duminică, 28 februarie 2021

ROMÂNIA RĂSTURNATĂ,ROMÂNIA DEVASTATA !!!

                     Dragii mei, 


În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care spunea asa:
                      "România devastata!
                       Romania rasturnata !"
După care,totul s-a facut liniste.
Dragii mei,este de asteptat ca sa traim si asemenea vremuri,mai ales că, vedem cu totii ce se intampla in lume si cu lumea.
Eu am scris adeseori si cu mult timp in urma, despre toate cate se intampla acum in lume si chiar in Romania.
Pentru ca Mantuitorul sa poata veni in Noul Său Ierusalim, trebuie facuta "o curatenie",asa precum si noi ne curatim casa si masa,inima si sufletul,trupul si cugetul.
Dar acest lucru,aceste vremuri nu trebuie sa ne sperie.Ci trebuie ca sa ne intarim sufleteste,si cu mare Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului sa primim toate cate ne dă Domnul,sa multumim pentru toate si sa ne rugam ca sa fim sanatosi,atat! Restul ,ni se adauga de la sine,după Credinta noastra,după iubirea noastra faţă de Aproapele si nu in ultimul rand,după faptele si după gandurile noastre.
Asadar,cum de maine incepe Postul Sfintelor Pasti (nu mai mancam carne satamana aceasta)sa-ncercam sa ne curatim inima de rautati, prin bunatate si prin mila faţă de Aproapele nostru, iar sufletul ,prin Credinta fratilor, prin Credinta fierbine si prin Rugaciune curata;prin iubire faţă de Bunul Dumnezeu si faţă de Maicuta Domnului si Sfintii Săi. Tineti minte: 
Cei care vor avea aceste 3 Virtuti dumnezeiesti in inima si-n suflet, vor putea trece peste orice necaz si peste orice suferinta.
                                           Imagini pentru dumnezeu
Iata ,care sunt aceste 3 Virtuti dumnezeiesti:
Credinta,Nadejdea si Dragostea !
                                   Imagini pentru dumnezeu
                        Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Este adevarul adevărat.
    Ca acum nu am fost niciodată asa de rascoliti si supărați.
    Pentru ei este totul,pentru popor nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toata lumea va fi devastata, printre care si Romania. Asta e, fiecare sa se roage ca Maica Domnului sa ne apere cat mai mult, asa ne va fi mai usor si vom suferi mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum este prea tarziu pt. a mai face ceva...
    Totusi nimic nu e inca sigur, poate in ultimul ceas vor face ce trebuie, dar nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu 'gunoiele'-n sus la conducerea dictatoriala si minoritara a Romaniei a celor care au pierdut alegerile in 2020-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Astăzi la Sfânta Liturghie Dumnezeu mi-a arătat ca anul 2024 va fi anul Focului. Sa ne pregătim sufletește si duhovnicește pentru ce va urma. România va fi cuprinsă si imprejmuita de foc!?
    Atentie!? Să ne rugăm lui Dumnezeu și să citim Biblia ca să fim protejați. Eu v-am anunțat din timp ca de fiecare dată ca să știți și să fiți pregătiți. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  6. Secul de carne, pe data de 7 martie. Doamne ajuta pt tot secul de rautate si indiferenta, la care suntem chemati zi de zi.

    RăspundețiȘtergere