miercuri, 25 ianuarie 2023

ANTARCTICA! SI S-A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! UN BLOC DE GHEATA S-A DESPRINS IN ANTARCTICA!

                                                           Dragii mei, 

Scriam in noaptea de 12 ianuarie 2023, un articol despre Antarctica si Groenlanda.

Iar ceea ce scriam in aceasta noapte de 12 ianuarie 2023,din nefericire s-a si adeverit.

Chiar daca acum acest Bloc de gheață care s-a desprins in Antarctica nu pare a face probleme, totusi ar trebui sa ne ingrijoreze si sa fim cu un pas inainte de topirea acestui imens Bloc de gheață care, este de 15 ori mai mare decat Parisul,adica, are 1550 de km patrati.

Iata articolul meu din 12 ianuarie 2023:

 ANTARCTICA  SI GROENLANDA ! SE TOPESC GHETARII ! 

                                                 12 Ianuarie 2023, ora 0,18 !

                                                    Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care spune ceva tare

 ingrijorator.

                                        .

Glasul spunea asa:

                               "Antarctica si Groenlanda!

                             Se topesc ghetarii!"


.
Moment in care,vad inspre nord,cum munti intregi de zapada inghetata,munti de ghetari se desprind si incep a pluti pe ape.
.
.Dragii mei, eu am scris adeseori pe parcursul a multor ani despre topirea ghetarilor, despre inversarea polilor,si nu de la mine am scris,ci numai din Graiul si cu Puterea Duhului Sfant.
Din nefericire,spre acest dezastru se indreapta omenirea, dezastru provocat de oameni , de tot ce a facut omenirea impotriva naturii,impotriva Lucrului Mainilor Lui Dumnezeu.
Daca mai avem scapare?Daca Planeta Pamant va mai putea fi salvata de mana si de mintea distructiva a omului? 
Categoric da! Aceasta inseamna ca sa ne intoarcem la Credinta cu toata fiinta noastra, aceasta inseamna sa ocrotim macar de -acum incolo ,-a mai ramas bun din Planeta Pamant.
Oare putem face acest lucru?
Cu dragoste,Maria.
acum 1 zi — Un aisberg imens, cu o suprafaţă de 15 ori mai mare ca cea a Parisului, s-a desprins duminică în Antarctica, au precizat luni oamenii de...

acum 2 zile — Un aisberg de peste 15 ori mai mare decât Parisul s-a desprins din Antarctica. Blocul de gheaţă are 1.550 de kilometri pătraţi.

Un aisberg de peste 15 ori mai mare decât Parisul s-a desprins din Antarctica. Blocul de gheaţă are 1.550 de kilometri pătraţi

Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 23:11
3097 citiri
Un aisberg de peste 15 ori mai mare decât Parisul s-a desprins din Antarctica. Blocul de gheaţă are 1.550 de kilometri pătraţi
Imagine realizată de British Antarctic Survey FOTO / https://www.bas.ac.uk

Un aisberg uriaş, de peste 15 ori mai mare decât Parisul, s-a desprins duminică din Antarctica, au anunţat luni oamenii de ştiinţă britanici. Fenomenul nu se datorează schimbărilor climatice, deşi regiunea este ameninţată de încălzire, potrivit British Antarctic Survey (BAS).

Blocul de gheaţă de 1.550 de kilometri pătraţi s-a desprins din banchiză duminică, între orele locale 19.00 şi 20.00, în urma unui val puternic care a lărgit o fisură deja existentă în gheaţă, denumită Chasm-1, a precizat organismul de cercetare polară într-un comunicat.

În urmă cu doi ani, un aisberg de aproape aceleaşi dimensiuni se formase deja în aceeaşi zonă, cunoscută sub numele de Bariera Brunt, unde se află staţia de cercetare britanică Halley VI.

Specialiştii, care se află la faţa locului din noiembrie până în martie, au observat în ultimii zece ani evoluţia fisurilor mari din gheaţă, iar în 2016 BAS a decis să mute staţia cu aproximativ 20 de kilometri, de teamă că aceasta va ajunge pe un aisberg în derivă, ca urmare a topirii gheţii.

"Această desprindere era de aşteptat şi este un comportament natural al barierei Brunt. Nu are legătură cu schimbările climatice", a explicat glaciologul Dominic Hodgson, citat în comunicat.

Cu toate acestea, continentul suferă de pe urma efectelor încălzirii globale, anul trecut înregistrându-se temperaturi record, la fel ca în alte părţi ale planetei.

În februarie 2022, întinderea gheţii a atins cel mai scăzut nivel înregistrat vreodată în 44 de ani de observaţii prin satelit, potrivit raportului anual al programului european Copernicus privind schimbările climatice.

În 2021, topirea completă a unui aisberg, la 4.000 km nord de locul în care s-a desprins din banchiză în 2017, a eliberat peste 150 de miliarde de tone de apă dulce amestecată cu nutrienţi, îngrijorându-i pe oamenii de ştiinţă cu privire la impactul fenomenului asupra unui ecosistem fragil, reaminteşte AFP.

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Un aisberg de peste 15 ori mai mare decât Parisul s-a desprins din Antarctica. Blocul de gheaţă are 1.550 de kilometri pătraţi

41 de comentarii:

  1. Rusia cu o nava cu rachete hipersonice Zircon cu raza de 1000 km plasata linga coasta vestica a Sua linga New York

    Mai era um medaj cind sub artica, unde tin rusii submaine atomice ,vor rupe 2-3 bucati din calota Artica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Topit sau nu o data desprins pe ocean cresterea apei va fi aceiasi.
    ,dar vor urma altele mai mari inclusiv ca mijloc de razboi global,chiar toata artica si Groenlanda Canada si munti de gheata curg in Antartica de 3km inaltime-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. as vrea sa auzim si vesti bune- ca de rele avem parte zilnic-dezghetul polilor este anuntat de ani de zile !

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasă să se topească că va fi apă din belsug în tările de la Ecuador. Dacă nu, Ecuadorul se va supra încălzi și se va crăpa pămîntul și va fi rău pt toată planeta. Vor pierde bogătanii care au case luxoase de vacanță pe lîngă mări și oceane. Săracii se pot muta pe dealuri și munți. E bună traba cu topirea ghețarilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va fi apa si la tine in Uk din belsug care va ramine mult sub ape afara raminind mai mica decit Romania-craciun.

      Ștergere
    2. Cicerone, dar pe termen lung nu te gandesti deloc?!? Te bucuri pe moment. Acesti ghetari nu s-ar fi dezghetat daca nu era incalzire globala. Daca se dezgheata ghetarii, la un moment dat nu va mai fi nimic ce sa se dezghete. La asta nu te-ai gandit?

      Ștergere
  5. Diavolul ascuns în blană de miel:
    Papa Francisc şi-a reiterat poziţia conform căreia Biserica Catolică nu ar trebui să fie ostilă cu persoanele gay, argumentând într-un interviu pentru Associated Press (AP) că legile din multe ţări care incriminează homosexualitatea sunt "nedrepte", transmite miercuri agenţia ANSA.
    A fi homosexual nu este o infracţiune", a spus papa Francisc, precizând că unii episcopi catolici care susţin legi ce incriminează sau discriminează persoanele LGBTQ greşesc.
    https://www.agerpres.ro/mondorama/2023/01/25/papa-francisc-sustine-ca-homosexualitatea-nu-este-o-infractiune--1048557

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone cresterea oceanului poate distruge jumatate din omenire si duce la foamete prin acoperirea cimpiilor fertile ,cutremure si multe razboie
      O Adevarata Apocalipsa mai grava ca orice-craciun.

      Ștergere
    2. După spusele specialiștilor, dacă toți ghețarii se vor topi nivelul apelor se va ridica cu cîțiva metri dar încet, f încet. Treaba asta nu va fi într-o noapte. Va dura mult timp. În timpul acesta oamenii au posibilitatea să se mute pe dealuri și la munte. Legume și fructe se vor găsi în totdeauna de mîncat. După gîndirea mea, acest fenome va dura undeva la vre-o 40 de zile. Lumea nu mei e mulțumită cu traiul normal ci vor lux. Adică să stea la bloc, să consume cît mai multă energie făcută din cărbunii arși poluîndumi aerulu, mașini private că transportul în comun le stă în gît, numai după bani fug oamenii de la oraș indiferent de infracțiuni. Orașele sunt pline de mizerii satanice adoptate de oameni. Deci, cei de la orașe trebuie să dispară cu tot cu fabricile poluante. Mă refer la toate țările din lumea asta. Oamenii săraci și credincioși vor urca prin munți și dealuri, cei jegoși vor plăti. Așa a fost și în timpul lui Noe. În timpul lui Noe au trăit oamenii din munți și dealuri, cît și animalele s-au ascuns acolo. Cutremure au fost în totdeauna. În Japonia nu mai plînge nimeni de cutremure, e ceva normal la ei.

      Ștergere
    3. Nu uita Cicerone de faptul ca matile metropole sint pe marginea oceaneor si chiar daca crestetea apei va fi lenta schimbarea axei Pamintului pentru echilibrare va fi brusca distrugindu-le si oricum cresterea apei poate fi de zeci de metri si s-ar putea sa scapi din Uk doar daca fugi la timp inapoi in tara ,dar nu vei sti timpul badcularii axei terestre vazuta si de doamna Maria ca facindu-se brusc-craciun.

      Ștergere
    4. Papa,bate cimpii ,a fi gay este păcat ,se incalca legile universului,asta arata nivelul lui de conștiința,nici nu are acces la Divinitate ,dar e în fruntea bisericii.....

      Ștergere
    5. Craciunele, in metropolile mari ale lumii sunt cele mai mari mizerii satanice si trebuie nimicite. La venirea mea in Romania ami voi cauta un loc prin muntii Romaniei si va trebui sa postesc cu apa 40 de zile. Oricum sunt vegan vegetarian ceea ce inseamna ca ami va fi usor. Deci, nu ma intereseaza de cei care au averi, vile, palate, masini private si alte avutii. Trebuie nimicite, de aceia soarele asi va intra indrepturi.

      Ștergere
    6. Cel mai mult polueaza autoturismele pentru ca sunt aproximativ tot atatea cati oameni sunt. Nu se poate asa ceva: omul si masina. Desi are 5-6 locuri in masina, nu circula niciodata decat un singur om, adica soferul! Aici e poluarea maxima - la masini! Ar trebui sa se puna taxa de mediu de 2000-3000 euro / luna. Astfel vor circula cu totii cu transportul in comun, transport in comun care automat va fi suplimentat si va veni mai des, dar asa... pentru ce sa suplimenteze numarul autobuzelor, tramvaielor, din moment ce toti circula cu autoturismul personal? Chiar daca la o multinationala lucreaza 4-5 membri ai familiei, ii vedeti pe toti cei 4-5 oameni cum vin cu 4-5 masini diferite (parca sa si le etaleze) desi au o vila de 1000 mp si locuiesc cu totii in acelasi loc, merg in aceeasi directie. Deci ce sa mai comentam? E uluitor in ce grad de degradare a ajuns omenirea si cum nu protejeaza deloc mediul inconjurator si nu ai grija astfel nici macar de sanatatea lor poluand exagerat si batandu-si joc de tot ce ii inconjoara!

      Ștergere
    7. 13.03, in toata istoria omenirii, au fost distruse civilizatiile sau cei care faceau sodomii si gomorii (erau "gay" cum le zici tu). De aceea Sodoma si Gomora au fost rase de pe fata pamantului, din cauza pacatelor strigatoare la cer.
      Asa ca nu te mai 13.03 si toti cei care gandesc la fel, cel rau incearca sa va amageasca sa va "sopteasca" la ureche, sa va inoculeze ca pacatele nu sunt pacate.

      Ștergere
    8. Si Vezuviul cand a erupt si a distrus populatia s-a intamplat tot din cauza pacatelor strigatoare la cer. Dumnezeu e mult-milostiv si are foarte multa rabdare, dar si cand se satura de pacatele oamenilor si omul nu vrea sa se indrepte atunci, prin pedeapsa, poate se indreapta si isi revine, se pocaieste de pacate si astfel este mantuit.

      Ștergere
  6. Sisoaca —se pare ca Iohannis negociaza postul de la Nato pe intrarea Romaniei in razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot Sosoaca-Doua evenimente se preconizeaza anul asta ,intrarea Romaniei in razboi si dezmembrarea Romaniei pentru ca nu-i pasa lui Iohannis care e ca Voda prin loboda si depune juraminte contradictorii in multe tari.
    Daca nu ne unim vom disparea,toate fortele securistice incearca sa distruga polul patriotic care incearca a se forma in lupta Globalisti contra Crestini Ortodoxi.
    Se incearca distrugerea identitatii Tarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sosoaca s-a dus sa linga blidele la ambasada Rusiei ...

    https://ziare.com/diana-sosoaca/diana-sosoaca-prezenta-eveniment-ambasada-rusiei-bucuresti-1770206

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E BINE CA STII TU TROL SECURIST CE FACE SOSOACA,DECAT CU GLOBALISTII DIN CARE FACI PARTE MAI BINE CU RUSIA CARE TINE OCUPATA NATO SA MEARGA AMERICANII LA RAZBOI...DA NU AU CURAJ SMECHERII CA O IAU LA NAS...,SA NU FIM BAGATI IN RAZBOI,PACE TIE SECURISTULE,SI DACA TOT VREI RAZBOI ...DUTE CU FAMILIA TA SI RAZBOIESTE TE.ACOLO,DOAMNE AJUTA SI BINECUVANTEAZA ROMANIA ,AMIN.

      Ștergere
    2. Anonim26 ianuarie 2023 la 01:34
      Du-te si pune mana pe cartea de gramatica !!!

      Ștergere
    3. Bravo bine punctat,felicitari

      Sosoaca e destrapta si patrioata iar ca senatoare Luptatoate si politiciana trebue sa discute cu toti inclusiv cu cei care par a ne fi dusmani in interesul Tarii, cea ce nu e cazul la Casta Evreiasca speculanta din fruntea tarii.

      Din pacate eu sint unul prostit de medicii Tradatorului Iohannis si m-am vaccinat Covid care de fapt nu a fost vaccin iar Sosoaca se dovedeste a avea Dreptate ca si cu multe altele.
      Singura copensare e ca si evreii din Israel au luat plasa Mare fiind tara cea mai vaccinata asa ca vor fi mai putin la formarea noului stat Israel nr II cind vor sa se mute in teritoriile cumparate din Romania Ungaria si Ucraina conform politicii declarate de fostul lor presedinte si planificate de mult din 1899 de la New York in care a intrat si uciderea lui Ceausescu si Distrugerea Romaniei impreuna cu Hun-gurii -craciun.

      Ștergere
    4. Ginerele lui Ceausescu azi la vizita lui la cimitir la mormintul lui Ceausescu dat pe Romania Tv spune ca la inchiderea lor la Jilava a venit o echipa de la Crucea Rosie internationala cu mare vilva .
      Dar cind colo toti din echipa erau de fapt Evrei fugiti din Romania-craciun.

      Ștergere
  9. SI NU UITA CA DACA NU ERA SOSOACA ,ERAM TOTI VAXXINATI SI MORTI PE CAPETE,NU UITA CA DACA NU ERA SOSOACA ...TROL SECURIST...ERAM DEJA IN RAZBOI NOI ROMANII,,,SI POATE SI MORTI MULTI DIN NOI,DAR DUMNEZEU NE DA PATRIOTI NOI NU VEDEM ASTA DECAT F TARZIU ASA CA SI CU VADIM TUDOR SI MULTI ALTII ,PACE ASTA VREM NU RAZBOI CA MULTI NU STIIU NICI SA TINA ARMA IN MANA .PACE CE CUVANT FRUMOS.DOAMNE DA NE PACE SI BINECUVANTEAZA POPORUL ACESTA CHINUIT .AMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La anifersarea de acum doua zile de ziua Unirii la Buzau si Iasi s-a recitat poezia Doina a lui Mihai Eminescu motiv pentru care in timpul festivitatii au venit imediat amenintari inclusiv contra televiziunilor care preluau in direct evenimentul.
      Oare cine,
      Oare cine sint tradatorii de neam??-craciun.

      Ștergere
  10. Așa este doamna Maria ați avut dreptate 🙏🌹cu ce va aratat Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
  11. Incercare de Musamalizare de conducerea de la Cariera Jilt din bszinul carbonifer Oltenia,singurii vinovati politrucii conducatori a accidentului cu masina rasturnata cu muncitori .
    Cauza principala drumul si podul executate fara balustrada corespunzatoare conform proiect si normele de protectie neresprctate din proiect-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. mai cicerone nu stai bine cu geografia si altele-ECUADOR este tara in in AMERICA DE SUD iar ECUATOR este linia imaginara care desparte globul intre tropice-sunt ANONIM 5 si am mai scris si repet-UK va fi acoperit de ape pana in SCOTIA asa am auzit de la duhovnicul meu trecut la cele vesnice=vazator in DUH- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut mai anonim 5. Nu știu de ce îți zici anonim 5 cînd poți să îți pui un nume: costică, florică, marian, george, etc etc. Ce ai tu în comun cu 5? Deci, lasă 5-ul ăla că nu e bun pt oameni. Deci, eu încurcam ecuador cu ecuator, se poate. Dar spunei la duhovnicul tău că înainte de a mînca rahat să învețe geografia cu tot cu înălțimile orașelor. Londra este deasupra nivelului de ape cu 30 de metri. Poate rămîne sub apă oricînd. Cu cît mergi spre centrul Angliei, înălțimea creste. Manchester-ul ajunge undeva la 300 metri peste nivelul standard al apelor. Dacă mergi undeva spre Sheffield sau Leeds, înălțimea ajunge undeva la 500m. Dacă se topesc toți ghețarii, nivelul apelor vor crește aprox 60 metri. Deci spunei la duhovnicul tău că e sri-st ne informat. Majoritatea preoților sunt sri-sti si restul sunt turnători la sri. Mai rar cîte unu adevărat pt că pe linia întîi trec cei cu sri-ul în fapt. Nu tot ce zboară se mănîncă, cu excepția avioanelor. Spunei la duhovnicul tău să nu mai facă predicții din buzunar.

      Ștergere
    2. Cicerone medicii spun ca cea mai proasta dieta pentru corp e cea vegana-craciun.

      Ștergere
    3. Cicerone, arunci cu noroi in preotii ortodocsi si nu ai nici un drept! De ce iti pierzi tu timpul pe un blog crestin-ortodox daca esti de alta religie?

      Ștergere
  13. Bravo anonim 5 ,asta i-mi place la tine ,la obiect,
    Dar ar trebui sa spui mai multe eventual sa scri o carte despre duhovnic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Auzi Cicerone si Edimburg capitala Scotiei la altitudinea de 47 metri va ajunge sub ape si Brusc nu cum crezi tu lent Asa ca Fuguta la Romania montana sau de podis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bascularea brusca a axei Pamintului vazuta si de doamna Matia distruge si zonele inalte montane de linga oceane pentru ca valul oceanic imens urca foarte sus chiar daca ulterior apa se va stabiliza mult mai jos
    Deci sigure sint doar locurle inalte si centrale ale continentelor unde bogatanii stiu si investesc nu degeaba se lupta deja pentru ele ca in Ucraina si Romania unde evreii vor un stat sigur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dă, toate se adeveresc la un moment dat. Scriați acum vreo 2-3ani "Și acum dispoziții grele, veste nepozitiva a Olandei" și poate se referă la problema Shenghen!

    RăspundețiȘtergere
  17. pt cicerone-sunt ANONIM 5 si sa nu mai jignesti ca am spus duhovnicul meu este la cer , a fost calugar mare vazator in DUH-este clar ca esti o persoana fara caracter-fiecare isi alege numele pe blog-5 sunt cele 5 simturi omenesti-al 6-lea il au vazatorii in DUH-pt craciun nu pot sa scriu carti desi am multe de spus dar repet sunt sub juramant- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  18. d-na MARIA sunt ANONIM 5 am scris un mesaj despre inversarea polilor magnetici=energetici ,poate fi in spam multumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu a spus: globul se va misca precum coaja de pe portocala si tara noastra va avea climat cald-am inteles ca vom avea clima subtropicala, bineinteles va dura mult timp acest fenomen-nu am intrebat in ce sens se va misca scoarta pamantului- e de inteles ca Scandinavia va avea clima temperata-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Polul nord va ajunge in Kamtkiatka iar ecuatorul urca spre vestul Europei si cade pe la sud de paradisul Hawai si Australia unde va fi mai rece conform prorocirilor antice care spun ca pe fata sfinxului din Egipt neluminat acum direct de soare fiind spre Vest va ajunge sa bata direct razele soarelui
      Dar tu aninim 5 sti multe si ai putea sa mai scri noutati-craciun.

      Ștergere
  20. Exact asa am citit cel putin in doua mesaje ale doamnei Maria din care in unul vedea efectul asupra Pamintului prin valului urias oceanic care va acoperi cimpiile ,orasele si cred eu si muntii in prima faza pe sute de km pina valul se va stabiliza si nu cred ca va fi un timp asa lung ci chiar Brusc.
    Procesul e anuntat de intensificarea eruptiilor vulcanice ultimul un vulcan in sudul greciei Santorinii care nu a mai erupt de 400 ani si Vezuviul ambii in saptamina asta dar si Etna acum citeva luni iar ieri in Guatemala-Caraibe linga Honduras-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. sa ne amintim de eruptia vulcanulu KRACATOA din Indonezia-cenusa a inconjurat pamantul de multe ori si clima s-a racit-daca vor erupe simultan mai multi vulcani oare ce se poate intampla:! - ma gandesc de cercul de foc al PACIFICULUI dar si in Mediterana

    RăspundețiȘtergere
  22. Si vor erupe si racii planeta dar mult prea tirziu pentru a evita topirea ghetarilor si modificarea axei Pamintului care vor intensifica eruptiile care vor reversa Apa sa curga in sus si forma noi ghetari dar axa va ramine schimbata iar romanii ce vor ramine vor avea portocali de cules ca in Grecia acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere