasca pe ocean caz in care acesta creste nivelul indiferent daca e topita sau nu.
      Probabil Rusia o va rupe pentru a bloca transporturile cu armament si energie ale americanilor pentru aprovizionarea frontului de al Treilea Razboi Mondial din Europa-craciun.

      Ștergere
  4. Nu este deloc intimplator ca China crede si spera Acum ca Rusia sa piarda in urma razboiului din Ucraina din Puterea economica raminind slabita ca si Sua la care poate sa se adauge si pierderea teritoriala a cimpiei rusesti din Nord urmare a cresteri oceanului planetar dat de incalzirea globala dar as spune eu si urmare a formarii noii calote polare de Nord peste estul Rusiei si Alasca
    Un proverb chinezesc spune ca daca ai rabdare o sa vezi plutind pe riu sicriul dusmanului tau
    Iar China are doi dusmani de privit plutind pe ape si au suficienta intelepciune si rabdare, iar Dumnezeu apreciaza pe cei rabdatori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Siapai,tulai tuse vai mătușe.Nea Petre,toate trebuie sa se întâmple,sunt anunțate de mult.Intregul sistem solar trece intr_o zona a Căii Lactee care generează aceste schimbări pentru a trece și Pământul intr_o dimensiune mai înaltă,adică în 5d😁.Trebuie sa ne bucuram,nu sa viim triști.Am prins aceste timpuri de schimbare,sa viim recunoscători,cu îndrăzneală,nu cu frica,in pui și pești.

    RăspundețiȘtergere
  6. auzim de ani in urma de acest eveniment- si vedem la tv cum Groenlanda este mai mult de jumatate dezghetata-si industralizarea dar si gaurile din stratul de ozon sunt cauze reale

    RăspundețiȘtergere
  7. Se estimeaza ca potopul biblic a crescut temperatura medie Oceanica la 30 grade fapt ce a crescut de 7 ori evaporatia si precipitatiile find cauza Glaciatiuni care dupa 700 de ani s-a topit cind 30 procente de sol era inghetat.
    Comparativ acum temperatura medie oceanica e de 4 grade si 10 procente de sol e inghetat minimele solare rare creiaza perioade reci de 80 de ani insuficient fata de marile glaciatiuni produse de ierni calde la inceput si veri reci datorita vulcanilor produsi de miscarea scoartei terestre pentru reechilibrarea pamintului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. In viitorul mai indepartat va mai fi un Razboi pentru teritoriul si bogatiile imense ale Groenlandei si posibil alte insule care vor iesi de sub oceanul Artic dupa topirea ghetarilor si miscarile tectonice de reechilibrare a Pamintului.
    Razboi la care se vor lupta intre ele tarile de la emisfera de Nord,Sua,canada si Unele state Europene Danemarca Norvegia si Rusia ,
    ultima a si inceput revendicarea resurselor imense de la cercul polar-craciun.

    RăspundețiȘtergere