vineri, 13 ianuarie 2023

CORONAGRIPA ! UN ALT VIRUS SI MAI PUTERNIC, VA FACE RAVAGII !

                                                               12 Ianuarie 2023, ora 4,12 !

                                                                         Dragii mei, 


In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care insira o multime de cuvinte,pentru ca in final sa-i dea si un nume concret,la cele ce tot spunea,ce tot insiruia.

Glasul spunea asa: 

                                    "Izolare, infectie, epidemie,pandemie,masti...

                             Coronagripa!"

Clipa in care,vad doua maini ce tin un telefon cu,care fac o poza la un virus rosu intens, foarte asemanator cu imaginea din poze:


In clipa in care fotografia a ramas pe ecranul telefonului, o forta nevazuta imi arata imaginea virusului, imagine ce nu mai era de un rosu intens, ci de un grena intens,un grena precum culkoarea visinei putrede.

.
Era doar o singura imagine cu nucleul foarte inchis la culoare,dar care a spart la partea de jos precum un furuncul ,astfel ,acum avea si o coada latasi lunga cu multe ramificatii tot de culoare grena inchis.
Atat de iute a explodat la partea de jos,asa precum am scapa un pahar plin cu apa pe jos si s-ar imprastia peste tot.
Din nefericire dragilor, vom trece din nou prin astfel de situatii grave de sanatate.
Sa avem mare grija de sanatatea noastra si de -a celor dragi noua.
Sa nu ne culcam pe-o ureche si sa spunem ca nu e nimic sau ca nu va fi nimic.
Gripa actuala,gripa noastra romaneasca a suferit mutatii si a devenit mai agresiva.nu o spun eu, ci Medicii specialisti.
Deja avem cazuri pierdute, deja avem cazuri grave sau mai putin grave,iar varsta este de la prunci pana la varsta a treia.
Sa evitam aglomeratiile ,iar daca tot trebuie ca sa mergem sa ne rezolvam problemele urgente,masca ar trebui sa nu ne lipseasca deloc.
Sa ne amintim dragilor, ca eu am mai scris inca de anul trecut despre faptul ca, se va reveni la masca obligatorie,se va reveni la situatia neplacuta a infectiilor cu viroze respiratorii.

.Cat despre denumirea data de acel glas,Coronagripa,e foarte posibil ca acest nou VIRUS sa primeasca un astfel de nume,de CORONAGRIPA ! Vom vedea!
Aveti mare grija de voi dragilor!
Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Flurona cam asa si deja sint peste 15 decese in tara din care maxim de o treime in Sibiu din combinatia simultana de gripa cu coronavirusul nou
    La farmacie e paracetamol dar poate da si intoxicari mortale luat mai mult de 4 pe zi timp de 4 zile caz in care necesita internari pentru detoxifiere -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ministrul securist evreu al Energiei iar da cu butan balta cu suprataxarea Romgazului dar fara ONV ca si Evreul Iohannis cel ce vrea vinzarea padurilor Romaniei mai ales evreilor austrieci pentru care s-a protestat ieri .
    Dar ambi Tradatori trebuie schimbati urgent dupa cum au solicitat cei doua milioane de romani care vor si cer Referendumul de suspendarea Ticalosului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne apere Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului doamna Maria de acești viruși și să fie toată lumea sănătoasă.
    La noi a fost și vremea buna caldă,și când este și ceață trebuie sa avem mare grijă.
    Multă sănătate și bucurie să avem.
    Doamne ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Îi mai credeți pe medicii "specialisti"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea dupa minciunile cu vaccinul e si aici o mafie mare-craciun.

      Ștergere
    2. Specialisti in ce? In prostologie?

      Ștergere
  5. laboratoarele continua sa creeze virusuri mortale-incet si sigur marile puteri au scopul de depopulare a planetei- nu le mai ajunge -le suntem povara!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Coronagripa sub botezul cioclilor in halate albe flurona. Mai nou au inceput să mai adauge pe langa gripa , coronavirus ( care trebuie mentinut ca niciodata nu stii cand primesti ordin de reactivare cu izolari si permise de liberă circulatie) si a altor comorbiditati. Astfel cioclii plandemiei de tv speriati dealtfel de DNA (doar speriati) după dezmatul de acum doi ani continua show-ul televizat formand adevarate cocktail-uri ale mortii in care flurona devine ,, - a crapat de fluronapancreatitodementa,, in grad avansat. Astfel cioclii spera in revenirea epocii covid cand la adapostul mascaradei tv si a tovarasilor din secu furau bine . Nu va speriati ca nu pateste nimeni nimic in România suntem atat de corupti si distrusi ca stat incat chiar statul este o organizatie mafiotă care opereaza linistita fara a o deranja cineva. Cine ar putea sa-l deranjeze inafara de cate un dos de palmă administrat mujicului peste falcile impertinente cand mai emite pretentii de schengen.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului că nu am avut nevoie de doctor de cat atunci când am născut și cu dantura in rest despre mine mor de foame.
    Bunul Dumnezeu să ne de-a sănătate și mântuire 🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. pt Masinca -si pe vremea lui ceausescu- fara majuscule-se chinuiau multi cu lipsurile- dar de foame nu se moare-faci servici cu ziua si tot e ceva

    RăspundețiȘtergere
  9. si aici am mesaj pt MASINCA dati drumul din spam

    RăspundețiȘtergere
  10. iata in seara asta SORIN ROSCA STANESCU- in urma celor 3 vaccinuri a facut ARTRITA si sangele lui este contaminat cu celule otravite - acum face tratament naturist si i se scoate tot sangele , se curata cu tratament apoi i se introduce- omului i-au paralizat muschii-asadar si cei care au facut Covid sunt predispusi la accidente nefericite-vezi-i Doamne

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria, din cauza coronagripei o stăm din nou închiși în case, adică o să ieșim din nou cu bilet de voie din case la cumpărături?

    RăspundețiȘtergere