duminică, 1 ianuarie 2023

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE PURTATI NUMELE SFANTULUI VASILE CEL MARE! LA MULTI ANI PE ANUL 2023 !



LA MULTI ANI, dragii mei !

1 IANUARIE 2023 ! 

Va doresc din toata inima, ca acest Nou An 2023,sa va aduca sanatate,bucurii,impliniri si mantuire.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca impreuna cu toti cei dragi si scumpi inimii voastre!
LA MULTI ANI cu sanatate si fericire si cu multa ocrotire divina si pentru toti cei care purtati cu dragoste numele Sfantului Vasile Cel Mare,numnit si Ocrotitorul saracilor!Sa fiti iubiti si ocrotiti! 
Va multumesc dragii mei, pentru toate urarile voastre care au ajuns la inima si la sufletul meu, si care mi-au dat si mai multa putere ca sa fim in continuare impreuna,zi si noapte aici pe Blogul Lui Dumnezeu cat si pe Facebook.
Va multumesc din adancul inimii si voua tuturor care mi-ati trimis Mesaje frumoase de suflet,atat pe telefonul meu 0747226236,cat si prin Mesaje pe Facebook.
Si eu va doresc tot binele din lume, aveti toata dragostea si recunostinta mea!

..
.
                                                                 Cu mult drag si cu multa recunostinta,Maria!

21 de comentarii:

  1. Asta noapte la prima ora a noului an precis la ora 0,05 Un OZN survola peste orasul Sibiu cu opriri intermitente pe loc de data asta de la Est spre Vest ca o Patrula de Observare ce s-a lasat filmat si pozat.
    Fata de OzN ul vazut data trecuta la marginea intre Sibiu si Cisnadie care survola dinspre Vest spre Est la 22 Mai 2022 la ora 22.00. -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun, era rosu?! Dacă da, l-am văzut și eu, eram la Biserica de pe Calea Cisnadiei, și da, la 0,05 a apărut. Când am ajuns acasă, l-am mai văzut din balcon, puți și a dispărut.

      Ștergere
    2. Eu nu l-am vazut decit pe cel de anul trecut iar miine o sa vad poza si filmarea de azi noapte si o sa mai discut cu cel care a facut-o si o sa-ti raspund iar.
      Ce e comun la ambele e ca nu faceau zgomot deloc,deci nu era elicopter-craciun.

      Ștergere
    3. Cel care l-a pozat era in aceiasi zona cu tine Silvia-craciun.

      Ștergere
    4. Mulțumesc Crăciun, ma pasionează f.mult.Cred ca am văzut același OZN, eu și prietenul tău.

      Ștergere
    5. Silvia prietenul meu spune ca a cunoscut din Cisnadie o Silvia care a fost prin Franta.
      Cit despre OZN am vazut filmul si pozele si parea a avea o forma ovala cu schimbari bruste de directie in zig zag cea ce intareste parerea celor care l-au vazut ca era OZN foarte stralucititor iar in poza apare o lumina alburie intensa care la miscare brusca lasa si lumina in sensul invers de mers vazut din cartierul Arhitectilor-craciun.

      Ștergere
    6. Si ar mai fi un argument pentru varianta OzN ,elicopterele au interzis sa zboare pe timp de noapte fiind un pericol atit pentru ele cit si pentru avioane si mai au lumini intermitente de semnalizare nu continue-craciun.

      Ștergere
    7. Cit priveste nuanta rosiatica de culoare poate fi data si de interferentele cu luminile orasului cit si de calitatea retinei care la cei virsnici poate fi afectata de microhemoragii oculare din cauza aspirinei sau anticoagulantele folosite pentru boli vasculare ca cele pentru inima sau Covid-craciun.

      Ștergere
    8. Exclus și una și cealaltă, era de un rosu bine definit. Crede-mă ca nu ma înșel. Nu e prima dat când vad ozn-uri, asta m a vegheat pe mine, pana am ajuns acasă 😁

      Ștergere
    9. 😁Am fost plecata și eu, dar nu în Franța. Na, nu cred ca am văzut același OZN, asta a stat fix, fără sa se miște, l-am văzut cum a apărut, l am privit destul de puțin, fiind cu doua vecine, am ieșit afara cu toată lumea la o gura de șampanie. Ca

      Ștergere
    10. Când am ajuns ac.am ieșit puțin în balcon și am fost plăcut surprinsa sa l vad tot acolo, câteva sec.a mai stat fix, apoi a început sa se deplaseze ușor pe o dist.destul de mica, dispărând lent. De aia am zis ca m a vegheat, pt.ca mi a fost cam urat-teama, deși eram cu doua vecine.

      Ștergere
    11. Crăciun, cum i l cheamă pe prietenul tău? Dacă nu vrei sa mi spui cum îl cheamă, spune mi cum îl striga! 😁

      Ștergere
  2. Dan Puric-Iuda a avut proces de constiinta a aruncat punga cu arginti
    Astia care conduc acum nu au nici constinta nici nu le pare rau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot Dan Puric-Se face naveta cu monumente ale lui Mihai Viteazul,cu oameni care cred s-a pastrat crestinismul,e ordin ca toate cetatile dacice sa se lase in paragina se restaureaza numai cele unguresti.
    Mesajul meu pentru poporul roman e sa nu ne temem decit de cer.
    In timpul asta Putin a bombardat si in noaptea de revelion- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Climatolog-Anul 2022 caracterizat prin valuri de caldura si seceta cu octombrie cea mai calduroasa luna de cind se fac masuratori cu multe incendii si in Anglia cea ce va continua si in 2023 mai ales daca padurea insuficienta sa absoarba bioxidul de carbon dar care prin incendiu mai elimina carbonul acumulat.
    In acelasi timp fenomene extreme Uragane ,Tornade si Inundatii mai ales Germania si nordul Italiei.
    Tornade apar si in Romania cel mai fregvent in sud si sud estul tarii dar pot fi si in alte zone. Valurile de caldura afectate de incalzire.
    Gheata din zona artica afectata de incalzirea mai mare in Emisfera nordica care nu au corespondent in clima astrologica care era legata de glaciatiuni, dar acum schimbarea accelerata cu 1,1 in care cauza este omul.
    Sudul Romaniei mai afectat de seceta care cumulata cu taierea padurilor duce la desertificari.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciune, poate mai treci pe aici și citești. Toate tornadele și furtunile sunt manevrate de H.A.A.R.P. Incendiile de păduri sunt de mîini criminale. În Turcia au fost prinși cîțiva care au dat foc la păduri. În Turcia sunt prinși repede piromanii și teroriștii PKK

      Ștergere
    2. Cicerone Grecii nu au voie prin lege sa distruga pomii de maslin si din cauza asta obijnuiesc sa dea foc livezilor dind vina pe incendii
      Dar si in Uk unde am inteles ca stai tu au fost incendii in sud pina linga Londra-craciun.

      Ștergere
    3. Sa ii prinda si sa ii inchida pe viata pe acesti banditi si data o singura felie de paine pe saptamana sa nu produca mare paguba acesti criminali care distrug natura si viata pe pamant.

      Ștergere
  5. Macron in mesajul de Anul Nou spune ca va sustine Ucraina si…anul viitor 2023-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. La Multi Ani cu sănătate și mântuire 🙏
    Frumos și la noi doamna Maria
    A fost superb, Doamne Ajută Măicuța Domnului 🙏 la toată lumea 🙏
    Doamne ajuta 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Masinca2 ianuarie 2023 la 08:30 LA MULTI ANI scumpa mea! Noi trebuie sa fim optimisti si sa credem in Puterea Bunului Dumnezeu si a Maicutei Domnului,ca nu ne va lasa! Rabdarea DOMNULUI nu va fi pana in sfarsit!

    RăspundețiȘtergere