duminică, 28 februarie 2021

UN CUTREMUR INTENS SI MULTI SOLDATI !

 

.
28 Februarie 2021 ,ora 5,11 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud o incapere mare in care, mai multi soldati cu pielea rosie si mai mici de statura,stateau la masa,discutau foarte mult unii cu altii.
Deasupra lor, in plafon vad o lustra mare ca un candelabru care,incepe a se legana mai usor , apoi din ce in ce mai tare.
Soldatii erau atât de prinsi in discutiile lor, incât, nici nu ridicau privirea sau nici nu priveau in jurul lor ca sa vada ca obiectele au inceput sa se miste.
Dragii mei, vom auzi de un Cutremur intens,un Cutremur ,care se va produce intr-o zona unde sunt si soldati.
Unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune. Dar sa ne rugam impreuna dragilor,ca sa nu fie si pierderi de vieti omenesti.
Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Mareea se schimba. Atentie o sa se schimbe mareea!?

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cutremur-de-40-in-zona-seismica-vrancea-1459775

    RăspundețiȘtergere
  3. De extraterestrii nu se mai aude nimic de peste un an. Cred ca ei au dat covidul si au fugit. Ce interes aveau sa se ascundă atata timp?
    Propun sa fie vaccinati si extraterestrii tai, ca sa nu duca coronavirusul pe planeta lor....
    Oare extraterestrii au inventat asa de rapid vaccinul miraculos!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria sa ne ferească Dumnezeu și Maica Domnului De tot felul de cutremur,boli,război,războiul dintre noi.
    După cum spune mesajul ,posibil sa fie cutremur in partea Asiei.
    Este parerea mea.
    Oriunde se va întâmpla este rau.
    Ce putem spune,nu avem nici o putere in fata lui Dumnezeu,decât rugăciunea,credința.
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tot ai cu Asia?
      Ce treabă avem noi cu Asia?
      De ce sa fie cutremur la ei?
      Le dorești aceasta ?

      Ștergere
  5. Pielea rosie a 'indienilor'=pieile rosii,bastinasii din America probabil de Sud unde coasta de vest a muntilor Anzi dau pe Cercul de Foc al Pacificului cele mai mari cutremure ca si in Japonia sau Indonezia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Astăzi la Sfânta Liturghie Dumnezeu mi-a arătat ca anul 2024 va fi anul Focului. Sa ne pregătim sufletește si duhovnicește pentru ce va urma. România va fi cuprinsă si imprejmuita de foc!?
    Atentie!? Să ne rugăm lui Dumnezeu și să citim Biblia ca să fim protejați. Eu v-am anunțat din timp ca de fiecare dată ca să știți și să fiți pregătiți. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu ne spui, cine ești tu?!

      Ștergere
    2. Probabil ca in anul 2024 mega-vulcanii de pe Terra vor erupe si vor determina modificari tectonice majore cu schimbari fundamentale ale reliefului terestru,valuri tsunami de inaltimi nemaivazute de circa 900-1200m precum si incendii catastrofale pe toata suprafata TERREI!!!Adica a 5-a Lume se va sfirsi la fel cum s-au sfirsit toate celelalte 4 Lumi de dinnaintea ei...

      Ștergere
  7. S-a adeverit din nou ce ati ghicit.
    În ziua de 28 Februarie 2021, la ora 02:11:54 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur cu magnitudinea ml 2.8, la adâncimea de 133km.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ziua de 28 Februarie 2021 la ora 12:44:57 (ora locală a României) s-a produs în ANDREANOF ISLANDS, ALEUTIAN ISLANDS, ALASKA un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.5, la adâncimea de 50km. Atentie urmează inca unul foarte puternic si devastator in Turcia si Grecia!?

      Ștergere
    2. Ai avut dreptate a avut loc astăzi in Grecia. De unde sti asa de exact? Dece prezicatorii nu ghicesc!? În ziua de 03 Martie 2021 la ora 12:16:11 (ora locală a României) s-a produs în GREECE un cutremur puternic cu magnitudinea ml 6.2, la adâncimea de 10km.

      Ștergere
  8. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o Duminica binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!O noua saptamana petrecuta dupa toata Voia si Legea Domnului Iisus Hristos tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Va dau o veste dupa voia Domnului,vaccinul romanesc(medicament) este bun pe cind celelalte vaccinuri nu sint bune.Avertisment: cei care vor folosii in alte scopuri necurate vor platii cu viata lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem vaccin romanesc ("medicament") si nu stim noi? N-a aflat nici macar presa? Numai prostii spui!
      Apropo...vezi ca ai o problema cu litera "i"!

      Ștergere
  10. O nouă mutaţie a coronavirusului face ravagii în Mexic. Ramirez: „Ar putea avea o mai mare transmisibilitate”
    O nouă tulpină a coronavirusului face ravagii în Mexic. Potrivit autorităţilor, aceasta a provocat 87,23% dintre cazurile de COVID-19 studiate în luna februarie. În prezent, Mexicul ocupă locul al treilea la nivel mondial ca număr al deceselor cauzate de coronavirus. Exact cum au prezis specialiștii. Urmează valul trei. Pandemia nu se termina dintr-o data!?

    RăspundețiȘtergere
  11. S-a adeverit ce ati ghicit ca este un cutremur in sud. În ziua de 01 Martie 2021, la ora 00:47:07 (ora locală a României), s-a produs în BULGARIA un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.1, la adâncimea de 8km.-craciun

    RăspundețiȘtergere

  12. Rusia începe testarea unui vaccin care produce imunitate celulară și protecție pe o perioadă între 13 și 17 ani.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Totusi rasa in categoria "rosie" este condiderata si cea din zona hindusa.
    Cred ca este vb de cutremurul de la urgie ( de fapt serie de seisme plus alte efecte exterioare) iar Armata Indiei va fi acel "cutitas luat cu imprumut de Domnul de la rasarit cu care va curata tara" ..de fapt va curata si tara lor prin contratac cibd va fi si ea atacata (zisa "tara femeii") iar dupa urgie va trece Eufratul si ca curata si Israelul depopulat aproape compket de milioanele de cadavre lasate in urma de razboiul jihadist si de urgia care il ca si incheia.
    Faptul ca indienii militari nu se sinchisesc de cutremur denota ca vor sti dinainte ce si cum si ca de fapt alte probleme vor fi mai arzatoare cum ar fi viitoarea convertire la unitatea de credinta a tiluturir popoarelor. Faptul ca stau in interior este si parte din solutia salvatoare pt ca daca la urgie iesi in "cimp deschis" nu ai scapare lucru valabil si duhovniceste ca pastrare a calmului rabdarii opus fanatismului luptei in exterior cu sacrificarea interiorului.

    RăspundețiȘtergere