duminică, 15 ianuarie 2023

MIHAI EMINESCU SARABATORIT IN CERURI ! MIHAI EMINESCU IN INIMA ROMANIEI ,LA PICIOARELE MAICII LUI DUMNEZEU !


                                           15 Inauarie 2022,ora 4,19 !


                                                   Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata Harta Romaniei sfinte,acolo Sus in Ceruri.


.
In mijlocul Hartii Romaniei sfinte, O vad pe Maica Lui Dumnezeu stand ca pe un Tron nevazut,iar in brate, Prea Curata Fecioara Maria Il tinea pe Pruncutul Iisus Hristos. 

.
De jur imprejurul Maicii Lui Dumnezeu,dar tot in inima Romaniei sfinte,stateau Sfintii Sai din Ceruri care aveau aureole albe si stralucitoare deasupra capului fiecaruia.
Totul era lumina divina,totul era stralucire.
La picioarele Maicii Lui Dumnezeu, putin mai jos de picioarele Maicii, dar tot in interiorul Hartii Romaniei Sfinte,statea marele si inegalabilul Poet,Prozator si Jurnalist - Mihai Eminescu.
Marele Poet,Luceafarul Romaniei sfinte era inconjurat de toate Înscrisurile sale de mână,precum si de toate Cartile sale .

.

.
Peste toate aceste Înscrisuri de mâna ,a Marelui nostru Poet,peste toate Cartile sale din jurul său,curgeau din Cer Trandafiri rosii catifelati foarte.
Precum Stelele de pe Cer,asa cadeau infinit trandafirii rosii catifelati peste toate Operele marelui nostru Poet ,Mihai Eminescu.
Dragii mei, niciodata nu o sa putem multumi Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru ca ne-a daruit chiar si numai pentru 39 de ani de viata pe pamant, pe marele Luceafar al Romaniei sfinte,pe Marele Poet Mihai Eminescu.
Sa ne amintim de Mihai Eminescu macar o singura data pe an,adica,la nasterea sa,15 ianuarie 1850, si sa recitam in inima si-n sufletul nostru macar o strofa din Luceafarul sau din oricare poezie divina a marelui Poet.
Si nu pot incheia acest articol, decat cu :
.

.

.
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Si acolo ne apara ca si pe Pamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Saptezeci de grade pe invelisul cladirii de linga conducta cu gaz explodata in Lituania
    Era si un mesaj anul trecut cu temperatura asta in aer-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. De aceia este ocrotită și iubită țara noastră,are mulți sfinți și mulți oameni cu credință puternică.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere