joi, 11 octombrie 2018

S - A ADEVERIT ! RACHETA SOYUZ ERA OBIECTUL CE LASA O DARA ALBA IN URMA SA !


                                             Dragii mei,

Scriam ieri un articol cu titlul:


Acum 21 de ore - UN AVION CU REACTIE , SE VA PRABUSI INSPE NORD ! 10 Octombrie 2018,ora 16,11 ! Dragii mei, În aceasta după amiaza, desi eram cu .

Si iata dragilor ,ca nu a fost AVION cu reactie,ci a fost RACHETA SOYUZ care a aterizat de urgenta  in Kazakhstan,la numai cateva ore e cand am scris articolul si-am  vazut cum se indrepta inspre Pămant.
.
Eu vedeam doar dâra alba si densa ,ce tot se adâncea inspre Pămant cu o viteza mare,iar obiectul care lasa aceasta dâra ,am crezut ca este a unui Avion.
Iata si imaginea cu aterizarea Rachetei care lasă aceasta dâră aşba si densa:



Probleme la lansare cu racheta Soyuz: astronautii au aterizat de urgenta. VIDEO


Racheta Soyuz care trebuia sa transporte doi astronauti pe Statia Spatiala Internationala a avut probleme la lansare, iar echipajul a aterizat de urgenta.

Astronauţii Nick Hague (american) şi Aleksei Ovcinin (rus) sunt în viaţă, după ce capsula Soyuz care îi transporta spre Staţia Spaţială Internaţională (ISS) a fost nevoită să efectueze o aterizare forţată joi din cauza unei defecţiuni la motor survenite la scurt timp după decolare, au anunţat agenţiile de ştiri ruseşti RIA Novosti şi TASS, potrivit AFP, Reuters şi dpa.

Echipajul de pe Soyuz este în stare bună şi nu necesită ajutor medical imediat, a precizat agenţia Interfax, preluată de Reuters.

 Imagini pentru kazahstan pe harta
Rusia a decis să suspende toate lansările cu echipaj uman după aterizarea forţată a capsulei Soiuz, potrivit RIA Novosti.

Transmisiunea video din interiorul capsulei îi înfăţişează pe cei doi astronauţi zdruncinaţi în momentul producerii defecţiunii, notează Reuters.

Desfăşurarea evenimentelor live update:

UPDATE 13:10 Astronautul american Nick Hague şi cosmonautul rus Aleksei Ovcinin au fost recuperaţi de către echipele de salvare pe teritoriul Kazahstanului, a anunţat joi o sursă din cadrul Agenţiei Federale Spaţiale Ruse, Roskosmos, transmite AFP.

UPDATE 13:00 Echipele de salvare se îndreptau spre locul aterizării, potrivit Agenţiei spaţiale americane. Potrivit EFE, care citează surse militare ruseşti, patru elicoptere Mi-8 au decolat de pe aeroporturi kazahe pentru a-i căuta pe cei doi astronauţi.

UPDATE 12:28 Cei doi astronauţi au aterizat de urgenţă în Kazakhstan.

Au comunicat deja cu echipele de salvatori.

Sunt în stare bună”, a transmis NASA.


UPDATE 12:20 Echipele de salvare au fost trimise la locul unde ar trebui să aterizeze, pentru a acorda ajutor de urgenţă astronauţilor.

În timpul lansării misiunii care ar fi trebuit să aducă noul echipaj al Staţiei Spaţiale, s-a înregistrat o problemă cu racheta purtătoare, conform agenţiei spaţiale de la Moscova, Roscosmos.

La bordul rachetei se află cosmonautul rus Alexei Ovchinin şi astronautul americam Nick Haig. Surse oficiale afirmă că aceştia vor ateriza de urgenţă în Kazakhstan.

                                  Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Un plan radical de educație sexuală în Canada

    https://youtu.be/LHcRdb_zxp0

    RăspundețiȘtergere
  2. 22.37,chiar ne intereseaza ce se face in Canada?Nu sunt la noi destule?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa fii informat !
      Vine valul LGBT peste Romania ...

      Ștergere
    2. 11:07, vai de aceasta tara. Satana va otravi generatiile viitoare, caci i s-a permis prin neprezentare la vot.

      Ștergere
  3. 14.05 pana una alta, tara e otravita de gruparea mafiota de la putere care o distruge sistematic. Asta nu vezi????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02:03, sodomia otraveste sufletul, este mult mai grav. Sodomitul isi pierde sufletul.

      Ștergere
    2. 02:03, sodomitul trage dupa el si pe altii. Sodomitii strica societatea, precum un mar strica mere bune. Este periculos acest curent demonic.

      Ștergere