duminică, 15 ianuarie 2023

ROMANIA ! NUMELE DE ROMANIA VA FI URMARIT DE NOI TOTI !!!

                                                 


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                             


                                    Dragii mei, 

In aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva minunat despre Romania Duhului Sfant,despre Romania Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.

Iata ce spunea glasul ,in timp ce eu scriam aici:

                    "Romania !

             Numele de Romania va fi urmarit de voi toti,de voi toti fara ca eu sa deschid gura mea!"

Dragii mei,cu adevarat asa este ! 

Numele de ROMANIA va fi ridicat pe cele mai inalte culmi pamantesti si Ceresti.

Singuri, absolut singuri, toti oamenii vor vedea ce inseamna ROMANIA si ceva insemna ROMANIA in viitor.

ROMANIA este Tara aleasa de Duhul Sfant,ca sa devina al Doilea Nou Ierusalim  si care este deja Gradina Maicii Lui Dumnezeu.

Stiu,este greu de crezut pentru majoritatea oamenilor care au putina Credinta sau nu au deloc; este greu de crezut pentru oamenii care cred orbeste in tot ce se scrie in unele Carti ,editate cu secole sau cu mii de ani in urma.

Eu va spun dragilor, fara vreun scop ascuns, fara a astepta vreo rasplata pamanteasca, va spun ca ROMANIA va deveni al Doilea Nou Ierusalim si va fi ocrotita de Duhul Sfant in ciuda celor ce se petrec in prezent. 

Poporul roman,este Poporul ales, este poporul care sfinteste si nimeni nu are voie ca sa se atinga de români!

Iata:

POPORUL ROMÂN,CEL MAI CREDINCIOS POPOR !

Imagini pentru STEAGUL ROMANIEI.

                                           
  10 Iulie 2019, 6,22 !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva despre Romania noastra sfanta si aleasa de Dumnezeu ca sa fie Noul Său Ierusalim.
Glasul spunea asa:

                   "Numai cei curati cu inima,vor vedea pe Dumnezeu.
              Pentru secolii tăi, Credinciosii Poporul român !
              Poporul român, este Poporul sfintit,este Poporul care sfinteste si este Poporul ales !"
                                                   Imagini pentru MAICA DOMNULUI IN HARTA ROMANIEI
Clipă în care,am in faţa ochilor inchisi o năframa alba si stralucitoare ,pe suprafata careia era imprimat Chipul sângerand al Mantuitorului Hristos.
Stim cu totii dragilor faptul că,atunci cand IISUS HRISTOS era dus pe muntele Golgota pentru a fi rastignit, din multimea de oameni,de pe margine, se desprinde o femeie tânara ce-si scoate de pe cap marama de borangic, si-I sterge Faţa insangerata a Lui Iisus Hristos care, cadea sub povara grea a Crucii din lemn plin de apă.
În acea clipă ,Chipul însangerat al Lui Iisus a ramas pe acea marama, si astfel,avea sa ramana pentru noi,prima Icoana Sfanta nefacuta de mâna de om.
.

Acea femeie se numea Veronica si era femeia pe care Iisus Hristos a vindecat-o de scurgerea de sange.
Iata Prieteni, ce spune Bunul Dumnezeu despre Poporul român si despre care, eu am mai scris in multe articole.
"Poporul român este poporul ales, este Poporul in mijlocul caruia va veni IISUS HRISTOS in Noul Său Ierusalim".
România fratilor, este tara Gradinii Maicii Domnului !
                          Imagini pentru MAICA DOMNULUI IN HARTA ROMANIEI.


Iata si articolul in care se spune de Sus ,ca nimeni sa nu se atinga de romani,deoarece,este Poporul sfintit,este Poporul ales si Tara tuturor Fagaduintelor.
Iata:


                                        26  IULIE  2015, ora 16,10 !

                                                Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ care ordonă aşa :

                       "Poporul  român !
                   Poporul  român să se scuture  de Istoriile Lumii !
Să nu vă nedreptatiti !
Să nu vă atingeti de români! 
Căci se cheamă,Ţara tuturor fagăduintelor !"


Dragii mei, chiar nu stiu de ce ar trebui noi ca popor să ne debarasăm de Istoriile Lumii  întregi. 
Dar stiu totusi,faptul ca, nu toate ISTORIILE Lumii intregi sunt scrise si rescrise corect, nu toate spun adevarul adevarat din acele perioade.

                               Cu dragoste, Maria. 

27 de comentarii:

  1. Chiar se anunta in nordul Europei parca Danemarca relicve cu Steagul Daciei iar in Suedia se pastreaza scrieri care se mentiona ca reprezentind Principiile Zamolxiene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ziua Culturii romane multe evenimente in tara mai ales ls Iasi si Bucuresti unde la Muzeul de Istorie al Romaniei e prezentata Cupa din Franta de la Montpelie decernata pentru poezia Lui Alexandri pentru poezia Cintul gintei latine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Criza de alimente in Hun-garia urmare a preturilor fixe maghiarii fac zeci de km pentru a se aproviziona din vestul Romaniei unde a fost si Maia Sandu presedinta R Moldova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. La muzeul de istorie Naturala din Sibiu toata luna expozitie de dinti de crocodili descoperiti in sudul Transilvaniei in zona de calcare de la Turnul Rosu la 22km linga Sibiu pe valea ardeleana a Oltului unde cercetarile vor continua si anii urmatori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa nu uitam ca tot in sudul Transilvaniei in Tara Hategului au fost descoperite acum un secol multe schelete de dinozauri de dimensiuni mici de 2-3 metri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Marmura cu oase de dinozaur tot de la minele de marmura din Tara hategului pot fi vazute in pardoseala incastrate in Marmura statiei de metrou Politehnicii de linga Dimbovita fosta Semanatoarea din Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar la muzeul din Cluj se pastreaza o talpa de aluminiu de citeva kg de OZN descoperita la adincime mare la saparea unui pod in Aiud in albia Muresului datata dupa adincime si stratul de circa 1cm de oxid ca avind o vechime de 30 mii de ani si o gaura mare de fixare ca articulatie reglabila a talpei de asezare pe sol,cind obtinerea tehnica de om a aluminiului doar cu ajutorul curentului este de sub 100 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. In cartea scrisa de mina-palmisdat de 700 de ani -calatoria unor Genovezi in Transilvania-care acum este un exemplar in Romania e descris un OzN cazut acum mai bine de 700 de ani in Tara Fagarasului la poalele muntilor Fagaras pe care italienii de atunci l-au vazut infipt in pamint cind valahii povesteau ca era si un extraterestru care a omorit citva din bunicii lor inainte ca alt -Munte de fier=Ozn sa vina dupa o luna din cer sa-l recupereze pe -Diavolul- extraterestru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cartea despre italieni si Ozn se afla in biblioteca lui Codrin Stefanescu fost parlamentar care se pare ca acum e plecat la Viena pentru o operatie grea din cauza sanatatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. La constructia autostrazii Sibiu Arad intr-0 colina din marginea Muresului la Turdas s-a descoperit cel mai vechi oras din Romania din perioada neolitica care avea peste 100 cuptoare de olarit care faceau transpot pe Mures
    iar nu departe la Geoagiu peste Mures e cea mai veche biserica din Romania tip turn datata la peste 1000 de ani dupa scheletele de copii de sub Altar iar peste Mures la Tartaria in jud Alba s-au descoperit renumitele Tablite de lut cu scrierea de la Tartaria considerata cea mai veche din lume de 7 mii de ani comuna ca scriere si litere cu altele de la Vinca pe Tisa si inca o localitate din Bulgaria si cu scriere cu 1500 ani mai veche decit cea din Babilon-Irak.
    In urmatorii 5 ani la continuarea autostrazii Sibiu-Curtea de Arges-Pitesti se vor face descoperiri despre Posada de linga Curtea de Arges unde a fost batalia din 1330 dintre domnitorul valah Basarab I si regele Hun-gurilor Robert Carol de Anjou care a reusit sa scape doar deghizat in haine de cioban-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cea mai veche localitate din Romania atestata documentar si locuita permanent este Rosia Montana din munti Apuseni judetul Alba unde dacii exploatau aur de pe vremea dinainte de Burebista cel ce a mutat capitala de la Argedava de pe Arges de linga Bucuresti la Sarmizegetuza.si acum se pastreaza o pepita de aur de prste 5kg de la minele din Rosia Montana numele dat de romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mare este puterea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Doamne ajuta 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  13. Mesajul arata despre evenimente probabil in acest an care vor tine Romania pe agentiile de stiri internationale posibil viitoarea Revolutie.
    Dupa jaful Castei Evreiesti austriecilor de la OMV rusesc si a olandezilor de la Damen
    Mamaliga face
    BUM BuM
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. A inceput Caravana Revolutiei azi la ora 14 PROTEST la fabricile de tocat lemnul Romaniei de la Sebes si Radauti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. C 8, Q 60
    " First in Gaul, first in Roumania "

