marți, 10 ianuarie 2023

MANTUITORUL MI-A INTINS SA BEAU DIN PAHARUL SĂU ,IN CARE ERA DUHUL SFANT !

 

.

9 Ianuarie 2023,ora 4,08 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata Sfanta Icoana cu Mantuitorul nostru Iisus Hristos,din coltisorul meu de Rai, din camera in care stau zi si noapte ,asa ca in Cerul sfant.

.
Si vad dragilor, cu ochii inchisi fiind,asa vad eu cel mai bine Minunile Lui Dumnezeu si ale Maicii Domnului ,vad cum IISUS HRISTOS ,Mantuitorul nostru bland si drag si Prea Iubit, vad cum Isi desprinde Mâna Sa dreapta din Sfanta Icoana,care era inconjurata la baza ei, incununata cu trandafiri micuti si rosii,trandafiri divin de frumosi.

.
Mantuitorul dragilor, inviaza in Sfanta Icoana a Sa, apleaca capul Său prea sfant inspre mine, si-mi intinde un pahar normal, era un pahar din care ieseau raze bleu albastre si care avea in el ,pe Insusi Duhul Cel Prea Sfant . 
Vad micutul Porumbel alb imaculat si orbitor de stralucitor,il vad cum sta ca pe un Tron divin in pahar si cu cioculetul auriu pe Mana Lui IISUS HRISTOS.
Am luat paharul cu DUHUL IMPARATULUI CERESC si l-am baut pana la fund, racorindu-mi inima si sufletul, trupul si cugetul,intreaga-mi fiinta.


Stim deaja dragii mei, ca un glas divin din Cerul Sfant,mi-a spus ca anul acesta 2023,va fi un an cu multe schimbari frumoase pentru mine, ca se vor petrece multe Minuni si astfel, voi avea puterea ca sa le impartasesc aici cu voi toti ,dragilor. 

Iata articolul dragilor:

MARIA! SE VOR PETRECE MARI LUCRURI NOI PENTRU TINE !

.         30 Decembrie 2022,ora 5,22 !


                                                       Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care ma striga pe nume.

Glasul striga asa:

                 "Maria,Maria !

            Se vor petrece mari lucruri noi ,pentru tine!"

Dupa care, glasul a disparut!

Prieteni dragi, in aceasta clipa m-a cuprins o asa mare bucurie sufleteasca,ca fara voia mea,lacrimile-mi curgeau pe obraji si nu stiam cum sa-I mai multumesc Domnului pentru aceasta Veste divina, pentru Darul si Harul Sau pe care l-a revarsat asupra mea.

Abia astept ca toate aceste mari lucruri divine, sa le traiesc intru Voia Domnului si a Maicii Lui Dumnezeu.

Nu este meritul meu, eu nu pot face de la mine nimic. Eu doar scriu din Graiul Duhului Sfant si astfel, incerc sa fac pe cat omeneste posibil, Voia Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu. 

Dragii mei, aceste cuvinte mi-au dat aripi,mi-au dat putere sufleteasca si trupeasca si voi face toate cate Domnul imi va cere .

Voi scrie aici toate cate aud si toate cate mi s-arata de la Duhul Sfant si de la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai. 

Vom astepta impreuna, ca toate aceste Cuvinte divine sa se implineasca dupa Voia Domnului,pentru mine roaba Sa.

Sa avem Credinta fierbinte dragilor, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si astfel, vom dobandi Imparatia Cereasca.

                                                     Cu dragoste,Maria.


17 comentarii:

  1. Doamne ajuta doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa va binecuvinteze și pe noi pe toți 🙏🙏
    Ce minune a-ți trăit doamna Maria!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ue si Nato acord pentru cresterea productiei de arme pentru a face fata anuntului Rusiei pentru noi arme.
    Lupta pentru Pace continua de nu va ramine piatra pe piatra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine are sufletul curat înaintea Lui Dumnezeu,știe că toate mesajele doamnei Maria,care le scrie din 2012,până în prezent toate se vor adeveri când sunt hotărâte in Cerul Sfânt.

    RăspundețiȘtergere
  4. Europarlamentarul Terhes -Mii de oameni au murit pe plan European pe luna in primele zile dupa ce au fost vaccinati Anti Covid/
    Conform unui raport ascuns in Romania au fost peste 42 mii efecte adverse dupa vaccinatea AntiCovid fara a se lua insa nici o masura doar Minciuni ske Medicilor propagandisti pentru un asazis vaccin netestat decit direct pe oameni care s-a dovedit ca nu ofera protectie contra raspindirii coronavirusului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaccinul de la Astra a fost făcut special pt a omorî oamenii slabi. Dacă vrei un vaccin clasic, cumpără-l de la Ruși că și al chinezilor e făcut după cel Rusesc. Rusia a fost primul care a scos primul vaccin adevărat. Hungurii au luat de la Ruși vaccinul și nu s-a auzit să moară vre un Hungur.

      Ștergere
    2. Nea Petre,sunt 49859 înregistrate,însă din păcate doar zece la sută.Sa nu ne îmbătăm cu apa rece.Te iubesc,seniorul nostru căutător al adevărului.Surioara Mărioara l_o găsit pe cel sufletesc.Marjeaza un picuț mai mult pe partea asta.Spune_i și doamnei Maria că o iubesc.Pa,pa.

      Ștergere
    3. Ilie acum anul asta sint zece morti de gripa obijnuita din care 6 sint in Sibiu-craciun.

      Ștergere
  5. Criza de educatie in Romania ReEducata a lui Iohannis cu harta a Europei in manuale scolare cu tari si regiuni neRcunoscute Oficial.
    De aceia voia UDMR tregerea legii invatamintului pe raspunderea guvernului fara nici un drept de discutie si modificare in Parlament,ca un Dictat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi se implinesc 547 de ani de la Batalia de la Vaslui a eroilor Moldovei Stefan cel Mare cu razasii Moldovei acte care au facut ca tara sa nu ajunga Pasalic otoman-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Domn, de nu era Munteanu, în genunchi citeai Coranul" e vb.de M. Viteazu!!! (a nu se confunda cu Mihai Viteza 😁)

      Ștergere
    2. Se vorbea coranul daca nu erau bataliile lui Mircea cel Batrin de la 1391,Tirnovo 1492 ,Silistra 1392,Rovine 10 octombrie 1394,Rahova,si Nicopole 25 septembrie 1396 toate la sudul Dunarii ultima descrisa si de Mihai Eminescu pierduta din cauza orgoliului frsnco/burgund care nu au fost deacord cu initierea bataliri de Mircea cel Batrin.
      Batalii continuate de voivodul Transilvaniei Iancu de Hunedoara la Sintimbru linga Alba 1442,pe riul Ialomita,la Varna 1444,lupta ce a durat trei zile la Kossovopolje intre 17-19 octombrie 1448 si o intreaga campanie a lui prin Balcani-craciun.

      Ștergere
  7. Da,surioara Mărioara,toate se vor schimba de ziua ta de naștere,după echinoxul de toamna.Te iubesc la infinit,prințesa mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. In Romania si Ue urmeaza introducerea buletinelor cu Cip de format msi mic vor avea data si alte date ca locul nasteri pe cip, in primul an vor fi 8 milioane de romani cu noul buletin de identitate cipay gratuit dupa legea cu baccisul pe bon generalizata in Ue si Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Turcii au dus tanchete in Ucraina pe care ar fi montate turele montate in Romania descompirate rusilor chiar de Ucraina care are tot interesul in extinderea razboiului sa fim si noi tocati la moara razboiului iar nemtii si evreii vor sa faca arme prin firmele lor in Romania desii noi nu mai facem praf de pusca de zeci de ani.
    Iar romanii ca de obicei stau dorm in papuci si inghit toate prostiile facute in numele lor de Casta Evreiasca Tradatoare si Corupta de 33 de ani la putere
    In timp ce la ultimul recensamint figuram cu 2,5 milioane crestini ortodoxi mai putin care in curind vor fi inlocuiti cu milioane de evrei pentru ca sa aplice planul lor reactivat in 1889 in America pentru care au si venit acum 4 ani evreii sa inaugureze complexul construit ilegal fara autorizatii de constructie de la Sighetul Marmatiei format din Sinagoga,scoala si Hotel iar romanii vor fi digitalizati cu noile buletine cipate precum vacile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta se vrea, introducerea României în război, vrea să-i asmuta pe rusi împotriva noastră, ca asta ar declanșa al3-lea WWW,care de altfel e început....

      Ștergere
  10. Propagandistii rusi scriu in Pravda ca razboiul din Ucraina se va muta in Romania,
    Ceia ce nu e chiar total deplasat pentru ca mai devreme sau mai tirziu vor ajunge cel mai ales la R Moldova .
    Avind in vedere ca si serviciul secret austriac spune de cesterea infiltratii agentilir rusi inclusiv multi infiltrati in serviciul lor secret dar si in toata Ue inclusiv in Romania inclusiv printre refugiati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. da in potir este IISUS HRISTOS transfigurat-daca nu ar fi nu am mai crede

    RăspundețiȘtergere