duminică, 21 octombrie 2018

MOSTRELE DE SÂNGE ALE MARIEI GHIORGHIU , SUNT DIFERITE FAȚĂ DE RESTUL OAMENILOR !


Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.


                                                   Dragii mei,

Iată cum,ceea ce scriam acum mai bine de un an, incep sa prindă contur în ceea ce mă priveste strict personal.
Scriam un articol cu titlul :

           "Vei fi dusă, la Medicii cei mai neîntrecuţi ! 
           Şi vor afla şi vei afla , totul despre tine !"

Iar astăzi 31 Iulie  2016,ora 17,40 ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care vorbeste în limba engleza despre mine, după care, văd un canal Tv, în care tânăra stiristă anunță așa:
                 ”Mostrele de sânge ale femeii care a prezis Tragedia de la Colectiv, sunt un pic diferite față de restul oamenilor.
Un cercetător (aici i se spune atât numele cât si nationalitatea, dar eu nu am înțeles)  ,a venit în România pentru a face cercetări amănunțite,în privința Mariei Ghiorghiu.
               Urmeaza sa aflam rezultatele finale!”

În aceasta clipă, vedeam pe ecranul TV imagini cu mine si auzeam in acelasi timp glasul acelui cercetător care vorbea în engleza despre mine. 
Dragii mei, eu stiu că toate câte traiesc, uimesc pe unii dintre Semenii nostri, deoarece, aud si văd toate acestea la orice ora din zi si din noapte, si-n orice loc din lume sau din univers; iar pe altii, îi supără, deoarece ,ei nu cred decât în ceea ce văd cu ochii lor fizici ,precum si-n ceea ce aud cu propriile lor urechi, din păcate;iară acestia din urmă sunt şi cei care ,aruncă primii cu piatra. 
Dragii mei, eu voi fi dispusă oricând si la orice oră din zi sau din noapte, să mi se facă orice fel de TEST, daca acesta va arata TAINA  DUMNEZEIRII si va fi spre întărirea Semenilor nostri in Credință.
Iata si articolul meu, din martie 2015:  

                           3 Martie  2015  ,ora 4,50 zori de zi !

                                               Dragii mei, 


Astăzi dimineaţă în zori, O Lumină alba ,orbitor de stralucitoare mă trezeste, ma face sa ma cutremur pe pat, si astfel aud glas, care imi spune ceva uluitor.
Ceva, ce mă face să fiu pregătită sufleteste, de ceea ce va urma.
Glasul dragii mei, mi-a spus asa :

     "Vei fi dusă, la Medicii cei mai neîntrecuţi ! 
           Şi vor afla şi vei afla , totul despre tine !"

După care ,Glasul dispare precum un ecou.
Dragii mei, încă de când am început să am asemenea trăiri, m-am oferit sa merg la orice Medic de pe acest Pământ, care va certifica fără nicio îndoială, că sunt în deplinătatea facultăţilor mintale si că tot ceea ce traiesc si scriu, sunt numai de la DUMNEZEU.
Numai cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt, le traiesc.
Mă voi supune oricărui TEST care. ar putea dovedi faptul că ,toate câte traiesc sunt de la DUMNEZEU !
Este posibil ca la un moment dat, cineva in domeniu să-mi propună acest lucru; adică ,să fiu supusă la diferite TESTE care sa dovedeasca PUTEREA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT , prin mine roaba Sa.
Şi nu voi refuza !
Aici pe Pământ, am O  MISIUNE de indeplinit.
Si anume: să aduc si să readuc la Hristos pe multi dintre Semenii nostri. 
Si voi face aceasta, chiar si cu pretul vietii mele.
                                               Cu dragoste, Maria.


 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  




33 de comentarii:

  1. Dar ce grupă de sânge aveți dna maria? Că toți oamenii știu că au ab 4 a2 01 etc.cum adică aveți altă grupă de sânge că nu mai inteleg nimic din ce spuneti dvs. În fine eu nu vă contrazic cu nimic dar bănuiesc că a-ți făcut o analiză de sânge până acum și doctorii ar fi văzut dacă ceva nu e în regulă cu sângele dumneavoastra nu? Să fiți sănătoasă și să auzim numai de bine.dumnezeu să vă binecuvanteze. Cu dumnezeu înainte. 🕊🥀⚘🌷🍀👄💋

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mare procent din ADN-ul uman este Pleiadian. Pleiadienii sunt o rasa extraterestra aflata in Pleiade o constelatie formata din 100 de stele dar pe Pamant sun vizibile 7. Aceasta rasa extraterestra este una pasnica. Ei fac parte din Federatia Galactica, o alianta insarcinata cu apararea raselor extraterestr mai inevoluate de fortele intunecate. Sistemul nostru Solar este ultimul sistem sub acupatia Draco, Hidra reptilienilor, a ajutoarelor acestora adica micii cenusii din orion si in frunte cu grupul Chimera, cei mai rai "lupi" din Univers. In curand Procesul de indepartare a acestora va fi finalizat. EVENIMENTUL este aproape... Intalnirea publica cu familia noastra stelara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:43Ca sa nu mai existe comentarii D-na Maria spuneti ce va iesit la analize(din pacate ati avut multe interventii medicale).Cred totusi ca nu e vorba de sange ci de altceva introdus in
      sange caci scris este:"Si a facut dintr-un sange tot neamul omenesc"(Faptele Sfintilor apost.cap.17/26)

      Ștergere
  3. Maria, faptul ca ai ADN diferit, nu e de bine. N-am auzit de sfinti de tipul acesta. Ai grija cu extraterestri, ca nu e de gluma. E adevarat ca tu esti manovrata de ei si nu-ti dai seama.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic ca ceva mare prevazut de doamna Maria se va adeveri in curind, si dupa aceea,curiosii de oameni-cercetatori, o s-o analizeze pe dinsa mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria,pentru mine sunteti o enigma,dar simt ca il iubiti pe Tatal Ceresc cu adevarat...Totul e asa cum trebuie sa fie...Nu sunteti singura,va sustin si alte suflete.Va fi bine...Sunteti un om frumos si sunteti sprijinita de Sus.Numai bine va doresc,imi pare nespus de rau ca nu prea sunteti inteleasa de alti semeni de-ai nostri,dar va veni si timpul acela...Sa le dorim sa aiba parte de intelepciune si intelegere...si multa iubire dumnezeiasca...Se vor trezi toti,incet,incet...

    RăspundețiȘtergere
  6. 22,29 prea simplu vezi,nu e vorba simplist de o grupa de singe.Ar putea fi vorba de mai mult decit singele ,chiar de un implant care poate fi vazut si la noi la un Tomograf .
    Pentru ca in cazul in care ar exista nu trebue facut un RMN care la un implant metalic desi mai precis e riscant find periculos si interzis cu implanturile metalice-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria este un om, iar unele mesaje transmise trebuiesc tratate cu circumspectie deoarece nu toate spiritele sunt serioase. Unele spirite care comunica se distreaza pe seama lipsei de luciditate si de credulitatea oamenilor.

      Ștergere
  7. An.23.00 dute si mai citeste, mai roaga-l PE Dumnezeu sa te lumineze ca lumea este in trezire, avanseaza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa intelegem ca lumea a dormit pana acum si de acum este in perioada de trezire (spirituala)?.

      Ștergere
  8. Dar sa ai grija, sa nu-ti faca ceva rau !

    RăspundețiȘtergere
  9. pai nu ati zis ca v-au rapit extraterestrii ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca mai repede terestri incearca fara succes s-o manevreze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pregatim niste rezist si pt terestrii ...

      Ștergere
    2. Ai făcut suficiente analize , unde se putea găsi ceva neobișnuit . Dacă până la această vârstă nu s-a descooerit nimic anormal , de ce ar aparea acum , dupa atatia ani ? Și apoi ai și un copil ,oare el ce grupa de sânge are ? 😶🙄😶🙄

      Ștergere
    3. Si eu si copiii mei ,avem grupa de sange normala. Ce va fi in plus la mine,vom vedea toate la timpul lor. Deocamdata,nici eu nu stiu ce este in plus fata de semenii nostri. Cu drag !

      Ștergere
    4. Aiurea, asta nu se va intampla niciodata.

      Ștergere
  11. ADN-ul omului normal are 2 rinduri de spirale. In fiecare rind, o spirala este activa si 5 sunt inactive. Au fost testate persoane care pot vindeca sau cu diverite abilitati mentale si sa gasit a 3-a spirala activa. Pt a activa a 4-a spirala trebuie tinut postul lui Hristos (40 de zile). La activarea celor 12 spirale, omul se transforma direct in inger de lumina mult mai luminos decat a fost Lucifer. Din cauza asta este ciuda lui Lucifer ca oamenii vor fi ingeri de lumina mai frumosi decat el. Pt activarea celorlalte 8 spirale necesita o munca ft grea si dureroasa. Tanti Marie, matale cu siguranta ai 3 spirale active. Deci in monstrele de sange, va fi gasita a 3-a spirala activa altceva, nu se poate gasii nimic diferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone Lichi fie-ti mila de părinții tăi.Intoarce-te la ei.Nu-i auzi cum plâng?
      Dumnezeu

      Ștergere
    2. Nu pot sa ai aud ca unul (tata) este ingropat in Romania si eu traiesc in Londra si unul (mama) este cu nepotii ei in Spania (copii fratelui meu mai mic decat mine). Deci, nu pot sa aud mortii plingand ci nici pe cei vii la o distantza ft mare de mine. Oricum mama este fericita acolo.

      Ștergere
  12. Poate se refera la ADN-ul Mariei.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria probabil atunci cand ati fost rapita de extraterestri si va dat de ati baut ceva atunci cref ca sa schimbat ceva.
    Spuneati dv.ca va dat ceba de ati baut.
    Poate de aici nu credeti?.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  14. Marioara surioara,la tine íi altceva,íi ceva mai ínalt, ai fost ínger care ai cerut íntrupare la fel cu cei unspe apostoli ín afara de. Luca.. Tu ai apa cereasca si singe pamantesc.. Si sufletul tau íi mai plin de lúmina,el avand din start mai multa putere decat la cei de rand. Cu cat esti un suflet mai ales,cu atat esti mai lovit . Sa nu o mai lungesc,te urmez pana dincolo de parapet,ínger purtator de lúmina íntrupat. Te iubesc la infinit. Ada-ti aminte de salutul íngeresc... Divinitatea din mine saluta . Divinitatea din tine. Noi ne-am mai íntalnit,surioara iubita. Pa,pa...tai,tai, si nu le mai pune toate la suflet. Cu. Dumnezeu ínainte!..

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai anonimilor, faceti niste comentarii de ma doare capul. Cineva spunea ca " ti-or fi implantat ceva in singe extraterestri" In viata mea nu am auzit de un implant in singe. In singe, in afara de grupa sanguine se gasesc lucide glucide, adica celulele albe si rosii, calorii, microbe, anti corpi si ADN-ul care este unica ampreta ne schimbatoare a trupului uman. In ADN-ul uman sunt acele spirale despre care am vorbit mai sus. Ati trecut prin scoala precum cainele prin apa. Cred ca anatomia si fizionomia omului ati invatat-o cu proful de sport sau ati lipsit de la orele acelea pe motivul ca ati fost intoxicati de ceva, adica scutire medicala pe baza de lenevita.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma cicerone,cat esti de mare,atata íi sí prostia ta,tu nu te mai faci bine neam veac. Fa bine si citeste ce poti íntelege. Dumnezau sa te lumineze,ca esti íntunecat rau,ma...

    RăspundețiȘtergere
  17. De la ingurgitarea acelei substante vascoase si amare i sa schimbat "sangilii."
    Acea substanta ,continea nenumarate NANOCIPURI [implanturi microscopice]

    RăspundețiȘtergere
  18. exista 4 grupe de sange:01,A2,B3 SI AB4-cea mai raspandita este A2--oricum testele se fac din sange,par sau tesuturi -daca se vrea!

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe linga grupe ,singele are multe sute de particularitati care nu pot fi detectate decit in centre de hematologie ,si si acolo doar de profesionisti bine pregatiti si cu experienta de supercalificati.
    Toate substantele cu care venim in contact dau singelui caracteristici sau afectiuni diferite cum sint leucemiile de care a murit zilele trecute cintaretul de muzica populara de 40 ani de la Sura Mare- Sibiu,Daniel Rusalim
    Un bun hematolog nu ve-ti gasii in Romania decit in orasele care au centre universitare renumite;Cluj,Bucuresti,Timisoara,Iasi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Un nebun arunca piatra si 1000 de destepti sar sa o scoata. Un spirit sugubat transmite ceva in gluma si toti care citesc se intrec in a face presupuneri de tot felul. Capacitatile Mariei nu au ni o traba cu sangele sau alte organe ale corpului. Ea nu are aura inchisa in zona capului, respectiv, Chakra coroanei – situata in zona varfului capului, care determina campul de contact informational cu lumea spirituala si cu divinitatea. Aceasta da capacitatea omului de a fi pe deplin conectati spiritual cu lumea nevazuta cu ochii fizici (trupesti).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o crezi tu ca e spirit sugubat ! Este PUTEREA si VOIA LUI DUMNEZEU !

      Ștergere