luni, 30 ianuarie 2023

VANZARE CARTI - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! 85 LEI TOATE CELE 3 VOLUME!




                                              Dragii mei, 

Avem din nou cele 3 volume ale Adevarului Duhului Sfant.

Avem volumul 1,2 si 3!

Volumele noi, adica, 4 si 5,cred ca vor fi gata in ianuarie 2023.

Editura KITCOM a avut o perioada mai aglomerata,iar acum lucreaza la Cartile Adevarului Duhului Sfant,volumul 4 si 5!

Cine doreste ca sa cumpere dintre aceste 3 Carti sau pe toate la un loc,ale Adevarului Duhului Sfant, o poate face astfel:

1. Lasand comanda pe Site-ul special la adresa:

https://adevarulduhuluisfant.ro/

Achitand in contul meu contravaloarea cartilor:

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Telefonic ,la numarul 0747226236 sau prin mesaj pe Whatsapp,acelasi numar.

Doar eu personal raspund la acest numar de telefon si la mesaje.

                                     Vol.1 -  30 lei                 Vol.2 - 35 lei

.Adevarul Duhului Sfant Vol 2.
Vol.3 - 20 lei 
Viata Extraterestra.
Transportul prin Fan -Curier 34 lei, iar prin posta 15 lei.
Iata dragilor, cum va puteti cumpara cartile si cum puteti face un Cadou de suflet celor dragi.
Va multumesc prieteni dragi si va imbratisez cu drag!
Cu dragoste,Maria.
P.S.



Cine doreste ca sa contribuie la Editarea Cartilor si la divina infrumusetare periodica a Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, o poate face astfel:
RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Si va primi CARTILE absolut gratuit ! 
Cu dragoste si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

13 comentarii:

  1. Fratii Tate inainte declarau ca le place Romania ca e Coruptie
    Acum spun ca nu le mai place ca ar fi comunista -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tatoiu -Eminescu spunea ca o tara in care Justitia e subordonata politicului nu va mai exista-
    Uite de asta il
    Birfesc coruptii astia pe Eminescu si il vor sters din istorie iar cei cu pensii speciale distrug si Jefuiiesc Tara sub privirea nepasatoare a guvernului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tatiiu- de ce sa platesc eu corect pentru pensie dupa ce statul man fura, este Grup Infractional Organizat care nu publica hotaririle CCR in Monitorul Oficial pentru a nu le aplica iar cei cu pensiile speciale trec in fata si mai si lucraza ca-s pensionati si de tineri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dictoruta Monica Pop-Arafat a dat ordinul de a inchide in pandemie de spitale si policlinici incalcind dreptul romanilor la Sanatate si impreuna cu Iohannis a spus minciuni ca vaccinul e sigur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceea au murit oamenii - din cauza inchiderii spitalelor si fiindca nu au mai fost tratati pentru bolile lor cronice! Si pe urma s-a zis ca au murit de 'covrig".

      Ștergere
  5. Facind imprumuturi cu 9 procente cel mai mare dobinda din Europa PNL Evreiesc a crescut exponential datoria Romaniei pentru a creste proportia Castei evreiesti in functionari publici si procurori cu pensii speciale taietori de Frunza la ciini ,in speramta de a le aduce mai multe voturi la cele trei rinduri de alegeri care urmeaza sperind ca-i va mai duce inca o data de nas pe Romani cu un nou mandat pina in2028 dupa planul lor care ca tirgul de acasa nu se potriveste cu cel din tirg-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Paunescu biolog Timisoara -La Wuhan cinezii cu americanii care nu o puteau face la ei acasa au facut cercetati pentru ca un virus sa poata trece la om prin un teceptor specific omului
    Fauci a facut parte din cercetari si a mintit ca nu era de la el americanul fara ca noi sa stim exact ce au facut prin experti medicali americani.
    In 2020 au aparut articole ca mutatia un prion e mult mai periculosa ca virusul ca proteine infectioase cela mai mici ca la Almaizer si Parchinson in timp si oe care vaccinurile o amplifica foarte mult in timp.
    Vaccinarea mult mai peticuloasa decit boala prin multiplicarea vaccinarii de 3-4 ori. Si nu va opri boala niciodata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Feizer fac cercetari pentru Evolutia-Game a fisen cu virusul antrenati pentru ca virusul sa fie mai contagios si om periculosi oentru om Cu Intentia Malefica la intentia Masei Umane ca si cu alti ca Ebola cu intentia

    1- de a face rau masei umane de a face leziuni
    2- abia de a cistiga bani ca si la gripa intentionat s-a naskuit baza de date pentru a nu avea dovezi
    Toate persoanele vaccinate au leziuni .modificati la nivel clinic si sub clinic dar nu se vrea verificarea
    Ebil Big Oharma Campany voia sa faca bani prin metode speecifice Terorismului Biologic motivind creierea de virusi pentru vaccinuri in timp pregatite.-craciun.
    Prof Montanier a spus intii si sau adeverit,cu atingerea multi organ cu urmari si la cei fara simptome cu ameteli si furnicaturi fara putere si pofta de mincare sau mai clare ca si cancere rapide miozite- inflamatia muschi
    ,morti subite.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alexandrescu-In 11 tari din Ue sint programe de despagubiri iar in Romania se spun minciuni in continuare
    Sute de mesaje cu pacienti cu simptome sau cu intirziere de ani dar fara analize-
    craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Și uite că vaccinul are multe reacții adverse,face cheaguri de sânge,infarcturi,avc,morți subite,cică nu s-au spus încă multe despre vaccin.Acum unde e colonelul Gheorghiță cu domnul Streinu și cu Arafat,Rafila să zică ceva despre vaccin și despre subiect (,reacțiile adverse și morțile subite)?Tac mâlc toți.Deci s-a făcut o afacere cu vaccinurile stea de s-au îmbogățit multe firme(Pfizer ,Jannsen,AstraZeneca etc)Au câștigat de-a bani cu vaccinul și vânzarea și promovarea lui de pot sa stea liniștiți in Hawaii tot restul vieții.Si pacienții suferă de pe urma vaccinurilor.Rusine!Mafia numita big pharma există și e foarte periculoasă.Se îmbogățesc pe sănătatea noastră.Eu studiez stiinta dar asta e altceva ce s-a petrecut cu vaccinurile,nu e știință,e mafie,e afacere ,e lăcomie,nu are treabă cu știința și dorința de a face bine ce au făcut ăștia cu covid-ul și cu vaccinurile.Dumnezeu în care cred totuși și voi crede mereu(deși îmi place și studiez stiinta)o să-i judece pe toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai raspund eu ca eu l-am alertat pe Arafat. Ce legatura ai intre mortile subite si cat de semnificative sunt corelatiile pe care incerci sa le treci intre efecte adverse si vaccinuri?
      Produ studii replicabile nu ca dai ca maimuta din gura si faci cor cu cei care si-au luat “libertatea” in cap si au trecut la violentarea populatiei care chiar avea nevoie de vaccinuri!
      Intai dovada ca ati salvat vieti cand la voi speranta de viata creste la 0 cand varstnicii se apropie de 70!
      Ma uit la populatia Romaniei si ce vad este doar cum cei tineri isi fac loc sa faca ce vor pe cand cei batrani... Dumnezeu cu mila, nu se uita nimeni la ei. Doctorul nu se uita pentru ca e ocupat de propria viata sexuala, popa nu se simte vreun Hristos, iar rudele pandesc mostenirea.
      Romania nu are macar date curate, despre ce situatie sub control vorbiti?
      Aveti jungla si presiunea strazii si pic de cercetare. Pe cine credeti ca duceti???

      Ștergere
    2. Ce spui nu mai sta in piciore,datele au fost intentionat viciate si amestecate tot de Big Pharma
      Dar de aseara vuiesc televiziunile cu inregistrarea celui de la Pfizer integistrat de reporterul sub acoperire.
      Afacere programata de trilioane dolari prin Genocid biologic.
      Iar efecte au toti in timp mai ales de Parkinson si autoimune -craciun.

      Ștergere
    3. Adu pacientul zero grozavule!
      E ca nu stii ca era o femeie batrana care se tara la piata sa faca si ea un ban si imbolnavindu-se si fara asigurare, doctor, copii care sa vada de ea, a cazut de-a-n-picioarelea de oboseala, inflamatie si neputinta de a se lupta cu virusul necunoscut? De la ea inca altii au luat. Nu s-a stiut pentru ca doctorul Li a fost asasinat sa nu se stie ca e un virus cauzand probleme. Voi tot hau-hau cu Fauci dar de a spune ceva de inceputurile reale va e frica. Sa va fie comunistilor! Atat timp cat refuzati adevarul, sa va fie!

      Ștergere