vineri, 13 ianuarie 2023

NU SUNTEM NICIODATA SINGURI ! DUMNEZEU EXISTA,MAICA DOMNULUI EXISTA !

                                                            


12 Ianuarie 2023,ora 23,11 !

        Dragii mei, 


Obisnuim mai mereu, ca atunci cand dam de greu, sa spunem ca ne-a uitat Dumnezeu si Maicuta Domnului sau si mai rau,ca nu ar exista.
E cea mai mare greseala, e cel mai mare pacat.

.
Toate prin cate trecem prin viata dragilor, fie ele bune sau mai putin bune, asa ne este scris ca sa trecem peste ele si sa mergem mai departe chiar cu durere in inima si-n suflet.,de multe ori.
Acolo Sus in Ceruri,DUMNEZEU cunoate fiecare gand al nostru, stioe fiecare durere sau bucurie noastra , stie absolut totul.
Dovada vie sunt si eu dragilor. Am trecut si trec inca prin multe necazuri si greutati.Dar intotdeauna m-am rugat la Mantuitorul si la Maicuta Domnului ca sa ma ajute sa trec mai departe,ca sa ma ridice de jos si sa ma ajute sa fac in continuare Voia Sa,oricat de greu mi-ar fi.
Iata,asa s-a intamplat si-n aceasta seara cand scriam aici pe Blog.
Auzeam un glas care striga foarte tare asa:
"Nu suntem singuri!
Niciodata nu am fost si nu suntem singuri!
DUMNEZEU si PREA CURATA FECIOARA MARIA sunt cu noi si intru noi!"
Moment in care dragilor, vad sub un Cer ca un amurg,multa lume speriata,necajita,nu stia incotro sa fuga sau se ascunda.Si -atunci a venit Glas din Cer care striga:
"Nu suntem singuri!
Niciodata nu am fost si nu suntem singuri!
DUMNEZEU si PREA CURATA FECIOARA MARIA sunt cu noi si intru noi!"
Asadar dragilor, sa nu ne temem de nimic in aceasta viata grabnic trecatoare!
Ci sa-ncercam pe cat este omeneste posibil,ca sa facem Voia Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu,sa ne iubim unii pe altii ca frati ce suntem intru Hristos si nu in ultimul rand,sa nu ne lepadam nicicand de Credinta sufletului nostru,de Credinta intru DIVINITATE,si ne va fi noua si celor dragi noua,spre ocrotire si spre intarirea in Credinta.
                          Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Pare ca oamenii fug din cauza razboiului,din cauza asta trebuia un Plan de Aparsre Civila mai ales pentru estul tarii unde era nevoie mai repede la Iasi de un Metrou decit la Cluj care sa aiba si functie de adapost subteran in caz de razboi care se apropie din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soluția este ca SATANIȘTII di.n VEST să oprească RĂZBOIUL PRIN PROCURĂ declanșat de fapt de ei. ACEȘTIA SUNT REPREZENTANȚII ANTICRISTULUI

      Ștergere
  2. Asa este,de f.multe ori am cunoscut ajutorul și prezenta Divinității în preajma mea, nu am destule cuvinte să-i mulțumesc în fiecare zi a vieții mele! Doamne ajuta pe cei bine credincioși, pe toata lumea! 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici pe pământ Christos rămâne singurul Zeu.Dumnezeu Tatăl nu mai are nume ca Zeu ci doar Tatăl atoatecreator.va redeveni Zeu când toți veți afla de la Dumnezeu greșelile comise împotriva lui Christos și faptul ca El a încălcat legământul celor 10 porunci.
    Si tot de aici va ieși războiul al 3 lea mondial: războiul celor 10 porunci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai este unul la care Pesedistul Dincu i-i spun Zeus=Iohannis-craciun.

      Ștergere
  4. Doamne ajuta! Adevărat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu o populatie de 371 mii locuitori municipiul Iasi al doilea dupa capitala are cu 50 mii mai mult decit Clujul
    Din cauza asta si a apropierii de rusofonii la 13 km de granita ar merita primul metrou din provincie cu rol si de Protectie Civila
    Dar nazistul Iohannis cel care s/a si declarat urmas al organizatiei naziste Grupul Etnic German ajuns prin manipularea electoratului seful la Cotroceni unde are consiliera pe Blonda lui Boc nu-i pasa de romani ei fac metrou la Cluj unde vor si demolarea statuii lui Avram Iancu ca si la Turda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Totusi i-l intereseaza si romanii cind i-i traficheaza ca si Dinca care avea in telefon si un numar de la Cotroceni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Guvernul eveului Ciuca Maciuca vine cu o masura cu acordarea a 10 lei pentru reducerea abandonului scolar pentru Romania reEducata cu harta evreului Iohsnnis masluita cu tari inexistente pe harta Europei dar visate de UDMR-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ministrul securist evreu al Sanatatii Rafila anunta ca a rezolvat problema medicamentelor si se anunta ca vrea la functia de presedinte a Romaniei ori sovietice de unde vine tatal sau ori neomarxiste bruxeleze tot cu el si tot ei evreii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si evreul Geoana viseaza la interviu tot la functia de presedinte a Romaniei desi acum e cam bolnav de la sistemul de sanatate al evreului Rafila-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Aerodrom spatial la Kiruna in Suedia la 200 km nord de cercul polar pentru rachete de 80 metri primul de lansare din Ue sateliti mici pe orbite polare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ne facem ca ajutam dar incurcam
    Pentru cei 10 lei pentru Educatie dati de evreul Ciuca Maciuca prin deducere din salarul brut la salar de 5 mii lei dupa multe copii de hirti declaratii cereri si drumuri care costa mai mult decit cei 10 lei cu bataie de cap-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rata inflatiei anuntata de institutul INS de statistica in Romania la sfirsitul anului 2022 aproape 17 procente din care 22 procente la alimente 45 procente la gaze si 35 procente la curent-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Astia pe Tv ne arata copii demnitarilor rusi in vacante de iarna pe mii de euro in Dubai si Insule calde .
    In schimb austriecii cheama romani si arata la schii mergind pe o poteca pe care e aruncata cu lopata zapada in timp ce de jur imprejur e numai iarba verde-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Fostul presedinte american Regan spunea -Cind statul spune ca ajuta ,cetateanul sa fie atent la buzunare-
    Foarte actual cu educatia pe cei 10 lei ai Castei Evreiesti ai evreilor Iohannis si Ciuca Maciuca cu cei mai mult analfabeti fuctionali conform testelor Pisa unde sintem ultimii iar Finlanda primii din Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Americanii isi muta avioanele de spionaj pentru Ucraina cu plecarea din Germania in Romania pe Otopeni dupa ce rusii anunta ca au cucerit orasul Soledar.
    Razboiul deocamdata anunta iminenta unei contraofensive rusesti in doua luni din pacate tot mai aproape de granita noastra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Zacamint de un milion de tone de metale rare in nordul Suediei care se folosesc in tehnologiile moderne calculatoare telefoane fitovoltaice va reduce dependenta de China dar inceperea exploatarii lor va putea fi abia peste 15 ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cresc in Romania cazurile de Tuberculoza depistate tirziu se complica cu internare cu simptome de Tuse,oboseala,transpiratii nocturne.
    Este si urmare a unei alimentatii slabe,ea poate fi tinita in sah cu vin rosu doar atit cit e consumat pentru vindecare completa necesita obligator antibiotice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că și eu am avut ceva asemănător. Că Joia trecută am pirdut și mirosul dar și gustul. Fuma patronul meu la greu și nu mirosa nimic dar azi a început să îmi vină mirosul la loc dar nu tot ci doar puțin. Iar o să mă iau la ceartă cu patronul că eu am lăsat țigările de mult și el mă afumă continu. Mi se înfunda nasul mereu și-l desfundam cu picături de nas. O zi și o noapte a fost puțin cam rău, cu friguri și transpirații dar am terminat problema repede cu ginger și lămuie. Cea mai mare problemă a mea e dacă nu pot să miros sau este zgomot. Eu orice mănînc și beau, prima oară miros, gust și după aceia mănînc. Pot să miros un grătar de friptură sau marijuana de la 1 km și dacă bate vîntul către mine, chiar și la 2 km merg cu mirosul. Mirosul pt mine e orice. Tu ce zici, am luat ceva rău ?

      Ștergere
    2. Da un virus de iarna normal acum la Orl-nas,git urechi care au comunicare comuna si trec si cu gargara cu sare-craciun.

      Ștergere
  18. Atentie
    la sucuri in Romania cu dublu standard fara suc de portocale natural dar cu zahar periculos care cresc cazurile de chelie la tineri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acum
    Pe Realitatea despre Informatorul conspirat in 1968 si Tradator Ion Tiriac ce locuieste acum in Casa lui Ion Gheorghe Maurer care a primit de la Petre Roman zeci de spatii cu 10 bani chirie pe metru patrat in centrul Bucurestiului si care nu plateste taxe in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nostradamus al Economiei anunta tot pe Realitatea Tv
    Zece crize in Romaniei si solutia de scapare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Legea privatizarii Petrom poate fi revizuita iar iar concesiunea din MNeagra expira la jumatatea anului viitor si OMV ul vrea extragerea gazului prin Bulgaria dupa ce acum refuza plata taxelor in Romania tara de producere a activitatii si profitului de anul trecut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Marinescu fist parlamentar
    -Parerea mea ca ordonanta data de Virgil Popescu in Romania e facuta la Viena in Austria ca sa nu plateasca in Romania nimic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Tot Marinescu -Tariceanu a scos actiunea de aur prin care putea controla aceste firme cu capital strai,-
    Iar Cornea -coldea de la Sri si Kovesi au distrus capitalul romanesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Parintele Damaschin care sprijine mii de copii prin Glasul Vietii cu cont pentru donatii la Banca Transilvania ,face si primul Spital Social
    El vorbeste de copii batjocoriti prin trafic de persoane din care mii sechestrati si vinduti in Germania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Așa este chiar nu mă simt singură
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului că are grijă de noi.

    RăspundețiȘtergere
  26. sunt ANONIM 5 -spun ca nu suntem si nu vom fi singuri niciodata- DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI vegheaza dar lumea noastra vrea ajutor si minuni rapide-sa ne rugam continuu si linistea vine in suflet-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere