joi, 4 octombrie 2018

MARI PROTESTE ÎN TOATA ROMANIA !


                               4 Octombrie 2018,ora 4 ,12 zori de zi !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare  si astfel Cerul noptii a devenit  luminos ca ziua.
O forta nevazuta ma intoarce cu faţa in toate cele 4 puncte cardinale, Nord,Sud,Vest, si Est unde vedeam multime de oameni cu steguri si pancarde in mainile lor ridicate deasupra capetelor,si mai nou fratilor, oamenii nemultumiti  purtau pe umerii lor Sfanta Cruce a Lui Hristos .

Imagini pentru PROTESTE IMAGINI.

Protestatarii strigau la unison asa:

                   "Vrem o Ţara ca afara !
                 Arca si Crucea Lui Hristos !"

Şi purtau pe umerii lor,CRUCEA LUI HRISTOS rastignit.

SFANTA BISERICA fratilor este ARCA prin care ne salveaza IISUS HRISTOS.

Lucrarea lui Hristos este Biserica, arca salvării !

                                        Imagini pentru BISERICA ESTE ARCA LUI HRISTOS
Dacă credeţi în Mântuitorul Hristos, o, purtătorilor de Hristos, credeţi şi în lucrarea Sa. Lucrarea Sa este Biserica, arca salvării. La bordul său navighează cete de mântuiţi şi de cei ce merg pe calea mântuirii. Domnul a pus la baza lucrării Sale credinţa, tare ca piatra. După cum a spus şi a proorocit: „Pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui” (Matei 16, 18). Şi, cu adevărat, până în ziua de azi ele nu au biruit-o niciodată şi nici nu o vor face de acum încolo. 

26 mai 2014 - Citește alte articole despre: preotul, valuri, puternic, motor, Cel mai, se poate, gasi, pe arca lui Hristos, alte nave, indemanarea capitanului, ...
Asadar fratilor, vom avea parte in ROMANIA de mari PROTESTE ,in care oamenii vor striga catre HRISTOS si vor cere ajutorul LUI.
Daca pana acum ,cei care protestau aveau in maini doar steaguri si lozinci,iata ca in viitorul apropiat oamenii IL vor purta pe umerii lor pe IISUS HRISTOS rastignit pe Cruce, si vor striga:
                    "Vrem o Ţara ca afara !
                 Arca si Crucea Lui Hristos !"

Sa strigam si noi catre IISUS HRISTOS si catre MAICA DOMNULUI ca sa ne daruiasca o ROMANIE curata, o ROMANIE SFANTA in care poporul sa fie bun si corect,sa fie milostiv si plin de CREDINTA DIVINA.
                                    Cu dragoste,Maria.

  P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe


facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  








42 de comentarii:

  1. Eu cred c.o sa iasa afirmativ la refeeendum, iar multimea pro occident o sa iasa sa seara o tara ca afara, cu toate pacatele si bunurile pe care le are. Iara prin aceasta dorinta nu face decat sa --L respinga pe Mantuitor.
    Si asa se leaga una de alta, cu ceea ce vi se arata, dna Maria.
    Cu acest referendum nu face decat sa divida natiunea si s.o intoarca cu 50 ani inapoi. Trebuie sa ne pregatim pt. Ceea ce va urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi să fie!!!
      Normalul este normal iar anormalul anormal.Mâine poimâine o să se simtă discriminați consumatorii de droguri dearece sunt țări unde se pot comsuma droguri ușoare .DEmocraâia occcidentală este un basm.Politica corectă ,propagandă LGBT și anticreștinism cam asta este Marea Democrație vestică.Votați da și cu Dumnezeu înainte .ș.

      Ștergere
    2. Din pacate, asa cred si eu!

      Ștergere
  2. NU VREM O TARA CA AFARA- VREM TARA NOSTRA FARA INTERVENTIA UE- in vest nu exista democratie--este tot o hotie la dimensiuni si mai mari-sa fim romani ca stramosii nostri dacii credinciosi drepti si viteji

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 00:13 vorbește în numele tău nu în al tuturora. Mă întreb dacă voi ăștia care trâmbițați anti-ue v-ați gândit (mă îndoiesc că aveți cu ce) la consecințele economice. Scutiți-mă cu țara bogată datoare vândută în care se moare de foame. Da stai că pe voi nu vă lasă străinii så trăiți ca bogătanii străinii v-au fixat salariile mici străinii v-au furat medicamentele din spitale etc

      Ștergere
    2. 00:13
      Te pup si te imbratisez :UN ADEVARAT ROMAN ,O GANDIRE FRUMOASA si SANATOASA.
      Dar, ce ne dorim e una si realitatea e alta.
      Nu exista varianta ca ne-am suparat si ne luam jucariile si am placat acasa. Luptam pentru drepturile noastre(adica cei din guvern lupta)

      Ștergere
    3. 00:56!!!!! Tu ai cu ce gandi?????
      Te crezi destept pt. ca traiesti intr-o alta tara si ai bani?????
      Vei da raspuns inaintea Domnului, pt. tradarea ta, Iudo ce esti !!!!!!

      Ștergere
    4. 00:56, UE este cea mai mare facatura de jefuire si capusare a tarilor din Europa care au aderat. Este o organizatie oculta care are la baza lucraturi demonice. In spatele UE stau lucruri necurate si facaturi de magie neagra. Romania nu va putea niciodata sa ajunga "ca in vest" daca ramane in aceasta cloaca demoniaca numita UE. Romania trebuie sa se trezeasca, sa-si ia situatia in propriile maini si sa nu mai stea sluga la demoni. Romania este o tara crestina care vrea sa asculte doar de Dumnezeu.

      Ștergere
  3. Ma duce cu gindul la PERSECUTAREA CRESTINILOR,care in Romania nu poate veni decit de la forurile de conducere din UE care ne vor impune probabil lucruri opuse rezultatului acestui REFERENDUM.
    Deci ar fi vorba de un ateism sub masca libertatilor , venit din vestul Europei.Posibil un mars Gay pentru libertati si LIBERTINAJ sexual-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi Crăciun ce-mi plac ăștia care au neamuri prin ue dar dau cu pietre în ue e plină romania de astfel de indivizi care murdari de magiun ue la bot înjură ue..... mai ales pe blogul ăsta

      Ștergere
    2. 01:01!!!!! Da pt. ca ue e condusa de Satana !!!!!!!!!

      Ștergere
    3. 01:01 De ce crezi ca Dumnezeu si-ar da creatia pe mana celui rau si viclean?.

      Ștergere
    4. In timp ce oamenii se pregatesc de referendum....parlamentari lucrează si ei
      https://www.antena3.ro/actualitate/senat-termenul-de-dezbatere-pentru-proiectul-de-lege-privind-parteneriatul-civil-prelungit-la-60-de-489173.html

      Ștergere
    5. In Grecia s-a ajuns deja la etapa următoare...noi ne străduim să-i ajungem din urmă😓
      https://ortodoxinfo.ro/2018/05/09/grecia-sodomita-s-a-votat-legea-care-permite-cuplurilor-lgbt-sa-devina-tutori-pentru-copiii-orfani/

      Ștergere
    6. 16:53Legea lui Dumnezeu este-Liberul arbitu .Nu obliga pe nimeni sa vina in Rai dar nici nu poate primi pe cei spurcati(homo) alaturi de cei ce s-au sfintit prin viata lor

      Ștergere
  4. Doamna Maria sa nu iasa ceva la acest referendum sa ajungem sa ne revoltam.
    Fereasca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://stirileprotv.ro/stiri/international/caz-grav-de-sclavie-in-germania-roman-obligat-de-angajator-sa-doarma-pe-banca-in-padure.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am scris mai de mult ca va fi o revolutie pina la sfirsitul acestui an dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Citind comentariile de mai sus nu pot sa nu constat faptul ca nu referendumul va divide societatea ci manipularea. Ce treaba are referendumul cu UE? Cred ca nu privim cu ochelari de cal , ci panoramic si vedem state din UE care nu au legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex si nu au supprtat consecinte economice . Dar noi facem apologia drobului de sare . In loc sa ferrsti copilul te gandesti ce se intampla daca.... si ajungi sa-l si inmormantezi in imaginatia ta bolnava . Sa nu uitam ca suntem membri in UE si nu stat asimilat, deci ,deciziile ne apartin.Si o intrebare pentru cei ce doresc boicotarea referendumului....erati interesati de cheltuielile generate de organizarea referendumului , acum voi doriti sa aruncati acesti bani pe fereastra mobilizand populatia sa nu participe la vot -cine e mai vinovat?
    guvernul sau voi? Lasati lumea sa vina la vot si sa aleaga , asta inseamna democratie nu altfel. Nu puneti cuvinte in gura nimanui.
    Referitor la proteste pot fi ale profesorilor, ale pensionarilor etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://dexonline.ro/definitie/soti

    RăspundețiȘtergere
  9. 01,01 si pe mine ma amuza cei care iau salarii sa apere interesele Romaniei dar uita si servesc interesele straine in dauna intereselor tarii lor,avem din astia si 'romani' parlamentari la UE.
    Dar ce mai zici de ONG-urile finantate si comandate ca o coloana a5-a la ordin al intereselor de afara dar la ordinele unora si din interiorul Romaniei,'persoana importanta,nu spui cine',ca oricum stie tot romanul mai deschis la minte?
    Astia pescuitori in ape tulburi,o fi avind dreptate si Erdogan cu banii soroistilor dar si Victor Orban pe care au inceput sa-l admire ungurii dar si unii romani pentru faptul ca se bate pentru interesul Ungariei atit in vest dar chiar si in est in Transilvania,spre deosebire de 'ai nostri' politicieni care e vai de ei si mai ales de noi cu asa aparatori ai intereselor Romaniei.
    .Dar aici era vorba doar de un scenariu posibil si cu mai mare probabilitate, care sa explice o viziune de pe aceasta pagina,pentru ca unii au inceput cam des sa lupte sub steag strain nevazind' padurea din cauza copacilor'-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai terminati o data cu referendumul asta! Oricum va iesi cum vrea dragnea pentru ca se pune la cale o frauda masiva, si asta legal, cu o lege schimonosita! Oare astea au vreo legatura cu Dumnezeu_ Eu stiu ca IIsus a lasat vorba sa ne iubim, nu sa ne uram si sa ne blestemam asa cum face adminul!

      Ștergere
    2. 16:21, sa ne iubim unii pe altii, dar Iisus nu s-a referit la dragostea trupeasca, erotica, intre barbat si barbat sau intre femeie si femeie. Este o diferenta! Sa nu incurcam sodomia cu iubirea sfanta si dumnezeiasca caci este o mare greseala.

      Ștergere
  10. Da,ceva priteste dupa rezulratele de la referendum ,fie ele cu da,fie cu nu,oricum vor iesi.Si stiti de ce,fiindca lumea e nemultumita oricum in zilele de azi,fata de anii 90'cind nu aveai nimic,dar te bucurai de toate ca esti in "democratie".Timpul a trecut si in 28 de ani sau schimbat multe....Si daca am avea salarii de 1000-2000 de euro,tot nemultumiti am fii,fiindca asa-s timpurile de acum,care trebuie sa se schimbe,si in trecut erau anumite ere in istorie,care se schimbau, ba dupa 50 de ani,ba dupa 100 ani.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca pesedeii vor trage de toate sforile astfel incit referendumul sa nu treaca ( sa nu se stringa numarul necesar de voturi - poate vor fi furate voturi in noaptea de simbata spre duminica ) si cetatenii revoltati vor iesi pe strazi sa protesteze, apoi tot pesedeii sa dea vina pe Soros si sa confiste valul protestatar …

    Trebuie mers la vot duminica si nu simbata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:34, este un scenariu tamp incropit de tine, dar fara echivalent in realitate.

      Ștergere
  12. Arsenie Boca a vazut de mai bine de 30 de ani in urma de unde va veni pericolul pentru crestinism si romanism.
    Pe cind,Voi nu vedeti nici acum, numai daca va loveste trenul sau va reduce 'bujetul' si soldele.HA-HA
    In rest 'praf si pulbere', va e indiferent daca vom fi POPOR sau doar populatie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Lasa ca face dragnea autostrazi .... cum a facut si basescu ... iliescu... constantinescu . ... si toti care au gost in fruntea tarii ... ups . Nu au facut . Au furat doar banii ....

    RăspundețiȘtergere
  14. Sfântul Nicolae Velimirovici: “Pace, pace, pace! strigă conducătorii, iar popoarele lor pier în războaie, căci vorbesc despre pace fără DUMNEZEU. Pâine, pâine, pâine! strigă doctorii în economie ai Europei, iar popoarele lor pier de foame, căci caută pâine în afara Lui DUMNEZEU. Legi, legi, legi! strigă doctorii în drept şi-n dreptate ai Europei, iar popoarele lor strâng fărădelegi cât dealurile, până la nori, în fiecare zi şi în fiecare ceas, căci scriu legile lor şi nu ale Lui DUMNEZEU. ”Vai celor ce scriu vicleşug; că scriind, vicleşug scriu! ”(Isa. 10:1) a grăit DUMNEZEU prin Isaía Prorocul. Iar prin Prorocul Ieremía a grăit: ”în deşert s-a făcut condeiul minciunos la scriitori.” (Ier. 8:8) Pentru vechiul Israil şi pentru noua Europă s-au zis aceste cuvinte, căci au trădat numele de popor ales şi nu au fost lumină popoarelor, ci întuneric. Noua Europă a spart atât tablele legii date de Moise, cât şi cele ale Lui HRISTOS, a încălcat legea morală a Lui DUMNEZEU, a scornit mincinoasele „legi naturale” şi le-a pus ca un jug greu pe grumazul oamenilor. A proclamat ceea ce este existent ca fiind inexistent, iar ce este inexistent ca existent. Pe singura lege existentă, cea numită de DUMNEZEU lege, legea morală, a lepădat-o ca pe-o nelegiuire, sau ca pe-o haină ponosită, iar pe cele ce nu sunt ale Lui DUMNEZEU, rânduiala vremelnică a lucrurilor şi a întâmplărilor naturale, a numit-o singura şi inevitabila lege – ca şi cum DUMNEZEU ar fi putut da lege firii neînţelegătoare, iar nu omului înţelegător! Dar şarpele cel vechi, care a minţit şi pe Eva, i-a înduplecat prin veşnicul Iuda pe cărturarii Europei să scrie minciună cu condeiul lor mincinos! Au scris minciuna sub formă de poezie, pentru a preface nevinovăţia în vinovăţie, curăţia în necurăţie, şi să facă din tineretul botezat al Europei un neam câinesc, lacom şi curvar. Au scris minciuna sub formă de romane şi nuvele, pentru a orbi ochii Europenilor ca să nu mai vadă Cerul şi Duhurile cereşti şi, astfel, să îndulcească noroiul, pământul şi tot ce e în stăpânirea morţii, a mormântului şi-a viermilor. Au scris minciuna ca istorie, o istorie în care au pus mai presus de DUMNEZEU puterile oarbe ale naturii, simple unelte în mâinile Lui DUMNEZEU, şi cu ajutorul lor au explicat soarta neamurilor, a triburilor omeneşti şi a întregii omeniri – cu ajutorul uneltelor Lui DUMNEZEU, nu cu ajutorul Lui DUMNEZEU. Şi, prin minciună, au slăvit un popor şi l-au ponegrit pe altul, după plata primită, întărâtând o generaţie împotriva alteia, învrăjbind un popor împotriva altuia şi pe copii împotriva părinţilor. Au scris minciuna sub formă de filosofie, când un îngâmfat s-a apucat, în pofida puterilor sale mărginite, să încerce să explice cum a fost făcută lumea, cum stă lumea între hotarele sale şi ce este omul, care este calea lui şi unde-i este sfârşitul – toate acestea i-au ieşit din degete, minţind fără încetare şi flecărind fără să pună pază gurii sale. Ca şi când DUMNEZEU nu ar fi vorbit niciodată înainte de ei! Ca şi cum Ziditorul nu ar fi zis şi n-ar fi arătat oamenilor toate acestea prin aleşii ce i-au slujit, Drepţi şi Proroci, iar în cele din urmă prin Fiul Său cel Unul-născut! În cele din urmă, au scris minciună despre aşa-zisele „legi naturale” şi împotriva legilor nescrise ale Lui DUMNEZEU. Au scris minciună, necunoaştere şi nedreptate. Şi nimeni dintre oameni nu i-a judecat, căci neamurile Europene au slăbit de mult, şi nu mai ştiu să se împotrivească cruzilor şi îngâmfaţilor lor stăpâni. Iar după ce aceşti stăpâni îngâmfaţi şi cruzi, întunecaţi ca noaptea şi ca mormântul, nesătui de bani şi de slavă deşartă, au aruncat pe foc legea morală a Lui DUMNEZEU, au dat o nouă lege morală, adică: Că omul e liber să creadă sau să nu creadă într-un singur DUMNEZEU sau în sute de dumnezei. Că fiecare e liber să se închine idolilor de argint, de aur, de lemn şi de hârtie.(...)"

    RăspundețiȘtergere
  15. Parintele Iustin Parvu: ”După părerea mea, Sfântul Nicolae Velimirovici este ultimul mare proroc al Creştinătăţii şi dacă noi nu vom da ascultare sfaturilor şi avertismentelor sale, vom avea soarta pe care o are poporul Sârb, în această fărâmiţare în care se află acum. Pentru că ceea ce spune acest sfânt poporului Sârb este valabil pentru toate popoarele ortodoxe. Atunci când nu se mai mărturiseşte credinţa şi nu este cine să apere valorile credinţei, acea credinţă este moartă, după cum moartă va fi şi soarta acelui popor.”

    https://stranaortodoxa.wordpress.com/2018/09/28/isi-vor-veni-oare-in-fire-de-aceasta-depinde-fericirea-sau-nefericirea-izbavirea-sau-nimicirea-europei-viitoare-atunci-cand-nu-se-mai-marturiseste-credinta-si-nu-este-cine-sa-apere-valori/#more-19468

    RăspundețiȘtergere
  16. https://burebista2012.blogspot.com/2018/10/onu-normalizat-pedofilia-statul-adanc.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Multi derbedei din presa si din televiziuni (platiti din afara) incearca sa determine poporul roman sa nu mearga la vot ca sa nu iasa rezultatul referendumului favorabil conceptiilor crestin-religioase. Sa speram ca acest popor nu se va dezice de valorile sale crestine, altfel ne meritam soarta. Bisericile de orice confesiune ar trebui sa reaminteasca credinciosilor de Sodoma si Gomora, unde oamenii au starnit divinitatea ca sa-i potopeasca pentru destrabalarile lor sexuale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:07Veti vedea cum vor fi pedepsiti toti care indeamna pe altii sa nu iasa la vot.Dumnezeu ii vede si aude!

      Ștergere
  18. Am citit toate mesajele primite de la cititorii acestui blog minunat.
    As intreba si eu de ce o tara ca afara?
    Pai tara noastra este cea mai frumoasa tara. Toti care vin in Romania noastra scumpa nu prea vor sa mai plece.
    Avem de toate a binecuvantat Dumnezeu acest pamant cu de toate.
    Bine era daca ramaneam neutri
    Pot sa spun doar ca am vazut si oameni cu drag de patrie si nu tradatori ca Monica Macovei.
    Nu va placut cum a vorbit Viorica Dancila? Norica Nicolau? si inca o doamna nu iam retinut numele.
    Trebuie sa fim slugile altora?
    Adevarat cum au spus antivorbitorii mei vor sa fie si sunt ca niste Capusi.
    Vor sa faca in asa fel ca sa poata sanctiona Romania sa nu le mai acorde nici un euro ca vezi doamne justitia nu stiu ce are ca jandarmii au atacat oameni nevinovati.
    Ucigai Sfanta Cruce pe cei care vrea rau poporului roman.
    Sa tineti minte un lucru suntem o tara ortodoxa cu radacini adanci in istorie si cat de mult ar incerca vrasmasii Romaniei sa nu ne lasam dezbinati.
    Nu trebuie sa punem mana pe ciomag ci prin rugaciune curata si din suflet si Dumnezeu ne va auzi.
    Va spun acest lucru din experienta vitii mele Dumnezeu nu ma ladat cand m-ia fost tare greu mam rugat in genunchi si bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului mau auzit de ficare data.
    Nu pot spune ca ar insemna foarte mult de scris dar sa ma credeti ca atat cat nu ai ura in suflet faci lucruri bune si ai grija de suflet totul este minunat si Dumnezeu este cu tine.
    Va doresc din toata fiinta mea sa va binecuvinteze Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ajute sa vedem adevarul si sa ne ferim de rau.
    Doamne Ajuta .
    Doamna Maria cu multa stima si drag pentru ca sunteti calauza poporului roman prin tot ce faceti iar pentru care nu pot vedea adevarul Dumnezeu sa le lumineze mintea si sufletul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va imbratisam cu multa dragoste, cu placere citim postarile
      dumneavoastra.Aveti un uflet nobil si curat.

      Ștergere
  19. Ma copii la botez am primit un nume,ca ostean al . Lui. Iisus. Hristos. Toti care scrieti pe blogul surioarei. Marioara si nu va dati numele aveti ceva de ascuns! Pai cum sa-mi zaca unu fara nume ca io manc magiun de la ue si el manca cacao de la bruxelles? Ma,io am facút liftar acasa si l-am mancat cu mamaliga,o fost bun ínainte sa bage ue codex ul ei! Asta íi blog crestin ortodox si nu avem lipsa de iude! La cei care nu va convine ,nu aveti decat sa va mancati cucurbeul ue pe stomacul gol! Ma neoamenilor,pana si mamona sta blocat ca a fost depasit de voi ín lucrare! Mergeti la vot fratiori si surioare si nu íl mai rasgniti pe . Domnutul . Íisus ínca o data prin lipsa voastra din ceata. Lui..

    RăspundețiȘtergere
  20. Masinca.drepti ca brazii sa viim ín credinta din stramosi lasata,ca íi mai de pret decat toate! Am uitat oare ce ne graia. Mantuitorul sufletelor noastre? Am cam uitat,. Masinca. Nimic nu íi mai de pretuit,ínsa omul pune mai mare pret pe cele trecatoare,íncepand cu botezul cand a primit libertatea de a urma calea drepta ori cea stramba,pe. Íngerul de paza de om,ori pe cel al pierzarii. Acum este momentul marturiei noastre,pe ce cale ne aflam,ii momentul nu de rascruce,ci de acceptare a . Sfintei. Cruci. Multumesc frumos...

    RăspundețiȘtergere
  21. 21:56Domnul sa va dea sanatate si curajul marturisirii pana la capat!

    RăspundețiȘtergere
  22. la sarbi si-au bagat nasul americanii-un stat atat de organizat si frumos a ramas o ruina--asta vor sa existe un singur conducator pt planeta--PROTESTE LA NOI VOR FI PT LEGI STRAMBE CARE AFECTEAZA POPULATIA suntem la mana lor-doar DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI NE MAI POT SCOATE DIN ACEST MARASM

    RăspundețiȘtergere
  23. raspund anonimului 00:56 -gandesc cu o minte lucida si cu probe care spun ca noi romanii suntem tradati si de politicieni si de UE-se fac promisiuni se dau bani si dobanda este enorma ca sa fim la mana lor-si spun ca in vest se fac afaceri la scara MARE in subteran-am rude care stiu ce spun fiind acolo de ani buni-fii roman cu sangele curat!

    RăspundețiȘtergere