vineri, 19 octombrie 2018

ROMÂNIA RIDICATĂ ÎN SLAVA LUI DUMNEZEU !


                      15 Aprilie 2017,ora 6,14 dimineata !

                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata o Lumină alba si stralucitoare ma trezeste, si astfel, vad stand cu ochii inchisi, văd un Cer de noapte albastra , iar dincolo de plafonul camerei mele,mai la înăltime, o forţă nevăzută contureaza o floare albastra violet, cu aproximatie, precum aceasta de mai jos.                                                     

                               
Related image

Dragii mei, o Mână contureaza forma florii albastre violet, din culoare rosie pe margine, iar la mijloc rămânea albstrul violet plin de stele aurii stralucitoare.
Conturul rosu al florii ,avea forma bratelor Crucii Sfinte:

                                         Image result for cruce imagini..

Deci dragilor, o Mână nevăzută a facut conturul rosu al florii imense,precum l-am face noi din creion, iar în interiorul conturului rosu, era un Cer albastru violet plin cu toate Stelele Cerului noptii.
 Toate Stelele au venit in conturul rosu al florii, pe albastrul violet si catifelat.
Fratilor,Cerul firesc nu mai avea Stele, ci era in negru intuneric, iar FLOAREA ce avea contur rosu ,avea un Cer albastru violet la mijloc si plin de Stele mari si aurii stralucitoare.
O Mână adevarată din carne si oase scrie în dreapta CERULUI sub forma de floare, scrie un singur cuvant:

    Related imageRomânia !    ..

  România era scris cu litere mici de mână ,cu Lumină albă,Lumină divină si orbitor de stralucitoare.
  
                   "România  !".

În faţa acestui CER sub forma de floare cu numele de ROMÂNIA , DUHUL  CEL PREA  SFANT si-a întins larg Aripile Sale, fiind si EL plin de STELE aurii de jur împrejurul Trupului Său.
Dragii mei, trebuie să credem în MINUNI,trebuie sa  credem cu toata fiinta noastra ,că România este ŢARA  DUHULUI SFANT, si că va fi VIITORUL al DOILEA  IERUSALIM.
Din toate Ţarile din Lumea asta mare,DUMNEZEU a ales ROMÂNIA!
DA ! ROMÂNIA  ŢARA  DUHULUI SFANT;ROMÂNIA ,ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT !
Să multumim PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI,pentru faptul ca ne-a ales pe noi pentru a pregati CALEA VENIRII MÂNTUITORULUI HRISTOS,pentru a doua oara pe Planeta PĂMANT.
Să ne rugăm cu inima si cu sufletul, pentru Semenii nostri, prieteni sau dusmani, pemtru mantuirea fiecarui suflet de pe acest Pământ.
Să incercam a fi mai buni si mai milostivi, iar în ziua SFINTEI DUMINICI ,sa nu mai pierdem timpul prin pieţe sau în faţa televizorului si a calculatorului,ci sa mergem în SFANTA BISERICĂ ca să ne contopim inima si sufletul,trupul si cugetul, cu SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, care ne va aduce pace si liniste in suflet, dar si dobândirea unui loc în ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU ,Amin.
                                  Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Se coordoneaza cu Arca Romania ,as spune crestina=crucea,inconjurata parca de foc =razboi,probabil al treilea mondial care se apropie inevitabil-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria ,citesc tot ce scrieti pe acest blog ,dar nu comentez de fiecare data ,doar ma rod ,cum ne invatati dumneavoastra ! Imi pare rau ca unii nu va cred si ei va acuza ca scrieti asa pur si simpu ,ei nu inteleg bine ,ca duneavoastra, va transmite DUHUL SFANT ,aceste mesaje. Si mai rau ,va acuza, ca faceti politica ! Va iubesc Doamna Maria si sa fiti binecuvantata de DUHUL SFANT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga Cecilia. Te pup cu drag!

      Ștergere
    2. Doamna Maria,va credem însa ne punem semne intrebare cand vedem ce hoti ne conduc...ei csnd vor cadea,cat îi mai lasa Dumnezeu sa isi bata joc de atatia oameni?

      Ștergere
  3. Asa cum arata acum Romania e tara javrelor ordinare unde institutiile anti-coruptie sunt putrede de coruptie si abuzuri, e tara hotilor si clanurilor mafiote, e tara unde un presedinte nazist e interesat de confortul si vacantele lui si nu de abuzurile din justitie, etc, si nu se intrevede un viitor mai curat ci din contra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pericolul este iminent! Un cutremur major se va produce în zona Vrancea. Specialiștii avertizează

    Un cutremur major se poate produce oricând în zona Vrancei, dar nimeni nu poate şti momentul exact când se va întâmpla, este declarația făcută de directorului Observatorului Seismologic de la Vrîncioaia, inginerul Ioan Verdeş, în contextul numeroaselor cutremure produse în ultima perioadă, în România.

    Doar joi și vineri, în decurs de 48 de ore, au avut loc nu mai puțin de patru seisme, cel mai mare având intensitatea de 3,5 grade pe scara Richter și s-a produs în județul Buzău.

    "Noi ne aflăm exact în epicentrul cutremurelor.
    Observatorul Seismologic este primul care înregistrează producerea unui cutremur în zona seismică Vrancea. Oricând putem spune că va fi un cutremur în zona Vrancei, dar când va fi unul mare, nu putem şti.
    Privind în spate, undeva în limita la 100 de ani a fost câte un cutremur mare.
    A fost în 1977, a fost şi în 1940, 1802.
    Odată cu monitorizarea seismică a zonei, încercăm, prin studierea unor factori precursori ai unui cutremur, infrasunete, încărcarea electrostatică a atmosferei, emisia de radon etc, să creăm o bază de date care să fie ca o amprentă de avertizare pusă pe un cutremur, înainte, în timpul şi post eveniment.
    Urmaşii noştri probabil îşi vor da seama când va urma o mişcare tectonică.
    Dar până acum nu avem baza de date necesară.
    Am început târziu, din cauza imposibilităţii achiziţionării unor echipamente performante. Probabil în viitor vom dispune şi de alte tehnologii avansate. Vor fi alte opţiuni", a declarat, pentru Agerpres, Ioan Verdeş.

    Baza de date a început să fie creată din 2007 şi toate informaţiile culese la Observator ajung aproape în timp real la Bucureşti, la Institutul Naţional de Fizică a Pământului (INFP), de unde, în caz de necesitate, se poate da alarma.

    "Până acum INFP nu a dat o alarmă reală, pentru că nu am avut de ce să o dăm. Alarma reală va fi dată de la o magnitudine de 6,5 pe scara Richter.
    Un cutremur este format din două unde, una principală şi alta secundară.
    Acestea pleacă în acelaşi timp din zona focarului, dar există o diferenţă de viteză între ele.
    Unda principală merge cu o viteză extraordinar de mare şi trece prin orice mediu fără a fi influenţată de acesta, dar ea este simţită de senzorii noştri amplasaţi în zona epicentrală aproape instantaneu.
    Imediat vine unda secundară care este şi unda distrugătoare, care circulă cu o viteză mai mică şi este influenţată de mediul prin care trece.
    Tocmai diferenţa de viteză dintre cele două unde a permis crearea sistemului de alarmare, pe care l-am dezvoltat în Vrancea raportându-ne la Bucureşti", a mai spus Verdeş.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Monica in ce an si luna va veni Iisus ca atis spus ca stiti ca am citit ca iati spus unei persoane ca nu ii veti spune luna si anul venirii lui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:21-Asta-i informație clasificată!
      Nu știe nimeni, nici măcar o persoană așa informație, intrebi dejeaba!

      Ștergere
  6. Romania cam de vre-o 50 de ani are o politică de sinucidere.
    Evident românii nu au politicieni, patrioți, inteligenți, chiar dacă toată ziua umblă imbrăcat in tricolor și pune tricolor și pe buda publică. Odată ce Ceaușescu a cumpărat numai vechituri, iar cei de azi continuă politica lui, Romania e condamnată.

    In plus fiecare e interesat de ce poate lua , nu ce poate crea pentru neamul lui, chiar dezinteresat.
    Românul e și laș,.. știe că are gura mare și e fudul, ergo ( prin urmare) are clar dușmani.
    Un NATO sau UE nu te salvează de propria imbecilitate. Iar facturile, urmările tragice abia de acum vin... Nu vor aștepta nepoții, Ceasul ticăie .

    RăspundețiȘtergere
  7. 22.27,imi permiti sa-ti spun ca aici te inseli?,,Romanul NU e las,NU are gura mare,NU are dusmani,,(draqnea are dusmani?NU,Doar de sobolani ii este frica...ce treaba are el cu NATO sau cu UE?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.21
      In UE suntem iar NATO are baze militare la noi . Romanul suge la cate oi poate , e cu toti si cu nimeni.
      Lasitatea este direct proportionala cu notiunea de patriotism . Si cu asta am spus tot .

      Ștergere
    2. Probabil ca idiotul de la 22:27 comenteaza si la 09:47 . Cine iti da dreptul sa judeci poporul roman??? Habar nu ai de istoria romanilor ,românilor adevarati nu corcituri cum esti tu. Probabil dna Maria considera comentariul meu jignitor (deci nepublicabil)dar pe al tau NU !!! Totusi ramâne intrebarea CINE VA DĂ DREPTUL SA BADJOCORITI UN POPOR ??? EROII CARE AU MURIT PE CAMPUL DE LUPTA SI PT.TINE SA POTI SA SCRII IN LIMBA ROMANA ( ai merita scuipat in ochi de ei)

      Ștergere
  8. Din păcate anonimul de la 22,27 are dreptate. Dar nu este problema fiecare plăti mai devreme sau mai târziu.... Într-un fel sau altul. Iubire de familie și de tara sunt cele mai importante dar din 1989 fiecare se încăpățânează sa nu vadă evoluția. Ceea ce am simțit eu după ce am părăsit tera a fost ceva incredibil. Imediat ce parasasti tara te cuprinde o liniște care e fireasca. Cum ajung în Ro.... Simt o tensiune psihica, nervi, ura... Nu știu parca este ceva în aerul de deasupra tarii noastre....

    RăspundețiȘtergere
  9. Cutremurul acela va veni cind nici nu se asteapta nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  10. Romanii mei curați la suflet sunt multi si ii iubesc. Am văzut o parte din ei la sf.Parascheva. Drumul către Rai nu e usor, multi romani au ales calea cea strâmtă si grea,rabda, si au credinta, cer ajutor numai de la Dumnezeu. De aceea ați avut o imagine superba a creditei românilor în Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha,cer ajutor de la Dumnezeu dar se duc sa pupe moaste! Ce-i va placea asta lui Dumnezeu,e incantat...!

      Ștergere
  11. Romania nu are numai politicieni are si poporul roman crestin.
    Este un popor muncitor cu toate pacatele lui dar cand este vorba deSf. MOASTE.Sfintiri de Biserici este coada se sta la rand cu orele.
    Cei care ne conduc o sa si primeasca plata de la Dumnezeu si noi toti.
    Doamne Ajuta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  12. prin cate dezastre vom trece -ca asa scrieti-vor ramane putini in ROMANIA-chiar si cei nevinovati- ca sa mai fie O TARA RIDICATA IN SLAVA-ce-i drept lui DUMNEZEU II TREBUIE PUTINI SI CREDINCIOSI

    RăspundețiȘtergere
  13. 20,57 nu ești ortodox esti adventist cumva? Să iti fie rușine, traiesti degeaba.

    RăspundețiȘtergere