vineri, 5 octombrie 2018

O BISERICA VA ARDE CA O TORŢĂ !


                                                        4 Octombrie 2018,ora 17,12 !

                                                 Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre NORD pe un varf de munte, (deal) printre copacii inalti o Sfanta Biserica care ardea ca o torta de la acoperis in sus si apoi toata.
Era o Biserica mare si cu o turla (poate mai multe) inalta.

Imagini pentru BISERICA IN FLACARI.
Oamenii priveau de jos de la poalele muntelui sau (dealului),si aeru uluiti,uimiti de ceea ce vedeau; nu le venea sa creada ca BISERICA lor ardea.
Dragii mei, eu nu stiu unde anume va avea loc acest INCENDIU urias,dar stiu dragilor ca in timp asa se va intampla din nefericire.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ajute si sa ne ierte pentru toate cate am gresit,fie cu voie sau fara voie.
Toata dragostea si toata nadejdea sa ne fie pentru DUMNEZEU si pentru Maicuta Domnului, Cărora Li se cuvinte toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.
    P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe


facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  







4 comentarii:

  1. Daca arde incepind de la turla e o mina criminala,un urmas de-al generalului Bucov.Pare un SEMN-al,al doilea dupa sediul bisericii Unite -GRECO -CATOLICE din piata centrala din Oradea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Familia va fi mereu formată din mamă, tată şi copii . Celelalte forme monstruoase au existat dintotdeauna şi, la drept vorbind, nu ne mai impresionează. Problema apare când acestea vin ca un cuc: aruncă puii normali ai firescului, pentru a-şi „planta" progeniturile hidoase în cuibul minţilor noastre. Familia va fi doar familie; nu tradiţionala sau moderna. Nu putem inventa cercul pătrat, oricât i-am căuta colţul. Celelalte forme de coexistenţă se pot numi cum vor ele: chiar nu fac obiectul cercetărilor noastre. Grija cea mare este să păstrăm cu sfinţenie ceea ce este firesc.

    Familia este formată, conform cu toate opinii e sănătoase, aşa cum o ştim. Celelate idei nu sunt decat structuri parazitare care se hrănesc ca toţi parazitii: se instalează în corpurile sănătoase pentru a le fura seva. Chiar dacă se ascund tenace, râmam corpuri străine care infestează organismul sănătos, provocând riscuri mari, chiar şi moartea. Seva pe care o doresc sunt copiii care (spre surprinderea lor) se nasc numai în familii fireşti; chiar dacă s-a inventat eprubeta, copiii provin tot din mamă şi din iată. Şi. mai ales, de la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a uitat gata,de tot nimic nu se mai zice de biserica arsa din Oradea,nimic nu se stie din ce cauza a fost!

    RăspundețiȘtergere