duminică, 15 ianuarie 2023

RAZBOI CRESTIN ???


17 Februarie 2022,ora 18,15 !

Dragii mei, 

In aceasta seara ,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului , aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

"Rezulta din acest Mesaj :

Razboi crestin !"

.
Altarul Bisericii Sfântul Elefterie din Bucuresti a fost pictat de Părintele Arsenie Boca.
.
Iar ceea ce auzeam ,vedeam si scris dragilor,vedeam scris deasupra mea, chiar la locul unde eu stateam la Rugaciune.
Vedeam de  parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vedeam scris cu negru ,cu litere de tipar normale.

Dragii mei , parca nicicand nu am fost avertizati atat de hotarat, ca in acest Mesaj,de un Razboi Crestin.

"Rezulta din acest Mesaj :

Razboi crestin !"
Nu putem decat sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa-ncercam sa fim mai buni,mai milostivi si mai tari in Credinta.
Sa mergem la Sfanta Biserica cat timp mai putem dragilor, caci vor veni vremuri de restriste si nu vom avea unde sa ne plecam capul si genunchii. 
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si sa nu tinem manie pe nimeni.
                           Cu dragoste,Maria.

65 de comentarii:

  1. In Ucraina se lupta ortodoxii intre ei atitati de evreii de afara si de Kazarii din interior si afara urmasii lui Rothchaild - nume de la bulina rosie ce o puneau pe casele lor de bancheri-stabiliti intii in Germania si Anglia si apoi in New York care au cumparar in Ucraina 17 milioane de hectare mai mult decit toata suprafata Arabila a Romaniei unde acum 4 ani au construit ilegal fara autorizatii de constructie complexul Sinagoga,Scoala si Hotel pentru inaugurarea carora au venit zeci de avioane stunci din America-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si le prieste de minune evreilor depopularea prin Razboi a teritoriilor Ucrainiene si prin Asasini Economici evreii Austrieci depopularea Romaniei dar si prin tradatori interni ca securistul evreu Ministru al NeEnergiei Daniel Virgil Popescu cel si incompatibil cu benzinarii de la OMV ca si evreul Eunuc Iohannis cel care de 30 de ani pregateste reforma Invatamintului prin scoaterea din manuale a operelor lui Eminescu ,Creanga si a Istoriei Romaniei ca si statuii din Piatra a lui Gheorghe Lazar din piata Mare a Sibiului ,intemeietorul invatamintului in limba romana din prima scoala Sava din Bucuresti-craciun.

      Ștergere
    2. Mii de dascăli protestează in Londra. La noi marile revolte se lasă asteptate-craciun

      Ștergere
    3. Unde vezi tu crestini in rusia lui Putin?! Ortodocsi sunt aia cu ochii oblici, care au desfintat bisericile si au bagat caii in ele pe vremea lui Stalin?!
      Halal crestini ca sunt numa mujici inapoiati ....
      Ukraineenii sunt fratii nostri ,nu au sange mongol ca rusii.

      Ștergere
    4. Da dar situatia e mai complexa iar o politica perfida cum fac Evreii masoni poate fi tot la fel de periculoasa mai ales ca sint si corupti si fac sperjur facind doua juraminte care de multe ori sint opuse deci cel putin unul e planificat mincinos si …Tradatori-craciun.

      Ștergere
    5. Si ei tot asiatici si in plus Criminali ca si in cazul lui Eminescu si in multe altele-craciun.

      Ștergere
    6. Mă prietene,ai văzut ce lasă în urma lor androizii de hukrainieni?Daca și aia as creștini ortodocși,Io mă declar mongol.

      Ștergere
  2. Deja asistam la el.....
    Cred ca va degenera in Ultima Cruciada.
    Sa nu devenim pe urma Israel II......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. C 10, Q 86
      "Like a griffin will come the King of Europe,
      Accompanied by those of 'Aquilon':
      He will lead a great troop of red ones and white ones,
      And they will go against the King of Babylon."

      Ștergere
    2. C 5, Q 13
      "With great fury the Roman King
      Will want to vex the barbarian with his phalanx:
      Fury gnashing, he will chase the African people
      From the Pannonias to the pillars of Hercules."

      Ștergere
  3. O zi frumoasă și binecuvântată doamna Maria 🙏
    Daca este vorba de război creștin chiar îl vedem doamna Maria în Ucraina,a început prigoana împotriva creștinilor 😭 ce au pățit preoții și creștinii de acolo este strigător la cer.
    Așa că mesajul dv.sa adeverit
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca15 ianuarie 2023 la 09:03 Buna dimineata scumpa mea! Multumesc din inima pentru cuvintele calde si pline de dragoste!Din inima iti doresc ca sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi si ocrotiti.Te pup si te imbratisez cu mult drag!

      Ștergere
    2. Biserica ortodoxa va fi atacata crunt inclusiv de presa romana?! Vad cum oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu- se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii !? Inclusiv aici pe blog se inoculeaza ideea de extraterestrii. Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei.

      Ștergere
    3. Dar cum vezi, în ce vezi....?

      Ștergere
    4. Anonim15 ianuarie 2023 la 16:45 Măi vericule, tu ai fost p.... înainte de naștere. Voi aveți boală pe extratereștri că sunteți posedați de diavoli. Eu nu am auzit în viața mea că extraterestri s-au apucat de tăiat pădurile din România sau altă țară. Nu am auzit ca extratereștri să dea cu bombe sau cu viruși. Să pună impozite și taxe mari pe oameni. Sau să polueze planeta cu mașini private. Nici palate nu și-au construit. Și extratereștri tot Dumnezeu i-a creat. Diferența între ei și noi este că majoritatea oamenilor îi slujesc lui Lucifer diavolul, dar extratereștri sunt fințe pașnice care nu vin după avuții să se înbogățească precum tîlharii noștri. Nu pune botul la orice că nu tot ce zboară se mănîncă, cu excepția avioanelor.

      Ștergere
    5. 19 35 nu vede in nimic ,aude cum auzi si tu doar ca vede cu ochii inchisi si ai minti dar in state de veghe ,nu viseaza-craciun.

      Ștergere
    6. Cicerone,iar ai fumat iarba.

      Ștergere
    7. I-am răspuns lui 16:45 Crăciun, nu m-am referit cum vede Maria, ca știu.

      Ștergere
  4. Razboi intre crestini poate fi si un razboi civil deci o Revolutie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. A treia racheta ruseasca cazuta in RMoldova linga satul Larga de linga granita,data trecuta alta cadea la Briceni iar prima cadea anul trecut in luna octombrie.
    Sint ca a treia cintare de cocos care sa anunte necesitatea unui Metrou cu rol de Aparare Civila la Iasi cu cei peste 400 locuitori al doilea ca marime dupa capitala dar plasat la doar o aruncatura de obuz reactiv de tun de granita de pe Prut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea mai mare afacere din Romania cea a Farmaciilor cu medicamente si suplimente alimentare a crescut anul trecut cu peste 40 procente la peste 30 miliarde de lei
    Cea mai ieftina si sigura fiind totusi Catina cu miere buna atit in bolile vasculare cit si contra radiatiilor si poluarii date mai nou si de razboi mai ales ca institutul Cantacuzino atit de la Bucuresti cit si Iasi este inmormintat pare definitiv de Eunucul Iohannis - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Atac armat la o biserica catolica din Londra unde o fetita de 5 ani si alte persoane grav ranite la un parastas de pomenire la biserica a unei familii decedate in noiembrie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.dcnews.ro/ce-scria-mihai-eminescu-despre-rusia-acum-aproape-un-secol-si-jumatate-un-nou-sir-de-lupte-o-nenorocire_901856.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Prezenta maxima la Forumul de la Davios 230 lideri politici din care 60 sefi de stat in conditiile unei luni Ianuarie cu o incalzire medie globala cu peste 10 grade in Europa in timp ce Austria taie toate padurile Romaniei dar deloc ale lor de acasa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ursula colonialista de la Bruxell anchetata pentru vaccinurile Covid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ozeneurile au atacat cerul Italiei, 140 de ozn-uri doar anul trecut interceptate -craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Evreica pusa fara concurs sefa La sectia Institutul cultural Roman de la Londra care nu a vrut sa locuiasca in apartamentul din sediu ci in altul ultracentral la un pret de o jumatate milion de lei in lire sterline, a mutat sarbatorirea la Londra a zilei culturii Romane de la ziua lui Eminescu din 15 ianuarie in 19 Ianuarie 2023-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pipidi -Stat paralel de Plagiatori Made in Romania care continua sa produca cu cei cu ochi albastri ce acorda Diplome in continuate de Plagiatori- vorbind despre cei care dovediti ca acorda in continuatir diplome plagiatorilor dovediti ca Bode de la Si prin Universitatea din Cluj-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si e vorba de aceiasi Catrinca dovedita ca a furat ,falimentat si distrus Teatrul Bulandra inclusiv cladirea lasata ca administrator in paragina ca si cum ar fi dupa un Razboi cu tunul al Culturii Romane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catrinca masoana evreica de rit scotian,deci din Tabara dusmanilor lui Eminescu si a zilei culturii Romane de ziua lui cum posibil si cel ce a vandalizat statuia lui Eminescu de la Orsova-craciun.

      Ștergere
  15. Americanii care il cunosc bine pe Putin spun ca il cunosc bine pe acesta si ca va face o ofensiva foarte mare.
    Se mai spune ca baga in prima linie puscariasi multi si abia dupa ce mor astia vin militarii rusi cu experienta , dar oricum in fata toaca si mineaza tot terenul arabil reducind productia si alungind populatia din fata si deportind in Siberia pe cei ramasi omorindu-i cum fac de sute de ani cu frigul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Presedintele R Moldova in vizita in Romania la Ciuca Maciuca si Ciolacu si acuza presiunile Rusiei in Trasnistria.
    Analistul militar spune ca Ucraina in curind va fi lipsita de energie
    Iar Zelenski publica i lista cu cune-i ajuta si alta cu cine nu-i ajuta suficient Romania nefiind pe nici una-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai exagera mai craciune.Romania doreste discretie .

      Ștergere
    2. Cu Asta cam ai dreptate, dar nu e valahil in toate situatiile, oricum a mele sint stiri publice pentru profani-craciun.

      Ștergere
    3. Si ministrul muncii vrea sa nu mai fie alarmari cu privire la pensii si nu vrea scenarii alarmiste pina la aparitiei solutiei finale de noua legii a pensiilor impusa si in Pnrr dar si el spune ca problema era rezolvsta daca cineva-nu punea legea pensiilor in paranteze-
      Cea ce eu spuneam ca e neconstitutional pentru ca interzicea drepturile parlamentului parlamentarilor dar si cetatenilor pensionari-craciun.

      Ștergere
  17. simion George-Suntem intr-o stare ciudata ,suntem jupuiti de toate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Antene 5 g in corpurile de iluminat public cu grămada,nea Petre..De astea,ce mai spui,?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si în 💡💡💡și in🔦🔦🔦și în 🕯️🕯️🕯️😁

      Ștergere
    2. 23.27, de aceea or fi schimbat corpurile vechi de iluminat.

      Ștergere
  19. Care hiar de chiar,nimeni nu simte huruielile alea in cap?La câți le_am spus mi_o zas că ei nu simt nimic.Am ajuns după cocovid sa ne iradieze,prăpădiții naibii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilie pentru huruielile in cap la urechi ia de la farmacie Betaserc 24 mg cu substanta Diclorhidrat de betahistina pentru circulatia singelui la ureche
      Si nu mai sta cu ochii la soare ca o sa ramii si orb-craciun.

      Ștergere
    2. Grăiam de antene cinci g in iluminatul public.Faptul că mă uit în soare mă privește personal.Sa mă lași cu sfaturi medicale.Cine nu_i in stare sa privească soarele ochi in ochi,cum va putea sa al vadă pe Împăratul luminii?

      Ștergere
  20. Deci concluzia ar fi ca mesajul se implineste taman acum prin inceperea razboiului din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere

  21. Haraso Crestinism
    Crestinul Putin se declara multumit de tirul cu racheta pentru portavioane care a distrus blocul din Dinipr omorind peste 30 de crestini ucrainieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Un roman anchetat in Sua pentru o retea internationala de droguri care trecea prin Romania cu amfetamina si alte cele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Rusia si Belarus incep operatii militare comune trezind ingrijorari in timp ce la Gura Portitei s-au gasit restuti de racheta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Cea mai recenta statistica Eurostat Romanii pe ultimele pozitii in Ue chiar la concurenta cu bulgarii si ungurii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Stoltemberg anunta ca statele Nato si Ue vor trimite armament greu ca tancuri Ucrainei.


    Care are nevoie de 2500 de tancuri si munitie dupa parerea analistilor militari pentru a opri-navalirile barbate venite din Asia

    Ca de la tatari si mongolii lui Gingishan si de ce nu si Hun-guri De la Budapesta citire care il incurajaza si acum pe Putin visind la Ardeal si alte foste teritorii si cu evreii habsburgici care joaca cazancioc la nunta de la Viena-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Aseara cu un microbuz la vama Vicovul de Sus un ucrainian intra in tara cu 30 de cartuse o drona defecta si altele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ministerul sanatatii vrea ca indemnizatiile si asa mici pentru mame sa fie reduse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Suspiciuni de legatura intre afacerile evreului Ipocrit Daniel Virgil Popescu cu ajaceri personale cu OMV si pe post de ministru cu ordonanta esuata de plata refuzata de OMV pentru taxa de supraprofit in Romania dar acceptata ca platibila catre statul Austriac
    Cam asemsnatoare cu pozitia lui Iohannis pentru austriecii care toaca padurile Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sustinatorii lui Trump spun ca dupa ce acesta a declarat la Davis si de la tribuna ONU razboi Globalismului a doua zi a aparut discursul lui Soros care desi avea 89 de ani spunea ca dupa alegerile din 2020 Tramp nu va mai fi o problema pentru ca nu va mai fi ales ei spun ca si coronavirusul a fost facut sa apara ca parte din acest plan.
    Inclusiv papa cu sustinatorii sai socialisti au facut coalitie contra lui Trump dar acum sustinatorii lui spun ca daca mai era presedinte Trump ,Razboiul din ucraina nu ar fi existat cu actuala criza economica si nici ramolitul de Biden presedinte urmarit penal pentru ca a dus si imprastiat peste tot in locuri interzise documentele secrete ale SUA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Proteste in Germania contra drschiderii minelor dar si la Davos in Elvetia.
    George Simion militeaza pentru -tinerea deschisa a minelor.
    In timp de Dancila vrea si ea lupta contra incalzirii climatice dar da si ea exemplu Bulgariei care nu inchide minele
    Doar evreul Virgil Popescu vrea sa inchida tot inclusiv hidrocentrale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. https://www.digi24.ro/meteo/alerta-de-vreme-rea-cu-viscol-lapovita-si-ninsoare-vantul-va-sufla-cu-peste-110-kilometri-pe-ora-2216387

    RăspundețiȘtergere
  32. Rusia a trimis rachete in Belarus desi minte ca si acum un an ca ar fi exercitii militare comune si apoi au atacat Ucraina cum vor si acum pentru distrugerea Totala a Ucrainei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  33. România faraonilor.
    ,, - Să nu ajungem noi în faliment..... ! Ne auziti domnule ministru ?
    - Hrâââ, hrâââ , pârț, pârț.... ,,
    L-ați urmărit în direct pe tovarășul ministru bolșevic, fauritorul de pârțuri Somnambuleanu Daea.
    Această fosilă comunista potrivită dealtfel pentru cuplul dezastru pnl-psd si ruina Romania imi aduce aminte de o altă fosilă care consiliaza prin BNR . La cum merge BNR-ul consilierea Vasiliscului merge bine pe achizitionarea pampersilor in sectorul geriartrie. Pe dumnealui nu l-a furat somnul dar sfatul meu este sa evitati sa il ascultati deoarece vă va fura pe voi somnul .
    Probabil dupa ce vor trece din functiile pe care le ocupa in neființă Romania îi va mumifica pe modelul faraonilor Egipteni si îi va pastra in functie. Nu glumesc deloc , deoarece Romania încă a ramas ancorata unei mentalitati si a unui modus operandi bolșevic chiar si astazi. Tovarasii vor fi mai valorosi odată trecuti in neființă că vor avea acces direct la nepretuitele sfaturi ale lui Mao, Stalin sau Ceausescu. Sfaturi care vor influenta Romania in continuare in parcursul ei spre nicăieri . Dacă vi se pare o gluma absurda probabil l-ați uitat pe tov. Gherghina care a facut bugetul Romaniei cu creionul chimic până mai ieri . Desigur , sunt si tovarasi care fara chef de ,,făurit,, s-au retras la o pensie speciala, pensie pe care si-o maresc cât și cum vor ei că ei sunt statul faraonic . Si acesti pensionari speciali după trecerea in neființă tot pe modelul faraonilor vor incasa pensiile speciale până in al cincilea neam iar celor fără urmasi pensia speciala li se va aduce de poștaș la piramida si varsata acolo. Asta este România astazi o Romanie a faraonilor ,,organizata si administrata,, pe acelasi principiu al Egiptului antic in care faraonii aveau drepturi depline de exploatare asupra propriului popor si chiar de viata si moarte. In România faraonilor, taxele , impozitele si preturile cresc continu deoarece piramidele faraonilor consuma mult asadar sclavetii sunt sugrumati pana la moarte doar pentru luxul faraonilor. Cine nu mai rezista poate pleca in alta tara de unde muncind va trimite bani pentru piramidele faraonilor.
    AmenhotepHeius vă va urmari si in gaura de sarpe ca pensiile speciale ale faraonilor trebuie platite si asta se face doar biciuind sclavetii cu biruri peste biruri. Vă asteptam la vot, votati pnl-psd pentru ca România Faraonilor să prospere in continuare ! Ei nu voi, sclavetilor !
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Codrin Stefanescu fuge cu averile facute: https://www.stiripesurse.ro/codrin-tefanescu-anunta-ca-se-retrage-din-viata-politica-medicii-mi-au-cerut-si-sunt-nevoit-sa-le-dau-ascultare_2743515.html
      Iar voi de mila ii lasati sa fuga. In schimb cand prindeti unul mai nevoias ca mine, nu-l lasati pana nu scoateti si sufletul si untul si credinta din el. De vina sunteti voi care cereti, nu cei care nu va dau!

      Ștergere
    2. Aici era vorba de o carte a lui Codrin stefanescu despre date cu un Ozn ingropat in Tara Fagarasului si acum nu de moralitatea familiei lui comuniste de nomenclaturisti-craciun.

      Ștergere
  34. Daca romanii nu merg la vot iar vor iesi astia. -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca ai obervat, dar noua metoda de numarat voturi care vine de peste ocean, are ca rezultate 50/50%. Uitati-va la alegerile din ultimii 4-6 ani incoace nu numai din Romania dar si de prin tarile vestice. Poate sa iasa toata lumea la vot, diferenta va fi de cateva mii de voturi in favoarea celui ales de globalisti. Vorba lui Caragiale, "Lumea voteaza pe cine vrea, castiga cine trebuie!"
      Scuze ptr. interventie!

      Ștergere
  35. Anul acesta sper sa fie mai bine pentru noi,ce am văzut la Ucraina cu preoții de acolo cum se încearcă prigoana creștinilor,noi,noi românii i-am primit cu brațele deschise și cu lacrimi pe obraji pe cei refugiați, dar oamenii românii prigoniți in biserică ,dărâmate icoane,cruci ,credeți oare că nu merită ce li se întâmplă?
    Cu durere spun dar sunt răi,sau infiltrați din afară,să facă așa.
    Nu înțeleg Doamne Ajută să se facă pace Doamne!!!🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  36. unii spun ca preotii romani din Ucraina in frunte cu episcopul ar vrea sa infiinteze o patriarhie romana autonoma la Kiev-oricum Zelensky nu vrea si nu a vrut sa-i lase pe copii romani din Ucraina sa invete in limba materna- ceea ce este inadmisibil-in ce lume traim?! noi asa i-am tratat pe maghiari!

    RăspundețiȘtergere
  37. Atunci credeți că merită acest om Zelensky milă?
    Mă tem sa nu fie alții infiltrați și să de-a vina pe Ucraineni.
    Oricum vor fi terminați și cred că și conducătorul lor.
    Când ai toată compasiunea pentru ei și vezi cum se poartă,este îngrozitor.
    In război nu se știe niciodată adevărul.

    RăspundețiȘtergere
  38. Zelenski- este evreu mason si rusii stiu asta- cum de a plecat pe ascuns in USA?!-aproape sigur americanii au primit recompensa daca vor castiga razboiul- asta daca rusii nu umbla la butonul nuclear - care poate fi si un atac asupra unei centrale atomice ,prin tertipuri

    RăspundețiȘtergere