miercuri, 24 octombrie 2018

VOR MURI MILIOANE DE OAMENI ?



                        Noapte de 23 -24 Octombrie 2018,ora 1,12 !

                                         Dragii mei,

Tot in aceasta noapte si tot in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva înspaimantator.
Glasul spunea asa:

                 "Asta se intampla cand ,vor muri milioane de oameni."

Prieteni dragi,sa nu ma-ntrebati cand vor muri milioane de oameni,sau unde anume,deoarece,nu stiu.
Cert este faptul că ,la nivel mondial cu atatea schimbari climaterice este foarte posibil ca ,milioane de oameni sa moara din pricina dezastrelor.
Ce putem face? Nimic ,din punct de vedere fizic !Nu ne putem apara impotriva Urgiei Lui Dumnezeu.
Dar ne putem ruga mai mult,mai fierbinte si cu mai multa dragoste si iubirea faţă de DIVINITATE si faţă de Aproapele nostru.
Lasând ura deoparte,ne vom bucura de Iubirea fara de sfarsit a Lui Dumnezeu si a Maicutei Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                     Cu dragoste,Maria.

 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  



81 de comentarii:

  1. Buna ziua doamna Maria,
    As dori sa va intreb ceva in afara acestui topic.
    Vedeti sau ati primit vreun mesaj legat de o criza economica majora pentru anul viitor??
    Multumesc anticipat,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca n-ati inteles ca toate,subliniez,TOATE crizele economice,TOATE razboaiele si absolut toate nenorocirile care se abat asupra omenirii intregi sunt provocate de jidani,iudeo-masoni si khazari???

      Ștergere
    2. 11:00, inceteaza! Toti avem "fix-uri" si ne straduim sa ne eliberam din robia lor si sa nu le mai avem, insa tu deja ai facut o reala "fixatie", cum zicea cineva! Nu-i in ordine!

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=pdlEjahpyDk

      Ștergere
    4. Anonim 24 octombrie 2018, 14:48

      https://www.youtube.com/watch?v=SMR5XsiSsfs

      Ștergere
    5. Mai "Anonim24 octombrie 2018, 15:29 si 16:43" cei cu atita vrajeala pe tie, vrei sa ati faci multi vizitatori si sa faci bani dupa publicitate, sau aesti platit de undeva? intra ai pe blogul meu si invata cateva despre evrei.
      https://ciceronelichi.blogspot.com si citeste articolul "Hitler a omorit Evreii pt ca aveau multi bani" si nu mai pune botul ca nu orice zboara se maninca. Palestina este doar o vrajeala ca sa aiba de la cine lua bani. Adica niste Jidani inputiti care se inchina la satani si fac ritualuri sanice, ai maninca pe evrei de bani ca vezi doamne, tzara noastra sfinta trebuie sa o pazim dar de fapt sunt niste jocuri politice sa manince bani de la evrei. Pt ca fiecare evreu trimite bani in tzara lui "Israel" si shmekerii se folosesc de treaba asta. Exact la fel este si cu asa zisul PKK. Oare, ce tzara sfinta mai poate fib Israelul cand acolo a curs tone de singe si in este peste tot piatra si nisip? Deci nu mai puneti botul ca nu orice zboara se maninca. Ori cat de invatzat si intelligent ai fi, intzelepciunea tot din ceruri se da. Poti sa ai 5 facultati ca pina nu ceri intelepciune de la creator, tot gramada ramai.

      Ștergere
    6. Perfect adevarat an,11.00 !!!

      Ștergere
  2. Doamna Maria va cred ca asa este se vede ca in fiecare zi mor oameni numai ce vedem noi dar cate nu vedem.
    Ne apropiem de sfarsit cu pasi repezi asta este.
    Razboiul Sfant Cernerea.
    Cu drag doamna Maria si o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi pare urgia oamenilor ,toate sint generate de egoismul OMULUI,,schimbari climatice,modificarea axei polilor ,migratii ,crize de tot feliul si economice si bineinteles razboaie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Criza economica își face simțită efectele deja,nu mai e mult pana o vom simtii acut.
    Ca economist iti spun sa fi precaut - nu plati nimic daca nu are valoare garantata de revanzare, pune-ti la adapost economiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:34, da, insa ce te faci cand peste noapte vor disparea banii si posibilitatea de-ai folosi?!

      Ștergere
    2. Va veni curand si la noi marea criza economica, avand in vedere comportamentul mizerabil, neuman al patronilor de firme din RO. Deja sunt sute de anunturi de angajare chiar si in orasele in care este f multa forta de munca si putine firme. In toti acesti ani, patronii i-au tratat ca pe sclavi pe angajati, i-au umilit, i-au batjocorit, nu mai zic de faptul ca sunt f multi platiti cu salariu min pe economie, chiar si cu studii superioare. Daca cumva indrazneai sa intrebi patronul la interviul pt angajare ce salariu brut iti trece pe contractul de munca, te intreba daca esti de la politie sau daca inregistrezi convorbirea. Acum deja alearga dupa angajati. Dar ce sa vezi? Oamenii s-au desteptat. Nu se mai duc la acesti patroni nemernici, care nu au invatat nimic nici macar din emisiunile tv. Nu au inteles ca un angajat TREBUIE sa ti-l fidelizezi, sa il respecti, sa il platesti pt munca depusa si apoi sa ceri respect si munca cinstita. Acum le vine plata. Vor alerga intr-un an doi dupa sirieni si chinezi sa-i angajeze, pe salarii imense. Pe romani nu i-au vrut. Dar ei nu iau in calcul ca si sirienii si alte nationalitati nu stiu nimic sa faca, nu se pricep la nimic, doar paguba or sa le produca. Si in acest fel Doamne Doamne ii va pedepsi pt tot raul facut 28ani. Da d-na Maria, Dzeu exista!

      Ștergere
  5. Pai dupa ce se va termina cu porcii si alte animale, se va trece si la omenire , mai ales ca se vorbeste deja ca anumite guverne preg. O raspandire de virusi prin insecte...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cineva vrea sa va creeze frica si sa se profite de energiile negative.Vor fi sau nu cataclisme,asta e viata pe pamant.Milioane dispar,stati linistiti,se intampla in fiecare zi,in firescul lucrurilor.Ca e mai devreme sau mai tarziu,ce castigi,ce pierzi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai europa ne va darama ca da reconstruiasca Bucuresti, in.dec conform.cu noua criza ar trbui sa intre multi in somaj, s-a dat drmu.la credite pt reconversie profesionala. S-a facut simulare la cutremur, de ce si.pt ce??au de gand sa provoace unul??padapoartele se elibereaza pe repede inainte, iar pt divorturi.in caz ca unul din soti te tine in tara...de dau trei zile de concediu, totul e pe repede...incearca un.exod al creierelor inteligente ca sa mai salveze ceva din tara asta...

    RăspundețiȘtergere
  8. Multinationalele ne,au indobitocit, suntem.multi absolventi care avem ani de cand am.terminat si.nu stim.decat copy paste...daca pleaca astea, si sigur pleaca...nu pupam.nici un.somaj la noi in.tara...drept urmare revolutie, dar nu mai bine baga un cutremur sa o.luam de la.zero???

    RăspundețiȘtergere
  9. 14,44 a-i pune economiile la adapost înseamnă, de exemplu sa-ti cumperi apa, naut, orez si fasole sau sa iti iei o casa mica retrasă în loc să plătești utilități, asigurari , carburant etc., sunt mai multe variante dar cel mai bine stie fiecare ce are de facut.Investitia la bursa sau in jocuri piramidale nu sunt idei bune.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iohanis a inceput campania electorala si a rezolvat problema justitiei intr-o discutie de 15 minute cu fiecare partid.Paduri destule sa avem, ca legea aia a rezolvat-o.HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17:24 ATÂT AI INTELES TU??? Vai de capul tău !!!

      Ștergere
    2. 22.00 lasa-l in pace, nu se mai vindeca de sindromul antena 3! Unii dintre noi sunt afectati definitiv de minciunile infractorilor! Nici in Dumnezeu nu au atata incredere!

      Ștergere
    3. 23:46, dar tu te-ai vindecat de obsesiile tale? Se pare ca nu!

      Ștergere
    4. An.22.00 tot casa de vine poste FI si vai de capul tau!!!!!

      Ștergere
  11. Cercetatorii nemti avertizeaza ca odata cu inceperea topirii ghetarilor vor fi eliberate bacterii si virusi pt. care corpul uman nu are sistem imunitar, si astfel cel putin o jumatate din populatia planetei s-ar duce...Emi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emi, asta s-ar putea sa fie o mare problema!

      Ștergere
    2. Emi ,eu nu cred.
      Probabilitatea va fi : o sa fim parfumati (populatia) cu bacterii si virusi , IAR de vina e :topirea ghetarilor.
      Emi, "astia" au creier de elefant si lucreaza constiincios-milimetric la DEPOPULARIZAREA PLANETEI.
      PS. Iar nemtii au probleme mari cu epidemia "holera"sobolanilor care au invadat orase(iar hangarele cu grane -cereale un PERICOL) De cativa ani nemtii nu reusesc sa-i starpeasca. Si asta poate fi o tactica: aceste cerealele infestate de la sobolani vor fi folosite ptr prepararea paine+cozoac+panificatii CALITATEA 1 din Germania=la export,...iar populatia moare din cauza topirii ghetarilor.
      Imi cer scuze sa te dezamagesc,"astia"mint si cand dorm.

      Ștergere
    3. Ioi, 03:34! Ceea ce spui si tu, nu numai Emi, este o problema!

      Doamne, ce se-ntampla cu oamenii?! Multumesc Emi si anonim 03:34 pentru informatiile acestea, chiar nu auzisem pana acum de asa ceva!

      Ștergere
  12. Ministrul Justitiei BRAVO TUDORELE a declansat actiunea de revocare a procurorului sef Lazar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tudorel Toader este un bun profesionist si merita toata admiratia! O analiza dreapta, justa, clara si de netagaduit.

      Ștergere
    2. Tudorel Toader CV

      https://laws.uaic.ro/files/docs/cv/ro/TudorelToaderCV_RO.pdf

      In CV scrie ca a facut liceul de matematică – fizică „Unirea” din Focșani, județul Vrancea
      In realitate a absolvit un liceu industrial cu profil auto ...

      https://www.curentul.info/dezvaluiri/tudorel-toader-minte-a-absolvit-un-liceu-cu-profil-auto-dar-in-cv-ul-oficial-l-a-trecut-ca-fiind-de-matematica-fizica/

      A spus vreodata adevarul Tudorel Toader ???

      Ștergere
    3. 19.04, 20.54 zise hotul in timp ce siluia si jefuia tara!

      Ștergere
    4. Justitie in Romania?. Urmariti acest documentar pana la final ca sa vedeti ce justitie avem:
      https://www.youtube.com/watch?v=QzvL4wLmazc

      Ștergere
    5. Daca in Romania ar exista justitie adevarata, aceasta tara nu ar fi terorizata de clanurile mafiote: https://www.youtube.com/watch?v=H-BsCF3hcw4

      Ștergere
  13. Deoarece taxa clawback se aplica la pretul de vanzare cu amanuntul, impactul asupra medicamentelor ieftine este cu mult mai mare. De exemplu, o taxa clawback la nivelul de 29% ajunge sa reprezinte 41% din pretul de producator pentru medicamentele sub 25 de lei.

    Acest lucru duce la disparitia medicamentelor ieftine pentru ca producatorii nu pot continua sa le fabrice in pierdere. In cazul Cisplatin (50 mg), medicament esential in schema de tratament a unor afectiuni oncologice, pretul de decontare este 23.94 de lei, iar pretul de productie atinge 38 de lei.

    "Degeaba tratam bolnavii cu medicamente scumpe, daca ei nu gasesc Cisplastina de care au nevoie in aceeasi schema de tratament", a mai declarat Adrian Grecu.

    Dragos Damian, directorul executiv al PRIMER avertizeaza ca, la un nivel al taxei clawback de 29%, medicamente foarte folosite in Romania pentru boli cardiovasculare sau hipertensiune arteriala, precum Metropololul (care trateaza 940.000 pacienti pe luna), Indapamida (867.000 pacienti pe luna) sau Enalapril (490.000 pacienti pe luna) vor ajunge sa fie produse in pierdere, nivelul acesteia variind intre 10% si 60% din pretul de vanzare.

    APMGR si PRIMER atrag atentia ca cele mai multe cheltuieli ale statului roman merg catre tratamente inovative, care trateaza cateva mii de pacienti, dar ignora milioanele de romani care folosesc medicamentele ieftine.

    De exemplu, statul cheltuie doar 6.2 milioane lei pentru tratarea a 2.5 milioane de romani cu medicamente care costa pana in 10 lei si 28.3 milioane lei pentru tratarea a 1.200 de pacienti cu medicamente care costa peste 13.000 de lei. In schimb, taxa clawback este aplicata uniform si medicamentelor ieftine si celor scumpe.
    http://www.ziare.com/social/medicamente/dispar-mii-de-medicamente-ieftine-producatorii-acuza-autoritatile-si-avertizeaza-consecintele-vor-fi-majore-153
    Daca se mai indoieste cineva de existenta unui plan bine pus la punct de exterminare a romanilor sa citeasca articolul de la adresa de mai sus; fara salarii decente, cu stres enorm, fara medicamente, fara o minima speranta ca lucrurile s-ar putea inbunatati si in Romania si hotii sa nu mai fure tot, romanii care raman in tara vor avea o speranta de viata de 48-50 de ani si uite asa se goleste Romania si vine aici alta natie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:10Nu ar fi mai bine un tratament "gratuit"daca ne-am intari in Credinta ca sa ne vindece Domnul Iisus? Caci se stie ca"in vremea de pe urma vor apare boli nevindecabile facute in laborator pt nimicirea omenirii".E adevarat nu medicii sunt vinovati pt ce fac altii in laboratoarele Occidentului .Doctorii fac ce pot (si unii mai si mor de epuizare cu atatea garzi) dar "conspiratia" este autoarea acestei oribile crime impotriva omenirii si ar fi cazul sa cerem un control serios asupra vaccinurilor si medicamentelor din import sa vedem daca ele sunt cu adevarat benefice.Nu pe vorbe!

      Ștergere
    2. 00:33Iisus ne-a transmis:"Doctorii nu vor mai putea vindeca orice boala(creiata in laboratoare de industr farmaceutica la comanda masoneriei) singura vindecare este INDUMNEZEIREA voastra!
      Intoarcerea la Dumnezeu se face prin pocainta (duhul sfant primeste regretele pt pacate si permite stergerea lor)spovedanie rugaciune, fapte bune participarea la Sfanta Liturghie
      renuntarea la pacate .Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Poti cere an.00.33 ca tot nu te asculta nimeni

      Ștergere
  14. Va rog frumos daca puteti sa- mi raspundeti la aceasta intrebare.De ce in zilele noastre Dumnezeu nu pedepseste tarile care au acceptat homosexualitatea si casatpriile de acelasi sex barbat cu barbat su femeie cu femeie? Ar trebui cu foc si cu pucioasa sa arunce Dumnezeu cum a aruncat peste SODOMA SI GOMORA in vechime.va multumesc .
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bolile ca si consecinta a acestor fapte , nu va spun nimic??

      Ștergere
    2. Dumnezeu nu pedepseste pe nimeni,nici nu ajuta,nu favorizeaze pe nimeni,pentru ca nu este drept. De-aia nu pot sa zic ca,odata ce nu Se manifesta,nu exista!

      Ștergere
    3. Anonim25 octombrie 2018, 16:39
      Ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu piarda sufletul tau si sa-ti arate CALEA pentru mantuire.

      Ștergere
    4. 16:39Pt un mort sufleteste ca tine El nu exista dar El exista si fara tine .Dar ai grija la Judecata!

      Ștergere
  15. Studiile vest Europene spun ca natalitatea arata ca in Europa peste 100 de ani majoritari vor fi africanii,eu as adauga ca noi poate atunci vom avea noroc cu rusii si chinezii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. ca sa moara milioane de oameni ar fi vorba de un cataclism din -cer -de pe pamant sau de sub pamant

    RăspundețiȘtergere
  17. Am sa iau aceasta veste in felul propriu: cred ca aceste milioane nu vor muri ca urmare a unui cataclism, ci sunt suma victimelor unei boli, desfășurate de-a lungul câtorva ani.

    RăspundețiȘtergere
  18. Peste tot prosperă afacerile in pompe funebru. Asta e dovada ca numărul morților a crescut. Moarte e o realitate cu care ne-am obișnuit fara sa ne dam seama. In spitale mor oameni de tot felul de boli sau accidente, în mare parte sunt lasati sa moara. Personalul medical aplica proceduri care in mare parte se aseamănă cu tortura sau crimă. Oare nu vede nimeni cat e de criminal sistemul medical, parca ar avea plan la numărul de morti.Daca ai ajuns acolo, urmatoarea oprire poate fi morga.




    RăspundețiȘtergere
  19. Peste tot prosperă afacerile in pompe funebre. Asta e dovada ca numărul morților a crescut. Moartea e o realitate cu care ne-am obișnuit fara sa ne dam seama. In spitale mor oameni de tot felul de boli sau accidente, în mare parte sunt lasati sa moara. Personalul medical aplica proceduri care in mare parte se aseamănă cu tortura sau crima. Oare nu vede nimeni cat e de criminal sistemul medical, parca ar avea plan la numărul de morti.Daca ai ajuns acolo, urmatoarea oprire poate fi morga.




    RăspundețiȘtergere
  20. posibil si asa 25 oct .09:09 dar am specificat DE PE PAMANT-include si bolile

    RăspundețiȘtergere
  21. 23,03 Pentru ca paharul nu e plin sa dea pe afara si omul mai are timp sa poata indrepta,dar sanse mici ...sau agrava si atunci...Buuum se poate distruge si singur, pe limba lui...va pierii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Ferme cu sclavi romani si africani descoperite in Italia-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.28 citesti atatea dar nu intelegi nimic din ce citesti.

      Ștergere
  23. Scrisoare de mare realism a lui Tariceanu , care arata ca nici Presedentia si nici Guvernul nu sint capabili sa preia din ianuarie 2019 presedentia UE, decit sa continue sa compromita si dezbine si mai tare Romania ca in anul centenarului-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi posibila o solutie?! Se spune ca daca presedintele si-ar da demisia, ar deveni presedinte interimar Tariceanu...

      Ștergere
    2. 15.40 presedentia nu ne-a facut de ras, guvernul da, in fiecare zi! Sa nu amestecam lucrurile.
      Dezbinare o face tariceanu-dragnea si toti sobolanii lor analfabeti si mafioti.

      Ștergere
    3. Se vehiculeaza ideea unui guvern cu Tariceanu primministru, iar PSD sa treaca in opozitie. Daca ALDE se aliaza la opozitie, PSD devine minoritar si ar merita pentru modul cum a guvernat Dragnea prin impusii sai pe care i-a daramat de doua ori.

      Ștergere
    4. Da, verner cu 9 dosare ascunse sub pres nu ne-a facut de ras dar guvernul care face ceva pentru omul amarat ne-a facut. Dute si mai cumpara-ti miste neuroni omule!!!

      Ștergere
    5. Desigur cu celebre 9dosare assunse sub presso nu ne-a facut PE noi de ras, s-a facut PE el...

      Ștergere
    6. Toata dezbinarea RO este in strumentata din exterior prin dusmanii RO din interior

      Ștergere
    7. ALERTĂ - Klaus Iohannis, 9 dosare penale clasate la Alba Iulia - Stiri ...
      https://www.stiripesurse.ro/alerta-klaus-iohannis-9-dosare-penale-clasate-la-alba-iulia_...
      Acum 1 zi - Preşedintele Klaus Iohannis a fost vizat de nu mai puţin de 9 dosare penale la Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia, în perioada 2007-2018, ...
      Parchet Alba: 9 dosare care-l vizează pe Iohannis, clasate între 2007 ...
      https://www.mediafax.ro/.../parchet-alba-9-dosare-care-l-vizeaza-pe-iohannis-clasate-i...
      Acum 7 ore - Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au dispus, în perioada 2007-2018, rezoluţii de clasare în nouă dosare care îl ...
      Scandalul anului: s-au descoperit 9 dosare ale lui Iohannis ... - Sputnik
      https://ro.sputnik.md/.../descoperit-9-dosare-ale-lui-Iohannis-Confirmare-oficiala.html
      Acum 15 ore - ”Am solicitat la Parchetul Curții de Apel Alba câte rezoluții de clasare au fost date în dosare în care era implicat Klaus Iohannis în perioada ...

      Ștergere
  24. Unul din cele 20 puncte enumerate de BRAVO TUDORELE arata ca numirea lui Lazar sa facut prin nerespectarea legislatiei si avind in dosar decizia parchetului condus de Lazar la Alba prin care era clasat dosarul lui Iohanis cu casele luate ilegal pentru Forumul 'Democrat'' German'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ca multe altele nu face altceva decat sa confirme ca in mediul politic din Romania au ajuns oameni de joasa speta (corupti, hoti, penali, etc.).

      Ștergere
  25. Protectorul lui Lazar,Iohanis, cere demisia lui BRAVO Tudorele.Sa mori de ris nu alta. HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  26. Bodea fostul deputat de Bihor emite ipoteza ca ar fi un BLAT intre Iohanis si Tudorel pentru scapa de Lazar,
    Pentru ca astfel Iohanis ar scapa de Lazar posibil santajist cu dosarul clasat lui iar Tudorel expus demiterii de PSD ar scapa prin atacul lui Iohanis ,PSD-ul simtindu-se astfel obligat sa-l apere pentru acttiunea lui personala de demitere nedorita de fapt de PSD.

    RăspundețiȘtergere
  27. 17.26

    Avem ca prim ministru o persoană evident tarată intelectual, ca șefi de camere parlamentare niște șmecheri de duzină, în diferite posturi de decizie persoane vădit incompetente și măcinate de frustrări, avem ca ministru al justiției un cinic apărător al ilegalităților, care construiește legi pentru acoperirea infractorilor, nu combate infracțiunile cu ajutorul legilor, toate astea țin de lipsa oricărui criteriu de coeziune socială.

    O societate care nu e construită meritocratic, e condamnată la dispariție. Știți că și țăranul ăla analfabet din mitologia stupid naționalistă știa să-și selecteze semințele de porumb sau puii de găină sau mieii și purceii în așa fel încît să păstreze pentru reproducere exemplarele cele mai reușite.

    În societatea noastră crepusculară funcționează, dimpotrivă, un implacabil criteriu al contraselecției.
    Ce-i mai bun din forța noastră socială pleacă afară, rămîn să ne conducă jigodiile și analfabeții. Merităm.
    Așa este cînd nu aplici criterii ferme.
    Mîncătoriile dintre Firea, Olguța, Dragnea, Țuțuianu, Ponta, Barna, Cioloș etc nu intereseaza pe nimeni . E strigator la cer insa că niciunul nu are criterii care să fie adecvate unei țări care are de recuperat o înapoiere civilizațională, culturală, economică, de mentalități, de educație… enorme.
    Toți plutesc în magma inculturii de concepție. Sau a inculturii pur și simplu.

    Problema devine dureros vizibilă cînd e vorba de domenii unde este nevoie automat de selecție. În proiectele pentru bani europeni, în proiectele culturale de anvergură și care necesită bani publici, în selecția oamenilor care ne reprezintă peste hotare, în selecția oamenilor de decizie în toate domeniile cheie.

    Or, lipsa criteriilor, alegerea după cumetrii, sinecurile au distrus și bruma de credibilitate în toate aceste instituții.

    E un război civil între două tabere greu de reconciliat: instituțiile își bat joc de cetățean, cetățeanul nu dă doi bani pe instituții, le sabotează cît poate, chiar atunci cînd nu știu ce inițiativă a acestora i-ar fi favorabilă.

    Obișnuit de multe decenii să fenteze „statul care îi este dușman” cetățeanului român nu-i poate trece prin cap că instituțiile statului trebuie respectate. Așa cum vede, de altfel, „pe afară”, și îi place.

    Și atunci viața ne trece în acest război surd care umple serviciile de psihiatrie, din care nimeni nu cîștigă.
    Decît niște politicieni șpagofili, care au tot interesul să nu existe criterii. Pentru că, dacă ar exista, ei ar pieri imediat în neantul anonimatului care i-a născut spre disperarea noastră. Lipsa de criterii nu ajută niciodată valoarea, ci numai opusul ei.

    Parvenitul, falsul, pseudo-omul. Pseudo-omul are capacitatea absolută de a spurca tot ce-i stă aproape, de aceea ne pleacă oamenii într-adevăr valoroși. Se simt întinați. Așa cum se simte orice român onest cînd vorbesc doamna Veorica sau sforarul ei ventriloc.

    Să spui că românii te iubesc, să golești pușcăriile pe motiv că sînt supraaglomerate (a făcut cineva un raport privind infracțiunile comise de pușcăriașii eliberați abuziv, luni întregi ne-au stresat cu legile grațierii, acum, liniște?) și să acumulezi averi greu de imaginat într-o țară funcțională, iată performanțele actualei guvernări.

    Polițaiul care controlează circulația, profesorul care dă note elevilor, medicul care decide o operație, regizorul care construiește un spectacol de teatru, arhitectul care dă aprobarea PUZ-ului, toți au nevoie de criterii în meseria lor. Pe care să le aplice cu strictețe. Și, firește, toți ceilalți. Pentru că toți avem nevoie de criterii, chiar dacă unii vor să le facă să moară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21:48 aveti dreptate in tot ce spuneti ! De mult nu am mai citit un comentariu care sa imi mearga la suflet !!! Si parca mi a dat un pic de speranta, CĂ NU E TOTUL PIERDUT!!! Mltumesc dna Maria ca l ati publicat !

      Ștergere
    2. An.21.48.,foarte adevarat,doar ca multi romani se complac in situatie,iar altii ( si nu putini ! ) chiar ii aproba si ii admira pe cei care ne-au adus aici...Greu de schimbat mentalitati nocive...Adevarul umbla ''cu capul spart'' in Romania...

      Ștergere
  28. 21.48-
    Securitarea ar trebui sa fie o organizatie patriot-nationala care ar trebui sa se ocupe cu
    1. Binele societatii romanesti in realitate si nu de fatada !
    2. Suveranitatea si integritatea tarii.
    Adica eu cetatean roman, ar trebui sa fiu aparat si rasfatat la maxim de catre Securitate, iar nu urmarit, facut sa ma simt strain in propria tara !
    Data viitoare, daca va fi cazul, nu o sa mai suporte conducatorul, ci uneltele !
    Stiu ca nu intelegi, dar eu am obligatia sa va aduc la cunostiinta.
    Astia, gen Toader, sant adevarati patrioti in mai mare cunostiinta de cauza, ceilalti, opozanti sant precum bolnavul in operatie;
    Iar tu, care reprezinti Securitatea, salveaz-o.

    RăspundețiȘtergere
  29. 'Forumul Judecatorilor' face presiuni asupra ministrului BRAVO TUDORELE sa incalce legea si sa se supuna altui forum strain.Halal 'judecatori'

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim 23:13 securitatea ar trebuii sa te ,,răsfețe la maxim " ????SECURITATEA NU SE OCUPĂ CU ASA CEVA!!!! Aprecieri pt.anonimul 21:48 !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No,asta cu ''securitatea sa ne rasfete la maxim'' a fost tare de tot...Deci 'wonder boy'' sau ''wonder women'',stiti sa faceti o cafea buna si un masaj reconfortant ? Multumim anticipat...

      Ștergere
  31. 21.48 Asta da comentariu ! Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca atitudinea romanilor se manifesta doar prin comentarii am ajuns ceea ce suntem.

      Ștergere
  32. pt an 25 0ct 16:39-INDIFERENT DACA ESTI ATEU SAU LIBER CUGETATOR-SUNT ANONIM 5 SI VA SPUN CE-AM AUZIT LA MONAHUL VAZATOR IN DUH--CINE NU CREDE IN DUMNEZEU SA PUNA MANA LA O PRIZA SAU UN CABLU ELECTRIC-asadar curentul electric nu-l vezi da-i simti efectul-corect-o sa vina vremea sa-l si simti pe DOMNUL-crede numai ca avem un CREATOR-sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  33. 14,39 nu singur ci ca Iohanis

    RăspundețiȘtergere