luni, 23 ianuarie 2023

ROMANIA ! IISUS HRISTOS PE TRONUL SĂU , IN CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI !

 

                               1 decembrie 2018

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi (asa vad eu mai bine
toate Minunile ),vad o SFANTA BISERICA mare înspre Sud, cu un interior ce stralucea de o Lumina aurie care venea prin peretii Sfintei Biserici.
Întai ,mi se arata partea stanga din interiorul Locasului sfant care era reprezentata de SFINTII Săi,pictati dumnezeiesc de frumos.
Totul era minunat,totul era la locul lui,nimic nu lipsea,nimic nu mai trebuia adaugat.
Interiorul asa cum mi-a fost aratat ,semana ca doua picaturi de apă cu,CATEDRALA MANTUIRII Neamului omenesc.
Forta nevazuta,după ce mi-a aratat partea stanga a interiorului Sfintei Biserici, imi lumineaza acum Sfantul Altar cu tot cu,Catapeteasma ,tot de la stanga la dreapta.
Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI

                       Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI

Părea ca tot interiorul Sfintei Biserici era imbracat in aur,asa de tare stralucea.
In dreapta din faţa Usilor Imparatesti, Il vad pe Domnul nostru Iisus Hristos in carne si oase,stand pe un Tron inalt,ca la JUDECATA particulara. 
Sfanta Biserica era plina de credinciosii care priveau la MANTUITORUL si la SFINTII SĂI care -L inconjurau.              
Fara nicio indoiala dragilor, Sfanta Biserica in care IISUS HRISTOS statea pe scaunul de Judecata,era interiorul (terminat ca lucru )a Sfintei CATEDRALE a MANTUIRII Neamului.
Asa cum straluceste de lumina aurie CATAPETEASMA Sfintei Catedrale, tot la fel straluceau si peretii  care erau la gata,din punct de vedere al picturii..
Nimeni din  cei foarte multi prezenti in Sfanta Catedrala, nimeni nu clipea macar,toate privirile erau spre IISUS HRISTOS !
O Lumina aurie,orbitor de stralucitoare invadase Locasul sfant, iar linistea divina se asternuse in orisice coltisor.
IISUS HRISTOS fratilor,era pe Scaunul Judecatii particulare,avand in Mana Sa,Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie Cereasca.
Asadar fratilor, sa nu mai aruncam cu piatra in CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI, sa nu mai cartim ca s-au cheltuit multi bani din care se puteau face spitale. Dar oare,vrem sa fim un popor bolnav sau vrem sa avem plin sufletul de Lumina Invierii Lui Hristos?
Ce tot se tipa in gura mare,ca vrem spitale?
Nu vrem spitale,avem destule!!! Si cu ajutorul Lui Dumnezeu si al MAICII DOMNULUI vor fi si acestea înbunatatite, aduse la nivel european cu aparatura de ultima generatie. Medici avem foarte buni, doar sa le asiguram totul acolo unde ei isi desfasoara activitatea.
SFANTA CATEDRALA a MANTUIRII NEAMULUI s-a ridicat numai cu Voia,cu Puterea si cu Ajutorul Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.
Ridicarea Locasului sfant, a fost hotarat de Dumnezeu cu multi ani in urma si nicidecum nu a fost un moft al BOR.
Cei care au hulit si criticat acest Sfant Locas al Catedralei Mantuirii Neamului, sa nu o mai faca niciodata si sa mearga la PARINTELE duhovnic ca sa se spovedeasca,ca sa ia iertare pentru păcatele pe care si le-a atras prin ură si prin tot felul de cuvinte jignitoare varsate cu venin asupra BISERICII LUI HRISTOS si a PREOTILOR SĂI.
Va veni vremea si nu este departe,cand vom bate la USILE SFINTELOR BISERICI a LUI HRISTOS,si nimeni nu ne va putea deschide,deoarece, vor fi zavorate.
Vom cauta sa ne ascundem de Apocalipsa care va veni si nu vom avea unde. Vom cere Pămantului sa se deschida ca sa intram de vii in el,dar Pămantul nu se va deschide. Si vom fi lasati pe dinafara in mana vrajmasului care,ne va chinui trupul si sufletul.
Sa ne intarim in Credinta fratilor, sa iubim BISERICA LUI HRISTOS, sa respectam PORUNCILE DOMNULUI  si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                       
                     Cu dragoste,Maria.

35 de comentarii:

  1. Așa este doamna Maria nimic fără Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Sa ne bucuram când se construiește o sf.biserica pentru că înseamnă o gură de rai.
    Sa nu ne bucuram când se construiesc baruri,cazinouri acelea sunt guri de iad,acolo se îmbată,pierd bani,etc.
    Așa că sa ne bucuram din tot sufletul de sf.biserici,catedrale,mănăstiri și sf.troite sa avem cat mai multe guri de rai.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🌹🥰

    RăspundețiȘtergere
  2. Si arhiepiscopul Teodosie al Tomisului ia atitudine contra intrarii soldatilor ucrainieni mascati si cu arme in bisericile ortodoxe romanesti din teritoriile ocupate de la Romania unde fac perchezitii si violente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci mereu afirmatii nefondate si nerealiste.

