duminică, 22 ianuarie 2023

PROSTITUTIE CU PRETUL IADULUI CEL VESNIC! EXISTA RAI, EXISTA IAD !

                                                      22 Ianuarie 2023,ora 6,26 !

                                                                 Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas de femeie care spunea asa:

                                          "Aici am venit ca sa fac bani.

Clipa in care vad o incapere foarte mare in care, se aflau multe tinere mai mult dezbracate decat imbracate,tinere ce-si faceau poze si care asteptau sa fie solicitate de clienti.

Vad o fata foarte frumoasa la chip, care incepe sa-si dea jos toate de pe dansa,si-asa nu erau prea multe,dar fata voia sa ramana in costumul Evei si graieste ca mai sus,adica:

                                     "Aici am venit ca sa fac bani."        

Si iarasi aud acealsi glas care continua:
Am venit aici ca sa fac bani, indiferent cât o costa iadul cel vesnic!"
.
Dupa care, glasul dispare.
Dragii mei, cu toate ca aceste fete care-si vindeau trupul stiau ca fac un lucru rau, ca savarsesc un mare pacat si ca le asteapta iadul cel vesnic, ele totusi continuau sa persevereze in acest mare pacat.
Fiecare dintre noi dragii mei, alegem cum sa traim in viata cea vesnica.Putem ca sa alegem sa traim in Rai,savarsind fapte bune si respectand cele 10 Porunci dumnezeiesti, sau ,alegem sa traim in dezmat, in desfranare si-n tot ce este rau si contravine celor 10 Porunci dumnezeiesti ,si-atunci ne vom chinui in iadul cel vesnic.
Poza aceasta de mai jos, chiar reprezinta iadul cel vesnic.
Am gasit-o pe net,dar am vazut-o adeseori in trairile mele.
Si-am s-o explic:
Vedeam atata Raiul cat si iadul.
Dar voi explica, doar iadul din poza de mai jos:
.

Cu adevarat IADUL este un hău fara fund. Vedeam ca de pe un varf de munte,vedeam in jos un foc vesnic, un foc care -si cobora flacarile pana jos,ca apoi ,in urmatoare clipă sa se ridice pana sus la varful de pe care eu priveam in jos.
Auzeam glasuri care tipau incontinu, plangeau la nesfarsit de usturimea flacarilor vesnice ale iadului.Cand flacarile iadului erau jos, auzeam gemete, iar cand se ridicau intr-o clipa, vedeam cum oamenii care ardeau in focul cel vesnic erau aruncati de jos pana pe varful flacarilor iadului,flacari ce erau doar la cativa metri de locul in care eu eram.Si tot asa se repeta incontinu.Flacarile iadului se retrageau pana la fundul iadului,iar intr-o clipita se ridicau si aruncau de jos in sus, pe toti cei care se chinuiau in iad.
Flacarile iadului nu ardeau trupurile vii,trupurile umane,nu le topeau,ci le frigeau cat sa-i usture incontinu,dar niciodata nu se termina chinul,era pentru vesnicie.
Am fost uimita sa gasesc aceasta poza in care oamenii care se chinuiesc in iad, sunt aruncati de flacari,exact asa cum mi s-a aratat si mie.Cei care se chinuiesc in iad, in flacarile iadului sunt jos, dar focul ii arunca in mod repetat,iar in aceasta aruncare de jos in sus si de sus in jos, oamenii tipa,urla de durere si de usturime.
Dragii mei, exista Rai,exista Iad!
Sa avem mare grija ca in viata aceasta grabnic trecatoare, ca prin faptele nostre, prin Rugaciunile noastre fierbinti catre Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,sa dobandim Raiul! 
Raiul se dobandeste ,se cladeste inca din aceasta viata.
Sa lasam toate ale iadului si sa devenim oameni buni, sa devenim buni crestini si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Nu e greu deloc!Chiar putem face aceasta si vom fi fericiti alaturi de toti cei dragi inimii noastre.
Cu dragoste,Maria.




8 comentarii:

  1. Iar Tradarea Nationala facuta de Bombonel-Nastase prin cedarea Petrom se numeste Prostitutie Intelectuala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reteaua de cluburi Loft a lui fii-su ,din ce bani crezi ca a facut-o?Bombonel si Dragnea , ciuma rosie.

      Ștergere
    2. Aici e vorba despre alceva ce au făcut Nastasa cu Băsescu e trădare nationala numai Dumnezeu dacă ne mai scote dar poporul dorme..

      Ștergere
    3. Din comisionul lui Bombonel care a fost deun miliard fata de vinzarea gratuita firmei OMV atunci falimentare ca Petrom avea si marfa in stoc similiarde in cont iar numai bunurile imobile peste 200 miliarde Euro iar si in plus citeva institute cu secrete si combinate petrochimice prin care a distrus petrochimia romaneasca-craciun

      Ștergere
  2. Prostitutia e facuta pentru bani si la Davos se spune ca miliardarii ar fi avut circa 100 de prostituat.
    Dar mult mai grava e prostitutia politicienilor pentru banii miliardarilor cum face de o viata si o promoveaza cei ca Soros care prin finantarea ONG-urilor manevreaza oameni si constiinte pentru ca in final sa profite si cistige enorm din evenimentele generate si prevazute astfel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna au trecut 4 ani și fetele dispărute, au rămas dispărute. Zero posibilități sa mai fie în viata după atata timp și atâta exploatare. Sunt sigur și bolnave, cu 3, 4 copii după sute de agresiun suferite. Nu a transpirat despre ele nicio vorba. Fizic vorbind, nimeni nu rezista la o viata ca aia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred doamna Maria că este iad și rai,văd multă lume care spune:aici e raiul,aici e iadul,ai murit pa.
    Poți să le spui dar mulți nu cred.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți și să av parte de bucuriile veșnice ale raiului.🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  5. sa ne amintim ca prostitutia a fost si pe vremea Mantuitorului-insusi IROD a fost momit de sotia lui pentru Salomeea pentru uciderea sf IOAN BOTEZATORUL-omul e supus pacatului si avem exemple nenumarate

    RăspundețiȘtergere