luni, 8 octombrie 2018

VIATA ELENEI UDREA , ESTE IN MARE PERICOL ?

                                                  Dragii mei,

Scriam in februarie 2015,un articol cu titlul din linkul de mai jos:

VIAŢA ELENEI UDREA , ESTE ÎN MARE PERICOL ! 24 Februarie 2015 ,ora 6,15 dimineaţa ! Dragii mei, În aceasta dimineaţă ,treaza fiind şi stând incă ăn pat cu ...

Dar au trecut 3 ani si jumatate de la acest articol,si iata dragilor ca ELENA UDREA a fost din nou arestata ,dar in COSTA RICA .
Insa,trebuie sa recunoastem ca ELENA UDREA are un bebelus de numai 10 zile la momentul arestarii.
Acest bebelus are nevoie de mama lui, are nevoie sa creasca,deoarece,s-a nascut prematur.
ELENA UDREA fratilor, nu se simte deloc in siguranta in INCHISOAREA din COSTA RICA.
Se simte amenintata,simte ca viata ei îi este pusa in pericol.
Din acest motiv dragii mei, am readus in prim plan acest articol scris de mine cu VOIA si cu PUTEREA DUHULUI SFANT,deoarece,ELENA UDREA are dreptate.
La un moment dat,viata ELENEI UDREA va fi in mare pericol.
ELENA UDREA are nevoie de mare protectie.
Fetita Elenei de numai 2 saptamani, are nevoie de mama.

Dragii mei, eu mi-am facut datoria de suflet si am scris 

ceea ce DUHUL CEL PREA SFANT mi-a ingaduit ca eu

 s-aud.

În rest,fiecare isi va primi pedeapsa pe care o merita.

Atat pe cea lumeasca,cat mai ales pe cea divina.

Sa nu aruncam cu piatra,ci sa ne rugam pentru viata 

ei,pentru fetita ei micuta si firava.

Iata informatiile actuale despre ELENA UDREA:


Acum 5 zile - Probleme mari pentru Elena Udrea şi Alina
 Bică. Cele două au fost arestate în CostaRica după ce poliţia locală a decis să respecte o cerere a ..

Acum 2 ore - La şase zile de când a fost arestată în Costa Rica, Elena Udrea a vorbit în exclusivitate cu trimisul Observator la San Jose. Ce a declarat ...

Iata si articolul meu mai pe larg:


                             24 Februarie  2015 ,ora 6,15 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă ,treaza fiind şi stând incă în pat cu ochii închişi, admirând frumuseţile tainice ale Cerului Sfant, aud un glas dragilor, ce mi-a dat mari fiori.
Acest glas dragilor, se referea la UDREA  ELENA  GABRIELA.

Dragii mei, oricât şi cu orişice ar fi gresit cineva, noi nu trebuie să-i luăm Viaţa. Numai DUMNEZEU este Cel care ne-a dat Viaţă si numai EL poate să ne-o ia.
Iata ce spune glasul acesta :

     "Nu ştie nimeni de ucigaşii  Elenei Udrea!
      Nimeni nu trebuie să ştie !
     Ucigaşii Elenei Udrea, nu trebuie să se vadă!"

Dragii mei, acum cred că aţi înţeles că Viaţa acestei femei este în mare pericol.
Eu nu stiu unde este pericolul mai mare, acasa la Elena Udrea, in arest la domiciliu sau la închisoare.
Oricum ar fi, sunt persoane care o vor pe ELENA  UDREA moarta.
Ar fi mare păcat să se întâmple aşa ceva! DUMNEZEU nu vrea moartea păcătosului, ci voieste ca el să se intoarca si sa fie viu.
Caracatiţa in care este implicata ELENA  UDREA, este foarte extinsa si exista persoane importante implicate in aceasta caracatita a mafiei,si care, vor cu adevarat să-i inchida gura ELENEI UDREA pentru totdeauna.
Dacă Elena Udrea a minţit şi minte probabil în multe situaţii, în aceasta situaţie de a fi redusă la tăcere, ELENA UDREA spune adevărul.
Da! Cu adevărat se doreste de anumite persoane sus puse, ca ELENA UDREA să tacă pentru totdeauna.
Daca ELENA UDREA a facut ilegalitati,atunci va plati conform LEGILOR Romaniei in vigoare. 
Dar acum ,ELENA UDREA are nevoie de ajutorul STATULUI ROMAN.
Are nevoie sa vorbeasca cu o AUTORITATE din ROMANIA.
Dragii mei, eu nu pot face nimic mai mult decât să scriu. Si v-ati convins de mult timp de faptul că ,multe din toate câte scriu se indeplinesc rând pe rând.
Mă rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, s-o aibă în grija si-n paza Sa, căci nimeni nu trebuie să moara, pentru că a făcut nelegiuri ;ci trebuie să fie pedepsit omeneste, conform Legilor Ţarii ,si nicidecum sa fie redus la tacere .
                                                    Cu dragoste, Maria .  

33 de comentarii:

  1. Cand a furat nu era in pericol, asa e? Cand cu banii luati ca spaga isi cumpara o geanta de 5000 euro...nu era in pericol,asa e?
    Am observat ca in ultima vreme romanii saraci, cu grija facturilor, iau apararea infractorilor condamnati definitiv de instantele de judecata. De ce nu se revolta nimeni cand mor oameni in spital sau cade tavanul scolii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca, anonim 22:50, romanii saraci sunt umani, sunt cu credinta in Dumnezeu si nu se simt bine si nici nu sunt satisfacuti daca se plateste raului cu rau.
      Romanii saraci nu se simt bine cand altora le e rau, nici cand mor oameni in spitale, nici cand cade tavanul scolii, nici cand un bebelus de 10 zile e despartit de mama lui hoata, mafioata, conjunctura in sine nu e ok, seaman a razbunare in stiul mafiot, nu a pedeapsa binecuvenita.
      Dumnezeu sa ne ajute, sa imbuneze si sa ne lumineze pe toti.

      Ștergere
    2. Pai daca va preocupa, dumneavoastra ce a-ti facut? A-ti intreprins o actiune sa cereti ajutor?

      Ștergere
    3. 22.50 Mai nesimtire uite cum sta treaba: puscariile sunt pline cu fleacuri sau cu oameni condamnati pe probe obtinute ilegal, probe inventate, pe suspiciuni, etc
      Nici un mafiot care a furat milioane sute de milioane euro nu este in puscarie, numai fraierii de jos, nesimtire perversa
      Apoi judecatorii,procurorii si avocatii niste spagari corupti pana in maduva oaselor
      Padurile taiate, FDGR cu datoria anulata de catre klaus ( 19 miliarde), flota, fabricile, etc etc etc e vro unul la puscarie? Sau tot fraierii cu nimicuri sau pe inventii ( sa isi justifice procurorii bugetele uriase alocate acestor institutii)
      Bani de spitale ,autostrazi, etc ...nu sunt pt ca toti au fost investiti in SRI si interceptarea in masa a populatiei, in procurori( cu salarii si pensii de 10000euro pe putin pe luna), in aceste institutii care sunt un cancer pt tara asta, aceste institutii au ruinat Ro, au facut-o imposibil de trait, de facut o afacere in tara asta ( era sa uit mafia ANAF care te jupoaie si sta cu ochii doar pe afacerea omului).
      Aceste institutii au ruinat Ro
      Cum crezi ca a furat Udrea si basescu sute de milioane euro? Singuri? In atatia ani? Au fost ajutati de catre institutiile statului numite justitie. O mafie ca justitia romaneasca nu exista

      Ștergere
    4. Iisus a spus "Mila voiesc nu jertfa", iar despre asemenea oameni care s-au crezut zeitati cand au fost propulsati in functii mari de catre maleficul Basescu, ti se face mila vazand cum si-au pierdut cumpatul si ratiunea. S-au pus pe capatuiala furand cu nerusinare din banii publici adunati de la popor la bugetul tarii (banul vaduvei din biblie). Striga Basescu in toate partile ca este criza si trebuie sa taie din pensii si din salarii, iar ei furau ca smintitii pentru ei, pentru seful lor si pentru PDL.

      Ștergere
    5. Subscriu .Problema e ca Maria e o PSD-ista satanista si deaceea tine mereu partea infractorilor.

      Ștergere
    6. 08:33, tu ai o problema. Cauta infractorii in alta parte. Satanisti sunt toti sustinatorii LGBT care au inselat poporul roman sa nu mearga la referendum. Vezi ca ii poti identifica foarte repede pe acesti pro-sodomiti, nu trebuie efort mare pentru aceasta.

      Ștergere
    7. 08:33, ai perfecta dreptate! 👏👏👏👏

      Ștergere
    8. 00.51 ai dovezi sau latri ca badea la luna?

      Ștergere
    9. 16.15 sincer, mi-e mila de unii ca tine care nu pricep ce se intampla jurul lor. Ei cred ca realitatea este antena 3. Gresit, ROMANII NU AU MERS LA VOT PENTRU CA NU AU VRUT SA SE LASE MANEVRATI DE O CANALIE CA DRAGNEA! Ai bagat la cap?

      Ștergere
    10. 08.33 perfect adevarat!

      Ștergere
    11. 01:07, parca Referendumul era despre Familie, nu despre Dragnea. Asa a declarat Curtea Constitutionala a Romaniei ca Referendumul este despre Familie. Mai nu stiu care nu pricepe ce se intampla in jur, eu sau tu?

      Ștergere
    12. 16.30 ba era despre dragnea, nu despre familie! O fi fost la inceput dar canalia s-a gandit sa se foloseasca de credinta oamenilor ca sa candideze la presedentie! Dragnea e un blestem pentru Romania, o distruge cu buna stiinta si nu se lasa pana nu acapareaza tot. Cand o sa pricepeti toate astea?

      Ștergere
  2. Paguba in ciuperci . Cand au furat o tara era bine . Sa plateasca .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce să-i faci dumnezeu nu doarme. Şi viețile altora au fost în pericol din cauza Elenei Udrea atunci când ea era la conducerea țării. Cineva asigurat, pensionat medical merge în cârje la un spital din București în vremea Halenei Udrea diagnostic nevoie urgentă de protezare șold. Surpriza neplăcută casa de asigurări nu mai asigură protezele că au avut grijă alde Udrea și acoliții să fure banii. După câți-va ani a primit banii de proteză de la,, nenorociții,, din UE sau sataniști cum îi mai numesc unii mai slabi la cap pe aici bani 1200 euro cu care și-a cumpărat proteza și a putut să meargă. Rău faci rău găsești. Vrei să trăiești bine tu și copilul tău din bani făcuți prin chinul și lacrimile oamenilor Halena Udrea? Ai să plătești dumnezeu nu doarme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multi ardeleni o admira pe ELENA UDREA pentru ca a alocat bani pentru dezvoltarea capitalei UNIRII Alba Iulia si in scoaterea la lumina a cetatii sale ingropate si a drumului Transalpina folosit de Imparatul roman Traian dar si de multi ardeleni in vremurile lor de bejenie sau de solidaritate romaneasca cu sudul tarii in timpul razboiului de INDEPENDENTA,pe el circulau ajutoarele materiale si voluntarii ardeleni ca Badea Cirtan in pregatirea acestui razboi care daca ar fi astazi l-am pierde ca la REFERENDUM.
    Atunci desi separati romanii erau SOLIDARI,acum votul la REFERENDUM arata ca nu mai avem aceasta SOLIDARITATE de Popor si am devenit o Populatie.
    Este rezultatul dezmostenirii poporului de valorile lui fundamentale prin nesfirsitele tranzitii la comunism si invers,de la proprietate la excrocherii si la o conducere a statului de alogenii de dupa 1989.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este,a mai fost caz ,chiar acum 6-8 ani,ca o femeie nu stiu ce grav lucru a facut,dar a fost inchisa,si ea avea un copil mic.Aici a fost cazul la noi!Nimeni nu e presus de lege aici pe acest pamint!Scrie la noi in oras deasupra primariei!

    RăspundețiȘtergere
  6. si-atunci de ce mai exista dreptatea lui DUMNEZEU daca aceste filfizoance isi bat joc de poporul in care au vazut lumina zilei?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa se intoarca in Romania, in inchisoare va fi in siguranta.
    Cat despre copilas, o drama. Nu singura in aceasta lume.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu toate pacatele ei ,daca ar fi fost aleasa Elena Udrea ar fi fost un PRESEDINTE de o suta de ori mai bun ca Guvernatorul iohanis.boicotatorul referendumului si al romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Elena Udrea nu a furat din bugetul tarii cat a fost ministru, nu a luat spaga pt a intermedia diverse afaceri paguboase pentru statul roman si avantajoase pt "baietii destepti" care au jefuit tara asta, nu a tras sfori in poltica romaneasca la cel mai inalt nivel, NUMAI pt ea, sunt altii ascunsi care au profitat mult mai mult de pe urma faptelor ei, si astia sunt si neromani(intelegeti ce vreau sa spun); astia o vor moarta cel mai mult , ca sa ingroape odata cu ea secretele pe care le stie ea ; Elena Udrea a intrat intr-un joc prea mare pt ea, exact ca titlul filmului din anii 1970 "Prea mic pentru un razboi atat de mare".De ce s-a amestecat in treburi murdare? acum a venit scadenta, fiecare alegem cararea vietii, daca a vrut bogatie si putere prin mijloace necinstite sa-si asume nu sa se dea victima.Din nefericire pt tara asta, ca ea sunt mii, hoti si tradatori care ocupa functii publice si au dus tara si poporul asta la dezastru, saracie, depopulare a tarii, lipsa crunta de speranta si orizont.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, doar ca Maria ne face scarba cu faptul ca ea apara mereu hotii si infractorii in numele Domnului.

      Ștergere

    2. Anonim9 octombrie 2018, 15:21
      Sa-ti fie rusine pentru astfel de acuzatii ! POPORUL a ales PSD ! Ce nu intelegi ??? Daca ti-i scarba de acest BLOG, te rog sa cauti altul.

      Ștergere
    3. O parte din popor... care nu stiau bine cine sunt acei indivizi. Acum se cunosc si nu iputem sa le plangem de mila inloc sa le cerem seama pt toate rautstile comise impottiva poporulii.

      Ștergere
    4. O parte din popor... care nu stiau bine cine sunt acei indivizi. Acum se cunosc si nu iputem sa le plangem de mila inloc sa le cerem seama pt toate rautstile comise impottiva poporulii.

      Ștergere
    5. Sa iti fie rusine, 15:46! R U S I N E!
      15:21 are dreptate!

      Ștergere
    6. Cata rusine pe-aici!

      Ștergere
  10. Voi aveți bani sa va duceți în Costa Rica? Da' țoale de mii de euro aveți? Ceasuri de 50000 euro? Genti, Parfumuri, Vile, Amanti, Bebelusi, Cluburi si Vacante, aveți? Cred că de muncit munciți cinstit si cu greu puneti ban pe ban.Ati plătit si multe taxe, impozite si asigurări de sănătate și ce sa vezi o mare parte din banii aia sunt si la Udrea, iar voi sunteți în continuare, păgubiți, darnici si înțelegători. Nici eu nu fac excepție.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici eu nu am bani sa_mi permit sa trăiesc în Costa Rica dar eu am pe Iisus și chiarca nu_mi trebuie nimic mă mulțumesc cu ce cîștiga cu astea două mâini.

    RăspundețiȘtergere
  12. 'Germanul'Iohanis a vorbit despre holocaustul romanesc al evreilor deportati in Transnistria dar nici un cuvint despre cel al romanilor si evreilor din Ardealul de Nord arsi in crematoriile german
    HA ,HA.Si iohanis sa dea casele evreilor din SIBIU furate de el prin fals si uz de fals ca si cele facute in comunism sub Ceausescu.LA 'TREBONAL'.HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  13. Marioara surioara, Dumnezeu este Adevar! Asta inseamna sa fii:umil, corect, sa spui adevarul chiar daca te afecteaza, sa nu strangi bogatii, sa ajuti nevoiasii, sa nu cumperi voturi ,sa nu pui mortii sa voteze, sa nu faci afaceri necurate... etc, asta nu se aplica PSD-ului si nici tie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ba! mi îmi trebuie si inca cum..îmi vreau banii mei utilizati corect în sănătate, invatamant, locuri de munca, nu sa ii fure d'alde Udrea.

    RăspundețiȘtergere
  15. ATENȚIE!!!
    Elena Udrea a inceput sa toarne informatii la FBI si asta e un motiv pentru care sa ramana fara protectie si sa fie ucisa. Am lasat link-ul mai jos.

    http://www.stiridecluj.ro/politic/elena-udrea-ar-colabora-cu-fbi-si-toarna-ce-stie-din-timpul-guvernarii-pdl

    RăspundețiȘtergere