vineri, 27 ianuarie 2023

IATA - MA ! VIN CURAND !AŞA VA FI VENIREA LUI IISUS HRISTOS , PENTRU A DOUA OARA PE PAMANT !


                               Dragii mei,

La aceasta ora si-n aceasta noapte ,am inchis calculatorul si -mi doream ca sa adorm.
Chiar atipisem, cand,o lumina alba si stralucitoare  ca un fulger ,imi strapunge intreg trupul si astfel, ma trezesc dar nu deschid ochii.
Vad dragilor cu ochii inchisi fiind (nu simteam nevoia sa-i folosesc pe cei firesti),vad un Cer senin de ziua,iar in mijlocul Boltii Ceresti,cam pe unde sta Soarele in timpul de-amiaza,vad cativa norisori albi si densi,dar stralucitori ca lumina neonului.
Norisorii erau ovali ca forma si de un alb dens imaculat.

                   Imagini pentru nori albi.

Norisorii albi se aduna  de jur imprejur, se unesc unii cu altii si formeaza un nor alb dens si rotund.
Brusc, acel Nor alb dens si rotund format din norisorii ovali, se sparge pe mijloc, se topeste si ramane doar un Cerc gol alb,ca o gură de tunel cu marginea alba si stralucitoare.
Astfel,vad un alt Cer după ce s-a topit Norul alb si dens. Prin Cercul de lumina alba ,ramas de la Norul care s-a spart pe mijloc,vad un Cer si mai frumos si mai stralucitor.
Ganditi-va ca SOARELE s-ar topi pe mijloc si ramane din el doar un Cerc auriu,prin care vedeti un alt CER,fata de cel pe care-l avem noi zi si noapte. Era ca o poarta de trecere printr-un CERC de lumina alba, in alt CER albastru violet divin.
.Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI
Prin acea Poarta din Cerul Lui Dumnezeu, vad cum paseste bucuros INSUSI IISUS HRISTOS care pusese deja piciorul drept peste Cercul de lumina alba,lumina ce ramasese după ce s-a topit norul alb.
MANTUITORUL m-a privit din CERUL SĂU bucuros,si-a ridicat bratele SALE de parca ar fi vrut sa imbratiseze toata suflarea de pe pamant si mi-a spus fara Cuvinte:

               "Iata -Mă, vin curand !"

Si-odata ce s-a deschis Poarta Divinitatii, IISUS HRISTOS era gata sa puna si celălalt picior peste Cercul de lumina alba,peste Poarta Divinitatii pentru a coborâ pe Pămant romanesc.


I-am spus si eu fara cuvinte MANTUITORULUI nostru Mult Prea Iubit ,ca-L astept cu infinita iubire ca sa vina la noi pe pămant romanesc ,dar,pentru intreaga suflare.
După ce IISUS a disparut de pe CERUL DIVIN care s-a inchis la loc ,vedeam pe MAICA  SA ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, avand pe umarul Său stang pe DUHUL CEL PREA SFANT ,iar in Mâna Sa dreapta tinea CRUCEA de Lumina alba a Fiului Său si MANTUITORULUI nostru al tuturor.
MAICA DOMNULUI stralucea cât 100 de Sori albi la un loc,in vesmintele-I albe orbitor de stralucitoare.


Întai a apărut DUHUL SFANT pe umarul stang al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,apoi, a aparut si CRUCEA din LUMINA alba,inalta cat MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cruce pe care, Maica Domnului o tinea cu Mana Sa dreapta.
Totul a durat catea secunde si -ncetul cu incetul s-a topit tot ce vedeam.
Fratilor,după cum vedem cu totii ,MESAJELE DIVINE sunt din ce in ce mai dese si mai concludente.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ca ne-au ales ca sa fim noi Poporul ales, Poporul care-L va primi pe MANTUITORUL LUMII in Noul Sau Ierusalim, numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!
                                      Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. da asa va veni DOMNUL IISUS HRISTOS CUM S-A SUIT IN CER sta scris si in noul testament -IN LUMINA SI SLAVA

    RăspundețiȘtergere
  2. A-TI AVUT UN MESAGI MAI DEMULT , CARE ESTE TRECUT SI IN CARTE *Aceasta-i Ziua in care v-Am creat ! , si era intr-o zi de 29 ianuarie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Diavolul Soros a prezis razboiul din Ucraina.
    Cu ce metode ?
    De la milionarii fara scrupule care l-au cauzat pentru Profituri Personale de ghesefturi Evreiesti, dupa metoda clasica Sorosista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e si hotarirea pentru care Oculta Evreiasca de miliardari a lui Soros au luptat cu toate metodele pentru a impuedica realegerea Suveranistului Trump in Sua si pentru a pune pe ramolitul Biden care si el era demult prin fiul sau implicat in afacerile din Ucraina si Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Transgaz fura romanii prin mai multe metode,gaz scumpit de 3 ori fata de cursul mondial,compozitia slaba remarcat in centrale dar facturat umflat prin transformarea metrului cub slabit cu aer in Kw falsi fata de calitate raportata-craciun.

    RăspundețiȘtergere