miercuri, 31 octombrie 2018

41 ! MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IN BRATE SI UN 41 !


                                           30 Octombrie 2018,ora 4,12 zori de zi !

                                             Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste o Lumina alba si orbitor de stralucitoare,si astfel vad stand in pat cu ochii inchisi,vad pe MAICA DOMNULUI in vesmant alb stralucitor ca din lumina si cu Pruncul Iisus pe bratul Său stang,imbracat tot in vesmant alb,orbitor de alb si de stralucitor.

Imagine similară.

Din faţa MAICII LUI DUMNEZEU,ca din pieptul MAICII ,se ridică un numar auriu si stralucitor ca Soarele.
Acest numar s-a format sub privirea ochilor mei inchisi. Intai am crezut ca era vorba de 48,dar in ultima secunda numarul s-a stabilit la 41.
Si pentru ca nu cumva eu sa gresesc in ceea ce vedeam ,aud glas care spune numarul:

                         Imagine similară.

Acum priveam la MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS in brate,stralucind precum un Soare alb stralucitor si la numarul ce se ridica in aer,si care stralucea si el ca un Soare.
Dragii mei,iata cum MAICA LUI DUMNEZEU ne previne si de aceasta data,si ne spune ca mai sunt 41 de zile,sau 41 ore,sau 41 de saptamani pana la o situatie anume.
Ce se va intampla cu acest 41,ce semnifica mai concret,sa ne rugam la MAICA LUI DUMNEZEU ca sa fie ceva de bine.
Sa ne rugam cu inima si cu sufletul ca sa nu lase sa se abata asupra noastra a fiilor Săi, durerea, necazul si suspinul.
Sa-L roage pe FIUL SĂU si DUMNEZEUL nostru ,ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit si sa nu ne pedepseasca pentru rautatea noastra,ci sa ne arate Calea mantuirii sufletului si iertarea păcatelor noastre.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  


                   


                                    



28 de comentarii:

  1. 41 zile se apropie tot de ziua de 11.11.2018..2018=11.Sa ne rugam mai mult in aceasta perioada pt.iertarea pacatelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 6:08Nu cred ca va fi pe 11 noiembr ci pe 11 decembr.Cineva a avut o premonitie cu decembrie intuneric si lume debusolata care incercau sa ajunga repede acasa.Iar eu am visat ca ploua cu sange pe o zapada proaspata ca la inceput de decembrie.Sa ne apere Domnul de primejdii si sa tinem postul Craciunului cu sufletul la Dumnezeu la Domnul Iisus la Maica Domnului si la sfintii lui Dumnezeu . Sa ne rugam pt familiile noastre si pt tot poporul roman de pretutindeni pt aparare de primejdii si mantuire.Amin!

      Ștergere
    2. 19:09Ma gandesc insa ca poate fi si ceva de bine .Faptul ca nr. a iesit din pieptul Maicii Domnului si era stralucitor poate anunta si un eveniment sau o veste buna.Vom vedea!Doamne ajuta !

      Ștergere
    3. 14:17, exact! Bine punctat!

      Ștergere
  2. Doamna Maria , consider că 41 , reprezintă 41 zile pina pe 11 de cembrie....cifra 11 din mesajul anterior , dar acea mina fiind murdara , nu cred că va fi bine deloc....Felicia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Psalmul 41


    1. În ce chip doreşte cerbul izvoarele apelor, aşa Te doreşte sufletul meu pe Tine, Dumnezeule.

    2. Însetat-a sufletul meu de Dumnezeul cel viu; când voi veni şi mă voi arăta feţei lui Dumnezeu?

    3. Făcutu-mi-s-au lacrimile mele pâine ziua şi noaptea, când mi se zicea mie în toate zilele: "Unde este Dumnezeul tău?".

    4. De acestea mi-am adus aminte cu revărsare de inimă, când treceam cu mulţime mare spre casa lui Dumnezeu,

    5. În glas de bucurie şi de laudă şi în sunet de sărbătoare.

    6. Pentru ce eşti mâhnit, suflete al meu, şi pentru ce mă tulburi?

    7. Nădăjduieşte în Dumnezeu, că-L voi lăuda pe El; mântuirea feţei mele este Dumnezeul meu.

    8. În mine sufletul meu s-a tulburat; pentru aceasta îmi voi aduce aminte de Tine, din pământul Iordanului şi al Ermonului, din muntele cel mic.

    9. Adânc pe adânc cheamă în glasul căderilor apelor Tale.

    10. Toate talazurile şi valurile Tale peste mine au trecut.

    11. Ziua va porunci Domnul milei Sale, iar noaptea cântare Lui de la mine.

    12. Rugăciunea Dumnezeului vieţii mele, spune-voi lui Dumnezeu: "Sprijinitorul meu eşti Tu, pentru ce m-ai uitat?".

    13. Pentru ce umblu mâhnit când mă necăjeşte vrăjmaşul meu?

    14. Când se sfărâmau oasele mele mă ocărau asupritorii mei.

    15. Când îmi ziceau mie în toate zilele: "Unde este Dumnezeul tău?".

    16. Pentru ce eşti mâhnit, suflete al meu, şi pentru ce mă tulburi?

    17. Nădăjduieşte în Dumnezeu, că-L voi lăuda pe El; mântuirea feţei mele este Dumnezeul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria s-a auzim de bine si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ierte si sa ne miluiasca ca un bun si de oameni iubitor.
    Cu mult drag tuturor.
    DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA

    RăspundețiȘtergere
  5. mai sunt "41" zile pana la data de "11" decembrie, cand incepe ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Inecapand cu luna Noiembrie (11 ) pana pe 11 Decembrie sunt 41 de zile! Posibil aceste doua mesaje sa aibe legătura între ele!

    RăspundețiȘtergere
  7. Psalmul 41

    Acesta este ultimul psalm din sectiunea psalmilor Genezei. Spre deosebire de cartea istorica a Genezei care se incheie cu un sicriu, acest psalm se termina cu anticiparea vesniciei (v.13).

    Psalmul este incadrat simetric intre doua expresii solemne “Ferice”, tradus si pein “binecuvantat”, ca si in cazul primelor afirmatii din predica de pe munte rostita de Domnul isus.

    Tema pslamului este usor de urmarit si exprima evolutia sufelteasca a cuiva care trece printr-o criza interioara. David are o “problema de suflet” (v. 4).

    Identificarea acestei probleme nu este dificila: suferinta provocata de nerecunostinta unuia pe care l-ai ajutat si care ti-a devenit acum dusman.

    Situatia este universal valabila si nu putini dintre oamenii lui Dumnezeu au trecut prin ea. Ei au trebuit sa simta ceea ce sinte si Dumnezeu in fata milioanelor care-L “injura” in fiecare zi, desi El le da painea ce a de toate zilelel si le intretine viata.

    Structura reflecta o adanca retrospectie din care s-a nascut conflictul launtric al celui care isi vede tristetea gata sa se transforme in ura. In acest context, psalmul este un antidot al acestui pericol, postuland ca nerecunostinta oamenilor este neinsemnata in fata marilor rasplatiri pregatite de Dumnezeu pentru toti cei care fac bine celor din jurul lor.

    Structura urmareste acest proces didactic. Primele trei versete publica rasplatirile care-l asteapta pe cel bun la suflet, veresetele 4-9 ne prezinta criza personala prin care a trecut David si este rumata de rugaciunea lui David din v.10, iar versetele 11-13 prezinta nadejdea nestramutata in rasplatirile vesnice pregatite de Dumnezeu.

    Se prea poate ca David sa identifice in “acela cu care traiam in pace in care imi puneam increderea si care manca din painea mea” pe Ahitofel sau pe un alt fost prieten din anturajul sau. Domnul Isus preia acest pasaj si-l aplica profetic la tradarea lui Iuda (Matei 26:23; Ioan 13;18). Apostolul Petru le aplica si el aceleiasi situatii (Fapte 1:16).

    Nu a existat vreodata o tradare mai mare decat tradarea lui Iuda si daca un “desavarsit” ca Fiul lui Dumnezeu a putut fi vandut de un “nemultumit” ce mai putem spune noi?

    Ca si David, noi meritam pedepsele :
    “Eu zic: “Doamne, ai mila de mine! Vindeca-mi sufletul! Ccai am pacatuit impotriva Ta!” v. 4
    Cine esti si cine sunt eu ca sa nu avem parte de o asemenea nerecunostinta din partea pacatosilor care ne inconjoara?

    Fi pregatit pentru astfel de situatii. Anticipeaza-le, iar atunci cand vin, refugiaza-te in mesajul primelor trei versete: “Exista un Dumnezeu care vede, care masoara si care stie sa rasplateasca”. Nu ca uta rasplatirile oamenilor si recunostinta lor, Asteapta rasplatirile Domnului si asteapta-le. Ele nu vor intarzia nicioadata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numarul lui David este "14", deci, daca citum 41 de la dreapta la stanga, asa cum se citea in vremurile stravechi, numarul este "14"! Poate sa fie vreo data de nastere sau altceva, vreo revelatie, ceva legat de Divina Mama, fiind un "numar regal"..., cum se spune!

      Ștergere
  8. Probabil că va fi un eveniment tragic în 11 decembrie...

    RăspundețiȘtergere
  9. 41 de zile ...de pe 1 noiembrie pana exact 11 decembrie sunt 41 de zile..... ati zis si de 41 si de 11 .....nu stiu poate ma insel , dar si mie mi se arata cate ceva, doar in vis

    RăspundețiȘtergere
  10. daca numaram 41 de zile incepand cu ziua de 01 noiembrie ajungem la 11 decembrie care are legatura cu mesajul anterior;posibil cutremur la acea data ca tot au fost mesaje despre cutremur.Dumnezeu sa ne apere ca mor tot cei buni sau amarati, ticalosii nu mor niciodata ei se salveaza mereu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca acest mesaj are legatura cu cel precedent. Daca vom aduna 41 de zile la data la care Maria a primit mesajul, vom ajunge la 11 decembrie. Ce va fi atunci, vom vedea. Cert este ca singurul nostru sprijin este Divinitatea. Cu credinta si incredere vom trece cu bine peste toate cate vor veni. Stiu ca sunteti multi cei ce nu credeti in Dumnezeu , fie sunteti multi cei ce vedeti in Dumnezeu un mijloc prin care sa va impliniti dorintele personale. Sunt putini cei care cred si percep pe Dumnezeu asa cum este El de fapt. Fiecare cu credinta lui. Si in functie de asta ,vor trece prin mai multe sau mai putine incercari. Ce trebuie sa intelegeti odata ptr totdeauna este ca Dumnezeu nu se razbuna. EL este iubire si-si iubeste creatia. Daca astazi traim asa, este rezultatul faptelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta am spus si eu. Din pacate multi citesc putin inteleg.

      Ștergere
    2. Adevarat este ceea ce spuneti, frumoase cuvinte , dar la putini le intra in bibilica. Dumnezeu sa ne pazeasca pe toti !

      Ștergere
  12. Sa nu cada asteroidul,Doamne fereste de asa suferinta,noi sa aplecam genunchii,inaintea Sfintei Treimi si Maicii Domnului,sa cerem iertare pentru toate greselile si faptele noastre care le facem in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Poate fi asa:30 de zile(noiembrie)plus 11zile decembrie si ajungem din nou la cifra 11!Deci atentie si la 11decembrie!

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate fi asa:30 de zile(noiembrie)plus 11zile decembrie si ajungem din nou la cifra 11!Deci atentie si la 11decembrie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred că este legat de mesajul anterior. 30 octombrie + 41 zile = 11 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  16. DOAMNE IISUSE HRISTOASE SI MICUTA SFANTA,IERTATI-NE Si ADUCETI-NE PE CALEA CEA BUNA!AMIN. Maria H

    RăspundețiȘtergere
  17. Va fi o revolutie pe aceasta data si dupa aceea cutremurul dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  18. Tanti Marie, stii ce cred eu? Pentru ca toata lumea spune despre 11 decembrie, eu cred ca: ori vor fi Rusii or va fi acea vedenia cu un bloc zgarie nori pe care ai avut-o cu ceva timp in urma. Oricum nu mai citeste nimeni pe aici ca e ft vechi dar am scris pt matale. Poate nu mai ami sechestrezi mesajele.

    RăspundețiȘtergere
  19. cicerone esti needucat-de ce-i spui TANTI MARIE -D-NEI MARIA care nu este ruda cu tine-rusine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:15, nu este asa. In Ardeal se foloseste "tanti" si nu trebuie sa fie ruda cu tine persoana respectiva ci cunostinta.

      Ștergere
    2. Nu numai in Ardeal,peste tot,eu sunt din Ph.si traiesc in Sb.de41ani.

      Ștergere