joi, 12 ianuarie 2023

ACESTA ESTE LOCUL OCUPAT DE DUMNEZEU SI ESTE LOC SFANT!




                                                          Dragii mei, 

Doar abia ce atipisem ca, ma trezeste un glas care spune asa:
                 "Locul ocupat de Dumnezeu,este un loc sfant!
Iar un alt glas ,confirma cu tarie:
                
                Asa este !
            Iar locul ocupat de Dumnezeu ,este un loc sfant!
                  Acolo !!!"

Clipă în care,o lumina aurie imi lumineaza masuta din camera mea, masuta pe care sunt asezate multe ODOARE sfinte ale LUI DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI .
Era coltul meu de Rai si este coltul meu de Rugaciune curata si fierbinte,catre BUNUL DUMNEZEU si catre MAICUTA DOMNULUI cu toti Sfintii Săi.
Acesta este Coltul meu de Rai sau altfel spus,acesta este Locul sfant ocupat de Dumnezeu si de Maicuta Domnului.



Prieteni dragi, nu am cuvinte in care sa ma exprim si sa va spun ce am simtit si ce simt in inima si-n sufletul meu,la auzul acestor Cuvinte sfinte,la vazul acestei mari si uimitoare Minuni.
Nu va spun toate acestea ca pe-o lauda de sine!Niciodata nu as face asa ceva !!!
Ci va spun dragilor,cu inima deschisa si cu sufletul luminat de Duhul Cel Prea Sfant, ca fiecare dintre noi, ne putem zidi (aranja) acasa un mic colt de Rai,Căruia sa i-L daruim Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului si in faţa căruia sa putem ingenunchea si sa ne plangem pacatele,durerile,chinul si suferinta si chiar bucuriile.
Nu este deloc greu,daca avem Credinta vie,fierbinte si nestramutata in PREA SFANTA TREIME si-n MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA cu toti Sfintii Săi.
Sa credem dragilor cu toata fiinta noastra in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,sa ne inchinam din toata inima, si fara nicio indoiala ca vom fi ocrotiti si ocoliti de toate chinurile si de toata suferinta.
Sa fim buni Prieteni dragi, sa fim milostivi si iubitori,si credeti-ma ca ,e mare pacat ca sa ne cheltuim viata in ura si dezbinare, cand este atat de scurta aceasta viata.Dragilor,nu traim de doua ori! Categoric nu traim de doua ori,si-atunci,la ce bun sa purtam ura?La ce bun sa facem rau cuiva care ne-a facut sau nu rau?
Nu mai bine e,ca sa ne bucuram de fiecare clipa traita alaturi de cei dragi?
Haideti macar sa-ncercam sa traim frumos si-n buna intelegere si armonie cu toti cei din jurul nostru ,cu toti semenii nostri.Putem,doar s-avem Dragoste,Credinta si Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai .
                                                  Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Asta era si sensul chivotului din Biblie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care sens? Cum explici tu funcția chivotului?!

      Ștergere
    2. Era un obiect de cult de dimensiuni mici precum e coltul unei camere ca al doamnei Maria in sensul asta-craciun.

      Ștergere
    3. Citește și tu Programul Terra, și vezi ce e chivotul, era o aparatura care scana-verifica ADN-ul.

      Ștergere
  2. În ceea ce privește anul 2023, baba Vanga. previziunile ei nu sunt tocmai bune, pentru că vorbesc despre o furtună solară puternică, despre o eventuală explozie a unei centrale nucleare, dar și despre venirea extratereștrilor pe Pământ, ceea ce va lăsa planeta în întuneric o perioadă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sua incepe sa recunoasca ca Pamintul e vizitat de valuri de Oznuri metalice dar si unele corpuri din entitati de lumina care calatoresc in cosmos fara sa aiba nevoie nici un mijloc de transport material-craciun.

      Ștergere
  3. sunt ANONIM 5 si IISUS HRISTOS a spus -EU nu sunt din lumea aceasta-cert este ca nici noi nu suntem odata ce dupa deces mergem acolo unde ne este locul in functie de pacate- la lumina sau intuneric-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  4. Și doamna Maria ne-a spus de o furtună solară că va avea loc.
    Are un mesaj mai înainte vreme unde spune de furtună,explozie solară,știu sigur.
    Daca țin minte ,sunt mesajele doamnei Maria care se adeveresc rand pe rând.
    Doamne ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. cat desprae rai si iad preotul VASILE GAVRILA a spus azi la TRINITAS-in rai merge CONSTIINTA de sine la judecata-iar iadul profita de aceasta deoarece traitorii de azi sunt atacati de vrajmas in creier

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt ANONIM 5 -duhovnicul meu a spus: ce vedeti pe cer este o ff mica parte din imparatia TATALUI,sunt ceruri multe dar acolo unde este EL nu ajunge nimeni niciodata- doar IISUS HRISTOS- iar MAICA DOMNULUI este in cerul 9 si face drumuri pana la TATAL SI IISUS DOMNUL in cerul 10 pentru a cere ajutor-asadar tainele DUMNEZEIRII sunt de nepatruns pentru muritori- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere