duminică, 7 octombrie 2018

UN CUTREMUR INTENS INSPRE EST ,SUD-EST !


                                         7 Octombrie 2018 ,ora 4,56 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

Astazi dimineata in zori,m-a trezit ca de fiecare data o lumina puternica si astfel, vad inspre Est ,Sud -Est o incapere nu prea mare in care ,era si mobilier.
Brusc,a inceput un CUTREMUR intens,si vad cum mobilierul aproape ca ajungea pe dusumea,asa de tare se clatina.

Imagini pentru seismograf.

Prieteni dragi, vom auzi de un CUTREMUR intens,care se va manifesta puternic inca din prima clipă.
Unde anume,sau cand se va produce eu nu stiu a va spune; nu mi s-a descoperit.
Dar sa ne rugam la PREA BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ne ocroteasca in fiecare clipă,si sa ne dea iertare pentru toate greselile noastre,Credinta in suflet si mantuire.
                                     Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Au fost trei cutremure astazi ca niciodata in judetul Ialomita cel mai mare de 2,9.Se misca pamintul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. 3 octombrie 22:30
    7 octombrie 4:56 este al doilea avertisment pe care ni l-ati dat

    RăspundețiȘtergere
  3. Plange inima si sufletul in noi toti cei care-L iubim pe Hristos si pe Maica Domnului. Domnul ne-a chemat in apărarea CUVANTULUI SĂU,si majoritatea dintre noi I-a intors spatele.
    Aceasta a fost cea mai mare si cea mai grea incercare.
    L-am dezamagit cumplit pe DUMNEZEU si pe MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.😪

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost un vot impotriva lui Dragnea.Homosexuaali sunt prezenti pe pamant din antichitate si nu suntem noi demni de ai judeca. Sunt mai pacatosi cei ce-si lasa nevestele pt copile tinere.

      Ștergere
    2. Anonim8 octombrie 2018, 09:34
      A fost un VOT impotriva LUI IISUS HRISTOS care S-a rastignit pentru noi ! Fiecare va simti pe pielea lui ceea ce a votat sau nu.

      Ștergere
    3. Obsedati si invidiosi de Dragnea cum nu au mai existat pe fata pamantului. Au atata ura in ei ca sunt capabili sa termine o tara intreaga numai sa il atinga pe Dragnea. Asta ma face sa tin si mai mult cu el desi nu partajez politica lui. Duceti Romania la pieire tradatorilor... Dumnezeu sa nu aiba mila cu voi

      Ștergere
    4. De ce au iesit la vot doar 1,75 milioane de locuitori de la sat ??? Oare nu mai asculta ei de preoti ??? Sau doar ies la vot pentru galeti, sosoni, ulei si zahar, ca sa voteze pentru familie si normalitate ???
      Asta e satul romanesc !!!

      Ștergere
    5. 12:44Acesti vanzatori au distrus cu adevarat tara pt ca inima lor nu a fost niciodata indreptata cu adevarat catre Dumnezeu si tara ci s-au uitat mereu catre occident catre imbogatire.

      Ștergere
    6. 13:52Daca se exagetea dispari dintre noi si du-te printre tradatorii tai caci voi nu sunteti ai lui Iisus ci ai satanei.

      Ștergere
    7. Cei care nu ati mers la vot, dintre ura din inima voastra si Dumnezeu ati ales sa va inchinati urii si ati calcat in picioare porunca dumnezeiasca. Ce crestini sunteti voi cei care va inchinati urii si intoarceti spatele Lui Dumnezeu? Din dragoste pentru ura voastra ati calcat cu nepasare porunca dumnezeiasca si ati ales sa dati frau liber sodomiei in aceasta tara.

      Ștergere
    8. 16:22, sa iti iasa credinta pe ochi. Sa te chinuie Dumnezeu ca pe satana.

      Ștergere
  4. Mulți î-și vor da seama de manipularea făcută și de slăbiciunea lor dar v-a fi târziu!!Se alege grâul de neghină ...apără-ne Doamne,mulțumim pt.tot!!

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/46/vestiti-mesajele-mele-in-lumea-intreaga/

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este doamna Maria ma cutremur numai la gandul ca de aici incolo Dumnezeu se va intoarce de la noi.
    Poti sa pierzi lumea toata bogatiile toate le faci dar daca la-i pierdut pe Dumnezeu nu mai ai nimic.
    Bunul Dumnezeu s-ai ierte doamna Maria pe toti care nu au fost langa Mantuitorul Hristos
    Doamna Maria este o vorba cum asternem asa dormim.
    Ma doare sufletul nici unul din colegii mei ni s-au dus la vot desi le-am spus nu vor sa inteleaga asta este doamna Maria nu poti obliga pe nimeni.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Proasta dracului. Sa iti stea votul pe ochi.

    RăspundețiȘtergere
  8. 9:52, iadul sa te inghita, pentru ca prosteti lumea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim9 octombrie 2018, 07:33

    Anonim9 octombrȘtergere

    Anonim9 octombrie 2018, 07:32ie 2018, 07:31

    Multumesc ! DUMNEZEU sa te ierte si sa te binecuvinteze ! Sa te scoata din intunericul si din iadul in care/ti traiesti rautatea vietii tale.
    Nu pot sa/ti spun decat ca,mi/i mila de tine,de sufletul tau. Esti ca o hiena,ca un caine turbat care musca pe oricine intalneste. Faci spume la gura,precum diavolul cand nu poate prinde suflete in ghearele lui. Potoleste/te ca/ti fcai singur rau. Vei sfarsi in propriile tale blesteme si rautati. Vei face infarct de atata venin si rautate. Ce ti/am facut eu? Spune-mi un motiv de ce ma injuri si de ce ma jignesti ? Am venit la masa ta,in casa ta si am mancat din aceeasi farfurie? Ti-am luat ceva ce-ti apartine? De ce esti albastru ,vanat la inima si la chip? De ce-ti versi veninul asupra persoanei mele si a cititorilor?
    Crezi ca mie imi place ca esti PNL-ist? Dar nu te injur,nu te jignesc ,ci iti respect alegerea . Eu nu sunt nici PSD -ista,nici PNL-ista ,si nici cu vreun PARTID anume. Eu sunt cu DREPTATEA LUI DUMNEZEU ! Cand omul are DREPTATE,cand a facut o fapta buna pe langa cele 100 rele,atunci pentru acea fapta buna eu il laud,il apreciez si-l respect.
    De ce blestemi incontinuu si ma jignesti? De ce-mi vorbesti urat,ca la usa cortului?Te racoresti daca-mi graiesti altfel? Daca te simti mai bine,atunci continua sa-ti faci rau singur si te vei ineca in propriul venin. Dar nu vei vedea COMENTARIILE tale vulgare,mizere si pline de venin si de ură pentru mine si cititori,nu le vei vedea publicate.In ce lume traiesti ? In jungla ? Ai facut macar 2 clase? Daca da,inseamna ca ai invatat sa vorbesti frumos si sa respecti pe cel de langa tine.
    Cum te-ai simti dac as improsca si eu asupra ta,cu ale tale cuvinte? Ti-ar placea? te rog sa te potolesti ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa aiba grija de sufletul tau pe care a pus gheara satana.Sa -l scoata din ghearele satanei,ca sa cunosti si tu iubirea fata de Aproapele tau.Cred c-ai avut sau ai o viata amara de familie.Dar asta nu-ti da dreptul sa te razbuni pe cei ce-ti ies in cale. Daca faci incontinuu asa,inseamna ca ai o problema medicala grava si ai nevoie de un medic specialist.Mergi si te cauta! Sanatatea ta psihica e la pamant .

    RăspundețiȘtergere
  10. ar fi afectate tarile din ORIENTUL MIJLOCIU, TURCIA, GRECIA ,BULGARIA DAR SI ROMANIA--DOAMNE FERESTE-NE

    RăspundețiȘtergere
  11. D-NA MARIA-nu va mai suparati pe nimeni mai bine stergeti din start comentariile rautacioase-eu n-o spun cu rautate DAR PRIVITI-I FIGURA DAR MAI ALES OCHII LUI DRAGNEA-EU NU SUNT PSD-IST n-am partid -ce va spune? oricum a facut recurs pt amanare in proces cum ca nu are avocat!?

    RăspundețiȘtergere