      Ștergere
    2. E comunicat in direct pe Tv cu toate inclusiv cu Teodosie
      Tu pe ce lume traiesti??-craciun.

      Ștergere
  3. Scandal la Vatican
    Sub paravan de seminare teologice descrise intr-o carte de papa 16 Emerit cu filme porno si proxenetism la catolici in Italia,in timp ce doua femei gasite mumificate in Italia dupa ritualuri sataniste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ovidiu deschide televizorul
      ,sint toate stiri oficiale din posturi Tv din Romania preluate de mine, nu din alta parte
      Lumea e intrata in Nebunie
      Sau faci Diversiuni platit?-craciun.

      Ștergere
  4. Se incinge Razbiul
    In timp ce rusul Ahmedov si Zaharova fac amenintari directe la RMoldova despre care spun ca se indreapta spre un scenariu sinucigas cerind arme de aparare
    Exercitii militare franco-germane maritime,aeriene si terestre in Romania si Lituania.
    Se previne o extindere a conflictului pe teritoriu Nato doar Ciuca Maciuca si mutul Iohannis tac si fac pe filozofii secretosi.
    In timp ce ucrainieni acuza planificarea unui atac al Ucrainei pe trei fronturi si Directii pe linga Est si Sud din marea Neagra unde au avansat la Zaporoje si din Nord unde au masat 10 mii de militari rusi in Belarus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiecare se mantuieste in dreptul lui ... fiecare cu faptele lui ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Fă bine Doamne,intu bunavoirea Ta,și să se zidească zidurile Ierusalimului
    Atunci vei binevoi jertfa dreptății,prinosul și arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău vitei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu vrea jertfă ci credință, dragoste și iubire. Ultimul miel jertfit a fos însuși Cristosul cel viu.

      Ștergere
  7. Asta se știe de mai mult de 50 de ani că DOMNUL IISUS va veni în catedrala neamului, care trebuia să se ridice la poalele munților Făgăraș la Bucium.I-a fost dat poruncă moșului Ilie care sa dus la marii bisericii să le spună și n-a fost luat în seamă. Se pare că și altcineva a primit aceeași poruncă în legătură cu zidirea catedralei neamului și în sfârsit l-au ridicat în București. Că într-adevăr DOMNUL IISUS la a doua venire va veni în catedrala neamului și va fi transmis pe tot globul pămîntesc acest mare eveniment. Știa și sfântul părinte Arsenie Boca pentrucă moșul Ilie sa întâlnit cu el și I-a zis. Povestea este mai lungă, dar cu altă ocazie cu drag Karol.
    🤗🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristosul cel viu va veni undeva prin muntii Bucovinei, dar mai este putina vreme. Maxim 10 ani. Intai trebuie pregatit local si va fi pregatit de cineva trimis si nascut special pt traba asta. Acel cineva este cel promis Romaniei. Cel cu stea in frunte. Acela are putere peste for. Este focus lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Pr Arsenie Boca a zis: Bucurestiul va fi sters de pe harta, cineva a zis ca pe locul casei poporului se va culege flori si musetel, se stie ea. Oare bombele lui Putin, vor ocoli catedrala neamurilor? Voi ce ziceti? Eu nu cred.

      Ștergere
    3. 23.20 Cicerone, Poate fi mai repede sau mai tarziu cand va veni a doua oara Iisus. Nimeni nu stie in afara de Dumnezeu pentru ca Dumnezeu nu I-a dezvaluit acest lucru nici Fiului Sau - Iisus.

      Ștergere
  8. Doamne miluiește ne pe noi păcătoșii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Guse -Asistam si acum la unui razboi al rezervistilor din SRI si SIE impreuna cu SRI -apropo de OMV.
    -Adrian Nastase cu asemenea dovezi de Tradare sa vina si acum cu Minciuna de utilitate .I-i e frica de incadrarile de Tradare si de Subminarea Economiei Nationale.L -a pedepsit Dumnezeu sa vada ca mascarada nu I-a reusit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sosoaca-Am peste 28 ani in avocatura si procese cistigate in asfel de privatizari ca OMV.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sosoaca Contractul cu OMV nu apare statul Reprezentst de ministrrul Finantelor si Justitiei si e lovit de NULITATE si la constitutie ca Bunuri Inalienabile cu Subminare Economica.
    De aceia nu s-a dorit in Parlament introducerea Subminarii Nationale includiv de AUR.
    Vom face actiune de anulare a acestui Contract atacat pentru ca invoca suprematiei legii romane contra celei Europene.
    Si arata ca Romania a fost sub un Santajcu pistolul la timpla a celor care doreau anularea puterii Romaniei.
    Ma intreb de ce doamna Scutea/sibianca de la parchet,pe care am sesizat-o si nu a facut Nimic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. PSD cere prin CJ Dolj evreului securist De la Energie sa plece din functie inclusiv grevisti din cariera Jilt care au refuzat sa mai urce in mijloacele de transport-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Devalorizari la Euro Dolar si Lira sterlina desi mai mici ca cea estimata din cresterea Energiei pare sa duca in Vest la recesiune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sondaj Curs arata ca 75 la suta din Romani cred ca tara merge in directie gresita cu scaderea increderii in institutii unde presedentia are sub 20 procente cam 16-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Magistratii din Pitesti au respins cererea fostului politist Cioaca de a iesi din puscaria Mioveni dar mai are drept de recurs-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Patriarhul Kiril le cere preotilor rusi sa mearga pe front-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. De pe Realitatea Tv
    Voi politicieni care vindeti tara fara mila de resurse lideri fara Mila,sa nu donati vreodata singe ca sunteti fara Dumnezeu ,dar nu miscati un deget pentru romani nici din tara nici cei persecutati din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Grup Infractional Organizat
    Tiriac.Bimbonel -Nastase si multi ltii ca ministrii Rus etc,in contractul de EADS= acum Airbus, de peste 1,5 miliarde de Euro pe care Kovesii cea medalista de straini ca si Coldea nu a vrut sa finalizeze dosarul cu cea mai Mare Coruptie si frauda dupa OMV Petrom
    Contracte pentru Infractori Vinzare pe nimic dar cumparare Foarte scumpa de securizare cu tari NonUe pe comisioane de miliarde de Euro
    Si prin Kovesi e complice si DNA-ul despre care am tot scris-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Europarlamentarul Tomac cu Informatiadin Rusia-Dupa Ucraina urmeaza RMoldova- unde sint multi cetateni ai UE unde si la Davis Maia Sandu a cerut ajutor pe lindga cele 18 miliarde promise Ucrainei in conditiile in care Rusia promite Excaladarea Razboiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Urmează un eveniment ce va zgudui lumea. Numai Dumnezeu ne va ajuta cand vom avea probleme.

    RăspundețiȘtergere
  21. Marinescu pentru Ovidu acum pe Realitatea Tv-La Omv nu au majorat capitalul cu terenurile, nu au marit pretul la titei Toti vinovati de Tradare de la Nastase,Tariceabu,Basescu Boc.-
    OMV e nu numai austrieci ci si rusii care puneau in contract sa nu fie vindut la Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doua milioane de romani cer prin Realitatea Tv sa se recupereze bogatiile furate inclusiv prin Turnatori Ion Tiriac si Basescu nedeconspirati la timp din dosarele Securitatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. pe blog s-a scris despre BOR ca nu este agreat de multi crestini-IISUS HRISTOS va veni in slava nu pe tronul pamantesc-sunt multe de verificat in timp

    RăspundețiȘtergere
  24. Hawaii (SUA) ,acolo e raiul pe Pământ,numai plaje,mari,oceane și peisaje foarte deosebite și exotice,cine vede câteva poze din Hawaii ar știe că acolo o sa fie și e raiul pe Pământ!
    In România înca sunt bombardieri și e un star eșuat în prezent , SINGURA SALVARE a ROMANIEI este bucovineanul ce o sa fie președintele României peste câțiva zeci de ani.Da,nu știu dacă tocmai s-a născut dar el va face din Romania ,Gradina Maicii Domnului și țara de pelerinaj mondial,singura faza nasoala e că bucovineanul va fi președintele României după marele război(Al treilea război mondial) conform profețiilor indianului Sundar Singh.
    Cat despre Hawaii mi-ar fi plăcut să mă nasc acolo,stăteam toată ziua cu cocktailul de fructe pe plaja acolo,admirand natura edenică.
    Nu serios acum,o sa mă documentez despre Hawaii că e un stat american foarte interesant,ce bine ar fi că România să fie tara tropicala și departe de Rusia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peste tot in lume e Raiul pe pamant daca oamenii lasa natura in pace, daca nu isi bat joc de mediul inconjurator.

      Ștergere
  25. Imagini pe Romania Tv cu trenuri de blindate in drum spre Ucraina.
    In timp ce pe tarmul romanesc Marii Negre descoperite bucati de armament testat de rusi inclusiv un motor de racheta sol-aer rusesc probabil adus de furtuna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. pt Alin Avalohis- am scris candva pe blog despre schimbarea polilor energetici-duhovnicul meu a spus:peste ani scoarta pamantului se va roti precum coaja pe portocala-si se vede ca de ani buni Romania nu mai are ierni cu zapada iar verile sunt toride-ne indreptam catre subtropicul de nord-e si dezechilibrul celor care fac averi din exploatarile pamantului-sunt ANONIM5 si sa avem sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere