duminică, 22 ianuarie 2023

BISERICA REPTILIANISTA !

                                                10 Ianuarie 2023, ora 5,23 !

                                                           Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                     "Semnul Bisericii,a Bisericii reptilianiste!"

Moment in care, vad un Cer de noapte iar jos pe pamant,vad o cladire inalta, o cladire in intuneric care se asemana ca o Biserica ca forma, doar ca, nu avea turle ,nu avea Sfanta Cruce, ci numai un turn inalt de zeci de metri.

Acest turn inalt si spiralat avea exteriorul chiar precum pielea reptilelor.


Sa ne imaginam dragilor ,o astfel de cladire cu un turn inalt ce arata exact ca o reptila de zeci de metri ancorata deasupra acelei cladiri,acelei Biserici reptilianiste.
Pe langa intunericul ce inconjura aceasta Biserica reptilianista, totul parea sinistru cu acel turn inalt cu exterior ca din pielea reptilelor.
Dragii mei, daca exista in acest moment o astfel de Biserica reptilianista si unde ar exista asa ceva, eu nu stiu a va spune.
Dar stiu ca vom auzi la un moment dat, de o astfel de Biserica reptilianista.
Am gasit in Arhiva Blogului Dumnezeu Exista -Marturii, un articol din 2019.
Iata:


OAMENI REPTILIENI PRINTRE NOI ? OZN URI -EXTRATERESTRI !


25 de comentarii:

  1. Era si un mesaj cu o sedinta a lor la care participa atunci un reptilian roman ajuns premier la PNL Evreiesc.
    Deci as spune ca reptilienii sint Masonii Evrei care ar avea sediul in o cladire occidentala cu rol conducator masonic evrei care nu poate fi decit in Sua unde exista astfel de Turnuri ,chiar am vazut unul modern asemanator dar greu de spus ce oras era, desi conteaza mai mult sensul reptilian de tradatori ca Sarpele de la ispitirea Evei.
    Deci unul cu multe fete si tradator ca Masoneria Evreiasca ce depune juraminte duble si contradictorii planificat organizatiei evreiesti anticrestine dar si juramint crestin in state national-crestine si multi din ei chiar de preoti si ierarhi crestini precum AntiCrist-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reptilienii sunt peste tot in posturi cheie,nu numai evrei ci în toate guvernele .

      Ștergere
    2. La capitolul asta as da exemplu vechi la biserica Rusi unde un preot evreu cu par rosu a umplut localitatea cu copii cu par rosu si nu e unic prin Italia ca la catedrala New Castel care din cauza asta Vaticanului nu mai gaseste nici un preot care sa vrea parohia-craciun.

      Ștergere
  2. La noi biserici mici cu cruci vechi scrise cu litere slavone sau mai vechi romane din vremuri de restristre ascunse de invadatorii migratori si imperiali otomani.
    Multe in muntii Buzaului la Bozioru in locuri inca secrete pentru protectie dar cu mari puteri cercetate de cunoscatori locali dar si de o unitate de paranormali ai lui Ceausescu sau dupa revolutie de militari americani dupa zvonul de disparitii de oameni gasiti dupa ore la distanta in timp si spatiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Omul e precum piatra pentru sculptori, frumosi dar ca sa le vezi caracterul trebuie sa lovesti cu ciocanul si sa asculti cum suna cu rabdare, sa nu aiba sunet fals de la vreo fisura interna care strica totul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fermierii polonezi au protestat in toata tara pentru veniturilor lor reduse urmare cerelealelor Firmelor Occidentale care produc si vind din Ucraina cereale ieftine netestate calitativ prntru chimicale si care nu aveau initial destinatie Polonia ci ca ajutoare pentru Tari Africane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Divizia 101 americana de la Kogalniceanu cu 4 mii militari ,mult criticata de Sosoaca, va fi schimbata cu alta care va ramine in tara inca 9 luni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar care spre deosebire de primii va fi condusa de general american cu doua stele care va putea lua decizii singur si rapide in cauza mutarii conflictului pe teritoriu Nato aratind o crestere a alertei-craciun.

      Ștergere
  6. Adica Sperjur ca juraminte planificat si mincinose de la inceput cel putin cel de al doilea crestin care neaga constient si planificat pe primul juramint masonic anticrestin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alerta Nato
    Dupa ce ministrul armatei Din Ungaria a facut o Epurare din afara din Armata 156 Generali si colonei
    Sa fie vorba tot de Tradatori cu
    dublu juramint sau Tentativa de Lovitura de stat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Perchezitii
    Si statul Ucrainian face ample perchezitii la parohiile si domiciliile preotilor ortodoxi romani.
    Pe astia i-i deranjaza ca Mare Inamic Incriminat Limba Romana zisa in Basarabia lor de sud in Buceac si moldoveneasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Protest in Bucuresti
    A sunat ceasul- de la inceput de an

    Si la noi al angajatilor de la stat nemultumiti pe legea salarizarii care ameninta cu Greva Generala si in Sanitas-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Se instaleaza tot mai des camere cu recunoastere faciala in infrarosu deci vad fata chiar daca poarta masca la hotii obijnuiti mai putin la reptilienii evrei de la guvernare care dau lovituri mari prin Tradare Nationala si Sperjur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Greva Azi si a minerilor care refuza intrarea in cariera Jilt complexul Oltenia dupa accidentul cu trei morti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Si Reptilianul Cioaca asasinul politist sotiei sale al Elodiei are proces la Pitesti si vrea sa iese din Inchisoare fara a indeplinii conditiile legale cu 4 luni pentru cerere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Craciunele, poate ca nu el si-a omorat nevasta, poate ca nu el e de vina. Se poate ?

      Ștergere
    2. Mai repede cred ca Dinca nu a ucis fetele decit pe Cioaca care a fist condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte-craciun.

      Ștergere
    3. Si cine sa o fi omorat-o pe Elodia daca nu Cioaca?

      Ștergere
  13. Atât timp cât nu suntem singuri în acest univers,cine știe câte ființe sunt?
    Am auzit de reptilieni,gregorieni ,bratacieni,serpilieni și ce ore mai fi.
    Ne putem da seama de un astfel de om,am citit despre acești "oameni" și pot să disting ce am in fața mea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca au ajuns sa ne conduca reptilienii sa nu ne miram de ce Istitutul Cantacuzino si spitalul de Arsi stau nefuctionale ca si Iohannis iar incendiile cu arsi in acesti ani s-au tinut lant-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Biserica ortodoxa romana va fi atacata crunt inclusiv de presa romana?! Vad cum oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu- se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii !? Inclusiv aici pe blog se inoculeaza ideea de extraterestrii. Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  16. biserica reptiliana ,da nu reptilianista!-monarhiile , miliardarii lumii si multi sefi de state au facut pact cu reptilienii care sunt pe pamant de cand lumea-oamenii de stiinta care nu au refuzat posturi cheie au vorbit despre acestia si cum pot fi reperati- in infrarosu-sa nu ne miram ca suntem condusi spre violente datorita acestor diavoli-numai ca IISUS DOMNUL nu-i va lasa sa distruga globul-oricum vor fi martirizati f multi oameni pana la venirea DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere
  17. Va dau sa cititi ceva interesant si Adevarat:
    https://www.docdroid.net/8DoaCW8/anunnaki-si-povestea-creatiei-by-vraaxon-pdf

    RăspundețiȘtergere
  18. acesti anunnaki sunt de veacuri pe pamant observati si de diverse persoane si chiar fotografiati- fac rele se amesteca printre oameni luand infatisare umana-s-a scris mult vom trai si vom vedea

    RăspundețiȘtergere