vineri, 27 ianuarie 2023

S - A ADEVERIT ! ZAPADA A VENIT SI VA MAI VENI DIN BELSUG SI PESTE ROMANIA!

                                                          Dragii mei, 

Inca da anul trecut scriam de la Duhul Cel Prea Sfant ,ca va veni zapada si peste Romania.Cand toata lumea credea(inclusiv meteorologii)ca iarna a disparut,eu intotdeauna am sustinut ca vom avea iarna ,ca vom avea zapada si in Romania.
Dragilor, sa nu va indoiti niciodata de ceea ce cititi aici pe Blogul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.Toate se vor implini intr-un timp mai scurt sau mai lung.Nu de la mine scriu, nu de la mine am scris pana acum si nici nu voi scrie de la mine vreodata,ci numai din Graiul Duhului Sfant!
Si-atunci cand DUHUL SFANT ne graieste,atunci avem ADEVARUL SUPREM si e pacat ca sa ne indoim de CUVANTUL LUI DUMNEZEU!
Iata:

             .

VINE NINSOAREA !

                                                               14 Noiembrie 2022,ora 5,28 !


                                                                  Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Est,Sud-Est un Cer de noapte albastru-violet,iar din Cer cadeau lin fulgii mari de zapada.

Era o priveliste de vis !

Lipsea din decorul divin, doar Mos Craciun cu sania cu reni.
.

Prieteni dragi, noi sa ne prtegatim sufleteste  si trupeste pentru Sfintele Sarbatori,iar de toate celelalte are Bunul Dumnezeu grija si ni le adauga.Sa nu uitam sa fim buni dragilor, sa fim optimisti si sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, si vom fi fericiti si plini de speranta pentru un viitor mai bun atat pentru noi ,cat si pentru cei dragi noua.
Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Da chiar asa a nins noaptea -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este o bucurie m-ai ales pentru săraci. O să moară i-ar oameni de frig și foame prin case

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zapada este foarte buna pentru sol, copaci, natura, oameni. Nu va mai plangeti!
      Rau e sa fie viscol.

      Ștergere
  3. Ecaterina II tarina 1769-1774, inainte de Petru cel Mare, a colonizat cu multi moldoveni in toata Ucraina dar mai ale in sud pina la Don dar si din Transilvania mai ales cu ciobani Ardeleni in Crimeea pe unde a ramas multe denumiri inclusiv capitala Frunze sau actualul Putin,dar si localitati si tinuturi dincolo de Nistru pina la Bug si chiar la Nipru si dincolo unde cartierul Moldovanka din Odessa avea atunci 40 mii de valahi moldoveni pina in locutile fierbinti ale razboiului din Ucraina de azi in Dombas sau Meritopol la marea Azov unde singurul restaurant de la mare se numea Bucuresti -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar Tarii comunisti i-au mai imprastiat inca o data pe romani prin Deportari din Iacutia Siberiei si Vladivostok pina in Kazastan pentru a ai putea asimila-craciun.

      Ștergere
  4. Doamne ajută să ne umplem sufletele de nădejde, credință, blândețe, bunătate, iubire pentru Dumnezeu și semeni, cu răbdare să trecem prin această lume, ca o pregustare smerită a celei veșnice!

    RăspundețiȘtergere
  5. In plina incalzire globala in Italia in muntii Apenini un val rece a omorit o romanca de 50 de ani gasita moarta pe o poteca de zapada medicii spun infarct din cauza frigului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. In estul Siberiei temperatura inregistrata acum de minus 73,5 grade tot din sinusiozitatile Vortexului Polar cauzat de incalzirea globala-
    In ciuda curentului rece Pacific Al Ninia de citva ani urmat in anii urmatorii ani de cel cald El Ninio-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. In toate facultatile occidentale se va introduce un curs prin care in toate specializarile sa se predea despre schimbarile climatice care afecteaza domeniul respectiv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ministerul finantelor promite romanilor noi biruri fata de cele intriduse la sfirsitul anului trecut la toate bauturile cu alcool si zahar, pentru cele 44 miliarde de lei imprimutate de stat doar in luna asta Ianuarie -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Saracie impusa cu trai indecent??
    70 procente din gazul populatiei e romanesc venit prin firma statului Romgaz care e vindut de doua trei ori mai scump decit pretul mondial al gazului aflat in scaderea continua de mai bine de o jumatate de an-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Presedintele Croatiei-Nu este razboi intre noi Ue si Rusia ci intre Sua si Rusia si noi sintem doar pioni
    In timp ce presedintele Germaniei spunea-sintem in razboi cu Rusia - in timp ce acestia din Urma
    Rusii spun ca-vom distruge Germania
    Deci se contureaza o Alianta Croatia ,Austria,Serbia,Ungaria cu Rusia unde Romania e cam inercuita .
    Ca in mesajul doamnei Maria care vedea harta Romaniei cu granita mocnind cu foc si chenar negru si de ce nu cum o vedea si Arsenie Boca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristoiu -Zelenski nu confuce nimic el a pus terenul si oamenii
    Marius Tuca -A intrebat cineva de ce da Ue trei miliarde pe pensii in Ucraina??
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un voluntar irlandez in Ucraina spune ca a vazut doua camioane de munitie si arme occidentale de ultim tip disparind din coloana ridicind mari suspiciuni de coruptie si tradare intarite si de Zelinski prin demiterile facute-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dorel Visan -preafericitil Patriarh Daniel in loc sa ajute a mai dat un picior in capul otodoxilor romani din Ucrana,foarte urit dupa ce Ucrana si ea isi bate joc de romani
    Marinescu -In loc ca Romania sa refaca granitele Romaniei Mari cu teritoriile date de Rusia Ucrainei
    Ilie Serbanescu-taportate la Romania vad o cursa contra cronometru cu dezmembrarea Romaniei in conditia in care Zelenski va ceda si cind promiterea rusa e ca va pedepsi Romania in conditia cind aceasta devine Tinta la bataia de joc a Ucrainei,Austriei Ungariei
    Doctorul Ciuhodaru -Problema e ca noi nu avem Diplomatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ucrainenii, desi au fost si sunt ajutati de români, acesti ucraineni ii ucid pe preotii români, pe români ii omoara sau ii schingiuiesc.

      Ștergere
  14. Tot Visan-planul Coridorul intre Rusia si Germania pentru dezmembrarea Romaniei acum ca astia se cearta e un pic cam Caduc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Așa este doamna Maria numai că la noi este destul de mare și am rămas și fără curent de 3 ore.
    Așa este aveți dreptate in tot ce spuneți,va spun o noapte liniștită și binecuvântată 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  16. Seful de la Big Pharma Pfizer dat pe o captura de film cind planuia otravirea si omorirea omenirii cu un virus si vaccin programat Criminal din care a profitat mult si Bill Gates-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si prostimea a pus botul si a intrat in planul lor, i-au ajutat toti aceea care prin acceptarea a orice le-au facut jocurile. Acum sa nu se planga ca au vrut la mall si s-au vaxxinat. E vina lor. Daca au acceptat sa-si vanda sufletul doar pentru atat, acum sa nu isi planga de mila la tot ce patesc si vor pati ca efecte negative ale acestor vachinuri. Aaa, si dupa mai vine si chinul din iad.

      Ștergere
  17. mereu din UK vin vestile despre vreme in toata Europa-este blog de credinta nu de alte subiecte- oricum nu putem ajuta familiile sarmane

    RăspundețiȘtergere
  18. Marinescu-interpolul de spune ca anul 2021 sintem pe primul loc in Ue la trafic de persoane cu 7000 de cazuri in timp ce codul penal sanctioneaza ponografia sexuala.-
    Codrin Stefanescu de la partidul Pentru Patrie ar fi sjuns in Turcia pentru Analize amanuntite la o boala grava-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Atac armat revendicat de Hamas linga o sinagoga din Jerusalim soldat cu 8 morti si 10r aniti
    La Aucland in Noua Zeelanda inundatii cu masini plutind pe strazi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Victor Orban al Hun-gariei se opune din nou sanctiunilor impotriva Rusiei care vrea extinderea centralei nucleare cu rusii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ilie Serbanescu -Pibul Romaniei facut colonial pe cele mai mici salarii cu cele mai mari impozite si e cam imposibil sa tratezi un asfel de Buget.
    Sceasta unflatura nu va putea fi gestionata si in curind tara va fi scoasa din tarile recomandate la investiti Junk cind ia bani pe 30 de ani cu dobinda de 9 la suta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Meteorologul profesorDuta vorbeste de Tranzitia Climatica cauzata de incalzirea marilor si evaporarea lor mai intensa a apei care modifica Tiparul climei dind miscarea si tranzitie pina la stabilirea unui nou tipar mai stabil cu treceri mai brusc la vara fara perioada lunga intre anotimpuri-craciun.

    RăspundețiȘtergere