marți, 17 ianuarie 2023

SPORT!CALIFICARE IN LIGA INTAI !

 

                                             16 Ianuarie 2023,ora 7,12 !

                                                                           Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune asa:

                                  Liga intai?

                        Atunci, sa fie Liga intai!

Dragii mei, iata ca avem si Sport .Unde anume se va califica Romania in Liga inati, la ce Sport anume,eu nu stiu a va spune.

Cert este faptul ca, vom auzi de o calificare in Liga intai.

Doamne ajuta ca sa si castigam.

                                                Cu dragoste,Maria.

38 de comentarii:

  1. Mai era un mesaj acum vreo doua luni cu un scor sportiv mare ca la Tenis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parintele Damaschin de la Iasi cel care are o fundatie si face un spital pentru copii parasiti-In Germania sint 10 mii de copii din Romania in casele de proxenetism prostitutie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc doamna Maria 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  4. SFANTA CRUCE A LUI IISUS HRISTOS

    ne apără de sataniști


    Doamne,Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu,care ai murit pe Cruce pentru păcatul meu,îți mulțumesc pentru tot ce îmi dăruiești in fiecare zi,și bune și rele să înțeleg care îmi este drumul in această viață pe pământ.Doamne îți mulțumesc că astăzi îmi da-i voie sa spun cu mâna ntreaga lume sa se apere de Satana,prin SFANTA CRUCE.
    Multi nu știu că Satana in chip nevăzut ataca chiar și în biserică,doar în Sfântul Potir nu poate să atace,chiar daca multi postesc,se împărtășesc,poarta Sfânta cruce tot sunt atacați din spate de sataniști.
    Toți cei care te iubesc daca ar incepe să facă semnul crucii pe tot ce ii înconjoară dar și pe spate la toate persoanele din jurul lor,să facă semnul crucii doar din priviri că mulți nu folosesc semnul crucii că cea mai mare arma de pe pământ împotriva sataniștilor.Satana ataca multi in spitale ,școli,instituții,bănci,daca cu toții vom face semnul crucii pe,pereții,dar și sus și jos,pe medicamente,pe alimente,cu toții putem sa ne protejam pe noi și cei dragi noua.Faceti semnul sfintei cruci și spuneți Doamne ajuta-ne.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mesaje Speciale. 1 Decembrie 2022
    MESAJ AL TATĂLUI ETERN, TRANSMIS ÎN MUNȚII ALPI, FRANȚA, FRATELUI VIZIONAR ELÍAS DEL SAGRADO CORAZÓN DE JESUS

    În fața oboselii, Eu vă voi întări.

    În fața disperării, vă voi sprijini.

    În fața întunericului, Eu voi fi întotdeauna Lumina.

    În fața unei predări sincere, Mă voi bucura.

    În tăcere, Mă voi face simțit.

    În iubire, Mă veți vedea manifestat.

    Sub cei cu inima curată se va afla solul sacru al Împărăției Mele.

    Asupra celor milostivi va fi cupola Bisericii Mele Celeste.

    Din cei perseverenți, voi face să izvorască impulsuri infinite.

    Din cei care nu obosesc niciodată, va ieși Focul Meu de depășire și transcendență.

    Mâna Mea va fi mereu asupra celor drepți.

    Suflarea Mea de Spirit va ghida barca sufletelor voastre, iar Eu vă voi arăta întotdeauna calea de ieșire în fața a ceea ce pare a fi o mare furtunoasă.

    Din cei care se predau, voi face să iasă Izvorul Inepuizabil al Iubirii Mele.

    Pacea Mea îi va îmbrățișa pe cei simpli.

    Ca și stelele, Lumina va ghida calea celor consacrați.

    Preoțimea Mea îi va proteja pe cei care au spus sincer "da" Fiului Meu, în ciuda luptelor.

    Nu mă voi opri niciodată, indiferent de ceea ce se poate întâmpla în Creația Mea, pentru că Iubirea Mea este inepuizabilă, Mila Mea dorește să fie ușa spre răscumpărarea tuturor Copiilor Mei.

    În mod repetat, Mă reînnoiesc în cei care Mă adoră prin Fiul Meu la altar, pentru că în acest fel Îmi voi arăta Victoria Mea în cei care merg alături de Mine.

    Copile, poți să te odihnești liniștit astăzi, pentru că dacă Mă cauți, Mă vei găsi, pentru că dacă Mă chemi, voi fi mereu acolo. Pentru că dacă te încrezi în Mine, nu trebuie să te temi de nimic.

    Eu te-am făcut liber pentru ca tu să crești în Mine. Te-am făcut pur pentru ca tu să fii o mărturie a Prezenței Mele.

