sâmbătă, 28 ianuarie 2023

IISUS HRISTOS, TEZAUR ROMÂNESC ! ROMANIA ESTE GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU!


                                               Dragii mei, 

Ce frumos si minunat este ca sa ma trezesc si sa vad sub plafonul camerei mele, pe Însuși MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL in brate, pe Tronul Împărătesc.

                                               ..
Asa ca în Sfânta Iconiță de mai sus,asa statea MAICA  LUI DUMNEZEU deasupra patului in care stătea culcată, îmbrăcată cu vesminte aurii si stralucind mai tare decât Soarele.
PREA CURATA FECIOARA MARIA ținea pe brațul Său stâng, pe Pruncuțul Iisus ,care era îmbracat tot cu vesminte aurii ca de Soare.
După ce MAICA LUI DUMNEZEU a fost absorbita de Lumina alba orbitoare,in locul Tronului Său Împăratesc,apare Însusi IISUS HRISTOS, însă, pe al Său Tron Împărătesc.
Asa:
             ..
IISUS HRISTOS dragilor,stralucea de lumină cât o mie de Sori la un loc.Avea vesminte rosii cu mantie  albastră.
Aud glas care spune așa:
                 ”HRISTOS ,Tezaur românesc !
                 România, este Gradina Maicii Domnului!  
                   HRISTOS este ,Tezaur românesc !”
După care, Scumpul nostru Mântuitor dispare in lumina alba orbitoare,se contopeste cu Lumina Învierii Sale, iar eu dragilor ,mă grabesc a scrie toate câte mi s-au arătat si mi s-a grait de la DUHUL CEL PREA SFÂNT,pentru ca apoi, sa le pot da viață aici, pe BLOGUL: DUMNEZEU EXISTA - MĂRTURII . 
Să ne rugăm dragii mei,sa ne rugam cu inima si cu sufletul Mântuitorului Prea Scump si Maicii Domnului,ca sa ocroteasca Poporul român si sa se salășluiască în Noul Său Ierusalim,în România Sfântă. 
Să fim buni si milostivi fratilor si sa nu judecăm pe Aproapele nostru,chiar daca ni se pare că avem dreptate. 
DREPTATEA  si JUDECATA dragilor, este numai a Lui Dumnezeu,si nu a oamenilor.
                              Cu dragoste,Maria.  

16 comentarii:

  1. Evreul Ciuca Maciuca in proces pentru plagiat,ca si ministrul Bode, cu ministerul invatamintului reprezentat de fosta consiliera prezidentiala Deca ajunsa ministra Invatamintului, cea care tine la secret legea Romaniei Educate cu care se lauda evreul Iohannis de cam multi ani
    Ministra Deca e si cea care a uitat sa faca recurs la procesul plagiatorului ministrului Bode-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune, eu nu cred ca Ciuca Maciuca Bleaga e Evreu, ca e prea prost. Ion Iliescu e o mie la suta Evreu ca-i merge mintea, e destept.

      Ștergere
  2. Mircea Cosea- Eu nu cred in Corul Optimistilor cu inflatia in scadere ,eu cred ca ea va Ramine la doua cifre.
    Accesul redus al populatiei la aimente cu consetinta ca maninca alimente slabe ca margarina si lipsa nutrienti la gravide pentru fat.
    Teza dusa de Sorosisti ca trebuie redusa populatia cu o perioada dificila desi Romania e locul 4 la potential agricol in Europa dar care nu prelucreaza si chiar Sengenul afecteaza transportul produselor romanesti-
    Apropo cele mai mari scumpiri la ulei si unt unde e de 45 procente ajuns in magazine ca tezaurul trecit sub vitrine cu lacate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot Cosea -Avem nevoie de o noua clasa politica care sa puna capat celei prezente cu interese legate de importuri alimentare si nu de productie romaneasca care sa creeze si magazine ale producatorilor romani si care ar scadea si preturile-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Importurile de monopol extern ca bananele olandeze ??? duce si la import de inflatie si saracirea populatiei cu reducerea consumului romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. In seara asta pe Realitatea interviu din 1992 in care Coposu vorbeste cum a distrus BNRul lui Isarescu economia Romaniei cu schimb valutar obligator sub costurile de productie a economiei de atunci orientate pe export pregatind Romania de astazi care nu mai poate decit importa produse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Marinescu -Pentru ca noi in Romania sintem condusi de tradatori de tara pusi de Afara ca Ungureanu ca si in afacerea la Marea Neagra a lui Tariceanu cu canadieni si cu afaceri economice trecute la secret-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bobi Paunescu spunea ca -Pentru ca si legea trebuia aprobata de OMV -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un secret Bine pastrat sub lacat bine pazit de zeci de ani.
    Surse apropiate spun ca Sotia lui Ion Iliescu e sora lui Razvan Teodorescu si ambii sint evrei suta la suta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iliescu se vede ca e evreu dupatta fatza si dupa gandire, ai merge mintea. Si Ceaunescu si nevasta lui au fost Evrei.

      Ștergere
  9. Un procuror a luat toate dicumentele originale inclusiv teza Originala plagiata de Doctorat a lui Ciuca Maciuca evreul facind Curatenie si Scut ca acesta sa nu fie oprit in ascensiunea lui politica spre cariera de Nou Presedinte Evreu si sa nu poata fi judecat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. O carte De citit- Romania ca o Prada -a carui autor trebuie sa-l caut, documentata cu date Istorice si actuale ale malaxorului evreiesc in care e Tocata Romania de la timpul lui Cuza pina in prezent , pe care sigur Nu o veti gasi la Librariile din tara antiRomanesti ale edituri Humanitas ale evreilor Liiceanu, ,Patapievici,Petre Roman si Iliescu cumnatul evreului Teodorescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Miting al comunistilor la Chisinau au infuriat un moldovean care spune
    -Comunismul e 100 de ani de Teroare si miniuni,politica bandita si fascista jidoveasca.
    Care vor sa ne vinda nu vor sa spuna adevarul despreLenin,Stalin,Hrusciov ,Gorbaciov cu sperma judoia in cap.
    Un comunist e cel mai mare Terorist.
    Comunistii jidovi fascisti vinovati de toate relele pamintului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. numai cicerone a putut spune de ceausesti ca au fost evrei-erau olteni amarati ca tine ,needucatule-staaai pe net si te legi de subiete pe care nu le stii- faci blogul de ras- d-na MARIA ati spus ca-l cenzenzurati pe acest individ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim31 ianuarie 2023 la 22:14, Te bagi în seamă cu șmekerii bătrîni ? Pierzi din prima la vrăjeală.

      Ștergere
    2. In schimb Ciuca Maciuca e oltean cind o fi olteanca Marine Le Pen sau Iohannis ca tot vorbesc ei la fel-craciun.

      Ștergere