miercuri, 25 ianuarie 2023

UN OZN URIAS SE RIDICA DINSPRE RASARIT!

                                                              25 Ianuarie 2023,ora 13,26 !

                                                            Dragii mei,

Astazi, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad de parca as fi avut inca un ochi in crestet ,vad cum se ridica de jos dinspre rasarit, un OZN urias ,as putea spune ca era un OZN mama.

.
De ce spun ca era un OZN mama? Deoarece, era foarte mare, era rotund si nu era pentru prima oara cand vedeam un astfel de OZN urias.
Am mai vazut astfel de OZN-uri din care ieseau alte OZN-uri mai mici,un fel de Cal Troian.
Acest OZN urias avea cel putin trei cercuri de becuri multicolore aprinse , becuri care pulsau incontinu.

.
Pentru ca OZN-ul urias sa urce si sa fie si vizibil ,se inalta fara viteza mare,dar, rotindu-se in inversul acelor de ceasornic,adica, de la dreapta la stanga.
Dragii mei, cu siguranta prietenii nostri Extraterestri sunt pe baricade datorita a ceea ce se intampla la granita noastra si la nivel mondial.
Asa cum am mai scris adeseori dragilor, Extraterestrii vor supraveghea Romania si chiar o vor apara la nevoie,putem fi ferm convinsi de acest lucru.
Si ca sa mai amintesc dragilor, EXTRATERESTRII sunt fiinte organice, sunt Creatia Lui Dumnezeu,sunt extrem de intelepti si au puterea de a se transforma in Energie atunci cand nu vor sa fie vazuti.
Orice s-ar spune despre Extraterestri, eu pot sa va asigur ca au intentii bune, ca vor sa salveze omenirea de la un posibil dezastru mondial si ca se vor arata față catre față, pentru prima oara,românilor si nu altui popor.
Extraterestrii vor veni ca un SOL al PACII mondiale si chiar voir avea in mainile lor,steaguri albe, steaguri ale Pacii.
Iata ce intreba un glas ,inca din 2015 :

                            "Extraterestrii?
               Dar de ce vin ei pe Planeta noastra ? 
La care un alt glas, îi raspunde aşa : 
                 Din curiozitate ! 
                Din pură curiozitate !
               Dar oamenii vor intelege numai atunci când, vor fi faţă - n faţă cu Extraterestii. 
               Dar, vom fi faţă în faţă cu Extraterestrii? 
              Da ! Oamenii vor fi faţă în faţă cu Extraterestrii!
Glasul intreabă din nou:
              Extraterestrii vin oare ca să distrugă Pământul ? 
               Sunt ei dusmanii omenirii ?  
Iar răspunsul a venit promt :
                 Extraterestrii nu vin ca o Forţă  a Răului, ci vin ca o Forţă  a Binelui !    
            Extraterestrii sunt Forţa  Binelui, iar Omenirea va cunoaste aceasta, numai când vor fi faţă in faţă cu ei!
În România,mai dureaza un pic intâlnirea cu Extraterestri.  
                  Mai reflecteaza si ai să vezi cât de puțin mai dureaza. Un pic, foarte puțin ! ” 
Iar aici dragii mei, Conversatia se termină si vad cu ochii închisi fiind, văd în faţa mea doar la un braţ întins, vad un Cap viu de Extraterestru cu ochii negri si luciosi si care se miscau precum niste rotite.
Se balansa in lumina alb-bleu in care venise, il văd in toata splendoarea lui şi-i spun mental ca mă bucur pentru aceste vesti, după care dispare ca  prin topire.  
Se pare dragii mei că, şi Extraterestrii  s-au supărat pe oameni, pentru că le neagă existenţa si-au hotărât ca să se arate tuturor oamenilor.
Când se va intampla, cu siguranţă îmi vor spune! .
După ce amicul meu a disparut, vad cu ochii închisi fiind, vad foarte aproape de mine, văd o Cruce mare de culoarea fagurelui de miere pe care era rastignit Iisus Hristos cu Trup de Lumina alba orbitoare.
Dragii mei, asa cum cunoastem că DUMNEZEU  EXISTA, tot asa trebuie sa acceptam faptul că ,si aceste fiinţe extrem de inteligente si foarte puternice, exista in UNIVERSUL acesta mare si că sunt o Forţă a Binelui si nicidecum a Răului, asa precum afirma toti Preotii Bisericii si nu numai. 
Daca la inceput au venit din curiozitate pe a noastra Planetă, acum ei , Extraterestrii vin pentru salvarea omenirii si nicidecum pentru nimicirea ei. 
Cu dragoste,Maria.





23 de comentarii:

  1. STIU DESPRE EXTRATERESTRII DIN 1984,AM CARTI DESPRE EI,,,CHIAR AS DORII SA FIU LUAT DE EI IN UNIVERS,PTR DESCHIDEREA SI FOLOSIREA MINTII ,DECAT SA FIU DISTRUS DE ACESTI GLOBALISTI CARE SE APROPIE CU PASI REPEZI DE SCLAVIGIZAREA NOASTRA ...DACA CHIAR AR FI ENTITATI RELE MAI BINE SA FIU UCIS DE EI ,DECAT DE DAVISUL GLOBALISTILOR CU TOT FELUL DE SERURI EXPERIMENTALE CARE DE FAPT, STIU SIGUR CA SUNT ARME CHIMICE. .DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE ROMANIA SI PE ROMANI,AMIN.SI INTARESC VORBELE DN -EI MARIA ,,,CA ACESTE FIINTE NU SUNT ENTITATI IMPOTRIVA OMENIRII.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu era nici un număr pe acolo, pe OZN pe lîngă OZN ? De exemplu un 5, nu se vedea deloc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CICERONE intotdeauna scriu exact cum mi se arata,exact cum aud! Daca era ceva in plus.....ai fi vazut in articol.

      Ștergere
    2. Ma simnt bine cand primesc un răspuns, cît de mic ar fi cu da sau nu sau nu prea, eu sunt mulțumit. Deci, mulțumesc. Poate în viitor vei vedea și un 5. Trebuie să vezi un 5 pt că mulți vor veni să vadă 5.

      Ștergere
    3. Ce e cu 5-ul de-l tot lauzi?! Da mai multe detalii.

      Ștergere
  3. Oamenii de stiinta chinezi facind experiente cu unde seismice trecute prin miezul nucleului Pamintului bazindu-se pe viteza diferite de trecere a acestora intr-un secol au ajuns la concluzia ca viteza de rotatie a acestuia s-a oprit cea ce ar cam insemna o reducere a cimpului magnetic sau chiar inversare a cimpului .
    Si asta ar putea fi un motiv de alarma pentru extraterestri si un pericol pentru protectia contra radiatiilor solare mai ales ca urmatorii trei ani sint de maxim al activitatii in ciclul solar de 11,2 ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta doamna Maria 🙏
    Nimic fără Dumnezeu 🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Andrei Spinu vicepresedinte in RMoldova-
    Moldova in atentia Rusiei tot timpul care vrea sa o controleze prin razboi hibrid dar RModova nu e pregatita sa intre in Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un vulcan submarin linga Grecia din Santorini care doarme de 400 de ani a erupt din nou.
    Intr-un tren din Germania un palestinian a atacat calatori la intimplate cu un cutit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Francezii din Romania fac antrenamente la Cincu cu renumitul tanc Leclerc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Project nutring
    Un program test american facut pe 35 bagatani antreprenori pentru intirzierea Imbatrinirii pare sa dea roade.
    Masuratoarile facute pe unul de 45 de ani arata ca tot corpul inima ca la 37 ani si pielea ca intinerite.
    Programul se bazeaza pe alimentatie si exercitii fizice care incep la ora 5 dimineata cu luarea multor suplimente alimentare.
    Tot in acelasi scop in Sua e in stadiu de finalizate un test TAME pe mii de virsnici cu substanta Metformin din medicamentul ieftin Siofor folosit la Diabetici de peste 70 de ani dovedit ca cei tratati astfel de Diabet au o medie de viata mai mare ca ceilalti sanatosi.
    In timp ce masuratori facute pe celulele din singe in Anglia pe frati gemeni arata ca gemenii identici dar care consuma ciocolata neagra sint biologici mai tineri cu o lungime mai mare a talomerilor din capetele cromozomilor de ADN cu o singura mentiune a nu face exces pentru ca ciocolata prea multa infunda vasele de singe din corp si inima proces ce e reversibil la oprirea consumului de ciocolata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suplimentele (vitaminele s.a.) contin 95% prostii ce nu ar trebui sa se regaseasca in ele, iar in privinta suplimentelor alimentare... nu mai e nimic sigur. Cei care au gradina au afirmat clar ca baga ingrasaminte (cu tonele, nici nu se uita pe eticheta sa vada ca se pun cativa mililitri!) pentru toate produsele vandute! Iar strict pentru productia proprie nu baga ingrasamant, dar pentru restul, da! Se baga mai mult decat limita maxima admisa!

      Ștergere
    2. Nu si bogatanii astia din proiect care consuma alimente naturiste fiecare de 2 milioane dolari in fiecare an
      Daca nu vreti mumificare de vii cu E uri cumparati propriul teren de cultivat linga un riucu apa si ,faceti si miscare fara sume imense.
      Desi se cam zice ca -nici de lene nu a murit nimeni -cea ce nu prea e adevarat ca da obezitate boli metabolice si viata scurta-craciun.

      Ștergere
    3. Ai dreptate, am avut și eu o cunoștință, care punea azot la greu sa crească spanacul mare cât palma, chiar i mi spunea "asta-i pt.vanzare"alai pt.noi,care era f.micut....

      Ștergere
    4. De aceea gasiti in interiorul cartofilor si rosiilor tari, acel miez negru si "ars". La fel si la celelalte legume si fructe. Merele sunt atat de stropite ca le innegresc miezul. Nu se pot consuma.

      Ștergere
  9. Romanca Maria Boldor gasita drogata cu Acuboldarina dupa concursul de scrima din decembrie de la Cairo la un prim test, urmeaza confirmare cu al doilea test si sanctiunea cu retragerea medaliei si dreptului de a mai participa la concursuri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru zborul pe Marte
    Nasa studiaza in vederea reducerii spatiului cu alimentele hibernarea astronautilor timp de 5-7 luni numita Torpoare ca la ursi dar cu medicamente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mărioara surioara,nu rămâne decât să le mulțumim pentru grija lor față de noi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Exista in posesia secretizata a celor 4 mari culte crestine o noua Revelatie ( promisa deja din sec.1 prin Ana din Pont ca va fi ascunsa din necredinta decatre dregatori) destinata pt compmetarea f necesara a Apocalipsei care nu poate fi corect talnacuta singura cu ce are Biserica decut prea putin si cu risc de necredibta in Iisus (n.cel revenit la judecata) .
    Noua Revelatie ()are 64 de capitole in forma ei
    necenzurata pastrata ibtegral doar de Bazs desi a primito abia in 2005 fata de 1910 la restul dec3 culte. ( tot in urma rugaciunii dregatorilor cumera profetit) .darpina in 2095 cel mai bine doar (fara ultima propozitie) era pastrata de Papa in birou la el nu in biblioteca speciala etc. De aceea pe atunci Fecioara in zona catolica spunsese unui prelat ca adevarul e stiut de papa dar trebuie cerut si promovat cu curaj in lume. Dupa care Papa de atunci a facut doar...joc de glezne public fara sa divulge nimic.
    Ei bine un capitolvb desi nu prea mult despre extraterestrii pe care ii imparte in doar 2 categorii ( sint 3 si o si mai mica subramura pe jumarate primate inca folositi ca sclavi de cei rai..insa a treia sint unii ca si noi dar f rari si f departati) respectiv sfinti si ceilalti f pacatosi ca civilizatii planetare aflate in razboi insa cistiga mereu automatizat cele sfinte unite si supertehnologizate .
    Cele sfinte ne vor primi in Asociatia lor abia la a treia generatie dupa sf. Judecatii si tot atunci ne vor vizita ca un grup de turisti care insotesc delegatia ificiala cu care vom.semnba actele de aderare.
    Nici un fel de extraterestru nu are misiune de calauzire sau salvare a civilizatiei noastre si oricare are interzis divin sa fie popularizate ca si contact direct pe Pamant pina la sf.Judecatii. ( probabil din cauza fanatismului in care ei sint crezuti exckusiv draci) si a confiziei Venirilor cu extraterestrii.
    Misiunea de salvare judecata si calauzire o are Dumnezeu insusi care se ocupa si Personal felurit si ajutat de ingeri intrupati, sfinti, Iisus, Mihail ,Ilie etc
    Totusi limitat extraterestrii buni au ajutat in doua situatii indirect prin informatii.
    In una au transmis americanilor sa nu mai faca afaceri cu extraterestrii care nu se tin de cuvant ( contractual aur folosit militar de alieni dat la schimb pe stiinta mai avansata) .
    Si a doua situatie tot in anii 70 cind tot Nasa a vazut ca ei cu nava lor nu coboara de pe orbita nici nu ne contacteaza radio incit au luat ei legatura radio intrebind de ce nu coboara asa ca altii ( posibila defectiune nevoie de ajutor etc) dar au zis ca nu au probleme nici interes ot planeta noastra ci au venit doar ca delegatie sa aduca omagii discrete lui Dumnezeu insusi care e intrupat ca om pe Pamant.
    Vestea a fost dusa intre mai marii statelor occidentale prietene cu Sua.
    Care facind cercetari teoligice s.au orins xa Judecata e im8nenta si ca iranduirile actuale vir fi inlicuite cu una noua in situatie de mare criza pkanetara cauzata de urgie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai copile, numai pe asta n-ai zis-o ca "Dumnezeu e întrupat ca om pe pământ" și vin et.sa-I aducă elogii. Ratacitule...

      Ștergere