joi, 26 ianuarie 2023

23 - 24 ! OARE CE INSEAMNATATE AR PUTEA AVEA?

 

.
26 Ianuarie 2023,ora 11, 43 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune doar doua cifre sau doua date ar putea insemna, nu stiu exact.
Glasul a repetat de doua ori consecutiv asa:
 "23, 24 !
23, 24 !"
Dupa care, glasul dispare! 
Dragii mei, daca va fi vorba de aceste 2 zile dintr-o luna a anului 2023 sau de un numar de zile anume, eu nu stiu a va spune.
Cert este faptul ca, vom auzi in acelasi timp de aceste zile(cred eu)23 si 24.
Sa nadajduim ca va fi ceva de bine si nicidecum nu vreau sa ma gandesc ca ar fi ceva de rau.
Sa ne rugam impreuna ca sa avem pace si liniste in tara,ca sa avem pace si liniste in lume.
                       Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Posibil marea revoluție care va urma în România

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa inceperea incalzirii globale si cresterea oceanului a inceput sa scada marimea zilei terestre sub 24 ore pentru ca momentul cinetic creste viteza de rotatie a Pamintului, deja doar cu citeva milisecunde-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e vb.de asa ceva.

      Ștergere
    2. Cred ca e vorba de cei 2 ani 2023 si 2024 se va intinpla ceva.

      Ștergere
  3. Reducerea timpului zilei terestre impune resetarea periodica a GPSurilor caci altfel vor da eroare dar si a traectoriei satelitilor dupa noua schimbare a axei polilor Pamintului si a noului Ecuator care va urca spre Europa de vest-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru a evita inundarea data de cresterea nivelului oceanic Londra a luat masuri si a facut in aval pe Tamisa un baraj din pontoane mobile .
    Dar pentru un oras ca New York format pe 5 insule o asemenea solutie ar costa enorm,dar oricum acest oras are sub forma asta zilele numarate si din cauza celui de al Treilea razboi mondial si americanii vor fi obligati sa-l mute pe un tarm continental mai inalt si mai sigur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un barbat de 67 de ani din avionul de Italia a murit la aterizare azi pe aeroportul Timisoara
    Aceiasi cauza ca romanca ce a nascut prematur in avion acum doua saptamini diferenta de presiune atmosferica din avioane afecteaza in situatia limita funtionarea plaminilir si inimii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce va fi pe 23,24 februarie??????

    RăspundețiȘtergere
  7. Romanii din R Moldova au protestat la Bucuresti in piata presei Libere contra hotaririi sorosistei presedinte Maia Sandu a sudpendat 6 televiziuni si o lista cu peste 50 persoane care spun ca ar fi proruse si suspendate fara hotariri judecatoresti multe drepturi in dispretul Constitutiei cum la nou nu i-a mers cind voia acelasi lucru Iohannis cel cu geaca Rosie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma gindesc la 2 posibile variante desi inclin catre a doua. Plus inca doua ca ultimele ore ramase pina la cite ceva.
    Prima putin probabila e despre doua zile legate de care e de fapt o exprimare simbolica ocolitoare si usor inexacta pt a nu se prinde dusmanii ca are legatura biblica.
    Pt ca venirea Sa care nu e nici nastere nici pt prima data va avea loc intro zi duscret in cerc restrans miraculos in Bucovina dar vestirea catre planeta cu tot cu multe aktele de aflat si de dat in vileag va fi a doua zi din Sion.
    Insa a doua varianta e despre 2 zile din 3 zile de intuneric la urgia Judecatii caci din a treia durata e de doar citeva ore mare parte cu ploi care vor spala atmosfera de praful fumul vulcanic general dar vor murdari acid ( sulfuric) solul si apele pt maxim 7 luni din care 5 in sezonul apicol. Din aprilie.
    A cincea varianta ar fi cele 2 zile de la Pastele succesiv urgiei din care in prima va fi prezentat Iisus revenit cu nou nume in Bucuresti iar de a doua z va incepe a doua mare reducere a populatiei zisa mania Sa in Ps.2.
    Insa daca urgia e in aprilie venirea Duhului Cineva Dumnezeu insusi Femeie asemuita Fecioarei care tot manifestare a Duhului Sf este inca secretizata canonizat ( 85 Apostolic) ei bine nu poate fi decit cu macar 2 sau 3 luni anterior.
    Mai poate fi vb de zile in care vine Cineva dupa urgie in Romania dar se va anunta a doua zi. Insa asta dupa un inteval in care va locui la Roma . Venirea Sa la noi definitiva atunci va fi dupa doua Referendumur din care primul pt adoptarea meritocratiei si a doua despre intrarea in concurs contra Rusiei pe tema abolirii fumatului in care cistigatoarea va deveni tara Sa locativa pina la sf vietii Sale ( 7 ani) facind din ea Centrul planetar al.miresei reale.
    Venirea Sa teofanica in Bucovina e pt dedublare fata de fostul Sau trup deja moaste cu care se nacuse in rasarit in < tara femeii va fi atacata si ea >.
    Rasarit precizat inca in 2 contexte din care unul in Is.41.2.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. Lămurit buștean, ceva nu am înțeles totuși, cine e "Cineva"?

