miercuri, 17 octombrie 2018

VINE CUTREMURUL MARE ? ŞI UN CUTREMUR DE PĂMANT LA EST ,SUD EST !



                17  Octombrie 2018,ora 4,17 dimineata !

                             Dragii mei,

Astazi dimineata,desi dormeam,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                   "Vine Cutremurul mare.

Dar un alt glas intreaba cu uimire:
                      
                            Cum?
Iar raspunsul a fost afirmativ:

              Vine Cutremurul mare."
                                       
             Imagini pentru CUTREMUR DARAMATURI IMAGINI.

Iar mai inainte cu circa 30 minute de acest MESAJ,vedeam o incapere la Est,Sud -Est in care se afla un raft inalt din fier,supraetajat era raftul,plin cu dosare si carti,si vad o persoana care s-a ridicat pe un scaun ca sa ia ceva de sus de pe raft,clipă in care incepe un Cutremur foarte puternic.
Rafturile cat erau ele de pline si de grele, asa supraetajate cum erau,au inceput a se inclina spre in faţă.
Dragii mei, ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,ca acest CUTREMUR mare sa nu vina.
Si cand zic ca sa nu vina,ma gandesc atat la ROMANIA DUHULUI SFANT cat si la alte ŢĂRI din lume.
Oriunde s-ar produce un astfel de CUTREMUR mare, vor fi multe pierderi de vieti omenesti, vor curge râuri de lacrimi nesfarsite.
Sufletul si inima celor care vor ramane in urma,nu vor mai fi niciodata la fel. Nu vor mai putea rade,nu vor mai putea sa se bucure, ci vor fi acoperite de lacrimi si durere nesfarsita.

Imagini pentru CUTREMUR DARAMATURI IMAGINI.

Dragii mei,eu nu stiu cand anume sau unde se va produce acest CUTREMUR mare, dar inca mai nadajduiesc la PREA SFANTA TREIME si la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,ca  nu-si va intoarce FAŢA SA de la noi Fiii Săi ,si ca ne va ierta pentru toate cate am gresit cu voie sau fara voie.
Este timpul RUGACIUNII inimii,a RUGACIUNII fierbinti care sa vina din inima noastra,nu numai cu buzele noastre.
Trebuie sa fim convinsi dragilor ,ca nu suntem de capul nostru pe pămant si in aceasta viata.
Avem un TATA,Acesta este DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEU FIUL si SFANTUL DUH; avem o MAMA,Aceasta este PREA CURATA FECIOARA MARIA,DOAMNA si STAPANA noastra a tuturor si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU. Catre CERUL SFANT sa ne ridicam ochii,inima si sufletul,sa cerem Mila si Indurare; sa cerem Ocrotire si Mantuire.
Daca vor fi doua Cutremure diferite avand in vedere imaginea cu RAFTUL inalt care se clatina si MESAJUL cu: "VINE CUTREMURUL MARE", sau numai unul singur, din nefericire vom afla impreuna.
Oare degeaba s-a facut atata pregatire (simulare )in BUCURESTI cu "SEISM 2018 "?
Voi ce spuneti dragilor?
Iata:
Acum 2 zile - Au apărut informații noi în cazul ”SEISM” 2018, exercițiul prin care autoritățile au declanșat, sâmbătă, o simulare de cutremur în România.
Acum 4 zile - CUTREMUR 2018 SIMULARE Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a anunţat sâmbătă, în cadrul exerciţiului naţional "Seism 2018", că se ia .

CUTREMUR 2018 SIMULARE. Anunț de ultimă oră făcut de Raed Arafat


DE 13 OCT 2018   •   21:25
CUTREMUR 2018 SIMULARE. Anunț de ultimă oră făcut de Raed Arafat 16

SEISM 2018. Exercițiul ce simulează un cutremur de 7,5 pe Richter în România


„SEISM 2018” este exercițiul prin care autoritățile au declanșat, sâmbătă, 13 octombrie 2018, o simulare de cutremur în România. Este cea mai amplă simulare de intervenție în caz de seism major care are loc în Uniunea Europeană în ultimele două decenii. Se va desfășura pe parcursul a cinci zile și va viza mai multe orașe din țară, dar pleacă de la premisa că Bucureștiul este afectat în cea mai mare măsură de un cutremur de 7,5 pe Richter care se produce în zona seismică Vrancea.

 5
SEISM 2018, cel mai amplu exercițiu de simulare a unui cutremur major în România Fotogalerie: Inquam Photos / George Călin
CUTREMUR 2018 SIMULARE Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a anunţat sâmbătă, în cadrul exerciţiului naţional "Seism 2018", că se ia în calcul evacuarea răniţilor pe plan naţional şi chiar internaţional, nefiind sigur dacă spitalele din ţară vor face faţă numărului mare de răniţi.

 CUTREMUR 2018 SIMULARE "Singure nu ştim dacă vor face faţă până la capăt (spitalele - n.r.). Din cauza asta a fost discuţia până acum, să ne raporteze dacă au nevoie de evacuare pentru alte zone. Luăm în considerare şi evacuare pe plan naţional, şi la nevoie, dacă este neapărat, evacuare pe plan internaţional. Pentru asta suntem pregătiţi. Avem o echipă care face analiză. În momentul în care ne spune că trebuie să evacuăm anumiţi răniţi în alte zone ale ţării o vom face cu sprijinul ministerului Apărării şi a forţelor aeriene", a mai spus Arafat.

CUTREMUR 2018 SIMULARE  El a adăugat că sprijinul internaţional va consta în spitale şi puncte medicale mobile.

CUTREMUR 2018 SIMULARE "Sprijinul internaţional care o să ajungă în curând, o să vedeţi că pe această parte va fi axată mai mult, o să fie mai mult sprijin internaţional axat pe furnizare de spitale sau puncte medicale mobile şi bineînţeles pe evacuare medicală aeriană. Astea vor fi testate în cadrul exerciţiului", a precizat Arafat.

CUTREMUR 2018 SIMULARE Secretarul de stat a mai afirmat că există cazarmament asigurat pentru circa 30.000 de persoane în Bucureşti şi Ilfov.

CUTREMUR 2018 SIMULARE "Deja ni s-au dat raportări pe cazarmamentul care există la dispoziţii. Există la nivelul IGSU şi al primăriilor, al primăriei Bucureşti, al primăriilor din Ilfov care au oferit cazarmament, există pentru peste 25-30.000 de persoane. Pot să spun că singurul aspect este punerea lor la dispoziţia populaţiei. O să construim în cadrul exerciţiului cel puţin o tabără pentru sinistraţi în următoarea perioadă ca să testăm cum este", a declarat Arafat.

CUTREMUR 2018 SIMULARE Potrivit simulării, există peste 1.000 de victime, dintre care peste 400 sunt decedate, 200 de clădiri prăbuşite, 800 de clădiri afectate grav, peste 1.200 de imobile afectate mediu.
Sursă: Agerpres

                                              Cu dragoste,Maria.


 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  







73 de comentarii:

  1. Nu degeaba s.au facut simulari. Au Au informatii dar nu vor sa sa panicheze.Poate fi Constantza?! Ca ati pomenit de asa ceva.
    Doamne fereste si ne pazeste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfanta Treime,Maica Domnului,stiu ca sunteti foarte suparati pe tot poporul Roman,ca ne-ati informat din anul 2012,Duhul Sfant prin doamna Maria,dar multi nu cred.Acum am ajuns spre final,vom primi fiecare dupa faptele noastre.Stiu ca se va cutremura toata Romania,nu vom avea unde fugi,urgia va fi foarte mare,asa ca faptele noastre,sau mai bine zis,cum il iubim noi pe Dumnezeu,in fiecare zi,asa ne este si rasplata.Foarte mare jale va fi in Romania.Doamne,eu nu mai sunt vrednica,sa ridic fata catre Cerul Sfant,sa-ti cer ajutor pentru acest popor,care nu sa lepadat de cel rau,si sa urmeze,Cuvantul Tau Cel Sfant.Doamne,cred ca am ajuns la sfarsit,fiecare sa-si ia crucea si sa te urmeze.
      Doamne,faca-se voi Ta.

      Ștergere
    2. 12:05In dimineata de 14oct(sf.cuv.Parascheva)am visat un vis care m-a marcat-ploua cu sange pe un strat groscior de zapada proaspata.Vorbeam cu cineva si-i aratam cum se inrosea zapada cu fiecare picatura.Ploia era deasa si picaturile erau mari vizibile.M-am gandit apoi in timpul Sf.Liturghii la care am asistat ca acesta este sangele Domnului care este revarsat prin Duhul Sfant peste oamenii credinciosi.Dar poate insemna si altceva....!

      Ștergere
    3. Cutremurul de magnitudime 7+ este inevitabil în perioada următoare, asta se ştie... A fost şi este prea multă minnciună,ignoranță şi inacțiune. Dumnezeu va îndrepta şi reporni în câteva secunde.. ce nu a făcut poporul român în zeci de ani. Va fi f.greu dar o palmă de la Dumnezeu e mai folositoare decât orice minciună si promisiune umană. Aviz celor care au păcătuit şi trădat...

      Ștergere
    4. 19/02 La cutremur mor si multi copii nevinovati !

      Ștergere
  2. Când am scris aici că nu mai este mult până când în România va fi un cutremur s-a găsit un trepanat să interpreteze că,, ai grijă ce îți dorești,,. Atât a înțeles el cu vidul din capul lui. Poate vă scurtează cutremurul chinul trepanaților că faceți umbră pământului degeaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:16, mai mult ca sigurca tu ai interpretat total invers acel : "Ai grija ce-ti doresti"!
      Intoarce-te in interiorul tau si restaureaza-ti "interpretarile, ca sa nu ajungi sa fii tocmai tu asa cum spui despre altii ca sunt ei!

      Ștergere
    2. 11.16
      Ce blog ai , ce carti ai scris , ce emisiuni ai facut ? Pe cine obligi sa te creada ? Esti anonim si ramai anonim . Punct . Si vezi ca n-are nimeni globul de cristal , deci mai usor cu atacurile energetice la adresa cititorilor .

      Ștergere
    3. 11:16, ce te face sa crezi ca tu esti deasupra celorlati?.

      Ștergere
    4. 21:08 am scris cărți, cărți care s-au vândut foarte bine. Voi,, anonimii,, criticați anonimatul.... e bine. Cât despre previziuni știu bine și exact când și ce va fi spre deosebire de alții care dau mai multe variante sperând că se va nimeri măcar una. Nu am nevoie de preamărirea unor coate goale din care mulți foarte curând își vor găsi sfârșitul.

      Ștergere
    5. 11.43 Omul dupa fapte se cunoaste , verba volant . Dezvaluie ce ai scris, asuma-ti identitatea , care-i problema ? Atacul si ironia nu clarifica nimic. Cand nu esti de acord cu ceva , vino cu argumentele tale in fata unor ,,coate -goale ca noi, cu vid in cap'' , mai ales ca sustii ca ai publicat carti.

      Ștergere
  3. Doamne fereste pe toti fiii tai.Doamne ajuta-ne.Multumim,Maria,te rugam sa te rogi pt. noi,pacatosii.

    RăspundețiȘtergere
  4. DecI ce părere personala are autoarea articolului sunt șanse mari sa fie la noi cam așa reiese din articol aștept rasphns

    RăspundețiȘtergere
  5. Da.in Romania va veni cutremurul cel mare .Si este foarte aproape.Am scris acum câteva zile ca urmează revolta populară,razboi civil si apoi cutremurul mare dar repede ati sărit unii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.37 de unde stii? Nu inteleg de ce te superi daca cineva se indoieste de ceeea ce spui.Nu stie nimeni cine esti si ce surse ai, de ce faci „trepanat” pe un semen de-al tau care are tot dreptul sa se indoiasca de afirmatiile unei necunoscute! Aici, oricine poate sa vina si sa afirme orice, inclusiv ca el e IIsus, asa ca lasa furiile deoparte si spune cine esti si de unde stii ce va urma!

      Ștergere
    2. Eu va cred! Aveți și idee in ce perioada? Multumesc

      Ștergere
    3. 11.37
      In baza a ce afirmi dumneata ? Pe vorbe ? Cine esti, ca te ascunzi dupa cuvantul ,,anonim'' ?! Este de luat in considerare doar ce spune Maria , restul aveti credibilitate zero , faceti doar insiruire de catastrofe: razboi, cutremur , revolutii .... ca asa vreti voi . Hai sa fim seriosi !

      Ștergere
    4. 12:29.nu sunt eu cel cu trepanat.Ati inteles gresit.cred ca este o confuzie intre comentarii.

      Ștergere
    5. 21.04 ca sa te citez:„hai sa fim seriosi”, chiar crezi ce spune Maria?

      Ștergere
    6. 23.02
      Da, cred ce spune D-na Maria , este un caz unic , nemaintalnit pana acum , nimeni nu a dorit sa o cerceteze si asta spune multe . Este capabila sa primeasca un sir de informatii din alte dimensiuni , acceseaza situatii ale prezentului si viitorului , simte pericolul , reuseste perfect sa intre in legatura cu alte civilizatii .
      Pacat ca ignoranta romaneasca nu este capabila sa isi recunoasca si sa isi protejeze persoanele cu capacitati paranormale .
      Pacat ca putinii care au fost, au luat drumul strainatatii de frica sistemului , de a nu fi folositi in scopuri negative .
      Sa fiti sanatoasa D-na Maria , protejata de Divinitate , sa ne aparati pe toti atunci cand greul va cadea peste acest popor .
      Dumnezeu este cu noi si nimeni impotriva !

      Ștergere
    7. Anonim 21:04 care te ascunzi după,, anonim,, ce alte dovezi ai primit tu de pe acest blog în afară de vorbe?

      Ștergere
  6. Iisus a spus ca va trece peste națiuni si se vor declansa dezastre pe pamant si multe orase vor fi in ruine.Acuma e timpul ca fiecare sa-si facă ordine in casa lui sa-si curețe inima pentru ca va incepe Revival,O mare trezire globală cu semne si minuni.MM

    RăspundețiȘtergere
  7. Acea aleasa de care spun profetiile va apare acum.Au cantat-o toti profeții.Si Iisus spune "Te-au cântat profeții tăi dar nu stiu de ce te canta,iubito!".La picioarele tale vor ingenunchea toti dusmanii tăi si toti care te-au urât.Si la masa regilor vei mânca,caci tu imi vei fi mie tron la Venirea mea pe pamant iubita mea,al tau mire Iisus.".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:53Nu mai interpreta ca sectantii caci nu e vorba de o persoana ci de Biserica Ortodoxa mentionata si la Apocalipsa sub numele de Biserica aFiladelfiei ,ceea ce a recunoscut si papa Ioan Paul cand a venit in Romanaia ceea ce a afirmat si Sundhar Singh ,SfSerafim de Sarov ,Padre Pio si altii.Sectantii si new-age-istii sa ia aminte ca nu pot trece peste vointa lui Dumnezeu ca sa nu devina potrivnicii Lui si sa nu uite ce spune Domnul :"Nu toti cei ce imi zic Mie Doamne Doamne sunt ai Mei"!Iar alesii sunt ceei ce poarta semnul crucii si-si duc crucea asa cum a dus-o poporul roman in trecut si cum o duce si acum !

      Ștergere
    2. Doamna Maria,zice in mesajul Prunca Lui Dumnezu,din 01.01.2016 in joia mare?

      Ștergere
    3. Prunca Lui Dumnezeu,se numeste Mariana? Cine stie adevarul?

      Ștergere
    4. 13:05 Chiar Hristos a spus ca va domni cu o EA pe pamant.Intelege ce vrei tu acum.

      Ștergere
    5. Anonim17 octombrie 2018, 18:48
      se numeste Prunca Sapte, asta e numele Ei

      Ștergere
    6. 18:48, tot la sapte a ramas, nu a mai crescut "prunca"?.

      Ștergere
    7. 13:05 Tot mai crezi ca este interpretare sectanta ia si citeste ?! Se refera la mireasa mielului.
      Psalmii 45
      1. (Catre mai marele cantaretilor. De cantat cum se canta: "Crinii". Un psalm al fiilor lui Core. O cantare. O cantare de dragoste.) Cuvinte pline de farmec imi clocotesc in inima si zic: "Lucrarea mea de lauda este pentru Imparatul!" Ca pana unui scriitor iscusit sa-mi fie limba!

      2. Tu esti cel mai frumos dintre oameni, harul este turnat pe buzele tale: de aceea te-a binecuvantat Dumnezeu pe vecie.

      3. Razboinic viteaz, incinge-ti sabia, podoaba si slava -

      4. da, slava ta! - Fii biruitor, suie-te in carul tau de lupta, apara adevarul, blandetea si neprihanirea, si dreapta ta sa straluceasca prin ispravi minunate!

      5. Sagetile tale sunt ascutite: sub tine vor cadea popoare, si sagetile tale vor strapunge inima vrajmasilor imparatului.

      6. Scaunul Tau de domnie, Dumnezeule, este vesnic; toiagul de domnie al Imparatiei Tale este un toiag de dreptate.

      7. Tu iubesti neprihanirea si urasti rautatea. De aceea, Dumnezeule, Dumnezeul Tau Te-a uns cu un untdelemn de bucurie, mai presus decat pe tovarasii Tai de slujba.

      8. Smirna, aloea si casia iti umplu de miros placut toate vesmintele; in casele tale imparatesti de fildes te inveselesc instrumentele cu corzi.

      9. Printre preaiubitele tale sunt fete de imparati; imparateasa, mireasa ta, sta la dreapta ta, impodobita cu aur de Ofir.

      10. Asculta, fiica, vezi si pleaca-ti urechea; uita pe poporul tau si casa tatalui tau!

      11. Si atunci imparatul iti va pofti frumusetea. Si, fiindca este Domnul tau, adu-i inchinaciunile tale.

      12. Si fiica Tirului si cele mai bogate din popor vor umbla cu daruri ca sa capete bunavointa ta.

      13. Fata imparatului este plina de stralucire inauntrul casei imparatesti; ea poarta o haina tesuta cu aur.

      14. Este adusa inaintea imparatului, imbracata cu haine cusute la gherghef si urmata de fete, insotitoarele ei, care sunt aduse la tine.

      15. Ele sunt duse in mijlocul bucuriei si veseliei si intra in casa imparatului.

      16. Copiii tai vor lua locul parintilor tai; ii vei pune domni in toata tara.

      17. Din neam in neam iti voi pomeni numele: de aceea in veci de veci te vor lauda popoarele.

      Ștergere
    8. 07:02, Sapte este un nume, asa se numeste Prunca Lui Dumnezeu! Maria ne va spune mai multe despre Ea la timpul potrivit (va sti de la Duhul Sfant cu trei zile inainte ca Ea sa vina).

      "Se va naşte o Fetiţă, şi va purta numele de Şapte!"

      "ŞAP-TE! ŞAPTE EXPLICIT! Acesta va fi numele Pruncii Lui Dumnezeu!"

      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/01/prunca-lui-dumnezeu-sapte-va-pregati.html

      Ștergere
  8. Cand, Monica, cand, ca ne-am cam saturat sa asteptam?

    RăspundețiȘtergere
  9. Monica, de unde ai scos treaba asta cu Recital?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:26Biata Moni isi inchipuie ca ea este "aleasa".In nebunia ei o inlatura pe Maica Domnului ca sa o asculte pe ea cei creduli si nestiutori.Teme-te de mania Domnului Iisus si nu mai veni cu citate din VT ca sa induci celor nestiutori ideea ca despre tine se vorbeste.Noi ortodoxii stim pe cine servesti -pocaitii din America si din alte tari care te sprijina sa lupti impotriva ortodoxiei(caci ortodoxa nu esti ci pocaita)In curand ve fi din nou demascata cu zborul tau esuat si falsele "minuni"pe care cei demonizati vor incerca sa insele lumea.Dar Maica Domnului si sfintii cu puterea Domnului va vor demasca.Amin!

      Ștergere
    2. 23:18 Stiu ca nu ai rusine pentru vorbele tale ,dar Iisus mi-a vorbit despre trei oameni religioși de pe blog care ma ataca frecvent de fiecare data,ii stie pe aceia de mi-a spus ca sunt 3 oameni asa s-a pronunțat,dar ca nu e nevoie sa se inarmeze cu sabia pentru pedeapsa lor dar le va arata adevarul despre mine, asa a spus bucuros,spunandu-mi sa ma pregătesc pentru bucuriile ce ma asteapta acum,adică ce am spus ca se va intampla in misiune si pentru care ma pregatesc.Misiunea va incepe acum cu vindecari,eliberari,si lucruri de binefacere.nu se va lucra pentru bani în nici un caz.Lucrurile apostolice se fac fara bani asa cum lucrau si sfintii apostoli .Vindecarile vor fi pentru toata lumea fie pentru crestere spirituală si binecuvântare fie pentru boala trupească....Anonim,nu-mi fac probleme pentru tine Iisus va da fiecaruia partea lui la final.dar se va da socoteala pentru contestarea Adevărului si pentru necredinta.In rest toate cele bune..Si aveti credinta ca toate vor veni.
      MM

      Ștergere
    3. Si nu sunt pocaita daca asta e impresia ta...dar interactionez cu creștinii adevărați din America pentru ca nu jignesc,nu vorbesc rau la adresa aproapelui,si nu insultă pe nimeni asa cum practica in general ortodocsii violenti verbal care se numesc crestini..Si nu uita, Iisus este in toti oamenii indiferent de religie,cult,biserica,nationalitate,rasa, si pe toți ii iubeste in mod egal pentru ca sunt Unul si pentru ca sa răstignit pentru TOTI...Eu sunt iubire cu El,Iisus iubeste pe toata lumea,asa si Eu iubesc tot mediul înconjurător,asa ca nu mai marginaliza tu pe oricine care crezi ca nu e ca tine pentru ca nu esti singur pe planeta..A fii ortodox nu inseamna cu numele cum te definesti tu si altii pe care i-am mai auzit pe net ,ci a pune in practica faptele care te diferențiază de ceilalți intr-un mod mai autentic.un exemplu bun si de admirat este doamna Maria care este deschisa catre divin,spirituală,buna cu oamenii,suflet si inima deschisă,trăitoare de Hristos,propovaduieste Evanghelia,are vise si viziuni,nu contreaza pe nimeni,nu jigneste pe nimeni,nu loveste semenii cu biciul cuvântului ..etc.etc...deci asta inseamna sa fii trăitor cu Duhul si ortodox cu numele sa faci faptele acestea si atunci poți sa spui ca esti una cu dumnezeirea,deci asa si crestinii din SUA,sunt traitori in Duh si Adevăr si împarte Cuvântul lui Dumnezeu peste tot in lume,si in ultimul rand cel mai apreciat lucru nu fac politica pe siteurile de socializare deloc .in rest sunt de admirat..Despre tine ce pot spune anonim 23:18 ? Nu vreau sa te jignesc dar spun un adevar,Ca esti rau,arogant si lovesti in oricine care iti încalcă tie proprietatea cuvintelor si ca dupa tine unii ar fi intrusi pe acest blog daca sunt de o alta parere? Afla ca Hristos e in toti si in toate,in toti aceia pe care il iubeste pe El cu adevarat si împlineste cu desavarsire cuvântul Sau.El nu face diferentiere de gen,El a creat totul.Aceia sunt toți ai lui si sunt pe toata planeta imprastiati si se numesc poporul sau.Ia denumit de multe ori "Poporul meu" si sunt pe toate continentele.Asa ca unii mai aveti de invatat.
      MM

      Ștergere
    4. MM,acei 3 religiosi sint:Anghel,semenul ei-Cristi si un altul,care nu pare habotnic

      Ștergere
    5. Monica,cind va trece timpul si nu se va intimpla nimic din ce ai spus((in afara de citeva dezastre sau razboaie),vei deveni si tu o simpla habotnica

      Ștergere
    6. Monica,a pus ochii pe tine vre-un extratrestru? S-a mai intimplat,in decurs de mii de ani!

      Ștergere
    7. Care-i extraterestrul acela? Te referi la cineva anume ?
      MM

      Ștergere
    8. Nu ma refer la cineva anume,nu cunosc nici un ET. ET supravegheaza Terra si,uneori,comunica telepatic cu oameni. Daca primesti anumite mesaje,e de la ei

      Ștergere
  10. Ala mic fu deja la sud-est in Ialomița...

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria ma gandesc atat de rau lam suparat pe Tatal ceresc incit s-a nu ne mai lase pe acest pamant minunat.
    In toata durerea mea ma bucur ca sunt sanatoasa ca am mai vazut un rasarit de soare.
    Ma gandesc si va scriu printre lacrimi ca ne meritam fiecare dupa faptele lui.
    Ma rog la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de noi pacatosii.
    Cu mult drag si sa va rugati si pentru noi.
    Aveti mai multa trecere la Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Cu mult drag si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti fii lui

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria,stiu ca tu stii,si stim toti asta cei de pe blogul tau,te rugam sa ne spui adevarul indiferent care va fi acela fiindca ce e de la Dumnezeu tot aia va fi.Faca-se voia Domnului!Multumesc.Te rugam raspunde-ne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.39 esti sigura ca poti duce „adevarul”?

      Ștergere
    2. 23:04, de parca te intreaba cineva daca ai putea duce cutremurul/cataclismul care va veni si care a fost prezis si de Pr. Arsenie Boca.

      Ștergere
  13. Monica, ce poti sa ne spui despre Fecioara Maria?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred poate spune despre Fecioara Maria, mama Mantuitorului Iisus Hristos pe care l-a adus in lume pentru oameni.

      Ștergere
  14. Eu am avut un vis ceva cu 2018, 18...maine se implineste a 5a zi de simulare...e ceva provocat, azi in.iasi a fost la.scoli simulare de cutremur

    RăspundețiȘtergere
  15. https://jurnalparanormal.ro/content/coinciden%C8%9B%C4%83-stranie-cutremurul-de-75-grade-richter-%C3%AEn-bucure%C8%99ti-fost-anun%C8%9Bat-%C3%AEn-timpul

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu visasem acum 3 zile ceva asemanator, vazusem harta inconjurata de roșu si m-am trezit cu o voce care spune "cod roșu, cod roșu", în minte. Nu stiu despre ce era vorba. Asteptam un mesaj de la doamna Maria ca sa-mi confirme intr-un fel ce visasem.

    Sa inteleg din ce scrie doamna Maria ca acest cutremur va fi ziua, pentru ca persoana umbla la dosarele de pe raft, deci lucra.

    RăspundețiȘtergere
  17. PTR CE VĂ AGITATI ATAT ?CUI E DAT SA TRAIASCA,TRAIESTE !CUTREMURE,NENOROCIRI...AM FOST,SUNTEM SI VOM FII CIUCA BATĂII !DOAR DUMNEZEU SI SATANA SA-SI IAU PARTEA,ASTA CONTEZA !ACESTA ESTE JOCUL,NOI SUPORTAM...

    RăspundețiȘtergere
  18. Cand regizezi un film "omenirea pe pamant"cu un scenariu dupa bunul plac,unde este biruinta?unde este victoria?cand m-ă spal pe maini de datoria fata de satana cu amaratele de suflete 2/3,si 1/3 ptr cer?Un simplu aranjament,jocuri de culise!Cati pot spune cu inima de o adevarata implicare a lui Dumnezeu asa cum a facut cand a fost pe pamant?Poate o treime cat sa astupe gaura din cer!Doua treimi birul catre satana ptr serviciile aduse !Interesul e m-ai mare decat cinstea!Omenirea a avut de piedut intotdeauna pana la sfarsit!

    RăspundețiȘtergere
  19. Răspunsuri
    1. Stiu si eu despre acel asteroid profetit de multi, chiar si de Nostradamus, dar acela va cadea dupa ce va fi ucis un presedinte sau "dictator" din Orientul Mijlociu, vom vedea cu totii pe cer "o stea mare care se apropie din ce in ce mai mult". Cred ca mai dureaza cativa ani pana la asteroid.

      Ștergere
    2. Alin, unii zic ca nu mai dureaza mult, ca nu-i vorba despre mai mult de 1 an! Altii zic ca deja s-a descoperit ca se apropie de planeta Pamant o intreaga flota intergalactica, ca, de fapt, s-ar intoarce "creatorii", cei care au lasat informatii clare ca se vor intoarce pe Pamant! Acum ar fi acele vremuri!

      Ștergere
  20. Mai zicea si Alina Albert ca va fi toamna, intr-o seara,nu noaptea !

    RăspundețiȘtergere
  21. https://www.google.ro/search?q=o+iarta-mi+te+rog+doamne+marian+marcus&oq=o+iarta-mi&aqs=chrome.1.69i57j69i59l2.6537j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    Doina

    RăspundețiȘtergere
  22. Pe blogul acesta multi comentatori se intrec in a prezice dezastre.

    RăspundețiȘtergere
  23. În perioada Crăciunului se vor alinia planetele și este risc de cutremur major de 8 grade Richter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai spunea acum cativa ani dl. Ion Istrate la tv ca va veni cutremurul mare intr-o zi Sfanta, cel mai probabil de Craciun, dar nu stia anul.

      Ștergere
    2. Istrate a spus intr-un mesaj.
      Cutremurul cel mare in Decembrie ?..

      Ștergere
  24. ce va fi va fi -oricum d-na Maria tot spune de cutremur ca NU VA FI ACUM---care acum!?-SI F CURIOS CA TOATE MESAJELE TRIMISE DE MINE DUPA ORA 00 NU AU FOST PUBLICATE-probabil intra in spam sau nu se vor publicte! acelasi mesaj l-am mai scris

    RăspundețiȘtergere
  25. Da.nu e ceva nou Antihristul va prăbuși acest popor după orgii sexuale probabil.in fine nu ma doare prea tare asta sunt primul informat de cutremur ma interesează ca am un frate care locuiește la etajul 4 și este un bloc nenorocit de tot.sa speram ca Dumnezeu va avea grija de familia mea ca oricum am îndurat destule de la statul Roman.asta este aici se termina o era și începe alta.trebuie întemeiat un nou guvern și cretini se țin de ciolan și nu vor dizolvarea parlamentului și demiterea președintelui.Oricum eu l-am văzut deja pe Iohhanis legat de gratii undeva intr-un loc întunecos.Viziune ce urmează anul viitor sa se împlinească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:44 19 oct. imi doresc din tot sufletul ca viziunea dv. sa se implineasca si cat mai curand !!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  26. Da cutremurul va fi itre 21 si 25 decembrie si va fi si in ocean care va produce un dezastru sa ne rugam la bunul dumnezeu si maicuta domnului ca poate cu mila lui ne apara si ne ocroteste amin

    RăspundețiȘtergere
  27. https://m.stiridiaspora.ro/cutremur-puternic-in-grecia-italia-tsunami_6487.html

    RăspundețiȘtergere