    RăspundețiȘtergere
  16. Protest reusit la Sebes care au blocat un sfert de ora si soseaua nationala in dreptul fabricii de tocat lemnul Romaniei a Austriecilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ana Blandiana -N-ai cum sa mergi spre viitor daca nu cunosti trecutul cum se incearca la noi-referindu-se la Mihai Eminescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Protest al activistilor de mediu si in Germania la o mina de carbuni care demoleaza un sat
    Orotest si in patria evreilor la Telaviv contra lui Netanyahu si a reformelor din justitie -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Protest al activistilor de mediu si in fata sediului de la Davos inainte de a incepe Forumul de acolo-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. La Sebes s-a scandat si contra clanului taierii lemnului romanesc sustinut de la inceput de Eunucul Iohannis ,continuat prin interventia lui la modificarea de parlament a legii padurilor cum se incearca si acum prin Guvern de transformare a societatii de stat RomSilva in societati private pe actiuni pentru vinzarea padurilor catre tari straine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ponta-Iohannis e ca presedintele Austriei,cind se trezeste si iese din Hibernare spune sa nu impozitam Austria doar cu romanii nu-pasa nici de cei din tara si nici cei de afara.

    Becalii-Crminalule stat de ce nu respeci legea si nu mi-ai dat liber in puscarie -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca mai sunt o mână de români adevărați atunci trebuie să salveze pădurile României. Doamne Dumnezeule trezeste-i pe români!!!!
    Cine iubește străinii
    Manca-i-ar inima câinii maidanezi!?????

    RăspundețiȘtergere
  23. Deci se refera la evenimente ce vor urma Curind ,curind-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Europa in 2022 in al doilea cel mai cald an din Istorie coform serviciului Copernicus
    Cele mai afectate Spania,Franta si Italia care vor trece primele de la seceta spre Desert fiind si cele din Europa care vor fi cel mai aproape de linia noului Ecuator care va urca din Africa de Vest spre Europa de Vest-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Azi Blue Mondey cea mai depresiva zi din an caracterizata prin lipsa de motivatie dupa cheltuelile de sarbatori da Depresie si mai mare anul asta si Anxietate Si din cauza crestetii preturilor la aceleasi venituri accentueaza Frica si de lipsa de activitate si miscare afectind sute de romani mai ales tineri care nu obijnuiesc sa solicite ajutor psihic medical
    E si ziua inceperii forumului de la Davos care incearca sa solidarizeze omenirea in fata Schimbarilor Climatice in societatea divizata de Bogatie si Saracia extrema
    Lipsa de Solidaritatea -Boala Grea ce caracterizeza mai ales natiunea romana divizata mai ales de Saracie Criza accentuata si de Lipsa unui Plan dar si de lipsa de perspectiva-
    Si in America veniturile dau probleme salariile sub 50 mii dolari dau diferente probleme la cei sub patura de Mijloc cu salarii mai mari si independenti financiar care pot economisii si cu venituri din investitii de capital diferente date din obijnuinta de a economisii
    Cea ce la romani e udeva le la 10 mii dolari anual daca faci economii investite zeci de ani, deci e legat de Obijnuinte ,Educatie si Cumpatare care te pot salva de Depresia si anxietatea Financiara si devce nu un Mod de Gindire in care si Credinta joaca un rol Stabilizator de echilibrare si de Multimirea de Sine Insusi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. La fel Incalzirea Climatica da dezechilibre si Stres Climatic prin trecerea Mai brusca de la un anotimp la altul vizibil mai ales prin incalzirea si topirea Brusca a ghietii de Primavara afectind mai Mult localitatile din calea riurilor putin amenajate si luate pe nepregatire afectind gospodariile Amplasate gresit dar alti ani obijniuti fara probleme-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Sapte medicamente pentru cancer lipsesc unele ieftine din cauza politicii de preturi mai ales a spitalelor silind bolnavii sa apeleze la piata neagra care de multe ori aduc riscuri mortale la care se adauga plafonul de compensate nemodificat de multi ani din lipsa de finantare-craciun.

    RăspundețiȘtergere