    Odihnește-te în brațele Mele.

    Continuați să faceți pași în iubirea matură.

    Fiul Meu este singura voastră școală.

    Mama voastră Celestă vă va îmbrățișa cu Mantia Sa.

    Voi primiți un sacrament ori de câte ori Mă ascultați.

    Sunteți vindecați ori de câte ori sunteți în comuniune cu Mine.

    În acest fel, sunteți întăriți pentru a învăța cum să fiți umili.

    Mergeți înainte, Eu sunt aici cu voi.

    Eu sunt Cel ce Sunt.

    Eu Sunt Adonai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine-i Adonai, nu am auzit de el în credință Ortodocsa?!

      Ștergere
    2. Tare fain mesaj,Ioane.Multam.

      Ștergere
    3. 13:03 Adonai e coleg de salon cu Sora13 si Prunca sapte.

      Ștergere
    4. Anonim 13:03 este ceva normal sa nu fi auzit de Adonai dacă credinta ta ,,ortodocsa,, se inspira din cartea de bucate. Dacă ortodoxia ta avea ca sursa de inspiratie biblia ai fi aflat că Adonai Elohim este unul din numeroasele nume ale lui Dumnezeu.

      Ștergere
    5. Bună dimineața, vă rog citiți tot Mesajul Tatălui Ceresc.
      (YHWH = literele din esența Creației sau, cum este mai larg cunoscut YaHWeH, Miha El = cunoscut de majoritatea românilor ca Arhanghelul Mihail, Gabri El = Arhanghelul Gabriel, Salati El, Uri El, Rafa El până la Cel(e) Ce Sunt 72 de Nume Sacre al Tatălui Etern al Creației - Numele atribuite Arhanghelilor, Serafimilor, Heruvimilor și multora din Cer pe care o mare parte dintre noi nu le știm, sunt în fapt tot Nume ale Lui Dumnezeu Tatăl, putem găsi Numele Lui Dumnezeu scris cu mai multe terminații, adică aceiași însemnătate/înțeles scris în cel puțin 3-4 feluri)

      Mesajul special al TATĂLUI ETERN
      pentru umanitate, transmis în centrul Marian Aurora, Paysandu, Uruguay,
      vizionarului Frate Elías del Sagrado Corazón de Jesús, 30 Iulie 2019

      Copii,
      Nu am limite pentru a fi aproape de voi și nu găsesc impedimente pentru a vă găsi. Sunt capabil să fiu aproape și în orice loc. Nimic nu Mă separă de voi și voi nu vă despărțiți niciodată de Mine. Numai atunci când vă distanțați de Dragostea Mea, simți o mare goliciune sau o singurătate constantă.

      Vin din Sursa Nematerială pentru a comunica cu voi și cu fiecare ființă interioară care crede în Mine și are încredere în Mine.

      Sunt întotdeauna alături de voi. Vă cunosc misterele. Văd realitățile voastre, care, pentru cei mai mulți, sunt necunoscute, dar în Ochii Mei, sunteți la fel ca frații și surorile voastre. Da, toate ființele umane, copii Mei, sunt frați și surori. Toți fac parte din același Tată și din aceeași Mamă. Nu m-am gândit niciodată să vă creez diferit unul de celălalt. Toți sunteți la fel în interior și acest lucru nu se va schimba.

      1/3

      Ștergere
  6. Sa nu fie un eveniment accident sau un atentat pe undeva pe un stadion-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un ozn de peste 700 de ani ar trebui sa fie ingropat in pamint in tara Fagarasului vazut si mentionat in cartea palmisdat-scrisa de mina Calatoria unor Genovez in tara Fagarasului in proprietatea lui Codrin Stefanescu in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Criza energiei Tradatorului evreu Virgil Popescu inchide si Combinatul de Aluminiu Tulcea care a inceput sa vinda din utilaje la fier vechi la Slatina activitate redusa la 30 procente iar la Tirgul Mures la 40 procente iar Boul de Iohannis se face ca nu vede Tradarea evreiasca a lui Popescu si face gargara cu lozinca zilei
    -Romania e pregatita din toate punctele de vedere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anul trecut declarat cu o temperatura medie de 12 grade in Romania al treilea cel mai calduros an din Istorie ,dupa 2019 si 2020-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce glas transmite astfel de mesaje? Cine castiga in sport, cine se mai califica la mondiale, cine castiga meciul sau setul X?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sa fie preluat si dat orice glas inclusi al unora care maslursc jocurile dintr-un sport cum facea Mitica Dragomir pentru Scornicesti sau cum e acuzata de ziare primul meci al Sibiului pe noul stadion ca fiind Noul Scornicesti ce se intimpla in general la scorurile mari trase de par in sus pentru uni in jos pentru altii.
      Cam cum se intimpla cu discutia de aseara pe Realitatea Tv despre Eminescu in care cei trei evrei din studio increcau da-i minimalizeze opera care s-ar traduce doar la trei poezi cea ce intra la defaimatea lui facuta de natia urmasilor evrei de asasinilor ai lui Eminescu si altor multi romani-craciun.

      Ștergere
    2. Problema nu e glasul ci cine transmite glasul care dovedeste ca vede in viitor-craciun

      Ștergere
    3. Uite ca sa intelegi si sa faci diferenta intre glas si cine trimite mesajul cauta in data de 4 februarie 2o21 in mesajul cu titlul -Pace vrem,Pace pe Pamint- in care e redata o discutie politica aprinsa intre mine si sotie singuri in sufragerie ,dar care are loc in acea zi seara pe la ora 17 ,30 dar doamna Maria o reda exact in mesajul primit de dinsa cu 12 ore inainte in zori de zi.
      o sa fie greu de gasit fara calculator si pentru ca nu apare la sumar va trebui sa cauti la un moment data cautind pagina cu pagina-craciun.

      Ștergere
    4. 01.04, cine stie de discutiile din sufrageria casei cuiva?

      Ștergere
    5. Entitati spirituale sau extraterestrii-craciun.

      Ștergere
  11. Neamtul Michael critica modul in care Americanii dau arme Ucrainei pe bani de datorie platite din ajutoarele financiare platite de Ue in timp ce tarile din Ue livreaza Ucrainei si bani si arme gratuite iar banii ajun la America in contul datoriilor facute pentru armele americane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noua lege a pensiilor promisa in trei luni prin Pnrr aminata existin solutia de revenire la solutia legii 127 votata in 2019 neaplinata pina acum prin Dictatura guvernului asupra Parlamentului si cetatenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum pe Realitatea Tv despre asasinarea lui Mihai Eminescu ,miine poimiine si despre multi alti scriitori si poeti romani ca Nicolae Labis sau Creanga etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eminescu tratat de sifilis dovedit dupa moarte ca nu avea boala cu multe noi poezi noi in halat a doua zi in spitalul evreului Sutiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eminescu urmat pe ultimul drum de peste 600 de tineri din Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Militant Patriot ca si Creanga cu societatea Carpatica pentru unirea cu Ardealul cade in capcana intisa ca o pinza de paianjen de poetul Ventura si alti tradatori Alogeni printre care evreul Titu Maiorescu si unguroaica sotie a lui Ion Slavici care erau informatori austroungari la care si a locuit, care au inventat mai multe povesti cu actiuni contra regelui, Sifilis si pentru ca de atitea ori nu murea i-au dat cu piatra in cap.
    Iar acum evreii incearca sa/l scoata din scoli ca si pe Creanga si sa-i sparga si demonteze statuile ca si altor Patrioti ca si lui Avram Iancu si ,Mihai Viteazul si din nou memoria Domnului Mihai Eminescu nu se lasa imorita de Tradatorii care conduc acum in Romania si noua Romania Educata
    Opera lui dovedeste in Luceafarul si o carte in traducere ca ideile lui Einsten alt Evreu sint furate de la un alt autor
    Statul roman condus de Casta Evreiasca nu vrea sa faca demersuri pentru gasirea arhivelorevreimii habsburgice austriece si nici pentru exumarea si dovedirea crimelor nici asupra lui Avram Iancu omorit de sasii inaintasii lui Iohannis din Sibiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eminescu era sanatos si lucid cu un an inainte de complot a infintat revista Fintina Blanduziei dar internat Fortat urmare complotului Dovedit si urmat planificat, prin chitanta de plata a internari cu ziua dinainte, in mai multe variante pentru a nu putea scapa si cu tratamentul fortat de mercur inclusiv intravenos la-u otravit si terminat in final omorit cu caramida
    Soarta a vrut ca si Avram Iancu in Ardeal sa fie omorit de aceleasi interese evreiesti habsburgice la data apropiate, creierul lui Eminescu aruncat in curte de l-au mincat pasarile.
    Si nu e deloc intimplator ca trei din cei de acum din studioul de la Realitatea Tv erau Evrei contestatari ai lui Eminescu si aparatori ai evreilor Maiorescu iriginar din Ardeal,Medicului Sutiu si chia regele Carol I si nu in ultimul rind unguroica sotie a lui Slavici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite asa se vad mai bine interesele si Jocurile Malefice a evreilor si rusilor pentru distrugerea atit a Ucrainei dar si a Romaniei pentru formatea statului Israel II cit mai mare posibil pe teritoriul actual al celor doua tari de zeci de ori mai mare decit al actualului Israel-craciun.

      Ștergere
  18. Cred ca e vorba de Dinamo aici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba de Otelul Galați ,doamna Maria e din apropiere.Doamne ajuta sa fie așa!

      Ștergere
  19. Cei trei evrei se straduiau aseara in studiou la Realitatea sa ne convinga ca marele Eminescu ar fi un poet mic care a scris numai trei poezii bune, ca ar fi o pierdere mica moartea-de fapt asasinatea lui sa ne convinga niste urmasi de criminali si jefuitori ca de fapt si Domnul Eminescu si noi ne meritam soarta iar ei sint mari ca Enstein cel care a furat idele altora fapt dovedit in cartea tradusa chiar de Eminescu ,cit despre proza lui interzisa de evreii care au introdus comunismul omorind zeci de milioane de oameni nici o vorba.
    Cam aceiasi atitudine ca Evreul Soros cel care la Budapesta colecta aurul si bunurile conationalilor sai Evrei fara sa aiba niciodata vreo remuscare,
    urmare a educatiei lor anticrestine primita din Talmud-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Iulius Maier cel tradus de Eminescu si de la care evreul Einstein a luat ideile din teoria relativitatii si prezentata si de Eminescu in poezia Luceafarul.
    Fapt pentru care evreii au interzis proza lui Eminescu si acum incearca sa-l minimalizeze si scoata din constiinta romaneasca dupa ce inaintasii lor evrei l-au asasinat programat Dovedit prin chitanta cu care au platit cu zile anterioare internarea lui fortata prin varianta B la spitalul evreului Sutiu dupa ce alte variante de retinere a lui Eminescu au dat initial gres dupa ordinul primit de sefii Agentilor habsburgici de la Viena-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Evreii manipuleaza lumea reusind sa conduca prin organizatiile secrete Masonice marea majoritate a statelor lumii occidentale si Crestine la nivelul cel mai sus de conducere a lor folosifu-se de Sperjur prin juramintul masonic intentionat Mincinos in contradictie cu juramintele statelor nationale si majoritatea republicane crestine si mai ales monarhice.
    Singurul conducator al Sua care nu a fost evreu mason a fost Suveranistul Trump motiv pentru care dupa discursul sau la Davos a doua zi a fost discursul lui Soros care s spus ca Trump va fi inlaturat in scurt timp cea ce s-a si implinit punind in loc o marioneta Ramolita pe Biden in slujba Globalismului NeoMarxist dupa cum arata si numele venit de la Evreul Marx care prin ideile comuniste de chivut evreiesc a omorit zeci de milioane de oameni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Scris corect Kibbutz =sistemul cooperatist agricol din Israel al sionistilor si socialistilor evrei care sta la baza ideologiei marxiste a evreului Marx care a dat in Europa Comunismul si Fascismul cei doi Frati care au omorit zeci de milioane de oameni in intreaga lume unde au fost experimentate iar acum vine cu ideile evreiesti masonice neomarxiste =GLOBALISMUL promovat prin oameni evrei ca Soros si cu idei de Lgbiti-sm fabrici de copii care iau locul Creatorului Dumnezeu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Evreii din Romania plecati in Israel care au ajuns in Kibbutz-uri vorbesc despre acestea ca sint mai rau decit colhozurile comuniste ca niste lagare de prizonieri in care evreii nu au nici un drept de proprietate nici macar paturile de sub ei cu program total comandat ca la puscarie cu singura deosebire ca pot pleca oricind doar cu hainele de pe ei.
    Ceia ce i-i faceau pe noii migranti evrei sa faca tot posibilul sa plece oriunde cit mai departe de obicei doar dupa ce plateau Israelului cheltuelile cu aducerea lor plecau prin Europa spre America sau Canada-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Radu Morar—Toata conducerea Romaniei acaparata de Evrei care imprumuta la greu bani in numele Romaniei 200 miliarde Euro si cumpara tot,trag si fura pe urma ramin romanii sa plateasca tota datoria lor.
    Inclusiv evreii Aurescu ministrul de externe si Heelvig seful de la SRI ar trebui sa ne spuna ce agenda ascunsa au cu Israelul care cumpara tot inclusiv locuinte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. E vorba de echipa Otelul Galați că va reveni iar în liga I unde a fost și a activat 23 de ani la rând până în 2015.Cred și sper.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai avea doamna Maria un mesaj despre un meci cistigat de Romania in fata Ungariei cu scorul de 5 -1 ,dar nu se mentioneaza despre ce sport e vorba-craciun.

    RăspundețiȘtergere