luni, 29 octombrie 2018

O ALTA EXPLOZIE URIASA ,INSPRE APUS !


                                       29 Octombrie 2018,ora 16,13 !

                                         Dragii mei,
În aceasta după amiaza,chiar daca eram aici cu ochii pe monitor,vad de parca as mai fi avut un al treilea ochi in stanga mea,vad o Explozie uriasa care arata cu aproximatie asa:                                                
                                         Imagini pentru EXPLOZII NUCLEARE.

Dragii mei, am mai scris tot astazi de o astfel de EXPLOZIE la 
Sud-Vest. Iata insa,ca de aceasta data,aceasta uriasa EXPLOZIE mi-a fos t aratata exact in locul unde SOARELE apune.
Asadar fratilor,din nefericire vom auzi de astfel de explozii uriase,posibil nucleare,explozii care vor avea consecinte extrem de grave asupra vietii de pe pămant.
Trebuie dragiloR ca s-avem grija si sa ne rugam mai mult si mai fierbinte decat pana acum ,la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu ne lase din MANA SA cea atotputernnica si sa ne apere de tot raul si de tot necazul ,Amin.
                                   Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Cred că în jurul sărbătorilor de iarnă se va întâmpla ceva. Am avut o premonitie cu o noapte de craciun in care oamenii din orașul meu cu greu mai gaseau drumul catre casa, eram in prezenta unui mare pericol ( nu stiam exact ce ), era întuneric , haos, oamenii fugeau să se salveze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati mai avut astfel de premoniții care s-au adeverit?

      Ștergere
    2. Anonim 21:50 mă cam pui pe gânduri cu această premoniție. În preajma Crăciunului am văzut câteva premoniții și la Ioan Istrate care anunță ceva rău, cutremur de sărbători și Ioan Burculeț a spus ceva identic.

      Ștergere
    3. Oare de ce credeti ca ar trebui sa fie tragedii tocmai de sarbatorile crestine?. Asa ar dori Dumnezeu sa sarbatoreasca oamenii nasterea lui Iisus, in loc de bucurie sa fie plansete si tristete in casele si-n familiile oamenilor?.

      Ștergere
    4. Nu sunt date toate cutremurele numai de Dumnezeu, sa nu uitam de tehnologia HAARP sau SURA care controleaza vremea si cutremurele inca din anii 1980. Cautati pe net... Mai sunt si oameni bolnavi si malefici care vor raul unor popoare. La fel si pesta porcina a fost data intentionat.

      Ștergere
  2. Posibil sa fie meteoriti?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i normala nici vremea asta asa,27 de grade si e aproape 1 noiembrie!?A luat-o vremea razna de tot,in Italia inundatii,pe aici cutremure, in Germania in unele zona nici nu chiar asa la inaltime a nins bine...nu stim ce va mai urma...

    RăspundețiȘtergere
  4. 29 oct., 23:54 !!!!! Vezi ce spune parintele Elpidie:" toata creatia a inceput deja sa se revolte din cauza a ceea ce face omul sub indrumarea fortelor luciferice.Lumea deja a inceput sa inteleaga revolutia naturii, fara posibilitatea de a vedea in mod clar ceea ce inca mai vine. Natura se va dezlantui cu intensitate din ce in ce mai mare si va creste, va erupe cu manie deplina asupra omenirii rebele cu legile ei de sfidare impotriva lui DUMNEZEU si a invataturii morale evanghelice, iar lumea va asista la mania naturii."

    RăspundețiȘtergere
  5. 29 oct., 23:54!!!!! Partea a ll-a:
    "Furtuni neobisnuite si inundatii si secete prelungite fara precedent vor distruge valoroase culturi, furtuni de vant teribile, furtuni cu grindina, cu bucati f. mari devastatoare de gheata vor distruge nu numai culturile, dar, de asemenea si masini, chiar omorand oameni si vor aduce teama si ingrijorare in lume.Activitatea vulcanilor si multitudinea de cutremure distructive vor intensifica si mai mult anxietatea si frica oamenilor.Vor fi locuri care se vor scufunda in mare si munti care se vor aplatiza."

    RăspundețiȘtergere
  6. 29 oct., 23:54!!!!!
    "Acele natiuni care au demonstrat zel impotriva lui DUMNEZEU si au legi care jignesc morala si valoarea vietii vor fi printre primele care vor experimenta biciul naturii.Toata lumea va vorbi despre nebunia naturii."
    Dar nimeni nu vorbeste despre nebunia oamenilor: ex.parintii "ortodocsi" si bunicii care frecventeaza Sf Biserica isi mascheaza progeniturile in diavoli in aceasta zi inchinata lui Lucifer, dar ii si imbraca in costume pictate cu schelete de morti...stau si ma intreb: nu cumva acesti bunici, parinti vor ca sa-si vada mai repede odraslele schelete?????????? asa ca la un nou Colectiv, care si cei ce au pierit au cantat cantece in Slava celui Rau si au fost la fel de imbracati si mascati ca cei de azi ...

    RăspundețiȘtergere
  7. 29 oct., 23:54!!!!!
    Un alt ex. In SUA, FLORIDA doua eleve cu varstele de 11 si 12 ani au vrut sa-si ucida colegii si sa le bea sangele...nu-i asa ca-i Cool??????
    Pai cat sa ne mai rabde Bunul DUMNEZEU????????????

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum mi se pare ca prea mult si-a lasat Dumnezeu timp!Tot ce se intampla,meritam!Si sper sa devina activ si sa ne arate unde sta puterea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai gresit coordonatele. A fost la Piatra Neamt o explozie pe 31 la un bloc cu apartamente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câtă rautate ai in tine ! Am spus eu ceva ca s-a adeverit? Am spus eu ceva despre Blocul din PIATRA NEAMŢ?
      Oare cum poti trai cu o asa rautate in suflet?

      Ștergere
  10. nu va mai suparati d-na MARIA au fost mesaje care aveau punctele cardinale gresite -eu am scris si n-a aparut mesajul-am spus atentie la geografie in functie de cum este situata EUROPA-si erau mesaje adeverite de d-stra!

    RăspundețiȘtergere