sâmbătă, 21 ianuarie 2023

STERGE CEL MAI MARE CUTREMUR CARE AR VENI VREODATA !


                                 

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                                                            .

   

                                           Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori, aud un glas care spune asa:

                "Revino si sterge-ma din memoria Pacii !

Dar un alt glas, adauga:

                Vreau sa stergi cel mai mare Cutremur care ar veni vreodata!"

Apoi, glasurile dispar asa precum au si aparut.

Dragilor, oare ce ar trebui ca sa-ntelegem noi din acest Mesaj?

Oare trebuie sa ne mai fie teama de un posibil Cutremur devastator? Eu zic ca nu trebuie sa ne mai temem de tot ce auzim si citim, despre un posibil Cutremur devastator in Romania Adevarului Duhului Sfant.Sunt persoane carora le face mare placere ca sa induca frica de dezastre in inima si-n sufletul semenilor nostri,persoane care ar trebui ignorate ,pur si simplu.

Va las pe voi dragilor, ca sa deslușiti  acest Mesaj primit de mine, de acolo de Sus,din graiul Duhului Sfant,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!

                       Cu dragoste,Maria.

31 de comentarii:

  1. pai spuneti ca tot ce scrieti se va implini- atunci ce sa credem ? sa nu ne temem de un mare cutremur?! oricum Romania este predispusa la asa ceva in viitor

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata ca o modificare programata a unor evenimente majore prin o scimmbare a cursului negativ si trecerea viitorului pe un nou curs mai favorabil de entitati superioare care vad viitorul si iau masuri.
    Ceva asemanator unui autoturism care in noapte s-ar indrepta spre un obstacol fatal dar care e salvat de luminile prin masuri preventive de reducerea vitezei si manevrarea cu volanul a directiei pentru evitarea obstacolului fatal.
    Doar ca aici e vorba de vederea si evitarea unui obstacol vazut in timpul viitor prin masuri preventive luate in timpul prezent-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect numai că și noi oamenii trebuie să participăm la această schimbare ,din păcate încă mai dormim cu toate că am inceput sa avem cât de puțin acces la informații .

      Ștergere
  3. Modificarea se poate face la mai multe nivele si se pare ca acum se lucreaza la nivelul Mental al constiintelor celor in roluri cheie dar si la nivel mai larg unde as include si contributia acestui Blog-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se lucreaza prin masuri in Timpul prezent luate de entitati superioare mobile pe axa timpului in Ambele sensuri ,deci Spirituale , cu posibilitati de Calatoarie in Timp si Spatiu,pentru corectarea unor decizii,actiuni gresite si evenimente,facute de oamenii biologiti legati de material si legati sa nu se poata deplasa decit intr-un Singur Sens de la Trecut spre Viitor pe axa lor materiala a Timpului.
      Dar asta in planul materiei Implica niste costuri pentru deciziile gresite luate sau impuse de oameni cu urmari de genul celor ramase unui curs gresit luat de oameni
      Ca atunci cind dupa ce a costruit ceva gresit omul isi da seama demoleaza si reconstruieste din nou dar cu un cost suplimentar de materiale si timp-craciun.

      Ștergere
  4. Preotul prodecan Necula de la facultatea de Teologie Sibiu, prezentat de doamna Maria spune la reclama unei emisiuni viitoare pe Antena 3 apropo de medicul geniilor si al creierelor Vlad Ciurea ca -De sceia ii dau dreptate doctorului- ceva de genul ca ,-Creierul este Cristos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu il mai dati exemplu pe acest popa ecumenist Constantin Necula!
      Sunt zeci de articole pe internet. Documentati-va!

      https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2021/10/29/constantin-necula-un-popa-ecumenist-invechit-in-rele/

      https://www.justitiarul.ro/constantin-necula-un-popa-ecumenist-si-globalist/

      Ștergere
  5. Din PNNR rezulta egalitatea virstei de pensionare si anume asumat de Guvern si trimis la Bruxell spre 70 de Ani in Romania in citiva ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Arithulesei un roman care a urcat azi pe cel mai mare Vulcan din …Antartica.
    Inca un argument ca nici clima actuala nu va fi vesnic constanta si nici polii pamintului si odata cu ei Ecuatorul nu vor ramine in acelasi loc ca acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Preotul Guia-Eu ma plimb prin Tara,fierbe lumea-
    Troncota profesorul in securitate de la Sibiu -Rezilienta sau Resetarea e revenirea dupa o criza la situatia normala.
    Noi zicem ca e Democratie poti reveni daca sistemul e sanatos ,Nu Gaunos cind Europa e condusa din afara Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. -Europa condusa din afara -dupa Troncota.
      De unde oare,unde oare??
      Romanii de la Bucuresti si Romania de la Bruxell.
      Ue condus din Sua iar Sua colonie evreiasca condusa .
      De unde si numele UE =Uniunea Evreiasca.
      Era Demonstrandum-craciun.

      Ștergere
  8. Un alt motiv care a scos Romanii in strada ,taierea padurilor de fabrica Egar- redenumita ca lupul care schimba blana, si privatizarea Romsilva
    Ofata cu masiva cumparare a terenurilor agricola si obligarea tarii la masivul import de produse alimentare
    Ca si distrugerea sistemului energetic pentru protejsrea sopirlelor si altor inventi ale sustinatorilor platiti din banii lui Soros si vinzarea cenusii si zgurii ca si minelor toate bogate in metale rare si nobile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cït dau pe hecar ca am niste pamant au pret bun.

      Ștergere
    2. 10.53, nu este de vanzare la pret bun sau de dat gratis nimic din Romania pentru romani, ci strict pentru straini. Au exclusivitate doar strainii la gratuitatile si Raiul din Romania.
      Pentru romani doar resturi, ciurucuri ce nu se vand nicaieri pe Glob, dar se vand aici la preturi exagerat de mari. Mai bine zis, pentru romani doar ciuma.

      Ștergere
    3. Asa e atit timp cit Romania e Condusa ,Vinduta si Tradata de 33 de ani de o Casta Straina Evreiasca-craciun.

      Ștergere
  9. Relansarea economica a Chinei va creste mai mult inflatia in Europa prin scumpirea din nou a Energiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristoiu -Se pregateste o Coalitie Multinternationala fara Nato cu tari ca Sua si Romania care va fi in prima linie pe angajamentul luat de Iohannis ca de obicei fara sa ne anunte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. La concursul Mis Univers din Sua batalie intre reprezentanta Ucrainei care a vrut sa o scoata din concurs pe cea Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Citesc cu nerăbdare tot ce scrieți,doamna Maria.
    Doamne ajută!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Va fi acest cutremur devastator în România în maxim câțiva ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zicea si Istrate ,ca va veni cutremurul azi,maine,intr-o luna.A murit de vreo 3 ani si cutremurul nu a mai venit.Nu stie decat Dumnezeu cand si daca va veni.

      Ștergere
    2. Va veni 100%,Însăși Domnul Iisus Hristos mi l-a arătat prin Duhul Prea Sfant de 2 ori acum 9 Ani!Era catastrofic,va fi pedeapsă mare de tot,mare urgie vine din pricina desfrâului,avorturilor și altor păcate abominabile!

      Ștergere
  14. Comentatorilor.:.!.
    ...ACCEPTAȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA.
    D-zeu există și e viu și adevărat.
    Dacă sunteți ateiști sau vorba lui Iliescu,,liberi cugetător ",
    nu vă mai dați cu părerea.
    O să faceți pe voi de frică,atunci când se vor întampla diverse necazuri,boli,dezastre naturale,inundați și chiar furtuni nemaivăzute în România.
    Nu știința omului,nu filozofiile create de oameni vor salva omul.
    Doar D-zeu va face imposibilul posibil.

    RăspundețiȘtergere
  15. Evitarea unui cutremur maxim care ar veni vreodata se poate face numai prin temperarea incalzirii globale cea ce impune un Guvern Mondial posibil doar dupa un al Treilea Razboi mondial si controlarea si a Eruptiilor Vulcanice care pot reduce incalzirea prin reflectarea razelui soarelui in stratul superior atmosferic fara a mai incalzi asa brusc pamintul si atmosfera inferioara a acestuia cea ce ar face incalzirea mai lenta si acceptabila in timp lung cu dezechilibre climatice mai blinde.
    Oricum primul semn al schimbarii axei Pamintului va fi intensificarea eruptiilor vulcanice si chiar aparitia de vulcani noi inclusiv in Romania cum e cel prezis in muntii Carpati Meridionali cu un secol mai inainte de Gavris din Tiha Birgaului Judetul Bistrita Nasaud-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Faina de greieri se vinde in magazine bio din Romania cu 100 de lei 100 de grame-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. George Soros a investit 32 miliarde in presa mondiala si spune ca impreuna cu Germania va pune bazele Europei viitoare.
    Speram ca nu cu un nou stat Israel II la Sighetul Marmatiei unde au inaugurat acum 4 ani complexul construit ilegal cu Sinagoga hotel scoala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Fiul lui George Siros vorbeste de intilnirea lui la Davos cu Maia Sandu presedinta falimentarei RMoldova ca intilnirea cu -unul din cei mai mari lideri ai lumii-
    Sirosisti promoveaza progresismul prin Lgbtism lupta contra familiei crestine,ca si Iohannis Eunucul, si contra politicienilor si statului national prin ONG urile finantate de ei masonii evrei cei cu dublul juramint bazat pe Sperjur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ue se zguduie de proteste pentru cresterea virstei de pensionare o data cu inflatia in timp ce firmele de energie fac Profituri in plina criza de sute de miliarde-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. sunt ANONIM 5-cand timpul se va accelera si anotimpurile o iau razna ,razboi,lipsuri boli ,cataclisme etc- sa stiti ca sfarsitul e aproape spunea duhovnicul meu-ne deplangem soarta dar credinta ramane singura speranta, tainele lui DUMNEZEU nu le va sti nimeni-dar numai EL ia hotarari decisive- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere