luni, 2 ianuarie 2023

ANGLIA ! VOCEA ANGLIEI !

 

.
2 Ianuarie 2023,ora 0,10 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici la articolul anterior, aud un glas care spune ceva despre Anglia.
Glasul spunea asa:
"Mai multi si mai multi !
Dar un alt glas intervine si spune asa:
Nu,nu-ti trebuie mai multi .
Hai cu vocea Angliei!"
Dupa care,s-a facut liniste.
Prieteni dragi, iata ca incepem anul 2023, atat cu vesti despre Romania noastra sfanta, cat si cu vesti despre hotare.
Ce se va intampla in Anglia,eu nu stiu dragilor. Dar cu siguranta vom auzi impreuna vorbindu-se despre Anglia,mai mult ca oricand. Vocea Angliei se va auzi la nivel mondial!
Cu dragoste, Maria.

19 comentarii:

  1. Vocea Angliei ar putea fi a regelui sau mai degraba premierul .
    Pozitia Uk conteaza ca orientare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine mai știe doamna Maria ce schimbări mai au loc și acolo.
    Poate Bunul Dumnezeu să deschidă mințile celor mai mari și să facă lucruri mai bune pentru omenire.
    Anglia este o putere ,cine știe ce va mai fi,sa de-a Dumnezeu și Maicuta Domnului să auzim de bine🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🌹🥰

    RăspundețiȘtergere
  3. La Moscova barbati arestati in prima zi a anului pentru ca protestau contra razboiului de teama de viitoare mobilizare de recruti pentru armata care continua atacurile cu drone in Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. au iesit in strada manifestanti in UK-fara bunurile din Europa poporul o duce greu- s-au inchis banci unde lucrau sute de oameni-oricum monarhia dispare -are reguli rigide si si nu renunta la avere- sunt multe de spus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e cam inutil pentru un popor sa il subjugi si sa il obligi sa plateasca biruri, taxe, impozite atat pentru guvernanti, cat si pentru monarhie. Total absurd si inutil asa ceva! De ce si pentru ce sa stai sa ii platesti palatele, servitorii, limuzinele si intreg luxul atatora? Daca vor, sa se intretina singuri asa cum o face si printul Harry care a fost dezmostenit si care munceste pentru a se intretine. Printul Harry nu primeste pomana de la nimeni si nu traieste in lux desi e si el de vita nobila.

      Ștergere
  5. Se stie ca bate un vint de revizionism de la Cosovo pornit si motivat de rusi in Ucraina si folosit in Ardeal prin cererea de autonomie a secuilor facuta catre premierul Ciuca Maciuca urmind a fi trimise si parlamentului si Presedintiei unde discuta mereu Liderul UDMR Kelemen Hunor ,secui pe unde ii placea sa mearga in calitate de print Chearles actualul rege si-VOCEA Angliei pe care se mizeaza ca minoritate actiunea maghiarilor minoritari din Ardeal coordonata binenteles cu Austria -gubernia evreiasca a Rusiei si Hun-garia calul troian asiatic din Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din schema asta nu lipseste nici Bulgaria vazuta prin vizita presedintelui sau in Austria inclusiv la opera cu dusmanul nostru austriac.
    Deci se pare ca Romania e in Pragul Razboiului Mondial inconjurata de neprieteni la toate granitele cum vedea Arsenie Boca sau doamna Maria prin harta simbolica ce ardea mocnit de jur imprejur pe granita.
    In tot acest timp singurul nostru sprijin ramas este SUA care stie ca pierdederea zonei Romaniei echivaleaza pentru ei americanii cu pierderea rolului lor de prima putere mondiala care ca de obicei merge mina-n mina cu Vocea Angliei care ambele isi rezerva dreptul de Ultimul Cuvint
    De aceia aseara fostul ministru de la SIE uns cu toate alifiile=alunecos o spunea pe Realitatea Tv ca serviciile secrete americane au interes in salvarea Romaniei si situatiei iinterne printr-o Revolutie care logic ar si putea sa o declanseze-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate ni se trag de la americanoizii-rptilieni, ne aflam într un cerc vicios, cam fără iesire....

      Ștergere
    2. Toate ni se trag de la casta de evrei tradatori din interior care conduce Romania de 33!de ani-craciun.

      Ștergere
  7. Anglia va reintra în UE,crezându-se astfel că acest lucru va duce la menținerea pe linia de plutire a uniunii!Dar va fi total invers,UE se va destrăma imediat după intrarea Angliei !Ba mai mult,Irlanda de Nord se va lipi cu patria mamă!
    Vezi predicțiile lui Medvedev,al doilea om că importanță politică în Rusia,primul fiind Puțin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ungaria a luat plasa prin gazul contractat cu Putin platind un pret cu 8 procente peste cel european,
    Dar actiunile sale dovedesc o intelegere cu Rusia cu multi ani inainte fata de care a semnat o intelegere Scrisa de a nu face o derivatie de conducta de gaze pentru a trimite gaze Ucrainei
    Deci un Plan vechi de 7 ani pentru izolarea Ucrainei prin incercuire cum procedeaza acum pe axa Moscova Budapesta Viena si pentru izolarea Romaniei luindu-i toate resursele energetice nationale prin OMV Petrom si neprimirea in Schengen-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sint acelasi gen de intelegeri Secrete ca Ribbentrop-Molotov facuta de Germania cu URSS care au divizat Europa ducind la al Doilea Razboi Mondial si care acum au generat razboiul din Ucraina care in final vor genera al treilea Razboi Mondial.
    Din acest motiv Uk si Sua au actionat in Comun Acord aruncind in aer cele doua conducte de gaz ale Rusiei din Marea Nordului pentru a boicota o intelegere a Germaniei cu Rusia in expansiune teritoriala cum a fost la inceputul celui de al Doilea Razboi Mondial pe aceiasi linie estica Finlanda,Tarile baltice,Polonia,Cehoslovacia,Austria Romania Bulgaria si Grecia unde acum Turcia are revendicari maritime Greciei m
    Motive pentru care a fost Strategia Sua care a si incurajat Intelegera intre tarile de la cele trei Mari
    Avea doamna Maria un mesaj de citiva ani cu Catapeteazma Lumii s-a rupt si cu -Al Treilea Razboi Mondial care Bate la Use- .
    Sint tocmai Bataia exploziilor de tunuri rachete si bombe din Ucraina pentru care Europa incepe Acum repornirea fabricilor sale de Armament ca investitia de Obuze de tun a Germaniei in Romania secrete la noi aflate din ziarele din Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iar in partea cealalta a lumii China vrea Taiwanul ,Coreea e incitata cu rachete in Est spre Japonia si Coreea de Sud care au sprijinul militar al Sua.
    Deci piesele militare sint asezate pe masa de Sah al celui de al Treilea Razboi Mondial
    Doar o minune ar mai putea opri Apocalipsa de Foc Globala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un sondaj in Uk arata ca 65 procente ar dori un referendum pentru reintrarea tarii in Ue din cauza economiei si probabil si energiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, tarile din Europa sunt europene si daca sunt sau nu in ue. Asa ca si cu ue, si fara ue, tarile tot in Europa se afla. Asa ca nu vad rostul reintrarii in ue la Marii Britanii. Le e mult mai bine acum dupa ce au iesit din ue. De ce si-ar dori sa se intoarca la altceva daca acum le e bine?

      Ștergere
    2. Tocmai pentru ca le e mai rau-craciun.

      Ștergere
  12. UK este un Babilon - o miscare au facut- prin faptul ca au oprit emigratia din EUROPA si alte tari-UK nu este bine deloc - oamenii o duc greu- sunt si la ei furturi, fraude , batrani pe care i-am vazut intr-o mizerie cumplita ,saraci lipiti- acum pot intra doar cei cu pasaport schengen

    RăspundețiȘtergere
  13. pt an 04 ian 14: 58-va spun ce am vazut si trait- in UK englezii sunt atat de mandri ca nu vor face serviciile grele si umilitoare- a celor plecati din Europa-NU LE ESTE BINE pt ca ei sunt stiuti ca invadatori=imperialisti-ex INDIA-acum indienii si sunt ff multi au venit la ei dupa ce i-au stors de bogatii inclusiv coroana britanica-ROATA SE INTOARCE este stiut!

    RăspundețiȘtergere