luni, 9 ianuarie 2023

PROTESTELE URIASE DIN FRANTA S-AU ADEVERIT DUPA DOI ANI!

                                                         Dragii mei,


Ca de fiecare data, raman uimita de evenimentele despre care eu scriu de la Duhul Sfant si care,in timp se adeveresc.

In aceasta seara,intamplator am dat peste aceste articole din 2020, si am vazut ca pe parcursul anului 2022,acesta s-a adeverit la intensitatea despre care am scris.

Tocmai de aceea spun dragilor, despre faptul ca, toate,absolut toate se vor adeveri in timp, toate cate-mi graieste mie Duhul Sfant.

Iata:

    14 Ianuarie 2020,ora 5,11 !

                               Dragii mei, 

                            "Franţa ! 
                            Aprinde-se Franţa!"
           .
Asa spunea un glas astazi dimineata,un glas care a mai adaugat:
                              "Franţa ! 
                            Aprinde-se Franţa!
                           Franţa! 
                          Abia astept s-o trec sub                                                        tacere!
                        Franţa va fi ingenuncheata!"
Dragii mei, din păcate,sunt oameni (daca se pot numi oameni) care i-au pus gand rău Frantei,deci si poporului francez.
Ce se va intampla anume sau cand,eu nu stiu a va spune. Stiu doar ca,trebuie ca toate Autoritatile franceze sa fie pe baricade si sa-si faca datoria faţă de poporul francez.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu Franta si cu poporul francez, si sa-i apere de tot ce ar putea veni rău asupra lor.
                          Cu dragoste,Maria.

FRANTA ! PROTESTE URIASE IN FRANTA !


                                   24 Ianuarie 2020,ora 4,50 !

                              Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori de zi , ma trezeste un glas care spune asa:
            "Este rolul Institutiilor franceze si nu a Constitutionalitatii ?"
Clipă in care, vad inspre Vest,Sud -Vest multime de oameni foarte revoltati si violenti in vorbire si-n actiunile lor.

Imagini pentru franta proteste imagini.
Dragii mei, FRANTA va fi ravasita la propriu.
În Franta nu va fi liniste ,iar poporul francez va iesi in strada ca sa-si strige nemultumirile!
Sa ne rugam pentru fratii nostri francezi ,ca sa aiba pace si liniste in tara,sa ne rugam pentru toti semenii nostri si pentru noi deopotriva,ca sa ne putem bucura de sanatate,bucurii si impliniri sufletesti ,precum si de mantuirea sufletului.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.
Noi proteste ale „vestelor galbene” în Franța. ... proteste vestele galbene paris violente franta ... Pagube uriașe în urma protestelor de la Paris.
18 oct. 2022 — Mii de persoane protestează în centrul oraşului Paris faţă de erodarea nivelului de trai în Franţa, existând unele incidente violente, ...
proteste Franta | Europa. ... Marșuri uriașe în Franța pentru denunțarea violențelor sexiste și sexuale. Protestele, organizate de colectivul.
Proteste masive în Franța față de scumpirile în lanț. Guvernul Macron, contestat în stradă. Stiri externe. 05-11-2022 | 16:00. ×. Codul embed a fost copiat.
18 oct. 2022 — Apel la grevă națională în Franța / Proteste uriașe așteptate la Paris / Foto: printscreen. Servicii publice, energie, transport public, ...

22 de comentarii:

  1. Zi ce o sa fie de acum in colo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Satan va prelua Europa violent, prin intermediul a o parte a lumii Islamice/gen Statul Islamic, cei care vor să impună legea Sharia. Dumnezeu ne transmite că se va merge pe dictonul: te supui sau mori. După aceea va fi preluată și America. Mesajul este mai vechi, deja Franța și Germania, Elveția, Suedia, Ucraina ... sunt deja aproape luate și pe străzi și în metrouri violența gratuită este deja un fapt cotidian, localnici nu îi ajută pe concetățeni/conaționali lor ci pleacă, chiar își întorc fețele.
      Dumnezeu transmite prin foarte mulți vizionari că trăim timpurile de pe urmă și vom trăi ceva de neînchipuit.

      De ce? Pe pământ sunt aproape toți demoni intra-tereștri dar și extratereștri.
      Domnul Hristos a transmis:
      omul științei a deschis portaluri ( CERN ) pe care Eu le-am închis pentru binele umanității!

      Domnul Hristos: satana lucrează la mintea omului!

      Domnul Hristos: sunteți foarte mințiți!

      Maica Domnului Dumnezeu, ne-a cerut în mai multe rânduri să facem Grupuri de Rugăciune Continuă (adică în fiecare clipă cineva să se roage).

      Domnul Hristos: până ne vom întâlni, cântați!

      Prințul Arhanghel Mihail, conducător al Miliției/Armatelor/Legiunilor Cerești: rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă copii ai Domnului și Regelui Nostru Iisus Hristos!

      Maica Lui Dumnezeu a cerut în mai multe rânduri rugăciuni pentru cei care suferă și mor în războiul din Ucraina și pentru ca acesta să se sfârșească dar și să ne rugăm contra celor care sub orașele frumoase au tuneluri unde se face trafic de oameni și copii sun molestați și omorâți și sau mâncați.

      Prințul Arhanghel Mihail: Din Ordin Divin, de la Preasfânta Treime am fost trimis pe pământ pentru apărarea Copiilor Domnului și Regelui Nostru, sunt în fruntea Legiunilor de Îngeri, cu sabia scoasă, gata să intervin pentru cei care cer.

      Domnul Iisus Hristos: această generație a fost dată Mamei Mele!

      Dumnezeu Tatăl: am întins Mâna Mea acestei generații prin Fiica Mea Maria!

      Partea 1

      Ștergere
    2. Partea 2 a.

      Maica Lui Dumnezeu este pe pământ, la fel și satana, antihrist a fost încoronat (în secret) în Egipt la ultimul Consiliu Climatic din Octombrie 2022, de înalți Luciferici, ne transmite Domnul și Regele Creației și Comandant al Oștirilor Cerești, Iisus Hristos.
      Conducătorul Legiunilor Anghelice, Prințul Arhanghel Mihail ne transmite că satana asteaptă dărâmarea Occidentului și căderea Americi pentru ca antihrist să fie oficial anunțat. Pentru înfăptuirea acestora păpușarii acestei lumi organizează haos violent, distrugerea, economiei mondiale, foamete, dezintegrarea/distrugerea națiunilor și amestecarea acestora pentru a putea fi foarte ușor de asimilat Unicului Stat Mondial - Noua Ordine Mondială = RESETAREA și unei singure religii, Crislamul, care deja a fost parafat și Biserica Ortodoxă prin capii ei au fost cosemnatari.


      Iubiți de Dumnezeu, suntem urmăriți la tot pasul de serviciile secrete ale tuturor țărilor, foarte curând urmează cip-ul și camere de supraveghere cu identificare facială și NU vom mai putea cumpăra sau vinde fără marcă/semn.
      Ceea ce uităm unii dintre noi sau nu vrem să credem este că Cel mai Mare și Informat Serviciu de Informații din întreaga Creație, Este Duhul Sfânt.
      Dumnezeu Tatăl ne transmite că fiecare avem o Carete a Vieții în care Sfântul Duh notează fiecare clipă a vieții noastre.
      Și, în fapt suntem monitorizați din pântecele mamei noastre până ajungem în Fața Domnului Învățător și Mântuitor Iisus Hristos.

      Întrebați ce va fi, nu prea bine. De ce? Lipsa din majoritatea dintre noi a Dragostei, Păcii, Iubirii, Conștiinței, Inocenței, Purității, Dăruiri și Serviri care sunt în fapt atributele Lui Hristos Dumnezeu, adică nu-L avem în noi pe Cel Trăitor și Viu, Cuvântul, adică suntem majoritatea morți din punct de vedere al Spiritului pe care Hristos Domnul a spus: Noi am pus Spiritul în fiecare dintre voi! Spiritul Este Centrul, Esența Lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu Tatăl prin Fiul său și Duhul Sfânt Sa oferit pe Sine tuturor Copiilor Săi. de aceea iubiți de Dumnezeu cei care conduc lumea (satana) vor să-L expulzeze pe Dumnezeu (Sufletul) din fiecare dintre noi, cei injectați cu veninul satanei (ne transmitea Dumnezeu Tatăl) au aflat pe pielea lor, târziu, pentru că nu au încredere În Cel care ia Creat.

      Ce urmează? Vremuri nemaivăzute, care nici nu vor mai fi văzute. deoarece că nu mai avem în noi ceea ce a pus Dumnezeu mai Sfânt, Iubirea Sa, Hristos, Duhul Sfânt.

      Domnul Iisus Hristos: Trezire și Unire!

      Ștergere
  2. La noi nu mai exista respectul al celor din virful statului nici pentru lege nici Constitutie.
    Si as da exemplul legii pensiilor votata de 4 ani si neaplicata de Guvern dovedind ca sintem o Dictatura a acestuia asupra Parlamentului si celor cu pensi Speciale si necotizanti asupra celor cu pensii mici de cotizanti.
    In curind greselile cumulate vor face ca mamaliga sa faca de la Facturi
    BUM,BuM-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guvernul Meu al Castei Evreiesti al lui Ciuca Maciuca si Iohannis se lauda cu pensia medie peste cea a Bulgariei
      . Per ansamblu am sta bine dar daca marea majoritate a pensiilor si salariilor nu ar fi cu mult sub valoarea cosului minim de subzistenta si trai al romanilor in timp ce guvernantii Dictaturii Evreiesti de 33 de Ani nu stiu pe unde sa-si mai ascunda comisiosnele pentru care au vindut si Tradat pe romani cum e comisionul -Furtul de un miliard de Dolari pentru cedarea aproape gratuita a producatorului Petrom catre OMV si Petromidia cei mai mari din Europa la data respectiva catre Evreii Austrieci si Kazari care apoi ca bonus al Tradarii au distrus toata Petrochimia Romaniei care acum e obligata sa importe Scump produsele care altadata le exporta ca ingrasamintele si alte produse chimice Tradatorii Sabotind si Boicotind industria romaneasca si Suuute de mii de locuri de munca care nu mai pot contribui acum nici la Bugetul Romaniei si nici la fondul de pensii ajunse sub cosul de subzistenta-craciun.

