vineri, 19 octombrie 2018

CRED IN NUMELE TATALUI SI IN MANTUITORUL HRISTOS !


                                            Glas din Cer,graia asa :

                                         "  CRED  ÎN  NUMELE  TATĂLUI, 
                              CRED  ÎN  ATOTŢIITORUL , 
                              CRED  ÎN  MÂNTUITORUL "!

                                           Dragii mei,

Singură fiind în camera mea, eram copleşită de toate DARURILE pe care mi le dă DUMNEZEU, şi nu ştiam ce să fac cu atâtea DARURI SFINTE.
 Şi am îngenuncheat în faţa SFINTEI  ICOANE a SFINTEI TREIMI,  şi-L rugam pe SFÂNTUL DUH, ÎL imploram pur şi simplu cu lacrimi ce-mi ardeau obrajii, să vină şi să-mi de un semn, să-mi lumineze mintea şi calea ca să ştiu ce să fac pe mai departe.
Şi dintr-odată, văd liber cu ochii deschişi fiind,vad cum se întâmplă o MINUNE pe SFANTA  ICOANĂ a SFINTEI TREIMI.
DUMNEZEU  TATĂL  Îşi mişcă degetele şi chiar MÂNA SA dreaptă care, este ridicată în sus ca semn al BINECUVÂNTĂRII. Degetele MÂINII LUI DUMNEZEU TATAL se închideau şi se deschideau, iar o LUMINĂ aurie, orbitor de strălucitoare pulsa în PALMA dreaptă a TATĂLUI CERESC.
Această LUMINĂ AURIE ia forma unui PĂTRAT auriu ce se aşează între TATĂL  CERESC şi  IISUS HRISTOS, astfel încât , MÂNA DREAPTĂ a LUI  DUMNEZEU  TATĂL este prinsă în PĂTRATUL AURIU, precum şi jumătate din CARTEA  MÂNTUITORULUI  pe care o ţine în MÂNA SA stângă pe genunchi.
De SUS, DUHUL  SFÂNT sub CHIP de PORUMBEL sufla asupra LUI  DUMNEZEU şi a FIULUI  SĂU MULT PREA IUBIT, sufla izvor de LUMINĂ aurie extrem de strălucitoare;iar PĂTRATUL care unea pe DUMNEZEU TATĂL cu  DUMNEZEU FIUL, pulsa ca o inimă şi strălucea  enorm, cât o mie de SORI, la un loc.
Pătratul auriu era transparent la mijloc, iar laturile erau de un auriu intens. 
Toată SFANTA  ICOANĂ cu SFANTA  TREIME, prinsese viaţă. Priveam liber, lacrimile-mi curgeau şi nu-mi puteam lua ochii de la MINUNEA care mă absorbise cu totul.
Din ochii LUI  IISUS  cad lacrimi albe, stralucitoare sub formă de stele. 
DUMNEZEU  TATĂL, DUMNEZEU FIUL si PREA  SFÂNTUL DUH, erau uniţi prin acel pătrat auriu, orbitor de strălucitor.
Sub SFANTA ICOANĂ  a SFINTEI TREIMI se afla ICOANA MAICII LUI DUMNEZEU în care, MĂICUŢA stă cu MÂINILE SALE strânse ca la RUGĂCIUNE  şi priveşte în SUS,  iar din ochii Ei curg şiruri de lacrimi sfinte. 
MĂICUŢA  DOMNULUI din SFANTA ICOANĂ prinde viaţă, clipeşte, ochii Ei se rotesc în orbite şi priveşte când la SFANTA TREIME care stralucea cât o mie de Sori la un loc, când la mine în jos,ce parca eram ca şi ţintuită pe pământ,de ceea ce vedeam.
Maica Domnului priveşte la PREA SCUMP FIUL Ei, priveşte spre mine, închide pleoapele,apoi iar le deschide şi priveşte la SFANTA TREIME, şi iar spre mine şi tot aşa de câteva ori consecutiv. 
Eu nu mai clipeam, nu mă mai mişcam, ci eram ca de piatră la ceea ce vedeam. Nu te mai poţi gândi la altceva, nu te mai poţi mişca, ci pur şi simplu eşti atras ca de un magnet puternic, şi nici nu mai clipeşti.
Aud un glas care, spune aşa :

               "Ai Sufletul curat !
                 Curat îl ai, ca lacrima de Mai !"

Dragii mei, fiecare dintre noi poate să vadă la un moment dat MINUNI de la BUNUL DUMNEZEU dacă,cum spunea un glas din cer,citez:
              "Să ne rugam,sa ne rugam cu umilinta si cu smerenie.
              Dragostea-i Iubirea de Credinţă !"

Dragii mei,cu totii putem sa ne curatim sufletul ,prin bunatate,prin mila si iubire fata de Aproapele,prin Credinta fierbinte in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului,prin Sfanta Spovedanie si prin impartasirea cu SFINTELE TAINE a LUI HRISTOS. Sa implinim fratilor cele 10 PORUNCI ale LUI HRISTOS si cu siguranta ne vom mantui.
                                Cu dragoste,Maria.


 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  











12 comentarii:

  1. Doamne câtă fericire puteți avea Rugati-va și pentru noi păcătoșii

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria ma bucur din tot sufletul si din toata inima pentru dv.pentru minunile vazute de la Dumnezeu Si Maicuta Domnului.
    Traiesc cele spuse de dv.nu pot sa plang in acest ceas sunt la servici imi stapanesc cu greu lacrimile.
    SFINTA TREIME SA NE LUMINEZE SUFLETELE.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteți o fericita rugati-va și pt noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma rog pentru Lumea intreaga,cu toata inima si din tot sufletul !
      Am inima si sufletul plin de fericire divina ,ce doresc s-o impart cu Semenii nostri. Te imbratisez cu mult drag !

      Ștergere
  4. Fericita esti Maria pentru toate cate ti se intampla. Esti vas ales al Sfintei treimi si al Maicii Preacurate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Niciodata nu o sa/I pot multumimi Bunului Dumnezeu pentru HARUL si DARUL pe care l-a revarsat asupra mea. Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  5. Ce frumos spune ti,de fiecare data rugăciunea spusa din suflet va avea împlinire...comunicarea între om si Dumnezeu este foarte importantă e ca o descărcare sufletească!

    RăspundețiȘtergere
  6. Marioara surioara,íti multumesc duios pentru bine cuvantarea ta,apostolita a. Domnului . Iisus. Hristos. Lumina. Sfintei. Treimi si a . Maicií. Domnului sa se reverse fara íncetare asupra ta,sa ne dai si noua din prea plinul inimii tale,proorocita noastra,surioara iubita multumesc frumos ca ma bagi ín seama si pe mine cel mai pacatos dintre toti . Am gresit.va rog sa ma iertati,va multumesc si va iubesc,pa,pa,tai,tai cu. Dumnezeu ínainte!...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred în dumnezeu în numele tatălui și al fiului și al sfântului duh cred în sfânta fecioară maria în toată puterea dumnezeiască și în toată puterea cerească. Doamne TE iubesc din tot sufletul meu. 😢🙏❤💛💙💝💖🕊

    RăspundețiȘtergere
  8. Bun , ..siii ...doar crezi , dar adevarata credinta nu poate fi fara fapte[bune],...caci , ne rugam, dam din gura , dar Credinta fara fapte , este MOARTA .

    RăspundețiȘtergere