sâmbătă, 21 ianuarie 2023

JUDECATA ESTE APROAPE ! IISUS HRISTOS IMPARATUL CERESC ,VINE CA SA NE JUDECE !


.

.



Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, o lumina ca un fulger puternic ce m-a facut sa tresalt pe pat,dar fara ca sa deschid ochii mei.
Desi eram treaza, auzeam orice zgomot cat de mic in jurul meu,eram in acelasi timp, intr-o Sfanta Biserica mare ca spatiu.
Aici, in Sfanta Biserica nu era niciun credincios si niciun Preot.
Dragilor, brusc,SFANTUL ALTAR se lumineaza,straluceste uimitor si dumnezeiesc de frumos.
Dar sa nu credeti ca era o lumina alba sau aurie,sau oricare lumina de alta culoare, ci era in Sfantul Altar chiar Cerul albastru si stralucitor ,un Cer de noapte plin de Stele aurii.
Tot Cerul de un albastru violet cu stralucire mare si cu tot cu Stelele aurii,erau in SFANTUL ALTAR.
Cand priveam,nu mai vedeam ca pe pamant,ci vedeam CERUL de deasupra noastra,care era cu totul in Sfantul Altar.
Din mijlocul Cerului instelat din Sfantul Altar,iese intr-o clipita Cineva imbracat in vesminte de lumina alba,orbitor de stralucitoare.
Dragii mei, Acel Cineva imbracat in vesminte albe de lumina alba orbitor de stralucitoare,iese din norii albastri asa precum ar iesi pestele din apa,deasupra apei.Il vad cum deschide Sfintele Usi ale Sfantului Altar,cu ambele mâini.
Forţa cu ,care a deschis Usile Sfantului Altar, mi-a dat de inteles ca, avea o sete divina de a ajunge pe pămant cu tot cu al Său Cer.
În clipa in care USILE SFINTE au fost deschise,aveam impresia ca ,Cerul cu Stele aurii va năvăli in Sfanta Biserica.Dar nu a fost deloc asa.
 Cerul Lui Iisus Hristos s-a oprit invaluind de jos in sus,Usile Sfantului Altar ,dar in acelasi timp,lasand descoperita partea de mijloc a Sfintelor Usi,adica,pe Sfantul Arhanghel Gavriil si pe Fecioara Maria.
 
.
Cerul instelat se oprise intre cele doua Usi Sfinte ale Sfantului Altar!
In mijlocul Cerului instelat dintre cele doua Usi Sfinte,statea precum ar sta in Cerul de Sus care nu mai exista Sus in aceasta clipa,ci era jos in Sfantul Altar,statea Arhanghelul Gavriil Ingerul Darului si Binevestitorul Prea Curatei Fecioare MARIA, precum si PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Acel Cineva dragilor, care tocmai pasise din Cerul Său pe soleea din faţa Usilor Sfinte,era Insusi Domnul nostru IISUS HRISTOS,Mantuitorul Lumii intregi.
Vesmintele Sale din lumina alba orbitor de stralucitoare, parul Său castaniu mai inchis,dar ondulat si lungut pana pe umeri,ochii albastri de seninul Cerului de ziua, Chipul Său bland usor alungit si roziu,totul era orbitor de stralucitor,asa cum numai Dumnezeu poate fi.
Iisus Hristos dragilor, Isi intinde bratele Sale larg,asa ca atunci cand ar dori ca sa ne imbratiseze pe toti.
Apoi, din Cerul Său instelat vine in dreapta Sa, un Scaun,un Tron din lemn de culoarea fagurelui de miere.
Iisus Hristos Il ia si-l aseaza in stanga Sa ,acolo unde este Sfanta Sa Icoana !

.
IISUS HRISTOS dragilor, se pregatea ca sa ne judece pe noi ,atât pe cei vii cât si pe cei morti.
Tot din Cerul instelat ,adică din Sfantul Altar,apare in faţa Usilor Sfinte un cântar!
Acest cantar dragii mei, era pentru a cantari faptele si pacatele noastre,ale fiecaruia dintre noi.
In partea stanga a Imparatului Ceresc,se puneau pacatele fiecaruia dintre noi ,pe acel taler;iar in partea dreapta ,se puneau faptele nostre bune, Credinta pe care am avut-o cat am fost in viata pe pamant.Si in care parte se inclina mai mult cantarul,acolo trebuia sa ne ducem, acolo ni se poruncea sa mergem.In concluzie, cei buni erau de-a dreapta Imparatului Ceresc unde era Raiul,iar cei răi ,erau dati de-a stanga Mantuitorului,adica ,in Iad,in focul cel vesnic.

.
Acum,IISUS HRISTOS statea pe Tronului Său,sub Icoana Sa Sfanta,iar cantarul era in dreapta Sa,statea in aer nesustinut de nimeni.
Dragii mei, sa credeti in toate cate cititi aici ,pe acest Blog!
Nu de la mine scriu,ci scriu numai din graiul Duhului Sfant,numai din Cuvantul Lui Iisus Hristos.
Vom trai fratilor, Venirea a Doua a Lui Iisus Hristos!
Vom fi judecati aici ,pe pămant românesc si in aceasta viata.
Noul Ierusalim din zilele noastre dragilor,este România Duhului Sfant!
Niciodata,dar absolut niciodata,sa nu va indoiti de toate cate cititi aici pe Blog!Toate se vor adeveri la momentul oranduit de Dumnezeu.
Noi trebuie insă,ca sa fim pregatiti trupeste si sufleteste pentru JUDECATA IMPARATULUI CERESC!
Sa fim buni, sa fim milostivi,sa avem Credinta si dragoste dragilor, sa ne spovedim la Preot si sa ne invrednicim a a primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie ,cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Său,Caruia I se cuvine,toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin!
Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Lupiii băăă !
    Nu, nu este un strigăt de pe la vreo stână din creierii munților ci din buricul târgului cu aere de civilizație.
    În favela Braziliană cu pretenții de Schengen a devenit ceva normal să crăpi sfâșiat de haitele de câini . Zilele trecute o femeie practicantă de jogging a murit sfâșiată de o haită de câini în timpul obișnuitei alergări. Se pare că femeia a ieșit la alergare uitând să se înarmeze cu un satâr și să se echipeze în armură medievală. De înarmat nu are rost să vorbim că nu ai voie pentru protecție să porți la tine nici măcar un spray cu piper că cică te apară, sanchi, autoritățile.
    Tu ai voie să plătești doar taxe și impozite stăpânirii.
    Asa că moarta este de vină că a alergat aiurea în loc să-și vadă de munca în CAP sau fabrică pentru propășirea comunismului pe înaltele culmi ale progresului și civilizației. Când auzi o astfel de știre gândul te duce undeva în cornul Africii unde haitele de hiene mai fură câte un copil lăsat nesupravegheat în dosul colibei. Bine că avem poliția animalelor și o groază de asociații care nu fac nimic. Încă un motiv pentru care favela Braziliană și-a meritat refuzul Schenghen. Deși mințim și manipulăm zilnic prin presa obedientă vopsind pe afară gardul zilnic vedem că înauntru-i leopardul sau câinele turbat. Bine că și presa este la fel ca favela adică o mizerie. Acum presa are altă ocupație așa cum l-a ucis zilnic pe Putin cu tot felul de cancere acum bagă favela, raiul câinilor vagabonzi și a șobolanilor zilnic în Schengen. Mai terminati cu prostia ca nu vă bagă nimeni în Schengen, gunoiul, corupția endemică și sărăcia lucie în care vă bălăciți zilnic bucuroși ca ați mai șterpelit ceva de la buget. Care este diferența dintre mafia care jefuiește țara , presa lor aservită și acea haită de câini care ucide în buricul târgului ? Niciuna !
    Cânii băăă , ne mănâncă de vii băăă !!
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.59 si acolitilor sai care se exprima trivial:
      Dar despre cainii care salveaza vieti de ce nu amintiti?
      CATEVA EXEMPLE: Cainii care au salvat oameni de la inec, care ii cauta prin paduri pe cei disparuti sau decedati, despre cainii care salveaza oameni din incendii sau de la cutremure sau despre cainii care refuza hrana si apa si mor pe mormantul oamenilor care i-au iubit, cainii din Politie care ajuta in criminalistica la prinderea faptasului sau la depistarea drogurilor, a infractorilor, cainii utilitari care ii ajuta pe orbi sau pe cei cu diferite deficiente/handicap, etc, etc, etc.

      Ștergere
    2. https://www.realitatea.net/stiri/actual/imagine-sfasietoare-un-caine-sta-intins-pe-mormantul-stapanului_625eedc6b85dcc61f42a6772

      https://stiriest.ro/2020/01/24/un-caine-sta-nemiscat-langa-mormantul-stapanului/

      https://www.eva.ro/casa-si-familie/animale/fidel-si-dupa-moarte-un-caine-refuza-sa-paraseasca-mormantul-stapanului-video-articol-111517.html

      https://protv.md/bizar/un-caine-a-stat-15-zile-fara-mancare-si-apa-langa-mormantul-stapanului---683821.html

      Ștergere
    3. Daca femeia a fost ucisa de cineva si acum se da vina pe un biet maidanez???!?!?!??!?!???!???

      Ștergere
    4. O alta ipoteza este aceea ca femeia ar fi fost ucisa de caini de lupta!
      Un maidanez nu ar fi putut sa omoare un om! Exclus!

      Ștergere
    5. Femeia a fost gasita dezbracata. Stire iesita in presa! Oficial!
      Hainele femeii nu sunt de gasit. Cainii nu puteau sa manance hainele.
      Deci nu cainii au omorat-o pe acea femeie.
      De ce sa plateasca niste suflete nevinovate precum cainii, din moment ce femeia a fost ucisa de cineva care a aruncat-o dezbracata, hainele nu sunt la fata locului, nu sunt nicaieri pe acel camp. Doar nu iesea pe frig sa alerge complet dezbracata... nu a fost ucisa de cainii maidanezi!!!
      Poate a fost omorata de cineva sau a fost ucisa de caini de lupta si apoi "plantata" in acel loc sa se dea vina pe bietii caini maidanezi!
      Adevaratul faptas / adevaratii faptasi trebuie sa plateasca, nu niste fiinte nevinovate!!!!!!

      Ștergere
  2. Bună seara doamna Maria,citesc și mă minunez la cele spuse de dv.doamna Maria.
    Nu mă îndoiesc de venirea Mântuitorului mai repede de cat ne așteptăm.
    Este multă răutate, minciună,prigoana a creștinilor,multă mizerie peste tot,aceste zvonuri care înfricoșează lumea ,zvonuri lansate de cei care conduc lumea și care nu au pe Dumnezeu,vor sa ne distrugă că oameni să nu mai existam .
    Dar au uitat că există un Dumnezeu Atotputernic și Drept care le va strica jucăriile.
    Doamna Maria trăim vremuri urate.
    In tot acest amalgam de evenimente nu ne rămâne decât iubirea și credință puternică în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Nu pot sa nu plâng de frații noștrii de la Ucraina care pătimesc,nu pot sa nu remarc curajul și credința lor puternică și lașitatea celor mari care pot să facă ceva,acest lucru mă doare tare,tare,
    Nu pot sa nu zic că poetul George Vieru Dumnezeu să-l odihnească 🙏
    Suntem buni cu străinii dar cu ai noștrii nu.
    Când Satana va încerca să intre și în cei puțini aleși ai lui Dumnezeu cu răutăți,haos și ură,Bunul Dumnezeu va scurta timpul.
    Revin la mesajul dv.si cred că Mântuitorul Sufletelor Noastre va veni mai repede de cat ne așteptăm.
    Cu mare drag și multă sănătate va doresc la toată lumea 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta! 🙏

      Ștergere
    2. Masinca, afirmi urmatoarele: "frații noștrii de la Ucraina care pătimesc,nu pot sa nu remarc curajul și credința lor puternică".
      Dar stiati ca acestia au ucis cu sange rece preoti romani si ii prigonesc pe absolut toti românii din Ucraina?
      Vedeti pe cine plangeti! Sa nu cumva sa fiti indusa in eroare si sa plangeti raul, pe satana, sa ii plangeti de mila satanei in loc de Iisus. Cam asa procedati.

      Ștergere
  3. NU EXISTA FOCUL VESNIC-si preotii au inceput sa vorbeasca despre constiinta care se chinuie in intuneric- despre acest lucru vorbeste si ieromonahul CALISTRAT de la manastirea Vladiceni si multi altii-despre judecata DOMNULUI e mult de vorbit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exista bataia vesnica care e acelasi lucru cu focul vesnic - Kalistrata.

      Ștergere
    2. Exista atât focul vesnic cel nestins,cât și celelalte chinuri veșnice,citește Biblia!

      Ștergere
    3. Cum sa nu existe focul vesnic, gheena din iad? Bineinteles ca exista!

      Ștergere
  4. Anonim 20-15 plâng și mă rog pentru frații noștrii români care sunt prigoniți,atât preoți cât și enoriași,plâng și pentru acei oameni ucraineni,care suferă din cauza celor care au provocat acest război.
    Chiar daca am un râu voitor și îi știu mă rog pentru el,nu urăsc pe nimeni.
    Și Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului ne iubesc așa cum suntem.
    Să urăsc nu mă numesc creștin adevărat,urăsc faptele rele nu omul.
    O zi frumoasă și binecuvântată 🙏🌹🥰

    RăspundețiȘtergere
  5. pt Valentin Stefan Popescu- biblia nu se citeste ,se interpreteaza in chei filozofice- de ce apostolii ii puneau Domnului intrebari si nu intelegeau ce spune?!-intelepciunea lui IISUS HRISTOS nu este la mintea omului , fiind din ALTA LUME, asa a spus - fizicienii vor sa calatoreasca cu navete spatiale -nu IN LUMINA -DUMNEZEU nu lasa omul sa-i afle tainele pt ca EL ESTE CREATORUL- mai mediteaza!

    RăspundețiȘtergere