sâmbătă, 21 ianuarie 2023

IISUS HRISTOS NE GRAIESTE : EU VĂ VOI DESCHIDE !

 

                           

                                  Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,singură  fiind în camera mea si numai la Lumina Sfintei CANDELE, aud brusc ,un glas duios care se miră de ceva si care spune aşa :
                        "Cu atâta blândeţe....! 
Clipa in care,aud glas care vine din Cer,glas care rasuna atât in Cer cat si pe Pămant.
Era glasul Mantuitorului nostru Iisus Hristos, care ne graieste asa:

                      "Eu vă voi deschide !"  

Si-L văd dragilor, pe Domnul nostru IISUS  HRISTOS într-un Cer de ziuă,un Cer ca de oglindă si stand pe un Tron înalt,un Tron ca din soare făcut.
Mântuitorul avea veşminte albastre -violet si stralucitoare ,si ţine în mâna  Sa  stângă o Carte  ca din aur, iar cu dreapta Sa ,Iisus binecuvinteaza cu cele trei degete, atât Cerul cât si Pământul.
Aud din nou glas care, mi se adresează aşa :

                    "Legatura!
                     Aceasta legatura va este de folos!"

Clipă în care, văd un nor alb stralucitor jos pe Pământ,  iar în Nor, de la picioare până la brâu, se afla in veşmânt bleu strălucitor dar  cu pieptu-I dezgolit , Însusi Domnul nostru IISUS  HRISTOS ce  ţinea în mâna Sa dreaptă , o Carte mare deschisa la mijloc, o Carte aurie si stralucitoare ca un Soare. 
Avea Chipul roziu stralucitor ,iar ochii Săi erau de un albastru senin , blânzi şi strălucitori, cu privirea SA blândă si cu un zâmbet dumnezeiesc. 
Norul alb strălucitor în care era MÂNTUITORUL până la brâu, era înspre Apus, dar jos pe Pământ. 
În clipa următoare, Norul alb stralucitor cu Iisus Domnul si Mantuitorul nostru în mijlocul lui, dispare ca prin topire .
Dragii mei, sa fim ferm convinsi de faptul că, DOMNUL si DUMNEZEUL nostru IISUS  HRISTOS ,impreuna cu  MAICA  DOMNULUI ne iubeste pe toti la fel ,si ne asteaptă în fiecare zi de sarbatoare ca sa mergem in Sfanta BISERICĂ, si sa ascultam cu inima si cu sufletul Sfanta  şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE care, ne inalţă cu fiecare treaptă spre Împărăţia LUI  DUMNEZEU.Amin!
                           Cu dragoste , Maria.

4 comentarii: