duminică, 14 octombrie 2018

CUMPLIT S -A ADEVERIT ! URAGANUL FLORENCE ,URAGANUL MICHAEL -SUA !


                                                 Dragii mei,

Scriam in urma cu ceva timp cateva articole despre Furtuni si nori apocaliptici,despre posibile URAGANE cumplite.
Si iata dragii mei  că,nu au trecut prea multe zile, iar ceea ce mi s-a aratat s-a transformat in URAGANE,mai precis in URAGANUL FLORENCE si cumplitul URAGAN MICHAEL asa cum este numit.
Prieteni dragi,chiar daca nu am scris la timpul potrivit despre adeverirea acestor URAGANE (din păcate ),este din cauza lipsei de timp.Am foarte mult de scris, si trebuie sa le scriu in timp util.
Va multumesc frumos voua tuturor celor care ,ma ajutati la gasirea INFORMATIILOR cu adeverirea a toate cate scriu.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vă va rasplati voua,pentru ajutorul care mi-l dati.
Iata doar TREI din articolele mele care prevesteau acest cumplit URAGAN din SUA.

15 sept. 2018 - UN URAGAN URIAS ! 15 Septembrie 2018,ora 17,12 ! Dragii mei, În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii .

30 sept. 2018 - 27 Septembrie 2018,ora 23,34 ! Dragii mei, In aceasta noapte,desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Apus un Cer cu nori apocaliptici.

16 sept. 2018 - FURTUNA PUTERNICA VINE DINSPRE APUS ! Noapte de 15 -16 Septembrie 2018,ora 2,34 ! Dragii mei, În aceasta noapte, in timp ce scriam ...

Şi iata dragii mei,ce s-a intamplat si ce se intampla in SUA:

14 sept. 2018 - UPDATE 12.00 Autorităţile SUA avertizează că uraganul Florence ar ... Furtuna Florence, retrogradată la uragan de categoria 1, continuă să ...

.

17 sept. 2018 - Cel puţin 23 de persoane au murit în Statele Unite din cauza Uraganului Florence, iar numeroase zone continuă să fie inundate, informează ...

Acum 6 zile - Furtuna tropicală Michael ar urma să se transforme luni în uragan şi va lovi nord-vestul statului ... Scott a sfătuit locuitorii din zona Golfului Mexic să se pregătească pentru posibile ordine de .


Acum 2 zile - SUA | Bilanțul uraganului Michael a ajuns la 17 morţi ... 17 persoane au murit în Statele Unite în incidente provocate de uraganul Michael, ...
Acum 1 zi - Cel puţin 17 oameni, dintre care 8 în statul Florida şi 5 în Virginia, au murit din cauzauraganului Michael, potrivit ultimului bilanţ al autorităţilor .
Iar aici,  unul dintre articolele mele, care prevestea acest URAGAN urias,MICHAEL.

                                              UN URAGAN URIAS !


                                      15 Septembrie 2018,ora 17,12 !

                                              Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspe Apus un URAGAN urias.
Vedeam o Apă fara de margini,in mijlocul careia s-a format un URAGAN alb - albastru.
                                                       

          Imagine similară.

În Apă s-a format o gaura adanca,iar apa se invartea cu o viteza uluitoare.
Dragii mei,am mai vazut astfel de VARTEJURI in APA,dar niciodata unul atat de adanc si cu atata forta invartindu-se apa.
Vartejul se invartea in inversul acelor de ceasornic,adica, de la stanga la dreapta.
Dragii mei,unde se va abate acest URAGAN cumplit, eu nu stiu.Dar stiu că asa se va intampla (din nefericire)precum mi s-a aratat.
Sa incercam fratilor sa fim mai buni,mai milostivi si sa ne intarim in Credinta.DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sunt cu fiecare dintre noi, doar sa-I chemam in ajutorul nostru.
                                          Cu dragoste,Maria.


P.S.
                    Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

4 comentarii:

  1. Nu-i nimic cumplit! Daca omenirea n-ar merita asta,n-ar primi-o! E ca si cand l-am acuza pe Dumnezeu ca e nedrept!Si...spune careva pe aici asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Candva omenirea semana vant si culegea furtuna. Dar ultimele generatii am inceput sa semanam furtuna si acum culegem uragane. Apa si foc ne asteapta. Apa spala pacatele(botezul) si focul purifica (Duhul Sfant). Dumnezeu a promis lui Noe ca nu va mai pierde lumea prin ape si a pus legamant sfant curcubeul pe cer ca o tinere de minte pentru om din acele vremuri. Dar cum sa nu ne piarda prina apa cand Sodoma si Gomora si-au pus stindard legamantul Lui Dumnezeu? Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea, numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate asa este doamna Maria.
    Pacatele omenirii duc la aceste urgii.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere