marți, 9 octombrie 2018

UN CUTREMUR IMEDIAT !


                                     9 Octombrie 2018,ora 15,23 !

                                      Dragii mei,

Astazi in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care-mi spune fugitiv asa:

                 "Un Cutremur imediat."

Şi tot imediat dragilor,m-am apucat si eu sa scriu aici pe BLOG.
                              Imagini pentru seismograf
Eu nu stiu unde se va produce acest Cutremur imediat,adica, aici intelesul cuvantului "imediat " este similar cu foarte curand. Dar de avem Credinta si iubire fata de Dumnezeu si fata de Maicuta Domnului ,fata de Aproapele nostru, cu siguranta vom fi ocrotiti si ocoliti de Divinitate,de toate aceste Cutremure mari care pot apare oricand si oriunde.
                             Cu dragoste,Maria.

 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe


facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  








15 comentarii:

  1. Doamna Maria la cat la suparat pe Dumnezeu oamenii la ce s-a ne mai asteptam?
    Bunul Dnezeu sa aiba mila de sufletele noastre nu pot sa cred ca nu am putut trece un prag atat de inportant in viata noastra.
    O porunca a Mantuitorului Nostru Iisus Hristos de a avea o familie crestina cu adevarat.
    Ce pot sa mai spun doamna Maria ne meritam soarta acei care la-m rastignit din nou pe Mantuitorul sufletelor noastre.
    Credeti-ma ca nu pot da cred ca poporul roman a decazut atat de mult. Macar sa nu ne pierdem nafejde si speranta in bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si Bumul Dumnezeu sa ne auda rugaciunile vemite din tot sufletul nostru atat de greu incercat.
    Nu o spun doar asa ci din suflet chiar ma doare sufletul si nu pot sa cred nimic din ce s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marioara surioara,siapai ceare,nu meritam o scuturare?Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bărbat cu bărbat !
    Băgarea în Parlament a Legii Căsătoriilor - Bărbat cu Bărbat !"

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/02/casatoria-barbat-cu-barbat.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1000/numai-lumina-lui-dumnezeu-poate-sa-aduca-fericirea-vesnica/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/100/avertisment-pentru-cei-care-sunt-implicati-in-culte-satanice/

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări dragi romani că nu ați participat la referendum.Gheii și lesbi cu dracii împreună striga de fericire și foarte entuziasmați că la un meci de fotbal cînd se marchează gol.Macar atît am putut sa fac și eu să conving o persoana sa meargă la vot și să pună Da pt.fam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acum începe necazul.De la aprobarea casatoriilor gay va porni toate lucrurile rele in Rom. asta din cauza lipsei de credinta si indiferenta a romanilor.Si toate lucrurile se acceleaza ca un cronometru pentru ca vine Iisus.

      Ștergere
    2. 16:56, momentan primesc drepturi sa se casatoreasca, apoi mai incolo vor cere sa poata face adoptii de copii, pedaland ca vezi Doamne sunt nedreptatiti si ca le sunt incalcate drepturile, vor apela la organisme internationale sa-i sprijine, si tot asa.
      Oricum ceea ce primesc acesti sodomiti, ca urmare a neprezentarii romanilor la Referendum, nu le va mai putea fi retras vreodata. Sa inteleaga bine romanii situatia in care au ajuns.

      Ștergere
    3. A fost prezentat un om la stiri ca si-a violat fiul rezultat in urma unei relatii incestuase.... familie traditionala

      Ștergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/575/crestinismul-este-atacat-dintr-un-anume-motiv/

    RăspundețiȘtergere
  7. Marioara surioara,cum ai putut sa póstezi si sa crezi ín cameleonul de . Necula, care la circul de la ito. Sibiu o ascultat muzica new age si rock crestin,auzi,rock crestin,sa cazi din leagan de la etajul x sa poti íntelege! Asta íi ortodoxia de imagine,de furat ochii! Ó spus un cuvant clar la ito de familie? Acuma ce treaba are cu mortii? Dupa razboi,multi viteji ín fuste! Daca era atata de cel mai cel din. Sibiu,de ce o fost asa de púini la vot? La noi ín sat o fost macar unu din patru! El ce o pastorit ín . Sibiu la ito? L-o tinut ín brate pe tradatorul de tara huhurezeanu.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ío nu am nimica cu un necula ori altii mari si sforaitori,am cu faptele lor de prea cinstiti si prea adulati platiti bine ,unde sunt rezultatele? Un om din frunte trebuie sa ii traga dupa el pe ceilalti pe calea dreapta,daca is doi ce spun ca vor bine,sa traga amandoi la jug,da la noi trag dupa interes personal,pacat de biserica si de sefî de stat. Toti au ajuns o apa si pamant,o mocirla ce slujeste pe altii ín afara neamului. Avem pe unul la. Academia romana,da tare ma tem ca io pus botnita .pupincuristii ue care neo dato la etaj. De unde o scos liste cu optispe milioane de votanti?. Poate doispe maxim.. Frauda o fost din start.. Adica cum,sub óptaspe ani avem doua milioane? . Abureala. Ori o trecút pe liste ínca vreo doua de defuncti? . La fostele alegeri cati au votat pro si au castigat? Cate voturi o fraudat? . Demonocratie ín toata regula multumesc...

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi avem lipsa ín aceste vremuri de schimbare a gandirií semenilor de un om cu frica de. Dumnezau,de un om care sa ne traga precum o locomotiva la viata ín adevar pe dreapta cale de rulare,ca altu fel deraiem. Omul íl avem,numa íi ca oare cati íl vom urma? Ínainte o fost un. Iosif. Trifa si un. Zelea. Codreanu,un .. Arsenie . Boca,acum avem nevoie de unu macar cati tustrei la un loc,cu toate ca ís mai multi,. Antonescu bunaoara...

    RăspundețiȘtergere
  10. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=506060093203429&id=362877977521642

    RăspundețiȘtergere
  11. preotul CONSTANTIN NECULA este f cult altfel nu-i dadea BOR postul de profesor universitar-ca este comic! el vrea sa aduca lumii zambetul pe fata dar tot la crestinism revine-tineretul il iubeste pt ca omul trebuie sa fie liber in alegeri -asa ne-a spus si DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  12. cand si unde a fost acest seism imediat!?

    RăspundețiȘtergere