miercuri, 18 ianuarie 2023

RIDICA-MA DOAMNE ! RIDICA-MA SI MA MILUIESTE DUMNEZEULE !ASA ARATA ADEVARATA SFANTA TREIME!

                                              18 Ianuarie 2023,ora 7,22 !


                                                            Dragii mei, 


In aceasta dimineata treaza fiind, aud dragilor de parca ar fi fost langa mine, aud un glas care se roaga fierbinte asa: 

                                 "Tu esti Dumnezeul nostru,Doamne! 

                     Afara de Tine, noi pe altul nu cunoastem!

                Fara de Tine Doamne,noi nu putem trai!

Iar un alt glas,striga pur si simplu la Bunul Dumnezeu ,asa:

                              Ridica-ma Doamne !

                  Te implor Doamne,ridica-ma!

Domnul este in toate Rugaciunile mele! 

Domnul este mantuirea mea si viata mea.

Miluieste-ma Dumnezeule,miluieste-ma !"

                                             

Moment in care,Cerul se deschide,iar in Cerul din Cer,vedeam Tronul Prea Sfintei Treimi inconjurat de o Lumina alba si orbitor de stralucitoare.

Cum arata cu adevarat Sfanta Treime, dragilor?

Exact asa,ca in Sfanta Icoana de mai jos,si nu ca in Sfanta Icoana cu cei trei tineri de sub Stejarul  lui Mamvri.

Aceasta este adevarata SFANTA TREIME !

Indiferent ce -ar spune BOR si nu numai,PREA SFANTA TREIME acolo Sus in Cer,arata exact asa:


.
De la dreapta la stanga,Il vedem pe DUMNEZEU TATAL exact asa cum arata acolo Sus in Ceruri,pe DUMNEZEU FIUL-IISUS HRISTOS exact asa arata si in Ceruri,iar deasupra, intre DUMNEZEU TATAL si DUMNEZEU FIUL este PREA SFANTUL DUH care arata ca un PORUMBEL alb, un PORUMBEL din Lumina alba si orbitor de stralucitoare si care sufla necontenit peste DUMNEZEU TATAL si peste MANTUITORUL raze albe si orbitor de stralucitoare.
DUHUL CEL PREA SFANT pulseaza(bate) ca o inima deasupra Tatalui Ceresc si a Mantuitorului Hristos!Este ca un SOARE alb orbitor de stralucitor, sub Chipul Porumbelului alb.
Dragilor, eu stiu ca BOR si nu numai,au scrieri in CARTILE din veacuri, precum ca, pe DUMNEZEU nu este cu putinta a-L vedea.
Total gresit!!!
Fara nicio indoiala multi dintre credinciosi,multi dintre Sfintii Romaniei au vazut SFANTA TREIME,au vazut pe MAICA SFANTA dar nu au indraznit sa spuna ca au vazut,pentru ca sa nu fie catalogati drept nebuni,sau, pentru simplul fapt ca, in CARTILE sfinte scrie ca PREA SFANTA TREIME arata precum cei trei tineri de sub Stejarul lui Mamvri! Iarasi total gresit!!!
PREA SFANTA TREIME arata exact ca in Sfanta Icoana in care ,DUMNEZEU TATAL este reprezentat sub Chipul unui Batran cu barba lunga si alba, cu vesminte albastre,iar Mantuitorul arata exact asa cum Il cunoastem din Sfintele Sale Icoane,si Duhul Sfant sub Chip de Porumbel din Lumina alba si orbitor de stralucitoare, PORUMBEL care a fost trimis de DUMNEZEU TATAL atunci cand ,Fiul Sau si Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS a primit Botezul de la Ioan in Iordan.
Ce Dovada mai de nepretuit avem nevoie,decat aceasta in care ,DUHUL SFANT sub Chip de Porumbel a coborat deasupra Iordanului si prin care S-a auzit Glasul Tatalui Ceresc:

"Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit".


Dumnezeu Tatal nu a trimis vreun tanar de la stejarul lui mamvri,ci a trimis Duhul Său sub Chip de PORUMBEL.
Si-atunci ,de ce ne place sa umblam a cauta ceea ce nu reprezinta SFANTA TREIME in realitatea Sa din Cer?
Eu am vazut de foarte multe ori SFANTA TREIME, si de fiecare data,arata exact asa ca in SFANTA ICOANA cu DUMNEZEU TATAL batran, cu IISUS HRISTOS asa precum IL cunoastem deja ,si cu Prea Sfantul Duh sub Chip de porumbel.
De ce nu acceptam ca aceasta este adevarata SFANTA TREIME si ca acestei SFINTEI TREIMI ne inchinam de fiecare data, si nu celor trei tineri de la stejarul lui Mamvri?
Eu nu spun toate acestea ca pe o lauda,Doamne fereste. Sfanta Treime imi este MARTOR ca graiesc doar din ADEVARUL SĂU pe care mi l-a descoperit mie roabei Sale.
Mie nu-mi trebuiesc laudele oamenilor si nici faima.Eu doar scriu din Graiul Duhului Sfant exact asa cum am primit PORUNCA de la MANTUITORUL nostru bland si prea iuibit,IISUS HRISTOS,cand mi-a dat o Pană alba stralucitoare in mana mea si mi-a poruncit: 
                                                      "Scrie!
                             Scrie tot ce vezi si tot ce ai s-auzi! "

.
Iar eu asta fac cu toata dragostea si cu toata iubirea si infinita pretuire pentru PREA SFANTA TREIME si pentru PREA CURATA FECIOARA MARIA cu Sfintii Săi.
Scriu! Cine doreste poate sa ia aminte,cine nu doreste sau nu crede in toate cate eu scriu de la Duhul Cel Prea Sfant este absolut liber sa creada in cea vrea si sa se roage cum vrea,cum simte in inima si-n sufletul său.
Datoria mea de suflet,este ca sa implinesc VOIA TATALUI CERESC, VOIA IMPARATULUI CERESC -IISUS HRISTOS,VOIA DUHULUI SFANT sub CHIPUL PORUMBELULUI alb si Voia PREA SFINTEI NASCATOAREI de DUMNEZEU.
Pentru aceasta scriu!
Sa ne inchinam si noi PREA SFINTEI TREIMI  si Prea Curatei Fecioare MARIA dragilor, sa ne-nchinam si sa chemam ajutor divin ori de cate ori simtim ca nu mai putem face fata atator incercari grele ale vietii.
Sa strigam si noi precum acel glas:

                     "Ridica-ma Doamne !

                  Te implor Doamne,ridica-ma!

Domnul este in toate Rugaciunile mele! 

Domnul este mantuirea mea si viata mea.

Miluieste-ma Dumnezeule,miluieste-ma !"

P.S.

                                                              

Sfânta Evanghelie după Matei "

Capitolul 3
1.În zilele acelea, a venit Ioan Botezătorul şi propovăduia în pustia Iudeii,
2.Spunând: Pocăiţi-vă că s-a apropiat împărăţia cerurilor.
3.El este acela despre care a zis proorocul Isaia: "Glasul celui ce strigă în pustie: Pregătiţi calea Domnului, drepte faceţi cărările Lui".
4.Iar Ioan avea îmbrăcămintea lui din păr de cămilă, şi cingătoare de piele împrejurul mijlocului, iar hrana era lăcuste şi miere sălbatică.
5.Atunci a ieşit la el Ierusalimul şi toată Iudeea şi toată împrejurimea Iordanului.
6.Şi erau botezaţi de către el în râul Iordan, mărturisindu-şi păcatele.
7.Dar văzând Ioan pe mulţi din farisei şi saduchei venind la botez, le-a zis: Pui de vipere, cine v-a arătat să fugiţi de mânia ce va să fie?
8.Faceţi deci roadă, vrednică de pocăinţă,
9.Şi să nu credeţi că puteţi zice în voi înşivă: Părinte avem pe Avraam, căci vă spun că Dumnezeu poate şi din pietrele acestea să ridice fii lui Avraam.
10.Iată securea stă la rădăcina pomilor şi tot pomul care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc.
11.Eu unul vă botez cu apă spre pocăinţă, dar Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine; Lui nu sunt vrednic să-I duc încălţămintea; Acesta vă va boteza cu Duh Sfânt şi cu foc.
12.El are lopata în mână şi va curăţa aria Sa şi va aduna grâul în jitniţă, iar pleava o va arde cu foc nestins.
13.În acest timp a venit Iisus din Galileea, la Iordan, către Ioan, ca să se boteze de către el.
14.Ioan însă Îl oprea, zicând: Eu am trebuinţă să fiu botezat de Tine, şi Tu vii la mine?
15.Şi răspunzând, Iisus a zis către el: Lasă acum, că aşa se cuvine nouă să împlinim toată dreptatea. Atunci L-a lăsat.
16.Iar botezându-se Iisus, când ieşea din apă, îndată cerurile s-au deschis şi Duhul lui Dumnezeu s-a văzut pogorându-se ca un porumbel şi venind peste El.
17.Şi iată glas din ceruri zicând: "Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit".

-a prăbuşit Stejarul lui Mamvri9

aparatorul.md: În data de 09 februarie 2019, în orasul Hebron s-a prăbuşit stejarul lui Mamvri.

Stejarul lui Mamvri, numit şi Stejarul lui Avraam e un copac sub care, potrivit Bibliei, Avraam l-a primtit pe Dumnezeu. Biblia scrie că “Domnul S-a arătat iarăşi lui Avraam la stejarul Mamvri, într-o zi pe la amiază, când şedea el în uşa cortului său.” (Facerea 18:1)

Avraam le-a propus celor trei îngeri, care i s-au arătat lui sub forma unor călători: “Se va aduce apă să Vă spălaţi picioarele şi să Vă odihniţi sub acest copac”(Facerea 18:4)

Potrivit Tradiţiei, acel copac a supravieţuit pînă în zilele noastre, este un stejar palestinian mereu verde, care are mai bine de 5 000 ani.

*

17 comentarii:

  1. Zelenski vorbeste Acum pentru Forumul economic de la Davos prin internet militind pentru decizii rapide de ajutorarea Ucrainei contra amenintarilor Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miine este Boboteaza dupa sarbatorile ortodoxilor pe rit vechi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. La omul sărac nici boii nu trag.

    Hai că trecuse ceva timp de când nu se mai prăbușise ceva prin șandramaua România, un pod, o rugină de tren deraiat sau un spital în flăcări. La cum scârțâie din toate încheieturile șandramaua care se târăște în neoliticul târziu datorită hoției și incompetenței unui aparat de stat care sforăie cu pârțuri doar credința puternică în Dumnezeu a românilor cred că face ca să nu se prabușească de tot peste ei . Dar câteodată Dumnezeu mai are și alte treburi și inevitabilul se produce. La cariera minieră Jilț a avut loc un accident soldat cu morți și răniți. Nu știu dacă ce fac oamenii ăia acolo poate fi numit minerit. Îmbrăcați în trening cu ciocate în picioare și râcâind prin mocirlă, România numește asta minerit. Si mineritul din vremea imperiului roman era mai modern si cu riscuri mai puține. După accident coaliția dezastrului pnl-psd recurge la vechea vrăjeală cu aruncatul unui ,,vinovat,, peste bord sperând astfel să pună batista pe țambal. Dar ei știu că dacă o lălăie puțin și o dau în mangleală peste o săptămână a uitat lumea de accident și ei își pot continua nestingheriți somnul guvernamental pe bani mulți. Acum mari pretenții nu cred că trebuie să avem într-o feudă unde premierul îngaimă , ministrul x demisia și stă apoi cu ochii cât cepele să vadă dacă iese fum pe hornul Cotrocenilor. Și ca să fie tacâmul complet de câte ori se întâmplă o tragedie în România ne aducem aminte că dacă o să avem parte de un cutremur ca cel din 1977 o să ne ia naiba pe toți. Iar televiziunile încep cu reclama mascată cum că vezi Doamne puțini români și-au asigurat locuințele. Păi nu își asigura românii locuințele în primul rând că suntem cei mai săraci din Uniune ce din uniune cred că din galaxie. În al doilea rând în cazul unui cutremur la câte țepe sau dat și se dau în raiul hoților România nu mai găsești nici sediul firmei de asigurari după cutremur . Așa că dacă ți-ai asigurat locuința și în cazul unui cutremur vei scăpa cu viață iar firma care te-a asigurat va mai fi prin țară sfatul meu este să te culci în fiecare seară cu buletinul de identitate în buzunarul pijamalei și polița de asigurare înfiptă în dos că în lipsa lor asiguratorii te vor trimite la plimbare. Și la culcare bagă-ți în sân și un dosar cu șină că nu se știe niciodată, trăim în România ce naiba !
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vorbesti,?
      Tovarasul Iohannis chiar spunea zilele astea ca in Romania toate merg bine ,legea Invatamintului tinuta la secret.
      Plagiatele aduc bani grei politrucilor ,toate bune…doar pentru ei-craciun.

      Ștergere
    2. Protest la Cotroceni pentru demiterea lui Bode cel si cu masinile BMV scumpe de la interne-craciun.

      Ștergere
  4. Cea mai calda zi de 22 ianuarie din Istoria Romaniei cu temperaturi peste 20 grade in sud ,la turnul Magurele peste 22 grade -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. a crede este a-ti pune destinul in palma lui DUMNEZEU-BOR poate sa-i faca probleme preotului la biserica unde va impartasiti-TOTUL CU MASURA fara suparare- eu am vazut preoti ,calugari umiliti si mutati din loc in loc pentru ce au facut si au spus- nu cred ca vreti asta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cutremur de 7 in largul unei insule Indineziana ,in 21 decembrie a mai fost unul de 5,8 fara tsunamii.
    Cele mai din sud in Noua zeelanda dau cutremuri mici ca replici in Romania ca zone opuse pe glob ,au si fost citeva in luna asta-craciun .

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a tot spus de prigonirea preoților, de ridicarea bisericilor ..... iată că a început în Ucraina .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da zelenschi a dat un ordin de retragerea cetateniei a 13 preoti ortodoxi romani care acum se judeca-craciun.

      Ștergere
    2. Sf. Părinte Arsenie Boca spunea ca, vor cădea și cei aleși, și ca ultima reduta va fi Sibiul. 😪

      Ștergere
    3. 08:05, si românii ii mai ajuta atata pe ucraineni, mai ceva decat pe propriii români... Nu vreti sa stiti cati bani primeste un singur ucrainean in Romania si cum i se suporta toate cheltuielile cu cazarea la hoteluri de 4-5* si masa ca deh... le sta in gat altor natii sa stea ca românu' la un hotel de 2-3* (român care MUNCESTE si strange bani 2-3 ani pentru a-si face un concediu de cateva zile la un hotel amarat de 2-3* si care, poate, nu isi permite sa manance la restaurantul nici macar al hotelului aceluia amarat)...

      Ștergere
    4. Un ucrainean primeste 2000 lei pe luna doar bani de buzunar. In rest ii este asigurata cazarea si masa la hotel, este imbracat cu haine de fite.
      Oricum, de acolo de la ei nu au reusit sa plece decat cei cu bani, au venit cu bolizi de lux care costa mai mult decat 3 vile de lux! Au plecat cei care urmau sa fie luati in armata, au fugit ca lasii in loc sa isi apere tara. In schimb, unul sarac sta in strada fara adapost ca i-a fost bombardat blocul si nu are bani sa plece, acei saraci sunt carne de tun.
      E chiar o jignire ceea ce le da statul roman acestor bogati care au fugit de la ei. Pai un roman munceste pentru salariul minim pana la epuizare. Si nu i se dau nici macar 2000 de lei sa isi plateasca mancarea si facturile. Ce sa mai vorbim de "bani de buzunar", cazare si toate mesele asigurate la hotel super de lux? Pentru romani nu se face nimic sa o duca mai bine. Preturile au explodat, salariile de toata jena au ramas inghetate...

      Ștergere
  8. Maia Sandu singura romanca care a fost la Davos ca Boul de Iohannis nu a fost de 5 ani,daca nu o fi trimis extraterestri un reptilian cu moaca lui de Frankenstein-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Minunate sunt lucrurile Tale Doamne!!🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  10. sa-ti doresti ridicarea este ca si cum vrei sa te ridici la cer= moartea pamanteasca- GRESIT ,exista un timp pt fiecare-doar sfintii , unii dintre ei si-au spus vremea sfarsitului

    RăspundețiȘtergere