      Ștergere
    2. Mihăiță, dacă vrei să cunoști studiul bibliei făcut de oameni f deștepți, mergi la penticostali că ăia se ocupă cu așa ceva. Celelalte culte creștine copiază tot de la penticostali. Le poți găsi și pe youtube. Măi vericule, tu le-ai încurcat pe toate. Caută pe google sau youtube ceea ceți dorești să afli și vei afla în dată. Eu am înțeles cam ce vrei să zici și mi-am dat seama că ai încurcat borcanele cu telefoanele. Nu e o problemă, le poți descurca cautînd exact ce-ți dorești, pe google și youtube.

      Ștergere
    3. Prunca Lui Dumnezeu,profeția doamnei Maria,și alți profeți tot despre ea vorbesc că este din Bucovina,unde este acum in v stil tari.Sa lăsăm Divinitatea să ne lumineze,să nu ne face păcate cu vorbele noastre.
      Nici un Sfânt nu a fost scutit de foarte mare suferință pe pamant,așa cred că și ea sufere foarte mult trupește și sufletește,până primește Duhul Sfânt.

      Ștergere
    4. Draga creștine,Mihai nu va căuta pe internet nici pe penticostali ,pentru că el este cercetător a Bibliei in toate limbile de pe pământ,din păcate tu nu înțelegi nimic din Biblie,că nu o cinstești pe Sfânta Fecioară Maria,Sfinta Cruce,Sfintele Moaște,Sfintele Icoane,și multe altele.Asa că noi nu dam sfaturi la nimeni,fiecare om pe pământ are drumul lui în viața ales de Dumnezeu.

      Ștergere
    5. Anonim27 ianuarie 2023 la 22:15. Tanti Marie, parcă eu cunosc de undeva stiulul ăsta de vrăjeală de ortodox. În fine nu mă interesează dar eu am scris un mesaj, un răspuns la anonimul de sus fără înjurii și alte cuvinte jegoase, am scris ceea ce fac și ceea ce nu fac. Cu ce te-a supărat răspunsul meu către anonimul 27 (dacă nu e al lui matele) de nu i-ai dat drumul? Scrie aici cuvintele mele jignitoare care le am scris în mesaj ca să nu le repet. Oi fi scris din greseala vre-o injurie dar nu-mi amintesc. Sau spunemi motivul de ce nu i-ai dat drumul că era răspunsul meu pt anonimul obraznic de mai sus. Eu zic că nu e frumos ceea ce faci. Lasă oamenii să-și comenteze unul la celălalt.

      Ștergere
    6. Cicerone, penticostalii nu au si ei un blog pentru a-ti petrece timpul pe blogul vostru dedicat invataturilor voastre?

      Ștergere
  9. La turneul de tenis din Australia unde juca si fiul sau Sirbul Djicovich , tatal sau a organizat o manifestatie proPutin cu poza lui si steagurile Rusiei stirnind un protest diplomatic al Ucrainei.
    Asa ca se vede clar ce vecini veniti din Asia avem-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim27 ianuarie 2023 la 20:48 PRUNCA SAPTE,nu s-a nascut inca si nu va fi din Bucovina! Am dorit ca sa precizez acest lucru,pentru ca lumea sa nu fie dusa in eroare! PRUNCA LUI DUMNEZEU va avea pe frunte 11 Stele ! Deci, nu va putea fi confundata cu absolut nimeni.Atunci cand va veni pe lume si pentru lume, va afla intreaga omenire! PRUNCA SAPTE nu se va naste aici pe pamant.Va veni ca o sulita din Cerul Sfant si va fi pusa in bratele Mamei Sale,Mama aleasa de Dumnezeu ca sa o creasca. Nimeni nu va putea spune ca s-a nascut ici sau colea, sau ca este x sau y. Aceasta Prunca va avea pe fruntea Sa 11 Stele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce va face Prunca Sapte? Si de ce se numeste asa - 7, daca are 11 stele pe fruntea sa?

      Ștergere
  11. cicerone-penticostalii, adventistii martorii lui iehova etc sunt SECTE-care studiaza doar paragrafe din biblie si nu cred in SF TREIME ,MAICA DOMNULUI SI SFINTI- ei au putin timp de cand s-au organizat- pe cand crestinismul este prezent de la nasterea DOMNULUI IISUS HRISTOS de acum 2000 de ani- iar apostolul ANDREI intaiul venit la DOMNUL este crestinatorul romanilor- este cat se poate de corect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti sint ramuri de la crestininism peste 3 mii de culte crestine-craciun.

      Ștergere
    2. Dar ce sa caute pe un blog crestin ortodox sa inoculeze invataturile lor gresite de care oricum nimeni nu tine seama?

      Ștergere
  12. 23 spre 24 Febr s-a început razboiul anul trecut

    RăspundețiȘtergere