joi, 19 ianuarie 2023

ECLIPSA TOTALA DE LUNA ! PRIMUL CAR DE LUNĂ !

                                                      

16 Ianuarie 2023, ora 4,44 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata un Cer de noapte, un Cer care avea in mijlocul lui LUNA.
Dar nu era o Luna obisnuita, o Luna care sa straluceasca pe Cerul noptii albastre, ci era o Luna neagra, o Luna ca o Eclipsa totala.

LUNA de pe Cer era perfect rotunda si de un negru intens, precum abanosul.Imprejurul Lunii negre era de un albastru frumos si catifelat.
Brusc,ceva se intampla.Era ceva frumos,ceva de vis.
Vedeam in stanga Lunii negre,asa cum privim acum la aceasta fotografie, o alta LUNA ca un mic Soare galben stralucitor, un Soare galben  cu raze mici si dese in jurul lui.
Acest Soare galben ,aceasta LUNA  galbena si stralucitoare, era de marimea Lunii negre.
I-am spus Soare galben stralucitor,deoarece ,avea raze alb -portocalii si dense ,raze care lumninau doar in jurul lui,nu si pe Cerul noptii.I-am spus si Luna galbena si stralucitoare,deoarece, arata precumn Luna de pe CER, doar ca,era galbena stralucitoare cu raze mici precum Soarele. 

Hvorfor lyser solen? – Radionauterne.
Asa arata micul Soare de langa LUNA neagra sau altfel spus,mica LUNA cu raze alb - portocalii si stralucitoare in jurul ei.
Doar in jurul ei, restul ramanea Cer de noapte fara de stele. 
Iar acum dragilor, urmeaza si placuta surpriza.
Un glas rasunator graieste asa:

"Primul CAR de Luna !"

Si continuam sa vad Doi Astri pe Cerul noptii inspre Sud.
Doi Astri unul langa altul,Doi Astri care nu luminau Cerul.
Un Astru negru dens,de marimea Lunii pline, si un alt Astru in dreapta Lunii negre ca la o eclipsa,respectiv in stanga noastra cum privim, un Astru galben intens si stralucitor dar care,radia raze alb -portocalii doar in jurul său.
Iar cand glasul a grait asa:

"Primul CAR de Luna !",am stiut ca este vorba despre LUNA de pe Cer, doar ca e ceva diferit, ceva ce eu nu stiam ,ceva ce nu mai vazusem pana acum si cred ca multi dintre noi nu stiu si nu au mai vazut.
Dragii mei,mari si minunate TAINE are acest UNIVERS infinit.
Dar sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru faptul ca traim aceste zile in care, picatura cu picatura mai aflam cate ceva cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Este atat de frumos acest UNIVERS creat de DUMNEZEU,ca nici nu ni-l putem inchipui cu mintea noastra omeneasca,nici nu putem vizualiza macar cat o picatura de apa intr-un ocean.Multi dintre oamenii de stiinta, cred ca au descoperit totul si ca stiu totul despre acest UNIVERS infinit.
Nu avem cum sa cunoastem totul,este imposibil omeneste.
Dar putem sa acceptam ca este infinit de mare acest UNIVERS,este infinit de frumos si ascunde in el multe Taine divine.
Iar daca acest UNIVERS infinit mai trage si cortina deoparte din cand in cand, atunci inseamna ca, DUMNEZEU ne iubeste intr-atat de mult,incat, ne mai da voie ca sa mai descoperim cate ceva din Lucrul Mainilor Sale.
Iar cand DUMNEZEU voieste ca sa se lase vazut in Centrul Universului Său, stand pe Tronul Său inconjurat fiind de Prea Curata Fecioara Maria cu Sfintii Săi,de Heruvimi si Serafimi ,de Sfintii Arhangheli si de toate Cetele Sale ceresti, inseamna ca ne iubeste atat de mult,incat,doreste ca toti sa vedem si sa credem in TAINELE SALE si sa ne mantuim.
Sa multumim cu inima si cu sufletul Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca suntem un Popor ales , un Popor care va deveni nu peste prea multi ani, NOUL Său IERUSALIM, adica,LOCUL SFANT in care MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS va veni pentru a doua oara pe pamant, Locul sfant in care va judeca si viii si mortii, Locul sfant in care, va avea loc JUDECATA UNIVERSALA.
Sa ne bucuram cu toata fiinta noastra ca traim astfel de vremi si vremuri ,in care-L vom vedea pe IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei  Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Primul car -OzN cit luna, vin extraterestri pentru al Treilea Razboi Mondial,se si spune car de lupta.
    E bai mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelenta remarca, cred ca mulți știu ca și partea nevăzută a Lunii este un fel de hangar pt. Ozn-uri.

      Ștergere
  2. Pe cer se mai afla o lună mai mare și. mai veche dar nevăzută cu ochii fizici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat doamna Maria 🙏
    Mare este răbdarea și puterea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏🌹 o zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau poate viitoarea statie a Americanilor pe care o pregatesc cu racheta Artemis vor instala o fotovoltaica sub forma de pinza pentru energie solara pe care o vor folosi pentru zborul spre planeta Marte.
    Rusia si China au facut un acord pentru a construi impreuna o statie pentru ca si ei vor sa ajunga pe Luna si chiar Marte dar sint mai intirziisti ca Americani avind primii probleme cu razboiu In Ucraina iar China deja probleme cu economia si imbatrinitea populatiei ca si Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Medvedev ameninta cu nuclearele pe Kazarul Zelenski iar Putin e optimist cu razboiul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca zdrelenschi să-și găsească nanasu' cât de curând.

      Ștergere
  6. Buna ziua va pup,haideti sa lasam pe Doamna Maria ca,ea stie,mai bine de la Tatal nostru ce se va intimpla,pupici penteu voii 😘😘😘

    RăspundețiȘtergere
  7. blogul este al d-nei Maria - noi comentam ce stim , ce am citit , ce am vazut

    RăspundețiȘtergere