luni, 2 ianuarie 2023

SA NU NE MAI INTRISTAM CU GANDUL ! CI SANATOSI SA NE FERIM DE TRISTETE!

                                                  

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"

                                         

                                                   2 Ianuarie 2023, ora 6,51 !

                                                            Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea cateva cuvinte pline de intelepciune.

Citez:

                                             "Nu,nu mai e cu gandul ca sa ne mai intristam!

                             Ci,sanatosi sa ne ferim,sanatosi sa ne ferim!"

Asa este dragilor! Nu ar trebui ca sa ne gandim la lucruri care ne-ar intrista pe viitor sau poate nu.Atunci cand stam cu gandurile noastre numai spre dezastre,cutremure,razboaie si pandemii,etc etc, este firesc ca vom deveni foarte tristi si nu vom avea nici pace si liniste in inima si-n suflet, si nici nu ne putem bucura de Viata.

Si-atunci,nu -i mai bine ca sa-ncercam sa fim sanatosi fizic si psihic, si sanatosi sa ne gandim cum sa facem fata tuturor obstacolelor aparute in viata noastra?

Sa-ncercam dragilor, ca in acest an 2023, sa fim mai optimisti,sa fim dornici de viata,sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai si sa nu mai deznadajduim niciodata.

Toata  nadejdea noastra sa ne fie la Mantuitorul nostru bland si drag, IISUS HRISTOS si la Maicuta Domnului,care nu ne vor lasa niciodata la nevoie, daca Le cerem ajutorul.

Sa nu mai plecam urechea la atatea informatii negative, care ne dau peste cap intreaga noastra viata.

Sa-ncercam! Nu avem ce pierde!Ci dimpotriva,vom trai mai frumos,mai plini de speranta si incredere in fortele noastre proprii.

                                               Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Intristarea ,gindurile negre afecteaza subconstientul dind o programare negativa a creierului care actionind ca atare scurteaza vista si formeaza in el o poteca de circulatie a gindurilor care fiind mai intens circulata creste-amplificind mult amploarea gindurilor rele si cauza bolilor psihice ca Anxietatea si Depresia .
    Solutia cresterea hormonilor fericirii prin alimente cu magneziu ca ciocolata, triptofan -maxim in Lapte pentru cresterea hormonilui Serotonina-existenta la maxim in Catina cit si productia de endorfine prin miscare si sport.
    Evitarea stirilor negative inclusiv filmele grele in favoarea comediilor cit si canale Tv speciale cum e la noi Prima Comedy-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam de alcool, tutun si droguri - ceva mai scumpe.....

      Ștergere
  2. Dar multe probleme dau omului bolilor moderne care au redus longevitatea de la cea biblica de sute de ani la cea de acum scazuta invaloare medie la romani cu trei ani de la 75 la 72 in doar doi ani.
    Solutia evitarea alimentelor procesate cu multa carne si piine alba cu alimente naturale cu multe Fibre ca piine integrala si seminte si fructe cu coaje care contin Fibre care elimina bolile de colon ca rectoColita hemoragica,Litiaza biliara,Pancreatita.
    Alimente consumate in prima parte a zilei orele orle 7-14,30 cu suficienta apa pentru spalarea grasimilor 2 litri zilnic intre mese.
    Iar dupa aceasta ora in functia Tiroidei scade si produc acumulari de grasimi ca in Ficatul Gras se recomanda Postul Intermitent de la orele 14,30 pinala 7 Dimineata.
    Iar din cind in cind la cei care pot si Postul Negru care curata si vasele de depunerile de Ateroscleroza si toate celulele din corp fac Autofagia consuma lizizomii si Mitocondriile vechi reorganizindu -se pentru a produce celule noi cu efecte Anti cancerigene
    Cit si evitarea alimentelor din grupa I de risc cum sint Carnea,Tutunul si Formaldehida generatoare de cancere.
    Asta e si motivul pentru care multi din cei cu ani grei de puscarie politica traiesc mai mult decit cei imuibati cu multa mincare, ultimii redusi de bolile Metabolice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intreb daca craciun nu este o franciza......

      Ștergere
    2. Astazi la magazinul de cartier vindea doua pulpe de pui avind ambele 1.5 kg iar vinzatoru desi ieftine nu le recomanda ca pline de concentrate spunea el-boala sigura-craciun.

      Ștergere
    3. Fata de pulpele alea ouale sint lux calitativ si sint si produse locale autohtone la fel si laptele fata de cel la cutie care e si dublu la pret dar e masluit tot-craciun.

      Ștergere
    4. Cit despre franciza ,daca te referila Catina i_ti garantez ca e real daca o consumi garantez secretul ei total putin cunoscut e ca contine o mare Cantitate de Serotonina care te face sa uiti orice gind negru.
      Dar aproape aceiasi cantitate de Seritonina este in frunze si in lemn taiate marunt si facute ceai desi are un gust putin mai dezagreabil.
      Dar chiar mai mult toate contin si precursori de Serotonina un alt hormon precursor din creier care ajuta creierul celor virsnici care au in general gura uscata sa creasca productia de saliva-craciun.

      Ștergere
    5. Multe femei fac depresii postnatale.Azi o femeie din Alba Iulia cu un copil de doua luni s-a aruncat de pe un pod in riul Ampoi dusa inconstienta si soc hipotermic se pare salvata in spital-craciun.

      Ștergere
    6. 00.30, pe vremuri, nici macar o femeie nu avea depresie postnatala, nu isi permitea sa aiba asa ceva, timpul nu ii permitea. Acum, fac depresie ca exista scutece si nu mai au ce spala, masina de spalat isi face treaba, bonele si ele isi fac treaba, mancarea e si ea comandata prin curier, nimeni nu mai gateste acasa nici macar paste sau cartofi cu pui, totul e comandat. Asa ca au prea mult timp sa se gandeasca la toate nebuniile si prostiile din lume.
      Macar nebunii care aleg sa se sinucida, nu au dreptul sa ia viata si altor fiinte odata cu viata lor.
      In plus, acesti sinucigasi ajung garantat 100% in iad!!! Orice ar face, nu au cum sa mai iasa din iad si daca aici pe pamant li s-a parut insuportabil, dincolo vor trai o vesnicie in iad. Daca aleg sa isi poarte crucea cu demnitate si sa treaca prin suferintele acestei lumi cu credinta si fac fapte bune, vor primi rasplata vesnica - Raiul. Se vor bucura astfel o eternitate in Rai daca sufera pe pamant. Altfel, daca aleg sa isi curme ei zilele fara nici un drept, nu mai au scapare - ii asteapta scrasnirea dintilor, muncile si chinurile iadului.

      Ștergere
  3. Doctorul Bacalbasa spune ca -avem de optat intre Genocid si Extirparea speciei ,cetateanul nu mai are incredere in autoritati -
    Vazut pe scurt la revelion la penitenciarul din Aiud unde sotile au dansat 2 ore cu boxe si muzica la geamul sotilor inchisi acolo-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. sfaturi sunt multe dar vremurile le traim si nu sunt bune deloc - vin peste noi nechemate-greutatile ii apasa mai ales pe cei nevoiasi DUMNEZEU ii da omului cat poate duce- si duce uneori pana la mormant- asa caaa mai vedem cu pesimismul ! nu toti sunt puternici si trec peste greutati

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat este că tristețea ataca sufletul și boală aduce in corp.
    Sa nădăjduim in Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului că este cu noi și în noi.Doamne ajută la toată lumea și nouă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pe tine te iubesc,surioara Mașină.Tai,tai.

      Ștergere
    2. Mașina?! Ce marca e?! 😁Tai, tai...

      Ștergere
  6. Nato prin Germania cofinanteaza in Romania priductia de obuze de 152 mm la uzina Plopeni condusa de unul de la Circul de Stat dar cu pulbere importata din Serbia pentru tunul vechi produs la Resita dupa fostele standarde sovietice pentru Ucraina.
    Pina la productia de obuze Nato autopropulsate de 155 mm cu bataie mai lunga probabil peste 10 km in fabrici din Transilvania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gheorghe Brateanu-pentru romani e important cine va stapini Odesa-
    Pai ar putea fi rusii,ucrainienii sau cel mai grav evreii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Procedura standardizata prin regulament in Talmud al etniei evreiesti-Omoara-l pe cel mai bun dintre neevrei-.
    Se pot da multe exemple de la noi ca Mihai Eminescu,Tudor Vladimirescu etc,etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Creștinii care îl iubesc pe Dumnezeu sunt triști,că sa nu cada în păcat cu voia lor sau fara voia lor,că nu este mai mare rușine să ajungi înaintea Lui Dumnezeu,la scaunul de judecată cu fapte rele,că pe acest pământ noi am făcut ,războaie,boli in laboratoare,am distrus planeta cu bună voie,spunind că știința a distrus -o că noi am făcut cercetări ,sa fim mai destepti decât cel care ne-a Creat Tatăl Ceresc,ale lui sunt toate,noi suntem doar în vizita pe acest pământ.sa fim triști că pe Satana îl lăudăm și pe Dumnezeu îl uitam,sa-i mulțumim tot ce primim de la Divinitate,oamenii de toate se bucura dar Casa Lui Dumnezeu,Biserica,sunt goale la Sfânta Liturghie,omenirea este la distracție.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In fata lui Dumnezeu toti vor da socoteala pentru distrugerea naturii, a Creatiei lui Dumnezeu, a celorlalti oameni!!!!!! Vor ajunge in iad sa se chinuiasca toti asupritorii care polueaza, defriseaza, omoara natura si, implicit pe semenii lor si pe ei insisi.

      Ștergere
  10. Un factor de STRES pentru romani,vor fi Bombardati de Austriecii evrei cu mai multe facturi la energia romaneasca intr-o luna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu spunea:in lume toti suntem supusi pacatelor ,prin ganduri ,vorbe , fapte-asadar vom fi judecati particular si pe popoare-suntem vinovati de moartea fostului conducator- pentru care platim si acum-lipsuri ,fenomene meteorologice-ex tornade ,frici,boli ,accidente etc. -sa ne rugam sf TREIMI SI MAICII SALE pt iertare de pacate zilnic- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere