duminică, 28 octombrie 2018

ROMÂNIA A PRIMIT CUNUNA DE STELE ,ACOLO SUS IN CER !



                                 28 Octombrie 2018,ora 22,10 !

                                           Dragii mei,

Cu mare bucurie, cu infinita bucurie doresc sa va spun o Mare Minune ce s-a petrecut in aceasta seara.
In timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as fi avut inca un ochi in crestetul capului, vad un Cer de noapte albastra violet si fara nicio stea pe el, fara Luna si fara vreun norisor alb sau de lata culoare.
Asa era culoarea Cerului de noapte:

                    Imagini pentru cer albastru.

Pe mijlocul Boltii Ceresti apar (circa) cinci cercuri ovale formate numai din Stele aurii tot in cinci colturi,orbitor de stralucitoare,rupte ca din Soare .
În mijlocul cercurilor de Stele stralucitoare,statea TRICOLORUL ROMÂNIEI.
Da fratilor, ROMANIA va primi COROANA de STELE CERESTI,va fi incununata cu aceasta Coroana de Stele aurii si orbitor de stralucitoare.
                               

                      Imagini pentru STEAGUL ROMANIEI.

ROMÂNIA DUHULUI SFANT fratilor,este ROMANIA care va primi pe IISUS HRISTOS in cea de-a Doua Sa Venire pe Pămant.
M-am oprit din scris si nu mă mai saturam sa privesc la Bolta Cereasca cu, Cununa de Stele in mijlocul careia ,era STEAGUL  ROMANIEI.
Dragii mei,oricat de mult ar contesta unii,oricat de grele incercari s-ar abate asupra noastra,trebuie sa ne bucuram ca PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII ne-au ales ca sa fim Popor binecuvantat,ca sa fim Poporul sfintit care va sfinti Lumea intreaga . Iata:

24 feb. 2016 - Poporul care sfințește. ... care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL Român ,este ocrotit ..

                                 24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ,uitand ca DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.  
             

P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  


                   


15 comentarii:

  1. Nu pot sa o controzic pe doamna Maria dar ea are multi ani de cand spune ca vine Iisus si tot nu vine inca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai an23:22,daca nu L-ai gasit inca pe Iisus in Inima ta,degeaba il astepti,caci tu nu il poti vedea in exterior si asta este valabil pentru noi toti!

      Ștergere
  2. Te iubesc. Miriam din . Cer si pe tine. Mariana de pe pamant. Asa sa fie. Poate fi si bine,doar fara frica,siapai ceare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.44.este maria de pe pământ nu mariana căci noi toți care o iubim și o știm cu toții că o cheamă maria .binecuvântată ești tu maria gheorghiu fii binecuvântată cu multă dragoste. Pacea fie cu noi toți. 👄💋🙏❤💛💙

      Ștergere
  3. Romania,este singura tara.din lume,care se roaga la Sfanta Treime,Maica Domnului,si toti Sfintii.Drept dovada o arata si numarul foarte mare de perelini care cred din tot sufletul lor,ca si Sfintii ii ajuta foarte mult ca se roaga si ei,la Sfanta Treime si Maica Domnului.Multe tari au vazut cum Romanii au mers in numar foarte mare la,Sfanta.Cuvioasa Parascheva,Sfantul Dumitru,Parintele Arsenie Boca si alti Sfinti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat mesaj, sa i mulțumim b lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru aceasta țărișoara...Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Iisuse Hristos , fiul lui Dumnezeu, fereștene de nemulțumire, păzește ne de păcat, tămăduiește ne și ne apără ,că sa putem pastra intru noi , dragostea lui Dumnezeu....Felicia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Așa cum femeia trece prin chinurile nașterii ca să aducă pe lume o nouă viață, așa și un popor și o țară trebuie să treacă prin chinurile schimbărilor sociale ca să ajungă la un anumit nivel conștiință, credință și de trai.
    Dacă analizăm evenimentele ultimului secol vedem că după primul război mondial s-a destrămat imperiul austro-ungar și noi am reușit să facem România Mare, apoi ne-a fost testată unirea și tăria, dar am cedat fără nici o luptă teritorii românești pentru că și atunci ca și acum țara a fost lăsată fără apărare de guvernanții ei, iar liderii politici au fost dezbinați și poporul s-a aflat la mijloc.
    Acum vom fi din nou încercați, dar trebuie de data aceasta să nu cedam și să fim uniți și să ne apărăm, pentru că un popor este învins numai atunci când se consideră învins.
    Să nu ne fie frică pentru că Dumnezeu este cu dreptatea și adevărul, chiar dacă prin război ne va pedepsi pentru păcatele noastre, prin pocăință sinceră, credință, dragoste frățească și unitate, El ne va izbăvii de dușmanii noștri așa cum ia izbăvit pe evrei de faraon și oastea acestuia. Condiția este una singură, acea de a fi cu El în tot timpul și în tot locul, și de a ne slujiți unii altora și împreună țării și neamului nostru.
    Dacă vom face toate acestea vom devenii cu adevărat poporul cel nou ales al lui Dumnezeu, iar țara aceasta cu adevărat gradina Maicii Domnului. Așa să ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce poate fi mai bun si mai frumos pentru aceasta tara?
    Doamna Maria acest mesaj mi-a umplut sufletul si inima nu pot sa descriu in cuvinte bucuria care o simt pentru acest popor minunat.
    Am vazut si eu la fel ca antivorbitorii nostrii noian de pelerini la df.moaste si peste tot in tara.
    Am zis mereu ca poporul roman este un popor minunat credincios si chiar daca mai sunt si oameni care nu inteleg poate din cauza greutatilor prin care trec sunt asa,incercam s-ai iertam ca sa putem fi iertati,si sa fim toti cu mare bucurie atunci cand Mantuitorul sufletelor noastre va veni pe pamant romanesc.
    Doamne Iarta-ne pe noi pacatosi.
    Mantuest Doamne poporul Tau
    Si binecuvinteaza Mostenirea Ta
    Cu pace si cu indurare.
    Doamna Maria va imbratisez cu mult,mult drag si va iubesc din tot sufletul.
    BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SUFLET MINUNAT SI PE NOI POPORUL SAU

    RăspundețiȘtergere
  8. Din perspectiva credintei in ROMÂNIA deocamdata stam binisor,in ciuda faptelor unor preoti si prelati ce fac parte din USCATURILE padurii.E clar si limpede ca pt greselile unor slujitori nevrednici,cine iubeste pe Dumnezeu nu se leapada de credinta.Marii cîrtitori de pe acest blog ca poporul se v-a lepada de credinta ortodoxa datorita preotilor cu probleme comportamentale,se inseala amarnic.Iata raspunsul vine de la cele doua pelerinaje Iasi si Bucuresti,acesti oameni si multi altii care nu au putut merge, sunt cei care pt credinta in caz ca se v-a aunge la inchizitie vor fi in ,,arena leilor,,fara frica.În Moldova sunt 4 orase (Iasi,Botosani,Focsani,Suceava)in care medicii ginecologi nu vor sa mai faca avorturi la cerere,ci doar in cazuri exceptionale daca femeia e in pericol de moarte.Acest lucru a fost anuntat la TV.Bine ar fi ca toate cuplurile sa nu mai ajunga la un asa pacat greu,dar totul depinde si de educatie.Cu toate rezultatele referedumului poporul cu credinta dreapta si puternica nu v-a face jocul occidentului care incearca sa ne bage pe git uriciunile sodomice si gomorice.Dusmanii ortodoxsilor din cite se vede zgindare un ,,foc,, pe care ei nu vor putea niciodata sa-l stinga,din contra pot fi cam tare pirliti.Sunt multi slabi si vor ceda, dar cei curajosi si tari nu vor cadea, e bine sa nu mai fim asa prapastiosi ca atita vreme cit vor mai fi bunici credinta nu se va pierde.Oameni buni de razboiul impotriva credintei ortodoxe sa ne pregatim cu ,,armie tare,, nu de cel cu bombe,ca asta te omoara O DATA dar cel pt credinta te ucide de DOUA ORI fizic si sufletesc deci: SA LUAM AMINTE LA PORUNCILE DOMNULUI,ca suntem loviti din toate partile.















    9

    RăspundețiȘtergere
  9. Oare e vorba de drapelul României ? Și alte tari au același drapel ca și noi; este vorba de : Republica Moldova, Andora și Ciad .

    RăspundețiȘtergere
  10. pana nu se implinesc cele srise in scriptura n-are Romania cununa-mai sunt multe de indurat

    RăspundețiȘtergere
  11. Ia vezi tu fra ca. Nu preoti murdari arunca cunoroi in cele sfinte ci gloata care arde prin colective

    RăspundețiȘtergere