joi, 18 octombrie 2018

CATALANIA ,IUGOSLAVIA ,REGIM POLITIC...!


                         13 -14  Octombrie 2018,ora 3,11 zori de zi !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme,mai precis in zori de zi,desi era in tren,aud glas crae spune ceva despre Regimul politic  a mai multor Tari, dintre care am retinut doar doua,cred ca au fost vreo 4 -5 la numar.
Glasul spunea asa:

                    "În conformitate cu Regimul acesta de pe aici, (si spune cel puţin doua nume de Ţari dar eu mai aud doar pe urmatoarele doua),adica:
                   Catalania,Iugoslavia ..."

Eu stiu dragilor ca exista in Spania un oras numit CATALONIA,dar eu am auzit clar CATALANIA.
Si mai stim ca poporul este numit Catalan si nicidecum CATALON de la CATALONIA. Asadar ,cred ca forma corecta este CATALANIA ,asa cum mi s-a grait. 
Ce se va intampla in aceste doua Tari , dar si in altele pe care nu le-am inteles,eu nu stiu.
Dar cu siguranta dragii mei vor iesi in evidenta  Iugoslavia si Catalania,dar si alte Tari . Sa speram va va fi ceva de bine.
                                 Cu dragoste,Maria.
 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  











                              

14 comentarii:

  1. Nu e de bine Iugoslaviae desfintata ,iseamna ca va dori cel putin Cosov[o[a] si va fi iar razboi care probabil e coordonat cu miscarile Rusiei,singurul lor aliat.
    Iar Catalunia care e regiune cu autonomie largita in Spania,pronuntat Catalania denumire veche latina, inseamna ca-si va cistiga Independenta de Spania,deci cel putin cu un scandal dupa ce in toamna trecuta parlamentul sau a votat desprinderea de Spania care apoi a arestat 7 ministri iar presedintele casatorit cu o ziarista moldoveanca din Vaslui ,a fugit-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista in Spania o regiune , care se num. Catalunya, si are capitala la Barcelona.Au guvern propriu , vorbesc in catalana si isi cer independenta , anul trrcut in oct. S.a autodenumit independenta. Cel care era presedintele lor este casatorit cu o romanca, iar el a fugit si traieste in Bruxeles. Cativa dintre ei au fost inchisi. In mom. De fata se vorbeste mult de ei, si cayta sa.si obtina independenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multi au criticat comunitatea europeana, dar cand o sa dispara, multi vor plange, amarnic.Politicii care sunt la putere in ziua de azi, sunt diavoli in piele de om si o sa avem mult de suferit. Atata timp cat la Bruxelles mai sta in picioare Europa o sa mai respiram, dupa aceea o sa fie un dezastru pt ca nimeni n-o sa-i mai poata opri pe politruchi nostri de a ne jupui.Ceausescu a fost nimic pe langa ce ne asteapta.Ca doar vedeti cu ochii vostri ce se intampla acum, dar mai tarziu? Asa o sa se rascoale oamenii pt ca nu o sa mai poata suporta birurile puse pe spate. In timp ce fii politicilor fac nunti regale, noua ne trimite Anafu sa vada cum am facut nuntile. RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare as vrea sa fie dat pe fata toti banii pe care comunitatea europeana a dat romanilor-miliarde de euro -pt infrastrutture, ferme, etc, dar care au intrat in buzunarul persoanelor fara sa faca un minim pt tara. Acestia ar trebui controlati cu adevarat si sa dea banii inapoi pana la ultimu banut plus puscarie ca multi s-au imbogatit pe nedrept folosind banii poporului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista in Spania Catalunia care a fost condusa de George Puiol care este casatorit cu o romanca din Vaslui si a fugit din Spania si au ararestat sapte ministri si lumea face proteste sa-i elibereze aici se poate intimpla ceva

    RăspundețiȘtergere
  6. A spus un Sfant Parinte ca va fi razboi in Balcani, asta e cheia inceputului celui de-al treilea razboi mondial, e scanteia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din strainataturi Iohanis spune ca nu vrea pasi inapoi in lupta anticoruptie,probabil vrea sa lupte ca Kovesi cu EADS-ul germanilor, adica de loc.
    Pe de alta parte presa filma singurul locul gol al Romaniei la sedinta de la Bruxell in timp ce Iohanis facea excursie prin Pompeiul isoritei Itali,mare NEPASARE.
    Poate ar fi cazul ca Parlamentul,cu care nu se consulta in politica externa,sa-I dea o vacanta prelungita chiar definitiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19:30 ai si tu o obsesie ....Iohannis ! Daca atat te duce capul !!!

      Ștergere
  8. Doamna Maria ma gandesc ca aceste tari
    Iugoslavia si Catalania din Spania au fos confruntari pentru autonomia Catalaniei nu prea as vedea ceva de bine dar Bunul Dumnezeu este mare sa le ajute si sa fie bine ca si ei sunt semenii nostri.
    Cu mult drag oamna Maria si multa sanatate.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. in Spania a fost Franco -in IUGOSLAVIA Tito-2 tirani-probabil se vrea la fel

    RăspundețiȘtergere
  10. 01,33 Obsesii aveti voi,eu am argumente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.21 argumente lui dragnea? Vai de argumentele tale. Trezeste-te, ca-s minciuni, nu argumente! Dragnea a spus adevarul doar atunci cand a spus cael nu iese din politica ca prostul! Adica va fi jupan peste toata Romania1 Sa nu mai cracneasca nimeni!

      Ștergere