sâmbătă, 21 ianuarie 2023

ACEASTA E PECETEA FIAREI ! NU 666 ESTE PECETEA FIAREI !!!


                                                   Pecetea fiarei ???????????

Pecetea fiarei ???????????
NU !!! 
Nu este Pecetea Fiarei !!!

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care a spus de doua ori consecutiv,asa:

                                 "Sase,Pecetea fiarei ???"

                     

                                 "Iata ,Pecetea Fiarei !

                                Aceasta este Pecetea Fiarei :

                                     I I I      "

Clipa in care, vad capsorul unui copil, a unui baietel de circa 6-7 anisori. Doar capul la spate,nu vedeam fata copilului,ci numai usor din obraji ,cat sa-mi dau seama de varsta lui.

Copilul avea un par de circa 5 cm pe cap, si era castaniu si foarte des. Copilul statea ca pe un scaun.

Doua maini apar din senin, si dau la o parte firele de par din crestetul capului la copil, usor spre dreapta in crestet erau date la o parte firele de par.

In clipa cand ,acele doua maini au dat deoparte parul, acolo in crestetul capului,era pielea ca in palma,adica,neteda pe o portiune cat o jumatate de pruna.

Pe acea portiune neteda si fara nici cel mai mic fir de par,au aparut din senin, sase bare,cod de bare negre,ingrosate.

                                                                I I I

Doar ca, aceste sase bare, erau usor inclinate in asa fel incat,formau o semicerc,usor arcuite spre dreapta.

Era o bara mare I  ,urmata de o bara mica,dar care pornea de jos,de la baza celei mari   ,apoi urma alta mare si o alta mai mica de la baza celi mari in jos, si pana se faceau 6 bare:        I I I

.
Aceste 3 bare mari ,erau aezate la distanta de circa 0,5 cm una de cealalata,dupa care, la baza lor in jos,urmau celelalte 3 bare.
Eu nu stiu sa le asez asa precum mi s-a aratat,dar,am scris aici foarte explicit ca sa intelegem cu totii.

                                                        I I I  

Barele erau ascunse anume ,sub parul lasat sa creasca mare. Cu siguranta in acel loc, nu a crescut si nici nu va creste vreodata par.

Asadar dragii mei, sa nu ne asteptam ca sa vedem pe cineva insemnat cu 666,ca nu v-a fi adevarat ce vom vedea.

Adevarata PECETE a Fiarei, este reprezentata prin 6 linii la vertical, linii negre si ingrosate: 3 linii mari si alte 3 mici asezate de la baza celor mari in jos, dar nu in linie dreapta,ci asezate usor arcuite,toate 6 erau asezate usor arcuite.

Dragii mei, sa ne intarim in Credinta, sa ne rugam mai mult cu inima si nu numai cu buzele,sa facem fapte bune,fapte de milostenie,sa ne spovedim si sa fim vrednici de a primi Sfanta Impartasanie macar in cele 4 Sfinte Posturi ale anului,iar fiara,adica diavolul ,nu va avea ce cauta in sufletul nostru sau in inima noastra.

                                   Cu dragoste,Maria.

P.S.

Cat despre aceasta Pecete a fiarei,aceasta cu bare,cu siguranta vom auzi si vom vedea in timp.

                                                                                   

17 comentarii:

  1. Este 666 pecetea fiarei deoarece atât codul de bare cât și qr,vaccin cu nanocip și cip și buletine,carduri,carnete ,pașapoarte electronice,etc contin 666!Cele mai grave sunt vaccinul cu nanocipuri și implantul cu cip,deoarece afectează direct adică întra în contact,legătura cu trupul,sufletul și spiritul oamenilor,dar și actele cu cip sunt periculoase fiindcă înseamnă lepădare de Hristos cu cat accepți mai multe cu atât te departezi mai mult de Domnul Iisus Hristos,plus de asta actele cu cip au rolul de a obișnui omul cu pecetea fiarei pt pecetluirea finala cu vaccin sau implant de cip!Sa nu acceptam pecetea fiarei,sa ne pocăim de toate păcatele și sa ținem Toate Poruncile și Sabatele Domnului Iisus Hristos,și sa nu acceptam nici buletinele cu cip,o zi binecuvântată tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buletinele cu cip e bune. Mia zis mie un preot cu har ca e bune ca si el are la carduri cip.

      Ștergere
    2. Da, "e bune" ca sunt mai multe, care "Mia"?

      Ștergere
    3. Nu sunt bune,ti-a zis un preot ecumenist care va întra în sistemul și noua ordine mondiala satanica!Buletinele cu cip au legătură cu pecetea pt ca îți dai amprenta și scanezi ochii sau fata și prin buletinele cu cip ești spionat și încă ceva pot fi hăcuite și poți fi acuzat de o crima,viol sau furt etc pe care l-a comis altcineva și intri la închisoare în locul acelei persoane,adică nevinovat intri la închisoare!

      Ștergere
  2. Cod de bare ca la magazin pe eticheta mai lung unde sistemul de verificate electronic pentru corectitudinea citirii da 666 infiferent de directia de preluare a citirii ,confirmind citirea corecta
    Asa si aici tot asemanator doar ca e curbat, posibil de la crestere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare nunta la Los Angeles
    Cel de al doilea astronaut care a pus piciorul pe Luna ,in virstra de 93 de ani,este la a patra casatorie cu o romanca mai tinara cu 40 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai tanara cu 30 de ani, el are 93 si ea are 63 de ani.

      Ștergere
  4. Codul de bare si codul QR contin pecetea 666

    RăspundețiȘtergere
  5. Codul de bare si codul QR contin pecetea 666.

    RăspundețiȘtergere
  6. Detalii importante despre acest cod malefic gasiti aici: https://apologeticum.files.wordpress.com/2009/01/apocalipsa13.pdf

    RăspundețiȘtergere
  7. In Jud Constanta s-a descoperit un vas de lut cu circa 350 monede antice getice si romane.
    Multe se va decoperi la noul lot de autostrada Curtea de Arges —Sibiu unde la Posada Basarab I invingea pe regele hun-gurilor Carol Robert de Anjou scapat doar deghizat in cioban conform Cronicarului Anonimus care mai spunea ca regele mai inainte voia o capitala a Hun-gariei la Timisoara dar batuta primita de la valahi l-au facut sa se razgindeasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt prima incercare a hun-gurilor a fost sa caute in vest unde au fost batuti si alungati de germanici , care la rindul lor au cautat spatiu vital cu Hitler spre Est peste slavi tot asa cum acum Evreii cauta un spatiu mai sigur decit Israel dintre arabi prin Europa se si spune UE=Uniunea Evreiasca-craciun.

      Ștergere
  8. Daca este vb.de codul de bare este peste tot doamna Maria 🙏
    Daca apare așa c l-ați văzut dv.atunci trebuie sa fim atenți la ce va veni.
    Spune totuși în cărțile sf. Că este nume de om .Un om al lui Necuratul,Antihrist semnul venirii lui.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți și să ne apere sa nu cădem în ispita,ci sa ne izbăvească de cel viclean,care va veni cu multa ură să distrugă creația lui Dumnezeu 🙏
    Maicuta Domnului sa ne apere cu rugăciunile sale și să ne acopere cu Sfântul Său Acoperământ 🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu este "nume de om" este număr de om, cine are înțelepciune, să-l calculeze, este vorba de ADN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvio, fi antenă la ce îți explic despre numărul 6. Am mai spu pe blog treaba cu numărul și cred că tu nu citești toate comntariile celor care se semnează sau se loghează. În limba Ebraică, nr 6 este un fel de heroglifă. 6 înseamnă și număr dar și om. Pt a se înțelege despre ceea ce vrei să spui trebuie să mai adaugi ceva înainte sau după 6. Dacă scri: am văzut un om, se înțelege om dar se poate înțelege și 6. În alfabetul Ebraic cifra 6 și litera om este una și aceiaș. Și în Românește avem un cuvînt asemănător. (NOUĂ), poate fi 9 sau dă-ne nouă pîine. Capisco? Asta a explicat un pastor Evreu la Penticostali. Eu sunt Român Oltean cu gîndire multiplă.

      Ștergere
  10. La voi cu voicu pe antena 3
    Acum psihologul Butoi despre Psihologia Videochat si afacerea fratilor Tate masculii Alfa care cu afacerea de 500 mii de euro la limita tupeului si legii cu fetele romance-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. mai cicerone- gandire multipla ce citesti si auzi nu inseamna ca si intelegi sau explici-ESTI AGRAMAT RAU olteanule -cap sec-codul de bare este introdus demult pt miliardarii care conduc lumea si vor sa aiba control total pentru marfuri si persoane- deocamdata

    RăspundețiȘtergere