duminică, 22 ianuarie 2023

SOARELE ESTE CEL CE INTRA IN TRUPUL NOSTRU!

                                                                21 Ianuarie 2023,ora 5,21 !


                                                                    Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare frumos.

Glasul intreba asa:

             "Soarele, daca intra in corpul nostru, ce se petrece acolo?

Iar un alt glas raspunde imediat:

                Se petrece ceva,categoric se petrece ceva,dar nu cu voia noastra,ci cu Voia Duhului Sfant se petrece ceva.

Soarele Dreptatii este in corpul nostru,inca de la Sfantul Botez!"

.
Dragii mei, 
Soarele este IISUS HRISTOS,este Lumina Invierii Lui Hristos, este SFANTUL DUH de la Taina Sfantului Botez, iar noi daca IL avem in corpul nostru este numai cu Voia Duhului Sfant.
.

Este pentru faptul ca, asa este Voia Mantuitorului Hristos,asa este Voia Duhului Sfant ca sa locuiasca intru noi,in trupul nostru.
Sa-L primim dragilor, sa-L primim cu toata inima noastra ,cu toata fiinta noastra prin Rugaciune curata,prin iubire divina, iubire ce sa se reverese precum un izvor nesecat ,peset noi si peste toti Semenii nostri.
Sa ne-nchinam Soarelui Dreptatii dragilor, sa ne-nchinam Prea Curatei Fecioare Maria si sa multumim pentru fiecare zi traita alaturi de cei dragi.
Cu dragoste,Maria.



13 comentarii:

  1. Soarele Dreptatii era si un concept mai pamintean folosit filozofic pentru a arata orientatea de mers.
    In perioda imperiului Roman se spunea ca -Toate drumurile duc la Roma,in perioada comunista soarele venea de la rasarit in sens propagandistic ,inainte romanii ardeleni spuneau soarele vine de la Bucuresti iar acum se spune ca vine chiar de la Apus din occident.
    Nimic nu e vesnic batut in cuie cum nici soarele nu sta vesnic pe acelasi punct pe bolta terestra afectata de perioada zilei si in curind si de modificarea axei geografice a Pamintului.
    Totul se misca geografic iar filozofic Dreptatea e axa Lumii omenesti si spirituale -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mărioara surioara,drept grăiești,însă și soarele ne aduce lumina în trupurile noastre.Asadar,nu uita in fiecare zi sa_l privești cum răsare și apune.Te iubesc și pe toți prietenii tai.O duminică binecuvântată la toți.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ratati
    In seara asta la ora 21,00
    Emisiunea cu Anca Alexandrescu

    -secretele contractului cu austriecii de la OMV care a pagubit Romania de zeci de miliarde de Euro si au mai si distrus si taiat la fier vechi industria Petrochimica Romaneasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este pe Realitatea Tv emisiunea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Surpare la taluzul spre Olt din cauza ploilor intre Lazaret si Boita jud Sibiu face ca circulatia sa se ingusteze si dirijeze pe un singur sens -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. In schimb in Tibet in Munti vremea calda a produs o avalansa peste o sosea omorind in zapada 28 de oameni putind fi salvati peste 50-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏 doamna Maria 🙏
    Am vrut sa vă spun că chiar acum mă uitam la știri și în Italia a fost o alunecare de teren cu mormintele celor decedați.
    Știu că a-ți avut un mesaj in care ați văzut o alunecare de teren cu un întreg cimitir,morminte,știu sigur dar nu mai știu că este nițel de când ați avut acest mesaj.
    Așa că sa adeverit doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iarna!? Iarna o sa vina si o sa-si între in drepturi - craciunu

    RăspundețiȘtergere
  9. Marea Tradare Nationala a Petrom al patrulea producator in Europa plus patru combinate chimice unde eram nr 1 in Europa Vindut la Strict Secret din averea Romanilor pentru pretul de nimic scos cu surplus doar din taierea combinatelor romanilor facute de acestia cu bani grei si multe jertfe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Guse spune ca are adresa un Emai scris de la austrici OMV a fost o conditie de intrare a Romaniei in UE votata de PSD, PNL si UDMR in parlament in ciuda sutelor de informari facute de SRI dar unde ulterior Coldea si Kovesi participa la petreceri cu ei.
    El spune ca e mai mult decit o companie de energie si sponsoril tuturor actiunilor contra statului Roman inclusi prin ministrul Dandana Virgil Daniel Popescu ministrul actual.
    Sosoaca spune ca acest contract nu respecta conditiile unui contract pentru care se vede ca eu nu l/am semnat cu expresii care nu au legatura cu un contract si cu legile Romane ba chiar invoca o lege ce urmeaza sa se adopte.cum sustin unii de la SRi sustin cu toate mizeriile contra mea.
    Fapt ce arata-pentru marturie-ce nu are valabilitate romaneasca -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sisoaca spune ca- PETROM era si este al statului Roman ca monopol de stat unde fiind al poporului lipseste Ministerul Finantelor din contract si e nul ca nu e semnat de cei care trebuie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar valoare doar a investitiei Petrom date la santaj gratuit trece de 200 miliarde Euro fara zacaminte si institutele sale sau platformele maritime-craciun.

      Ștergere
  12. SOARELE= IISUS HRISTOS -lumina LUI este in noi toti

    RăspundețiȘtergere