      Ștergere
    2. Bine ca ne comparam cu Bulgaria si nu cu cei din triburi... dar de ce nu luam exemplul bun al tarilor care acorda venituri (pensii si salarii) decente propriilor cetateni? Noi suntem in stare sa acordam doar altor popoare un venit decent pe toata perioada cat stau la noi (sau pe viata), dar pentru ai nostri de ce nu se face nimic bun? Doar promisiuni mincinoase si cam atat

      Ștergere
  3. https://youtu.be/ORj-ePa8AAg
    Profetii pentru cei interesați

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrei Diaconu - Previziuni generale pentru 2023

      https://youtu.be/JXay2_fLF5k?t=1037

      Ștergere
  4. Gioana-Romania joaca in liga a doua pentru ca nu are conducere.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conducerea României este numai
      IISUS HRISTOS,incepe cernerea Divina,tot poporul va suferi daca nu am avut sufletul curat înaintea Lui Dumnezeu,ce ne este scris așa vom patimi după faptele noastre că nu ne-am iubit aproapele,l-am osândit la moarte în fiecare zi,prin fapte mincinoase

      Ștergere
  5. Peiu-industria romaneasca producea zeci de mii de tractoare,camioane,masini,vagoane si aproape 400 mii vapoare si totul s-a distrus pornind de la banca Nationala.-
    Si as adauga de la evreul Isarescu Groparul sistemului bancar si a Economiei Romanesti cu un singur scop imbogatirea Castei Evreiesti Corupte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria sa ne apere Dumnezeu și Maicuta Domnului de neînțelegeri,violente război,etc.
    Nimic nu este mai bun de cat pace și liniște.Doamne fa pace în cer🙏
    Fa pace Doamne și pe pământ 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt ANONIM 5 -duhovnicul meu a spus despre Franta :ca din tara crestina va deveni total atee, iar in timp nu va mai avea nici un rol in Europa, ba chiar se va destrama-in istorie am invatat ca a invadat state :Maroc,Algeria,insule in Pacific etc-si iata ca musulmanii sunt ff multi si inca cer azil si fac demonstratii-cine va trai acele vremuri vor vedea adevarul- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Franta se estimeaza un razboi anti musulman tot asa cum in istoria recenta a fost in europa o miscare antimentalitatilor evreiesti data ca norma in Talmud care a fost si in Romania doar ca incipienta venita din import noi fiind mai blajini si predispusi la a rabda mai mult-craciun.

      Ștergere
  8. De Craciunul rusesc Putin filmat singur la slujba din o biserica intarind ideia de singuratate,izolare si comparat cu discursul intrerupt de tusa cu alta ocazie si insitirea de un oncolog specializat in tiroida intaresc parerile ca ar fi afectat de un cancer Tiroidian care poate fi un efect al unei metastaze in corp desi CIA spune invers ca ar fi sanatos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gura lumii doar pământul o astupa! Ce bine și frumos e când își vede fiecare de ale lui.

      Ștergere
    2. Adica sa stea toata lumea Adormita pina raminem fara tara???-craciun

      Ștergere
    3. Dacă o sa ajungem la "performanta" de a rămâne fără tara, sigur va fi datorita sorosistei din R Moldova. Adu-ți aminte ca a avut Maria un mesaj, despre fiul lui Soros!!!

      Ștergere
    4. Asa ca o vom vota pe Sosoaca ca e luptatoate fara frica-craciun.

      Ștergere
  9. Ribar un blogsr rus scrie ca KNDS companie germana fabrica armament in Slovacia si de turele si munitie in Romania prin Lbit o firma din Israel si aceiasi afirmatie vine si din Ucraina ca se apara cu munitie din estul Ue
    Asta arata si o continare si escaladare a razboiului in primavara mai ales ca Rusia pregateste o jumatate de milion de recruti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Papa Francisc spune intr-un discurs ca sintem in al Treilea Razboi Mondial
    Asa ca pregatiti-va
    In timpul asta printul Hanry publica o carte care mineaza monarhia britanica din interior si deja a stirnit ura afganilor musulmani dupa ce scrie ca a omorit 25 de talibani in stagiul sau din Afganistan-craciun.

    RăspundețiȘtergere