sâmbătă, 28 ianuarie 2023

S-A ADEVERIT ! NINSOAREA A VENIT EXACT AS PRECUM MI-A ARATAT DUHUL CEL PREA SFANT!

                                                       .


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"
                                  Dragii mei, 

Scriam inca din noiembrie 2022, ca sa nu ne fie teama ca a disparut iarna din Romania.
Chiar si-atunci cand meteorologii spuneau ca vom avea doar temperaturi de aprilie, eu intotdeauna am spus ca va ninge in Romania si ca,chiar va fi vant si viscol.
Sa multumim BUNULUI DUMNEZEU si MAICUTEI DOMNULUI ca nu ne-a uitat si ca ne-a dat la timp zapada mult dorita si mult asteptata.
Sa nu ne indoim niciodata dragilor de cuvantul Lui Dumnezeu,Cuvant pe care eu il scriu aici de ani intregi.\
Iata:
Stirile ProTV
Iarna a pus stăpânire pe România. 27 de județe și Capitala se află, până duminică dimineață, 
Iata si articolele in care am scris ca iarna va veni si la noi:

                           VINE NINSOAREA IN SUD SI CHIAR SI PRIN SUD -EST! 

                                              2 Ianuarie 2023 ,ora 7,19 !

                                                      Dragii mei, 

Chiar daca Meteorologii ne spun ca vom avea temperaturi de primavara -vara, iata dragilor, de Sus din Ceruri Duhul Cel Prea Sfant si Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,ne aduc vesti minunate,vesti divine. 

Treaza fiind dimineata,mai stateam in pat dar cu ochii inchisi. 

Intr-o clipa ,vad o seara frumoasa ca acum, o seara ce stralucea divin deasupra Sfintei Troite a Maicii Domnului,deasupra gradinitei de flori din jurul Sfintei Troite.

.

Iar in secunda urmatoare,mi se arata ca a venit dimineata sfanta si deasupra Sfintei Troite,dimineata ce arata ca-n povesti.

Din Cer,fulgii marunti si dar foarte desi de nea, cazusera toata noaptea in jos spre pamant,precum o ploaie torentiala pe timp de vara.

Toata  gradina si toata Sfanta Troita erau acoperite de o zapada pufoasa si alba stralucitoare,iar ninsoarea nu mai inceta a cadea din Cerul sfant.

Dragilor, asa precum nu putem vedea prea mult printr-o ceata densa, tot la fel, abia puteai zari la cativa metri in fata,de ninsoarea densa si linistita.

.
Cand anume va ninge ca-n povesti,cat de curand sau cat mai tarziu,eu nu stiu a va spune. Dar stiu ca asa va fi,precum mi-a aratat mie DUHUL CEL PREA SFANT si Prea Iubit.
.
Ne vom bucura de zapada si la ses,dragilor! 
.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru toate cate ne-au daruit si ne daruiesc  in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa fim tari in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Cu dragoste,Maria.

14 Noiembrie 2022,ora 5,28 !


                                                                      Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Est,Sud-Est un Cer de noapte albastru-violet,iar din Cer cadeau lin fulgii mari de zapada.

Era o priveliste de vis !

Lipsea din decorul divin, doar Mos Craciun cu sania cu reni.
.

Prieteni dragi, noi sa ne prtegatim sufleteste  si trupeste pentru Sfintele Sarbatori,iar de toate celelalte are Bunul Dumnezeu grija si ni le adauga.Sa nu uitam sa fim buni dragilor, sa fim optimisti si sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, si vom fi fericiti si plini de speranta pentru un viitor mai bun atat pentru noi ,cat si pentru cei dragi noua.
Cu dragoste,Maria.

                                                              10 August 2022, ora 2,11 !

                                                         Dragii mei, 


In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa: 

                            "In luna Martie !

                        Se va intamp[la in luna Martie!"

Clipa in care,vad inspre Sud o strada inzapezita foarte,cred ca era ori seara devreme, pe amurgite ,(imi spune un glas chiar acum)ori dimineata in zori.

Vedeam cum vantul batea puternic,era viscol, zapada o zbura prin aer de nu se vedea nimic, iar pe strada,vad o masina mare cu un plug in fata,care incerca sa dezapezeasca carosabilul. 

Numai ca, aceasta masina nu putea face fata dezastrului viscolului, si-atunci,a mai aparut o masina,care avea freza normala,dar in fata pluglui care trebuia sa dea zapada la o parte,avea un brat foarte lung,ca la macaralele ce se folosesc pentru inaltimi mari.
Acest brat, care era atasat in fata ,la plugul normal, s-a intins cel putin 10 metri in fata,avand atasat un alt plug(freza) care dadea zapada deoparte din fata primului plug, de langa masina.

Acum vedeam dragilor, o singura masina puternica, care dadea indeparta zapada de pe carosabil cu doua lame. 

Dar sa nu credeti ca era usor.Era extrem de greu,deoarece,afara era un viscol extrem de mare.

Asadar,dragilor, am scris despre Vara returnata,am scris despre viitoare temperaturi de 120 grade, si iata acum, scriu tot de la Duhul Cel Prea Sfant ca, in luna Martie(nu stiu daca anul viitor)vom avea nevoie de utilaje puternice,care sa poata face fata dezastrului iernii,acolo unde acesta se va produce.

Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate,deoarece, pe toate le meritam cu bune si cu rele la un loc, sa nu cartim in niciun fel, ci sa-ncercam ca sa devenim mai buni,mai credinciosi, mai iubitori, si niciodata sa nu ne lepadam de Sfanta Cruce a Lui Hristos,Caruia I se cuvine,toataa cinstea,slava si inchinarea,Amin!

Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Doamna Maria așa este toată lumea se vaita că nu mai ninge.
    Iaca Dumnezeu și Maicuta Domnului face c vrea el.
    La noi suntem blocați,pomi rupți,dau zăpadă de la ora 5,30, este foarte greu dar nu avem ce face.
    Se vaita lumea că nu ninge,apoi ne-a dat Dumnezeu să ne sature.
    Va pup și vă îmbrățișez cu mult drag 🤭🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar are rostul ei si zapada. E foarte buna. Protejeaza copacii, solul, asigura umiditatea mult necesara solului.

      Ștergere
  2. NATO la deszăpezire.
    În urmă cu o lună de zile se plângeau angajații unei primării cum că primarul lor un tovarăș pnl-ist îi trimitea să facă șmotru prin casa unui tovarăș secretar MAI . Și angajații aștia în loc să se bucure de munca patriotică Ceaușistă prestată au început să urle dom'le cică asta-i sclavie. Pe vremea lui Ceaușescu armata română ajunsese specialistă în depanușat porumbul și adunatul barabulelor de pe câmp din cauza asta ,,specialiștii,, în decembrie 1989 când au pus mâna pe armă au fost un soi de maimuța și mitraliera. Și știm bine ce măcel a ieșit. După intrarea României în NATO a început cică o altă etapă de așa-zisă profesionalizare a armatei. Acum după 33 de ani de la circul din 1989 soldații nato nu mai culeg porumbul dar continuă să deszăpezească drumurile , profesionist desigur. Contracte cu firme de deszăpezire pe bani grei plătiți din taxe și impozite ca să deszăpezești drumul cu armata. Poate de 1 decembrie la celebra paradă pe modelul legiunii străine care marșăluia cu topoare pe umeri armata română va marșălui cu lopețile de deszăpezire. Dar poate că așa este la noi ca de ziua națională să o ardem în figuri cu zimbri și scorpioni iar în restul anului pe salahoreală. După 33 de ani nu am scăpat de apucăturile din epoca de aur iar conducătorii noștri au asta în adn-ul lor . Conform lătrăturilor presei slugarnice cică Ciucă se uită cu mare atenție după ce un general a câștigat alegerile în Cehia . Să se uite că oricum cu uitatul rămâne. Cine are nevoie la conducerea țării de un general cu patru lopeți de zăpadă pe epoleți ? Cât despre frigul și bezna din turnul de comandă nici nu mai vorbesc.
    B.D.

    RăspundețiȘtergere