duminică, 14 octombrie 2018

TRUFIE SI ELEGANTA ! AU CEDAT TOTUL !



                                            Imagini pentru HARTA ROMANIEI.

    Noapte de 13 -14 Octombrie 2018,ora 3,45 !

                                   Dragii mei,

Eram tot in tren,mi-as fi dorit sa pot atipi putin,dar era prea aglomerat si prea multa galagie.
Si totusi,asa cu galagie si cu glasul rotilor de tren, aud la un moment dat un glas care spune revoltat asa:
               "Au cedat totul, totul.
              Nu mai avem nimic !
Iar un alt glas graieste asa:
             Trufie si eleganta.
             Prea multa trufie si eleganta."

Clipă în care dragilor,vad un grup de oameni,femei si barbati care ,erau îmbracati la "100" de ace ,nu la 4 cum se spune,etalându-si bijuteriile ,bogatiile de tot felul cu o opulenta iesita din comun.
In alta parte,vedeam un loc in care saracii cautau prin gunoaie,aveau hainele rupte pe ei,altii erau plini de bube si bolnavi;era o imagine trista,dureroasa pana la extrem;o imagine de plâns.
Dragii mei,aceasta revelatie ma duce cu gandul la ceea ce scriam cu ceva ani in urma,si anume la O NOUA REVOLUTIE.
Iata dragilor linkul:

Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MAREA REVOLUTIE ...

9 sept. 2016 - Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul articol care prevesteste ”O NOUĂREVOLUTIE, REVOLUTIA MARE ”, iată că mai primesc un .    
Romania fratilor, va trece prin mari si dureroase incercari.
Este o diferenta ca de la Cer la Pămant intre cei care lucreaza pamantul cu palmele lor pline de bataturi si rani, si-ntre cei care merg cu limuzinele la serviciu si afiseaza un lux strigator la Cer,sau chiar te sfideaza cu atitudinea lor de bogatasi.
Nu voi da nume, nu voi face referire la absolut nimeni,dar cu adevarat ROMANIA se scufunda puţin cate puţin, iar aici as pune accent pe bogatiile ROMANIEI SFINTE.
Gaze,ţiţei, aur,ape minerale,paduri, alimente,iar cand spun alimente,ma refer la prea multe importuri ,in timp ce fratele nostru roman sta cu marfa pe camp,acasa, in piata si se strica,se degradeaza,nu au conditii ,nu au fonduri de ajutorare ca sa poata sa-si valorifica munca proprie.
Dar deja intru intr-o alta zona care-mi aduce durere in suflet, si rascolesc ranile semenilor nostri mai oropsiti de soarta.
                        Cu dragoste,Maria.

   






                
               

21 de comentarii:

  1. Poate ne-au ,,vandut "si s-au imbogatit .Si Iuda l-a vandut pe Hristos . Pot fi imbracati si la 1000 de ace. Traiesc in inselare. Nimeni nu e vesnic aici . Nu mi-as dori niciodata soarta lor. Sunt sclavi ai banului, nicicand multumiti, nicicand linistiti, nicicand impliniti. Masti false , fardate , ascunzandu-se de ei insisi. Pot deveni celebri, pot deveni bogati, dar e trist ca nu pot deveni oameni . Ei doar mimeaza fericirea , nu pot fi fericiti..neavand limite in acumula au dat pe a fi pe a avea , si sunt asemenea soarecilor ce alearga pe un perpetum mobile. Nu-i invidiati , cu bani poti cumpara un pat dar nu si somnul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E dovedit statistic,saracii mor la o virsta mai mica decit media. De ce? Grija zilei de maine nu-i lasa sa doarma. Te amagesti,bogatii cumpara patul,cu un suflet in el,de fapt cumpara suflete. Cine e mai pacatos cine cumpara, sau cel ce-si vinde sufletul?

      Ștergere
    2. 22:55Important nu e cand mori ci faptele si valorile morale cu care pleaca sufletul la Dumnezeu Dintre acestea cea mai valoroasa este mila fata de aproapele iar cea mai urata de Dumnezeu este lipsa acesteia care atrage mari pedepse.

      Ștergere
  2. 'Prostul parca nu-i destul daca nu e si fudul'
    Dan Puric vorbea in seara asta de smecherii care ca Iohanis in seara asta ca si Dracul vorbesc ca aduce pacea dupa ce a sadit neincrederea,referindu-se la referendum si CREDINTA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat va spun vouă ca mai degrabă întra o cămilă prin urechile acului de cât un bogat în împărăția cerurilor încă mai sunt oameni bătrâni care trăiesc în cătune de pe o zi pe alta din propria lor ograda dacă nu ne trezim noi de buna voie ne va trezi Dumnezeu cu un necaz de nu îl putem duce, cu multa rugăciune post și lacrimi am cerut Domnului sa ma întoarcă cu 30 de ani înapoi și asa sa întâmplat trăim eu și soțul într-o căsuța mica și comoda la marginea unei comune lângă pădure avem utilități proprii si 50% hrana din curte încă se mai poate face ceva bun pentru salvarea sufletului dacă tu faci un pas către Dumnezeu și Dumnezeu face 10 sa te ajute în drumul spre mântuire specificat ca nu plătim D Ed cât 2 lei impozit la teren aproape 1000mp faneata lăsați comoditatea și luxul iluzoriu pe liniște și dragostea lui Dumnezeu nu o sa va para rău și nici dor nu o sa va fie după orașe pline de griji și nevoi povestea continua o viata nu punem punct cruci unde însuși Hristos pune umărul va iubim cu dragoste de om Magdalena

    RăspundețiȘtergere
  4. Breaking News! Un avion S-A PRĂBUȘIT în MULȚIME. Mai mulți oameni au MURIT

    Un avion s-a prăbușit în mulțime, în Germania, provocând moartea a mai mulți oameni, potrivit Euronews.com.

    Accidentul aviatic a avut loc în în zona muntelui Wasserkuppe, în partea centrală a Germaniei.

    Potrivit informațiilor furnizate de autorități, cel puțin trei persoane au murit, doi adulți și un copil, în timp ce cel puțin opt oameni au fost răniți, notează Euro News.

    Numărul victimelor ar putea să crească, au mai anunțat autoritățile.

    Avionul nu a reuşit să ia altitudine şi a lovit o barieră înainte de a lovi de asemenea un grup de oameni aflaţi la capătul aerodromului.

    https://evz.ro/avion-multime-germania.html?utm_source=wowbiz&utm_medium=referral

    https://www.stiripesurse.ro/alerta-in-germania-un-avion-s-a-prabusit-peste-o-multime-de-oameni_1296386.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A spus Maria ca se va prabusi un avion dupa decolare.

      Ștergere
  5. In 30de ani cei cu puterea in mana au vandut tot, nimic nu a ajuns la popor. Si tot ei vin sa ne dea lecti. Au adus imprenditori straini (ca ai nostri erau handicapati)Lucratori romani tratati ca sclavi in casa lor.nu va dura mult si romanul nu va mai cere pamant, ci sange. dar trebuie sa se trezeasca din indiferenta si nepasare.daca si la alegerile din mai anul viitor romani vor sta acasa, dupa aceea sa nu planga. Toti sfinti romaniei sa se roage pentru noi si nepasarea noastra.Maicuta sfanta aparane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acei "ei" de care zici, sunt fratii si rudeniile noastre, romani nu de alte natii, pe care i-am votat sa ne reprezinte si apoi nu ne mai intereseaza ce fac.

      Ștergere
    2. 6:46 Ai perfecta dreptate sa- i lasam pe mana tare a lui Dumnezeu !

      Ștergere
  6. Pai daca vedem cate afaceri detine imperiul dragnea si clanul sau in timp ce Teleormanul si Alexandria se tarasc in saracie, stim deja despre cine este vorba. Casa lui dragnea se intinde pe 3 strazi, a furat tot ce s-a putut din Teleorman si Alexandria si nu numai. Totul ii apartine lei si fiului sau dar si apropiatilor. Daca nu credeti, mergeti de vedeti cu ochii vostri si intrebati cu gura voastra. Toata lumea de acolo va va spune la fel. Totul apartine lui dragnea prin TELDRUM.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:11 au fost votați și trebuie lăsați, votați democratic. Când i-au votat știau ce avere au și cu ce se ocupă. Prostia se plătește! Sunteți idioți mergeți pe câmp luați rădăcini și mâncați și votații în continuare că banii voștri le trebuie de pensii speciale și de icre negre.

      Ștergere
    2. 00:52, teleorman nu l-a votat. Nici unul nu l-a vrut. Toti ne spunea:"e omul satanei. Nici nu stiti de ce este el in stare...".

      Ștergere
  7. Dragilor daca ajungeti a va raportati la statistici atunci ramaneti doar o simpla statiatica si doar atat fara scopul de atins .tineti aminte scoala de corectie prntu asta sintm aici pe draga planeta Tera sa invatam scopul ce se numeste Suferinta. Dar acest scop nu poate fi curmat in nici un fel prin suprimare sau alta cale decat cea stabilita de sus . Pentu ca prietenii adevatati vor sti de ce?


    RăspundețiȘtergere
  8. Nu va faceti probleme daca sunteti saraci. Mantuitorul nu vine pt cei bogati. Saracii vor umple Raiul.
    Intrebare: a vazut careva bisericile pline de bogati?. Eu nu.
    Umbla dupa petreceri si alte preocupari decat sa.si vada de suflet. Nu vreau sa judec, e doar ceea ce vad ca se intampla.
    Nu ttebuie sa slabim credinta , ca sigur ne nom mantui.
    Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saracia nu este o virtute, mai ales daca este din vina celor carora nu le place munca. A fi trantor si betiv toata viata si a te baza doar pe ajutorul social (desi esti stapan de lucru), nu este placut lui Dumnezeu.

      Ștergere
  9. PSD a sistrus Romania .Iar Maria care mananca la cratita lor indivolita cum e le tine parte mereu. Traiests bine pe langa ei

    RăspundețiȘtergere
  10. Avionul cazut dupa decolare conform viziunii a cazut in capitala Erevan a Armeniei,avea 18 pasageri la bord-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. 06,46 Toti cei care au fost infruntea statului dupa 1989 au fost de alte natii,doar vopsiti cu nume romanesti;Iliescu -evreu rus,Roman-evreu spaniol,Birladeanu -evreu,Brucan-evreu,Isarescu-evreu,Constantinescu-evreu Iohanis-se da neamt daca nu luxemburghez.pina si Basescu se zice ca ar fi evreu.
    Atunci unde sint romanii de care vorbesti???
    Iti spun eu isi iau lumea in cap din cauza astora.

    RăspundețiȘtergere
  12. 06,46 Toti cei care au fost infruntea statului dupa 1989 au fost de alte natii,doar vopsiti cu nume romanesti;Iliescu -evreu rus,Roman-evreu spaniol,Birladeanu -evreu,Brucan-evreu,Isarescu-evreu,Constantinescu-evreu Iohanis-se da neamt daca nu luxemburghez.pina si Basescu se zice ca ar fi evreu.
    Atunci unde sint romanii de care vorbesti???
    Iti spun eu isi iau lumea in cap din cauza astora.

    RăspundețiȘtergere